מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
הזמנתי היום מערכת חדשה, ובתכנון שלי היה לקחת את הP35-DS3L אבל מכיוון שהלוח אם הזה לא היה זמין החליפו לי לABIT IP35-E השאלה שלי האם הלוח אם הזה יורד בביצועים מהלוח הקודם? או שבעצם השינוי לא ישפיע על המערכת?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם בהתקנת דריברים למערכת הפעלה חדשה, יש סדר מסויים שבו כדאי להתקין? האם חייבים להתקין את כולם? במיוחד אני מתלבט לגבי השורות המודגשות מדובר בלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ומערכת הפעלה Windows 8 64 + כונן SSD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4315#dl הרשימה כוללת: Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip Chipset -Intel Management Engine Interface Chipset -Intel INF installation Realtek LAN Driver Intel Rapid Storage Technology Hot fix (Note) After installed IRST 11.6 driver, please install Hot fix (Intel SATA Preinstall driver (For AHCI / RAID Mode Intel VGA Driver בתודה,
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הבנתי שמבחינת OC הK8T800 גרוע. אבל אם אני לא רוצה לעשות OC איזה צ'יפסט עדיף?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
Sis חשפה היום את סדרת הצי'פסטים החדשה שלה ה-SiS671 וה-SiS771 מוכנות לוויסטה. כשהיא משחררת את ה-SiS671FX ו-SiS671DX לפלטפורמת אינטל, ואת סדרת SiS771 לפלטפורמת AMD, כשה-SiS771 ישולב גם בפלטפורמת AMD למחשבים ניידים. כל סדרת השבבים המוכנים לוויסטה מלבד ה-SiS671DX יכללו מנוע גרפי מסוג Mirage3 עם תמיכה מלאה ב-DX9, כשה-SiS671DX שמור למשתמשי ה-High-End. את תפקיד הגשר הדרומי יתפוס ה-SiS968 החדש. מוצר שלפי הנתונים נראה מחוטב בצורה מכובדת, שווה עיון: SiS671: http://www.sis.com/products/sis671.htm SiS771: http://www.sis.com/products/sis771.htm
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל מעבד i5 ובנוסף את הלוח אם, Gigabyte GA-P55-US3L כשהגעתי לאחת החנויות גליתי כי הלוח אינו תומך בכל הזכרונות DDR3 ויש זכרונות DDR3 שלא יפעלו על הלוח, אני מעוניין לקנות את הקיט של CORSAIR XMS3 2X2GB 1600MHz CL9 CMX4GX3M2A1600C9 האם זה יעבוד לי? גיל
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בשביל מה משמשים מעבדי ה-Itanium 2 של אינטל? מישהו יכול בבקשה לתת לי עליהם קצת מידע, למה הם מיועדים, את המפרט שלהם, וכאלה דברים......... תודה מראש. ;D
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
ואם כן מה עדיף? 2GB CL4 לבד? או 2GB CL4+1GB CL5? כמובן שהכל מחולק ל (DUAL CORE (2*512+2*1
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מה אומר המספר שבא אחרי השם של הזכרון בדרך כלל? לדוגמא, ה-3000בזיכרון: CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000CAS2 Memory. וכמה חשוב שהמספר יהיה יותר גבוה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי לאחרונה שאינטל הוציאו שני ציפסטים 865 ו 875 מה ההבדל ביניהם ? כמו כן מה עדיף ? מה ההבדל בין PE ל G? והשאלה האחרונה איזה ציפסט של SIS מקביל אליהם ? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, או לשדרג את המחשב הנוכחי באופן מאסיבי (לוח אם, זכרונות, דיסק קשיח, מעבד וכרטיס מסך). כעקרון, התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקלים, עם עדיפות לכרטיס מסך טוב (אני גיימר). מה שהבנתי שיהיה הכי משתלם בשבילי, הוא לרכוש את הדברים הבאים: מעבד AMD: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 (סה"כ 2GRAM). דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: GIGABYTE 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E סה"כ 1950 ש"ח עכשיו, השאלות שלי הן: 1) מה דעתכם על הכרטיס מסך? האם אני אוכל להפעיל איתו משחקים שיצאו …
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
אז יחד עם כרטיס המסך שהשגתי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538793.0) הגיעו אלי גם צמד זכרונות DDR2: 1. הראשון, סטיק של 2GB של STAREX (?) וצ'יפים של qimonda. הסטיק בתצורת PC6400U-5550 (כך כתוב). להבנתי זה 800Mhz. 2. השני, סטיק וצ'יפים של TEAM (?), של 1GB. הסטיק הוא 667 Mhz. נשאלת השאלה: מה עדיף לי, שאני כרגע עם 2X512MB ו-333Mhz ( :-\ ): להתקין את שני הסטיקים ולקבל 3 ג'יגה אבל במהירות 667, או סטיק אחד של 2GB אבל במהירות של 800Mhz? עריכה: סילחו לי על הבורות, אבל אם הbus speed של המעבד שלי הוא 200Mhz, כמה זה משפיע? (בתקווה שלא הרבה...)
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
כרגע ברשותי מעבד i5 3550 לוח אם גיגה בייט h77-ds3h זכרונות 2×4 גיגה (סהכ 8 גיגה) קינגסטון גנסיס 1600 mhz בתקציב של 2000 ש"ח האם אפשר להחליף את השילוש למשהו יותר חזק? או שעדיף להשאיר את מה שיש?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הכתבה שקראתי באתר מצוין שהDS3 וDS4 וכול הסידרה עבר שידרוג וגם הצדידו בכרטיס מסך מובנה אז ככה עם זה נכון? מתי אפשר להשיג אותם בארץ והעם המחירים יעלו בעקבות זה? וגם העם בשביל Silent-Pipe שווה יותר להשקיעה ב DS4 מאשר DS3?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי מעבד של AMD 2600+.... לוח אם של GIGABYTE RZ-7VT600P יש לי זכרון 512 במחשב...אני לא כל כך בטוח איזה...(DDR וכו'...) 2 שאלות... 1.איך אני בודק איזה זכרון בדיוק יש לי.... 2.איזה זכרון לקנות כדי להגדיל את הזיכרון לג'יגה.... האם זה צריך להיות אותו זכרון כמו זה שיש לי כבר...באותה מהירות? אותו היצרן? בבקשה תעזרו לי... אלון
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מה עדיף ג'יגה במהירות 667 או ג'יגה וחצי במהירות 533?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
המחשב זה Q6600 2.4ghz עבר אוברקלוק ל 3.0ghz FSB Speed = 375 Multiplier = x8 כרגע הם מבוטלים, יש טעם להפעיל אותם או שאני יוצא מזה דפוק כי עשיתי אוברקלוק ופתאום המחשב בדאוןקלוק יש לציין שהמחשב בבוקר סתם פתוח בלי לעשות כלום מהצהריים עבודה אינטרנטית/משחקים ערב-לילה - איטרנט/משחקים/סרטים באמצע הלילה סתם פתוח בלי לעשות כלום המחשב עובד 24/7 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי שני לוחות אם זהים מדגם Soltek SL-75DRV5 (year 2002) with VIA KT-333 and VT8233 chipset. על אחד מהם רץ מעבד ATHLON XP 2000+ והשני ללא מעבד. האם ניתן להריץ עליו מעבד sempron socket 462(A) CPU?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב דואל e8400 עכשיו יש לי 4 מקום לכרטיסי זיכרון 2סיטיקים צהובים 2 סטיקים אדומים יש לי 2 כרטיסים ddr2 800hz שמחוברים לצהוב כאשר אני מחבר את ה2 האחרים לאדום אותו סוג כרטיס אז מפעיל תמחשב אבל לא תמסך הוא אומר יעני שהוא בanalog mode חיברתי גם רק את הזיכרון לאדום והוא לא הראה תצוגה שהמחשב עולה.. שמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל מצטער אם זה לא המקום לחיפוש דרייברים אבל לא ידעתי באיזה פורום שואלים את זה. אני מחפש דרייברים ל- כרטיס מסך riva tnt 2 וכרטיס קול cmi8330/c3d הפכתי אתרים וחיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אנא ממכם עיזרו לי במציאת הדרייברים הנ"ל... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירת מעבד השאלה שלי אם אני קונה מעבד של AMD 4200 האם הוא מספיק חזק לכל הצרכים כגון משחקים ויסטה ואני לא יודע למה המעבד הזה עושה לי את זה למרות שE6300 חזק יותר אני שמעתי מאנשים שיש להם 6300 עם כרטיס מסך טוב שלא מקבלים ביצועים מספיק טובים במשחקים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
הי מדובר במחשב פשוט.אין דרישות מיוחדות.גלישה .אופיס.כרטיס מסך מובנה אני לא פונה למדור מפרטים כי אני לא צריך מפרט שלם רק לדעת מה עדיף ? שני אפשרויות לוח-H55 עם מעבד-I5-670 או לוח- H67 עם מעבד-I3-2100 המחיר של השילוב זהה במקרה הזה. מה יתן לי תוצאה יותר טובה.אפילו שאין דרישות מיוחדות מהמחשב ? עם הבחור היה מתכוון לעשות OC היתי הולך על ה-670. אבל הוא לא מבין על מה אני מדבר בכלל.אז זאת לא אפשרות. עריכה: ציטוט של אבא של הבחור-"לא יודע למה.שיהיה מחשב בבית"
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
שמעתי שמועה כזאת. זה נכון? באיזה מעבדים מדובר? מה אחוז ההורדה?.
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-