מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
האם מעבד ליבה כפולה של Intel יכול להגיע ל3.0Ghz או יותר בטווח מחירים 1500 ומטה או לא יודע... אני צריך את זה מאוד ... אם יש דבר כזה אשמח לקבל לינק . כי אני מתכנן על הE6750 שיש לו רק 2.66 והנדסאי מומחה שיודע להרכיב מחשבים אמר שיש לו את זה והוא לא ממש מרוצה ממנו... אם אין של אינטל אז תגידו לי... אם זה של AMD אז בזה תנסו לשכנע את אח שלי , הוא אומר שיש המון דברים שלא עובדים בAMD... תודה
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי הלך לקנות מחשב כמובן עם מפרט מוכן ומצוין שעשיתי לו ואז הוא הקשיב למוכר וקנה את הלוח אם הזה במקום =\ (אני מאמין שמובן באיזה חנות מדובר ..=\) אז יש בעיות כלשהן שאני צריך לדעת עליו ?.... אני הולך להתקין לו את הווינדוס וכל מיני מחר ......
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
e6300 בלי oc. לא הייתי רוצה אחד כזה שיעבור את תחום ה700 ש"ח(אם זה ריאלי). יש עוד נתונים שאני צריך לספק בשביל לבחור לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע - שניים של דואל 256 DDR 400 MHZ לגי'גה. האם כדאי לי להרחיב בסטיק של 512 אחד או שניים של 256? והאם בשני המצבים זה ישאר דואל?
-
- 12 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחפש זיכרונות DDR2 2GB שטובים ל-OC בתקציב של 900-800 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכול נרשם בכותרת
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה המעבד יהיה כמעט בטוח E6400 C2D עכשיו לוח אני מתלבט בין מספר לוחות Dfi Infinity 975X /G GAG1975XC Gigabyte GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4 Gigabyte אני רוצה להגיע ל OC מכובד לפחות של 3.5 ומעלה ( אפילו לעלות לרף ה 3.8 ) ראיתי במאגר ההמהרה בחור שהגיע עם הלוח הזה GA965PDS4 Gigabyte לתוצאה הזאת אבל קראתי שהלוח הזה קצת פחות מומלץ מה DS3 (לפחות לפי הפורמים בחול) אני לא רוצה לעשות שום מודינג ללוח , פשוט רוצה לוח מצויין ל OC וכמובן מצויין באופן כללי גג מחיר ללוח 1100 שקל בקשר לזיכרונות חשבתי על ה Gskill PC6400 1gbx2
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. בביוס שמתי 1.7v למעבד וב MBM5 אני רואה לפעמים שזה ב 1.66 ו 1.63. כמו כן ב 12+ ב11.8 האם זאת בעיה בספק כח? (HEC 300W)
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב אני יספר לכם אולי זה יענין אותכם טוב אני לתומי אוהב שכל דבר יהיה חדש ומעודכן אז ככה, הביוס שלי הוא מ2003 תוכלו ליראות תפרט בצד אז אמרתי בוא נעדכן אותו קצת, כדי שיהיה יותר נוח לoc שאני מתכוון, אז ככה בחרתי לעדכן אותו מהתוכנה של אסוס רציתי ליראות איך היא עובדת אז התחלתי להריץ אותה, פתאום זה עושה לי eror הלב שלי ירד לתחתונים לא הבנתי מה היה כתוב לנסות שוב ניסיתי שוב אותו דבר היה כתוב שהיה אפשר לצאת יצאתי , עשיתי הפעלה מחדש כדי ליראות שהכל בסדר פיתאום אני רואה אין ביווווווווסססססססססססססס אני לא נשמתי חחחחחחח אחר כך אמרתי גיל יהיה בסדר מה עשיתי? הוצאתי תבטריה ועשתי clear cmos זה לא עזר כלום לא עזר ואז היה לי רעיון לעדכן תביוס שוב דרך floppy אז הלכתי לחדר של אחותי הכנסתי ד…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד HP probook 4320s עם זיכרון Samsung 2x2GB 1333MHz עם ווינדוס 64Bit. אני מעוניין לשדרג ל2x4GB (תומך עד 8GB), וראיתי 3 סוגי זכרונות בהפרש מחירים סביר מבחינתי. אני מעוניין לקבל המלצה לאחד מהשלושה: http://ksp.co.il/?list_compare=.14170..11723..15474. . תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שבו מחובר זיכרון אחד של 1 ג'יגה. רציתי לדעת האם ניתן לחבר למחשב זה עוד 2 זכרונות של 256 מ"ב ובכך להגדיל את הזכרון הפנימי של המחשב?! אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
צריך המלצה לזיכרון הכי טוב שאני יכול לקנות היום , שתי סטיקים של 512MB PC4000 . לפי מה שאני יודע זה ה - Corsair TwinX PC4000 PRO אבל אם לא ,אז אני צריך ביצועים הכי טובים שאפשר מבחינת הכול , OC , תיזמונים וכו' ... המחיר לא חשוב בכלל . (אם אפשר גם קישור לזיכרון)
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא לקראת קנייה של מחשב חדש ויש משהו שמטריד אותי בנוגע לכרטיסי המסך דור הבא במידה ואני קונה לוח P35 החיבור של הכרטיס מסך הוא PCIE ואני לא יודע אם יעבדו עליו כרטיסים של PCIE 2 ולהפך אם אני לוקח לוח X38 ובנתיים לוקח כרטיס זמני שהוא PCIE השאלה אם הוא יעבוד אני מקווה שהשאלה מובנת לא הצלחתי לנסח אותה כמו שצריך תודה לעוזרים שיבהירו לי את העניין כי זה דיי חשוב
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט ובחרתי את הלוח הזה בגלל מחירו הנמוך האם שווה לבחור במקומו את הלוח ASUS P5B? אני מודע לזה שהמחיר של הלוח פי2 יותר גבוה אבל האם היה הבדל? המפרט הוא לשימוש ביתיי נטו, לא אוברקלוק לא משחקים כבדים במיוחד הכול שגרתי אונטרנט, קונטר, מוסיקה וזהו. האם שווה להשקיע סכום כפול? ועוד שאלה, עד כמה שאני שוכר לוחות עם כרטיס מסך מובנה נשרפים מהר מאוד, מישהו יכול לאמת אתזה? הלוח הזה צפוי לחיות לא פחות מ 3 שנים...? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב לא לOC זה המפרט: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard Sapphire Radeon X1950Pro PCI-e DDR3 256MB Retail Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII Antec Sonata II Piano 450W SmartPower 2.0 Case אלה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6650 או את אלה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6651 תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה המחשב שלי מתכבה מעצמו ישר אחרישה WIN עולה. המחשב מתפקד רק במצב SAFE MODE. לאחר בדיקת הטמפרטורת של המחשב.גיליתי שהטמפ' שנותן ה CPU DIODE היא (49c-) . רציתי לדעת האם אפשר לעשות רייסט לחיישן או כל פתרון אחר יתקבל בשמחה.(לפני שנלך לטכנאי) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. בפעם האחרונה שהייתי מעודכן בנושא המעבדים הייתה לפני יציאת מעבדי ה Core i הראשונים, ולכן החלטתי להתעדכן בנושא. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא ריכוז של כל החומר במקום אחד, ולכן החלטתי לרכז את כל החומר בעצמי. בגדול, הייתי מעוניין ללמוד לגבי מעבדי ה Core i של Intel לדורותיהם, בדגש על ההבדלים בינהם והתכונות העיקריות שלהם. אני התמקדתי במעבדים ל Desktop בלבד. החומר נאסף מ-2 מקורות - האתר הרשמי של Intel ומ-Wikipedia. המידע לגבי ערכות השבבים המתאימות לכל סוקט נאסף מאתרי יצרניות לוחות אם. הפרטים הטכניים לגבי המעבדים הם כנראה נכונים (נלקחו ישירות מהאתר של Intel), אבל אני לא בטוח שכל מה שכתבתי הוא 100 אחוז נכון ושאין פה טעויות או מידע חסר, ובפרט האם כל ערכות השבבים ש…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, (תראו את המפרט שלי, מי שלא יודע יש בצד ימין). עכשיו ככה. אם למשל אני משחק CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות יש לי קצת תקיעות וחשבתי שאולי אני צריך להוסיף זכרון וזה יעזור. השאלות שלי הן: 1. זה יעזור? 2. אני יכול להוסיף עוד 2GB אבל במהירות שונה ממה שיש לי (667)? לדוגמה במהירות 1066? 3. האם אני ארגיש הבדל אם אני אקנה 667 או 1066? כי בכל זאת יש לי 2GB 667. מקווה שהבנתם. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה עדיף? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) X 1 990 IC7(875PE),DDR128b,H-Threding X 1 640 512MB A-DATA X 2 980 סה"כ 2610 או Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 KV8 sata,GBL 1 abit 580 512MB A-DATA X 2 980 סה"כ 2580 ועוד דבר...מה עדיף אינטל 1 מגה או הישן 512 kb?
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
סתם מעניין... לפי מה שהבנתי CL4 בעצם יותר מהיר כי לוקח לו פחות זמן להכניס ולהוציא דאטא מהזיכרון.. נכון או לא נכון?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם הלוח הנל תומך בזיכרונות SDRAM החדשים?.... יעני 32M ו DS (דאבל סייד) אין לי מושג מי היצרן של הלוח.....פשוט לא כתוב עליו אני גם לא ממש יצא לי לראות כי זה חבר שגר רחוק. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
לפי מה שהבנתי קיים במעבד הזה ליבה בשם:Santa Rosa עשיתי חיפוש בקשר לליבה הזאת אך לא מצאתי מידע מועיל. מישהו יכול לספר לי קצת מה המשמעות של Santa RosaCore? תודה, רז.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1 GIGABYTE GA-EX58-UD5 INTEL X58 2 DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 1 GIGABYTE GA-EX58-UD3R INTEL X58 2 DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק , רציתי לדעת איזה מבין הלוחות טוב יותר . הראשונים ברשימה הם דגמים אחרים , אבל הם שווים ? תוספת מחיר של 500 600 שח ? ואם כן על מה בידיוק , תודה .
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
1.יש לו תמיכה לSATA2? 2.כמה ערוצים הכרטיס קול המובנה שלו ואך הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-