עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ofer40,

היי מישהו יודע איזה קירור מקבלים עם מעבד AMD 5000 X2 והאם הוא שונה מהקירור שבא עם ה AMD שהם לא DUAL CORE. אני שואל מכיוון שהמאוורר במעבד 3000+ שלי מרעיש כמו מזגן. מה שמוזר זה שראיתי במחשב של בן משפחה שיש לו מעבד 3800 X2 ועל המאוורר ראיתי שכתוב GLACIALTECH ונראה שהמאוורר הוא 80 מ"מ. האם זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by spitzi,
    • 0 תגובות
    • 324 צפיות
  3. Started by ido-nava,

שלום, רציתי לדעת איך המאורר סטוק שמגיע עם המעבד intel i3 2100 box ? מבחינת שקט בעיקר. אני לא רוצה הצעות לקירורים אחרים, רק שואל על הקירור סטוק. תודה ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  4. Started by דודי הסטלן,

שלום, רציתי לדעת אם השארת מעבד סטוק רגיל של אינטל למעבד הנ"ל מעבד תוצרת INTEL דגם CORE2 QUAD Q6600 8MB בתדירות 2.40 ג''יגה הרץ לבס 1066 לתושבת 775 יכול להוות סיכון למעבד עקב התחממות ופעילות של המעבד בטמפרטורה גבוהה...? או שכדאי להחליף קירור ? תודה לעונים, דודי.

5. Started by etain2,

שלום, הייתי רוצה לדעת עם E6300 קירור סטוק יחזיק מעמד ולא יתחמם במשחקים כבדים. (http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6300~3~0.htm)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Echo,

קיץ שמח לכולם... :asthanos: שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ] אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד? אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by poizen,

היי חברה ! יש לי מחשב ישן (לוח אם ASUS P2B) עם P2-350 (כזכור, מעבד בפורמט SLOT1) המתפקד כמחשב שני/אינטרנט בלבד. לאחרונה המאוורר של ה CPU החל להרעיש בטירוף-נפתר (חלקית וזמנית) עי ניקוי אוויר. לאימתי, למחרת בערב (כשהמחשב היה דלוק מהבוקר ללא הגדרות POWER MANAGMENT וכו) ראיתי שהמאוורר מת. היות וחיפשתי תרוץ (לעצמי) לרכוש מחשב חדש (מה לעשות, 350MHZ לא בדיוק סוחב...) השארתי את המעבד ללא מאוורר, ויתרה מזאת, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, ואף הרצתי עליו PRIME95 אבל (להפתעתי) המחשב המשיך לעבוד ! אני נהנה מזה כחודש (24/7-לא מכובה אף פעם) ממחשב סופר שקט-ללא שום CASE FAN, ללא מאוורר CPU (אבל עם גוף הקירור המקורי שלו וגריז טרמי זול כלשהו), אלא רק מאוורר של ספק הכח ENERMAX FCA (עם י…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by spitzi,

שלום, יש לי מעבד Intel E8400 Core 2 Duo עם קירור סטוק קולני. אני רוצה להעביר אותו לקירור עם מאוורר שקט. אין לי כל כוונה להמהיר אותו אי פעם, מכיוון שלוח האם המיושן שלי לא יעמוד בהמהרה. לכן חשבתי לקנות ב-60 ש"ח את הקירור הפשוט הזה, מאוורר 12 ס"מ: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3714 הקירור הזה מספיק אמין ושקט ? תודה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by winner,

שלום חברים יש לי מחשב ישן עם המעבד הנ"ל - סוקט 939 המאורר של גוף הקירור התפרק (גומיות שהתפוררו) ואני צריך קירור חדש עבורו, הבעיה שכל מה שאני מוצא בחנויות הוא מ-120 ש"ח וצפונה - אני צריך קירור פשוט וזול (למי שמכיר, זה מעבד שממש לא מתחמם) מישהו יכול להמליץ על קירור כזה מחנות אמינה ? תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by graeme,

רכשתי מעבד AMD 64 . איך אני מקרר אותו עם מינימום תקציב... אמרו לי להשים אותו על השולחן ולא על השטיח .. זה נכון?? מה עוד אפשר לעשות (יש לי 200 ש"ח אם זה עוזר.....)?? -כמה מאוורררים רצוי? -יש שיטות או דברים כאילו?? בקשה תעזרו לי מהר .... לפני שישרף לי פה איזה משהו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  11. Started by idanko17,

הבנתי שמעבד מתצורת Box, למשל: Intel Core2 Quad Q9400 - 2.66Ghz - 6MB Cache - LGA775 - 45nm - 1333FSB - 95w - Fan - Retail box מגיע עם קירור משלו. האם הקירור מספק? האם שקט מספיק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ktgw,

שלום, ברשותי מעבד Core i7 3770K, לא O.C עם גוף קירור הכולל מאוורר (לא המקורי שמגיע עם המעבד). אני מחפש קירור שקט למעבד, בלי מאוורר (קירור פסיבי), האם קיים בכלל דבר כזה? טמפרטורות העבודה שלו הם בסביבות 40 מעלות ובעבודה גרפית קופצות ל - 60, והמאוורר עובד מהר יותר. האם יש גוף קירור מומלץ שקט שאתם מכירים ללא מאוורר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לפני ששואלים שאלות כלליות על המעבדים, מומלץ לבדוק בלינקים הבאים : AMD AMD DURON(פורמט PDF) AMD ATHLON XP :cwm15: INTEL INTEL PENTIUM 3 INTEL PENTIUM 4 :cwm15: *למנהלי הפורום: אפשר לשים את הת'רד הזה כסטיקי?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  14. שנה אחרי שהצליחה להדהים אותנו עם מחשב נייד גדול ששוקל פחות מקילוגרם אחד, החברה הקוריאנית מתכוננת להשקת דור שני שיהיה מרשים אפילו יותר ביכולותיו לכתבה

15. Started by samitc,

היי, לאחרונה ראיתי שניתן להזמין ולשלוח לארץ מוצרי מחשב גם מ newegg זה גרם לי לעשות כמה השוואות וראיתי שלא מעט מוצרים נמכרים בחו"ל (ebay,amazon,newegg) במחיר יותר נמוך מאשר בארץ. השאלה שלי זה על אילו מוצרים נראה לכם כדאי משתלם ואפשרי להזמין מחו"ל? על איזה דברים כדאי להתעקש כשמזמינים מחו"ל ומאיזה הפרש זה כבר "חובה" להזמין מחו"ל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by gjook,

מקריאה רבה של חומר בנושא המעבד ההנ"ל , הגעתי למסקנה שהe6750 המעבד המשתלם ביותר בתווח מחירים שבין 1000 ש"ח ל1500 ש"ח,(ויש שיגידו שהוא גם עדיף אפילו על q6600 , בגלל שבכל זאת אין הרבה שימושים כיום ב4 ליבות , הוא זולל הרבה חשמל , והוא חם כמו תנור קטן, אבל אני לא יכנס לזה כי בכל זאת יש הרבה צדדים לנושא)... מבחינך oc הוא גם לא רע בכלל , אנחנו מקבלים מעבד שעובד ב333mhz במכפלה של 8 , שזהו כאילו לקחו את הe6420 , ועשו לו המהרבה בבאס מ266 , ל333 , תוספת של 537 מגה בסה"כ למהירות העבודה של המעבד , מ2128 מגה , ל2664 מגה.(שניהם באותו המחיר לפי אינטל , ולשניהם אותו מכפלה). מה אתם אומרים על שנתארגן כמה חברה , ומישהו בעל יכולת שיכנוע בנינינו ידבר עם skypc\iqpc , נראה לי עדיף סקאי פי סי ,…

• 274 תגובות
    • 33.6k צפיות
  17. Started by Red-men,

שלום! בוקר טוב יש ביידי סכום של כ- 1000 ש''ח + - אני צריך שאתה(הקורא) תרכיב לי מעבד ולוח אם של חברת AMD כיוון שהיא החברה הזולה ביותר למעבדים אני רוצה מעבד שיריץ משחקים לא הכי טוב אבל שיריץ במהירות נורמאלית בלוח אם יספיק לי 2 תושבות רגילות(הלבנות) ותושבת 1 של כרטיס מסך ו-2 מקומות של זיכרון גם יספיקו אני צריך לדעת את המחיר של שניהם! וגם את מפרט החומרה אני חייב מידע זה דחוף אני אודה ממש לכל מי שיעזור לי בתודה! נ.ב לא הכפת לי שיהיה יותר ב- 100-200 שקל אבל שיהיה שווה את המחיר

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by yo1000,

שלום לאחר חיפוש מייגע אחר כרטיס זיכרון נוסף מסוג : kingston 1024 mb 266 mhz DDR cl 2.5 מצאתי אצל היבואן הרשמי (ארו ישראל) אך לא חזרו אליי עד לרגע זה בבקשה להצעת מחיר. והשני אצל חברת dmii שמציעה את הכרטיס למכירה באתר האינטרנט שלהם e-memory אך יש לי חששות מלבצע את הקניה אצלהם מהסיבות הבאות ואשמח אם מישהו יוכל לומר לי את חוות דעתו בעניין א. החברה מציגה עצמה כיבואן של קינגסטון והיבואן הרשמי הוא ארו ישראל וכך גם לפי האתר הרשמי של kingston ניסיתי לוודא עם ארו שאולי ו dmii הם בכלל מפיצים של ארו אך גם שם אין מענה. ב. Dmii לא עונים לטלפונים ובנוסף הם מציגים אפשרות לאסוף את המוצר באופן עצמאי אך בכרטיס הביקור של החברה באתר לא מצויין בכלל היכן הם יושבים או כתובת עסק כלשהיא ונזכיר…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. Started by taotao,

אני הולך לקנות את הלוח הזה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=p4c800e הוא הכי טוב וזה מה שאני מחפש יש למישהו ביקורות על הלוח יודע איפה אפשר להשיג אולי ביותר זול?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אפשרות 1: http://tinyurl.com/2nq7m6 אפשרות 2: http://tinyurl.com/2lz9me - תעזרו לי אתם. כמה שאלות. באפשרות אחת . AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core מה זה מה שמודגש, ומה ההבדל בינו לבין BOX ושאר השמות הללו. המחיר הכולל משלוח זה 385 ש''ח. משתלם? לא הבנתי כלכך אם המעבד יד ראשונה או שנייה. האם למעבד הזה יש פונטיציאל אוברקלוק? י תעזרו לי למצוא שם מעבד עם פידבק טוב ולא מוצר פגום (קישור שני באפשרות 2). מעל 4200X2. תודה

• 14 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by סער_שי,

בעקבות המלצה אני שוקל לרכוש חלק מרכיבי המחשב (הקטנים - זכרונות, מעבד ואולי כרטיס מסך) בחו"ל ולשלוח אותם לארץ. מבחינת מחיר המהלך משתלם מאוד. השאלה היא לגבי עניין של אחריות - האם יש אחריות בחו"ל גם למוצרים הנשלחים לארץ? האם במקרה וחס וחלילה משהו יקרה לרכיבים אני אוכל לשלוח אותם לתיקון בחו"ל? האם זה כדאי? האם מישהו ניסה זאת? מה דעתכם בנושא?

• 13 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  23. אני קונה השבוע מחשב.. עכשיו יש לי אפשרות של שתי ליבות - E8400 או 4 ליבות- Q9550 עכשיו אני יודע שE8400 כרגע יותר טוב.. אבל גם זה לא משמעותית.. וכשמשחקים יעבדו על 4 אז הQ יהיה הרבה יותר טוב.. עוד כמה זמן נראה לכם שזה יהיה ? אני יודע שיש עכשיו רק את IV ואולי עוד כמה עוד שאלה איך הQ9550 לOC ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by fredi157,

שלום וברכה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך R9 270X למחשבי אבל התברר שנוצר לי צוואר בקבוק. הנני רוצה לשדרג את הלוח אם, מעבד וזיכרון אני מחפש שידרוג שיחזיק לאורך זמן יחסית ארוך התקציב שלי הוא כ1000 אך אם זה לא יספיק אני מוכן להיות גמיש במחיר תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by JohnClark,

טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב... אני מתכוון לקחת ככה: AMD Athlon 64 3000+ Asus K8V Deluxe 512MB Samsung original memory PC3200 TT420w P/S כרטיס מסך אני משאיר... יש לכם הצעות? לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי... בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרון בסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש) יש הצעות? ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה... הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה? לא כל כך מזיז לי רעש... תודה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים