עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 וכן לוח אם +EPOX 8KAD ואחת הפשרויות היא SMART FAN FOR CPU TEMPERATURE שמאפשרת לך לבחור בין "לא פעיל", 35C, 40C 45, 50,55 השאלה היא האם כדאי לי להגדיר לו משהו, הברירית מחדל של הלוח היא "לא פעיל", ואם כן להגדיר אז למה? ומה זה בדיוק עושה? יש לציין שאני לא עושה OC, ואין לי מושג מה הפונקציה הזאת בדיוק עושה, ההסבר במדריל של הלוח מאוד לא מספק (משתמשים באותם מילים כדי להסביר מה זה- כאילו שאני לא יודע להבין מה זה SMART וכו, השאלה מה זה בדיוק עושה ואיך והאם זה טוב או לא) יש לי מארז HEC 6A19 עם שני מאווררים של 120 וספק של HEC 475W (וכמובן המאוורר של המעבד ) ???

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by MasterGolfer,

אני מתלבט בין: ASUS P4S8D EPOX EP- 4PDA3I MSI 865PE NEO 2 PLS את אקח את אחד הלוחות האלה בטוח כמעט (זה לדודה שלי ). המחירים לא משנים לשאלה שלי גם. אם יש למישהו ידע מביקורות או משהו אז זה יעזור לי. והייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי טוב מכל בחינה וסה'כ. תודה מראש :>

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  3. אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  4. Started by yiftahorad,

שלום, יש לי מספר שאלות : 1. האם בלוח שתומך גם באס די רם וגם בדי די אר אפשר לשים את שני סוגי הזכרונות ביחד? 2. מהו זיכרון DDR SDRAM? והאם הוא שונה מה-DDR הרגיל או שזה אותו הדבר עצמו? 3. מה המשמעות של זמן התגובה של המסך? 4. האם כשאני משתמש באפשרות של הDUAL DDR אני צריך לשים שני זכרונות עם אותו נפח ואותה מהירות או שמספיק שהם יהיו די די אר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by dangali,

שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  6. Started by shmulikg,

אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.

• 4 תגובות
    • 468 צפיות
  8. אני קונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ועם לוח אם של Abit KV8 איך הם ביחד?

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  9. Started by Quellious,

שלום, אח שלי קנה דיסק SATA ורוצה להתקין עליו windows xp אבל הוא לא מוצא את הדיסק של לוח-אם (epox 8rda3+) אז אין את הדרייברים של ה-SATA בשביל ההתקנה... מישהו יודע איפה למצוא אותם, או לפחות איזה בקר יש שם בדיוק ? (נדמה לי משהו של Silicon Image אבל אני לא זוכר איזה דגם) בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by NIR-T,

שלום, הורדתי עכשיו את התוכנה PRIME 95 מהאתר ואני לא יודע מה לכתוב בהגדרות... ולכמה זמן להפעיל את התוכנה..? התוכנה לא מסכנת את המחשב שלי נכון?? אם אני מפעיל את המאווררים ואת המאוורר של המעבד על מקסימום לא יפגעו לי רכיבים? המפרט שלי הוא: AMD 2500+ 2XKINGSTONE 512MB HYPERX 377MHZ CHAINTECH 7NJS ZENITH (NF2 TT VOLCANO 9 COOL MOD RADEON 9500PRO ובקשר לDUAL DDR קניתי את המחשב הזה לפני חצי שנה בערך... וחשבתי שהזכרונות שלי עובדים בDUAL CHANNEL אבל עכשיו אחרי שקראתי אתהמאמר שפרסמו בראש הפורום אני כבר לא יודע... כתוב שם שבגלל שהבאס של המעבד שלי הוא 333 אז הוא לא יכול להכיל 333X2 כאילו להכפיל את המהירות של הזכרון... בעצם יכול להיות שאפילו מהירות של סטיק אחד שלי המחשב לא מנצל? כאילו …

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  11. רכשתי AMD 64 3000, קראתי בפורומים שיש בסוג הזה של הAMD 64 3000, סוג אחד אוד סדרה אשר אינה תומכת ב64 אלה רק ב32. איך אני יודע להבחין מה יש לי? אני מאמין שלא היו מוכרים לי סתם ג'נק אבל BETTER BE SAFE THEN SORRY

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by eSLC,

בזמן האחרון יש לי בעיית סאונד מאוד מעצבנת הסאונד שיוצא מהלוח, אין קשר לרמקולים או לאוזניות זה בוודאות מהלוח משום שהחיבור של האוזניות נמצא בקידמת המארז והחיבור של הרמקולים נמצא בחלק האחורי של המארז ובשניהם את אותה הבעיה בדיוק, הסאונד נשמע כמו מין סוג של רובוט מקולקל אין לי דרך טובה יותר לתאר את זה ופשוט אי אפשר לשמוע מוסיקה וגם לא לשחק בצורה הזאת זה פשוט משגע אותי (הרעש), עכשיו אני יכול לממש את האחריות של הלוח בכדי להחליף את הלוח? או שיש דרך ליפתור את הבעיה?, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by Tov_Tov,

טוב אז ככה לפני שאני קונה את המחשב שלי יש לי מספר שאלות אחרונות בבקשה מי שמבין שיגיב. אז זה המחשב שלי: והשאלות שלי הם: האם הלוח אם EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl הוא לוח אם טוב אשר מתאים למפרט הזה ? ואם אפשר מי שמגיב להמליץ על משהו אחר אבל גם להגיד למה ? (מאוד חשוב לי לדעת אני מתחרפן אני לא ידוע איזה לוח אם לקחת כי אני לא מבין בגרוש בעניין של הלוחות אם אין לי מושג מה כל דבר אומר ואני ישמח עם תסבירו) ואני רוצה גם לוח אם שיהיה בסביבות ה 600 שקל לא יותר . נ.ב הלוח אם צריך לכלול כרטיס קול מובנה. ובקשר לכרטיס מסך ! האם כדאי לקחת אותו MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB או לקחת את ASUS 128MB DVI PCI-E X600-XT למרות שהוא עוד 200 שקל ? ועם כן למה ? והאם המאורר הזה באמת …

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  14. הכל רשום בכותרת אבל למען אלו שאין להם כח להזיז את העיניים לשם: אני מחפש לוח שהוא נחמד לאוברקלוק (לא משהו רצחני... משהו לאובקלוקר המתחיל) לסוקט 478 עם אפשרויות שדרוג בעתיד (SATA 4 SLOTS OF MEMORY...) בתקציב של 500+ - רצוי שהוא יהיה ב KSP... המעבד שאמור להתלבש על הלוח הוא P4 1800 (פשוט עם הלוח הנוכחי בלתי אפשרי לעשות אוברקלוק!) תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by J.allmighty,

אני משדרג את ה1.7 ל2.8 800 יש לי 2 אופציות: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX או Intel Pentium IV 2.8E GHz Prescott HT 1024K 800MHz Socket 478 CPU BOX הלוח שלי epox ep-4pca3i זיכרון geil 2x512 400 איזה מעבד לקחת? כי שניהם באותו מחיר.... בקצרה מה ההבדל ביניהם ??? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 452 צפיות
  16. אני מתכנן לקנות לוח אם+זיכרון... התקציב שלי הוא עד 1000+מישלוח...אז החלטתי לקנות מ-KSP לוח אם ABIT IS7-E זכרונות A-DATA 400MHZ 256MB*2...הפשוטים (אלה שעולים 250 שקל ל-256MB) ויש לי עכשיו מעבד P4 2.4GHZ 533 א. שווה ליקנות מ-KSP??? (יש לזיכרונות וללוח אם אחריות לשנה) ב. האם יש לכם הצעות אחרות לגבי החלקים שאני קונה? ג. האם זה טוב ל-OC אבל לא רצחני...OC די קטן. ויש לי ספק ג'נרי(אם אני לא טועה זה ספק רקוב) 300W...כתוב שהחברה שלו זה Mono Mode תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by galr7,

אפשר השוואות בין המעבדים הנ"ל (פרסקוט מ-2.8 ו3.0 ואייאמדי 3000+) תודה... וגם איזה לוחות אם מומלצים יש לאייאמדי ?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי מחשב חדש של מעבד AMD 64 3000, לוח אם של + EPOX 3KDA ' שני, מאווריים של 120 ממ ועדיין גשאני בודק בעזרת תוגנת אוורסא יוצאים לי הנתונים הבאים: Temperatures Motherboard 34 °C (93 °F) CPU 65 °C (149 °F) Aux 40 °C (104 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 30 °C (86 °F) Cooling Fans CPU 1520 RPM Chassis 4219 RPM Power Supply 2961 RPM השאלה היא האם הטמפ' לא גבוהה מידי? תודה

• 13 תגובות
    • 731 צפיות
  19. מעבד AMD 2500 לוח 8RDA3I EPOX 2 סטיקי זכרון של 256 מגה כל אחד, של A-DATA בעת עליית המחשב, הוא כותב שהזכרונות עובדים ב 200, אבל הלוח תומך ב 400. 1. אני מניח שצריך לשנות משהו בביוס - לא מצאתי, היכן בדיוק ? 2. הוא גם כתב משהו על מהירות המעבד (שהוא פועל רק במהירות 1.3 או משהו כזה) - היתכן ? 3. האם הלוח הזה יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ? תודה לכם !

• 17 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by anri,

איזה לוח הכי טוב כרגע לסוקט 939 ? כרגע יש רק את אלה : ABIT AV8 ASUS A8V Gigabyte GA-K8NSNXP שמבוסס על ה nForce3 . אני לא רוצה לחכות , אז תגידו לי איזה לוח לקחת מהם .(או שיוצא ממש בקרוב איזה משהו מיוחד שבאמת שווה לחכות לו) אני חושב ללכת על ה Gigabyte הוא נראה לי הכי טוב , אבל עדיין רוצה להיות יותר בטוח .

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by Cyron,

מחפש לוח אם לסוקט 754, אין כוונה לעשות OC. תקציב בסביבות 700 Firewire ו-כרטיס רשת מובנה חובה!!!

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  22. היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.

23. תראו כמה מופסטים יש לדבר הזה בהיקף שלו . אני ספרתי 20 לפחות הנה תמונה גדולה יותר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by 69,

מהירות מעבד - בגדול, מספר הפעולות שהו איודע לבצע בשניה (לא נכנס להבדלים בין AMD לאינטל) (?) מהירות זכרון - אני מניח שזה מספר יחידות המידע שהוא יודע להעביר בשניה / מספר הטעינות/פריקות מהזכרון בשניה (?) מהירות לוח - המהירות שבה הלוח יודע להעביר את הנתונים לחלקים המורכבים עליו (?) מהירות באס - מה זה בכלל באס ? אשמח מאוד אם תתקנו ותוסיפו, בור שכמוני :-)

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. Started by galr7,

האפוקס שווה עוד 150 שקל ?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים