מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
איזו מעבד עדיף ל: ישומים רגילים (אינטרנט סרטים אופיס ) משחקים (כול הסגנונות) מדי פעם פוטושוף O.C אולי בינוני (אף פעם לא עשיתי אז טיפה פוחד) איזו לוח עדיף לכול מעבד(INTEL ,AMD) יש כמה סוגים של ציפים איזו מהם עדיף וזיכרונות מה עדיף DDR2 או DDR3 התקציב עד 2500 ש"ח אבל אני מעדיף כמה שפחות עים זה אפשרי (יעלות למחיר )
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום . לפני כמה חודשים עשו לי OC למעבד והעלו לי את התדר מ 3.0 ל 4.0 והכל עבד מעולה .. לפני כמה ימים נדהמתי לראות שהתדר ירד ל 3.0 בחזרה , ואין לי מושג איך זה קרה . השאלה שלי אם יש אפשרות להחזיר את התדר ל 4.0 בלי לעשות O.C מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום רב החלטתי ללכת על מעבד AMD Phenom X3 Triple-Core 720be לוח אם GA-MA790FXT-UD5P שזה DDR3 ואני מתקשה לבחור זיכרון מתעים אני מעניין בעדית לעסות CF ועוד שעלה העים הלוח הנל טוב לO.C העיקר התכנים שלי זה משחקים ואינטרנת אפשר גם לחרוג עד 650
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
אוקי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני לא כל כך יודע איזה זכרון לקנות, יש 4 זכרונות לבחור מבינהם. 1. KINGSTON HyperX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR TWIN2X4096-8500C5DF 1066MHZ 4GB (2GBX2) DDR2 CL5 FAN .2 OCZ OCZ2RPR10664GK 4096MB (2GBX2) DDR2 1066MHZ CL5-5-5-18 REAPER .3 G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ .4 (לא שמעתי על החברה הזאת עף פעם למרות שהמליצו לי עליה פה באתר) על מה אתם ממליצים? מה יותר טוב מבחינת ביצועים ומה מתקלקל הכי פחות? האם אני ארגיש הבדל בי 800MHZ ל-1066MHZ? תודה רבה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה) בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד... הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות)…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה משתמשים לא מנוסים לא מבצעים OC בגלל שהם הולכים לאיבוד באינספור הגדרות (שלא תמיד ברורות) ב BIOS . מנסיונכם, איזה חברה הכי ידועה בהנדסת האנוש של ה BIOS ,כך שמשתמש לא מנוסה יוכל לבצע OC בקלות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו רוצה למכור את הלוח והמעבד שלו, כמה זה שווה מעבד פנטיום 4 - 2 גיגה - באס 400 לוח גיגהבייט : GA-8pe667 דף המוצר: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE667.htm
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 לוחות אם של גיגה ביט למעבדי AMD הראשון GA-790XT-USB3 השני GA-MA78LMT-US2H מה שמושך אותי בראשון זה בתמיכה שלו בUSB3 והתמיכה שלו ב-CrossFireX פחות שימושית לי כי אני לא קונה כרטיס מסך של ATI וגם אני מאמין שאם אני ישדרג אני יעדיף להחליף לכרטיס חדש יותר ולא לעוד כרטיס שיעבוד במקביל מה לפי דעתכם עדיף? ההבדל בין USB2 לUSB3 הוא מורגש שכדי לשלם עוד בשביל לקבל אותו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC בעתיד אבל ככל שאני רואה אף לוח אם של AMD לא נותן שום אפשרות לעשות OC רציני...האם יש אפשרות למצוא לוח אם בתקציב של עד 380 ש"ח אבל משהו נורמלי??????? או שהתקציב הכללי שלי זה 750 ש"ח מקסימום למעבד ולוח אם..........אם יש יותר טוב תמצאו לי....
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי אני מנסה להגדיר זכרונות 4GB G.Skill 1066 על לוח Maximus formula בספר הוראות כתוב שהלוח אוטומטית מגדיר הכל 800 ולכן צריך להגדיר לו 1066. כשאני מנסה להגדיר 1066, המחשב לא עולה. למישהו יש ניסיון עם הBIOS של המקסימוס?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון DDR PC3200 265*2 עכשיו אני מעונין להגדיל את הזיכרון לDDR 265*4 עכשיו אני היבנתי שלא מומלץ להגדיל את זיכרון ל4 סיטקים של 265 אלא ל2סטיקים של 512 עכשיו ריצית לדעת מה ההבדל??? ואם הוא משמעותי??? ומה אתם ממליצים לעשות??? (אם זה חשוב יש לי לוח אם P4S800D ASUS ומעבד 2.8C) אשמח אם הקבל תשובה תודה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי! הרגע קיבלתי את הX2 4200! עכשיו רציתי לשאול איך אני יודע האם מה שקיבלתי טוב לOC? תגידו לי על מה להסתכל על המעבד... תודה!
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. רציתי להרחיב את הזיכרון...האם אני יכול לשים 2 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א (אני שואל כי קראתי שחלק מהלוחות לא תומכים בזה)? 2. אם אני קונה זכרונות 800מה"ץ אני מניח שיפעל? (במהירות המוגבלת של הלוח, כמובן)? והאם אצטרך לשנות משהו בביוס? ו-3. האם את המעבד שלי אני יכול/כדאי/מומלץ לי להחליף? אני מריץ על המחשב תוכנות גרפיות כבדות (משהו שלו עשיתי כשקניתי את המחשב) ולפעמים הוא איטי בצורה מחרידה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
GA-945P-S3 האם יש בו כרטיס מסך מובנה..? וכרטיס קול..?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
-
היי לכולם קבלתי היום את המחשב החדש שלי התקנתי הכול חוץ מהכרטיס קול שעושה לי בעיות בהתקנה זה הדגם של הלוח אם GIGABYTE GA-MA69G-S3H [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3308181,00.html
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מחשב למשחקים E6300 7600GS 1GB DDR2 667 אני צריך לוח יציב וטוב בFPS למשחקים העם כידי לי ASROCK או S3 ומה ההבדל בינהם (לא מתקוון אוברקלוק)או בכלל עדיך לחסוך ל DS4?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את הלוח אם הזה של אסוס: ASUS P5N32-E SLI nForce® 680i SLI והוא נראה לי הכי מתאים לי בדרישות אבל שמעתי שרק הP35 תומך בפנריין אבל במפרט של הלוח כתוב Intel® Quad-core CPU Ready האם הכוונה מוכן לקואד קור לדוגמה (Q6600) או גם לפנריין? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6567
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי במחשב שני זכרונות של 256mb כל אחד, ביחד 512 mb כל אחד מהזכרונות הוא 200MHZ עם CL 2.5 DDR בנוסף הלוח אם שלי תומך בDual Channel ויש מקום ל4 סטיקים. וגם תומך במהירות של זכרון עד 400mhz. אני רוצה לשדרג ולקנות שני זכרונות של 512mb כל אחד עם מהירות של 400mhz וCL2.5 אם אני אשים את כל הארבעה זכרונות (כולל אלה שיש לי והחדשים), האם זה יהיה אפקטיבי? זה יעבוד במהירות טובה? או שעדיף לוותר על שני הזכרונות של ה256 mb ולשים רק את שני הזכרונות של ה512 ? מה אתם אומרים? תודה רבה! כנרת (אני בת)
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-