עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dready,

שלום לכם, אני צריך עזרה לבחירת שילוש מתאים שהיה מבוסס על AMD 64 3000+ שהיה כלול בלוח אם טוב, זכרונות מתאימים וקרור נחמד שהיה בסביבות ה3000 שקל + - תודה העדפה ל ksp מתעמי מיקום, PChardware גם בא בחשבון תודה

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  2. שלום, אפשר לראות את המפרט שיש לי עכשיו בצד. אני רוצה להחליף רק לוח-מעבד-זיכרון לעבודה עם לייטרום ופוטושופ בעיקר. חשבתי על הכיוון של phenom x6 כלשהו עם 8 ג'יגה ראם ולוח נחמד (עדיף שיתן גם יכולות OC). התקציב שלי הוא +- 400 דולר ואני יכול לקנות מכל חנות ששולחת את הציוד לארה"ב. עד עכשיו היה לי ניסיון רק עם newegg ו- amazon. השאלה היא האם כדאי לחכות לבולדוזר של AMD או שחרור של אינטל או פשוט לקנות עכשיו כי לא יהיה הבדל משמעותי? אשמח אם תמליצו לי על שילוש לפי הדרישות שהבאתי. תודה, לירן.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז אחרי נסיון כושל של DELID ל4770K החלטתי לשדרג גם את הלוח GA-Z87X UD3H בגלל שזה סיבוך עכשיו לשלוח את הלוח בשביל צריבת ביוס בשביל שאוכל לשים בו 4790K וגם פצעתי אותו קצת בגלל קירור כבד ומסורבל (MUGEN2) וזה סיכון. אני רוצה לקנות מעבד ששווה לביצועים או אפילו יותר טוב ממה שהיה לי אם זה נכנס בתקציב(אך לא נראה לי). מוכן להתפשר על I5 בתנאי שאני אוכל לעשות לו OC קל או בינוני. המשחקים שאני משחק: GTA V,STAR CITIZEN וכל משחק חדש כבד שמעתי שאפשר לקנות 6500 רגיל ולא להתקין עדכון ביוס ואפשר לפתוח אותו כ6500K. זה עדיין עובד? התרגלתי ללוח אם שלי וקשה לי לקנות לוח פחות טוב ממנו. אני רוצה שיהיו שם הרבה חיבורי USB מאחורה, לא צריך …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by itaim,

אני רוצה שיהיה לפחות חצי גיגה זכרון (ואני ממש ממש רוצה גיגה) מעבד לא משנה אם אינטל או AMD (אם AMD אז רק 64) ולוח לא יודע ממש... שמעתי שהIC7 טוב... המטרות: בעיקר משחקים כבדים וגם OC (ככה שאם אפשר להכניס איזה גוף קירור ...)

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  5. היי חבר'ה, אני רוצה לעדכן את המערכת שלי כי אני מרגיש שהיא כבר לא סוחבת אפילו אחרי שעידכנתי לHD6970. ב3dmark 2011 לדוגמא קיבלתי רק 4100 ובמולטי של BF2 אני מקבל באיזור ה30-50 FPS בלי פילטרים (אני משחק על 2560X1440). אני גיימר כבד ועוד מעט יש גל של משחקים חדשים אז אני רוצה להיות מוכן. אני לא מעוניין באוברקלוק כרגע אבל חשוב לי קירור שקט. כרגע הAC freezer extreme עושה עבודה טובה אבל הוא לא יתאים לתושבת חדשה אם נחליט להחליף גם לוח אם, לכן אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500-400 שח בשביל קירור חדש במקרה הצורך (או חריגה כללית). ההתבלטות שלי היא בין לעדכן רק מעבד, לQ9650 לדוגמא, זה יעלה לי פחות ואקבל קפיצת ביצועים די מכובדת, או שללכת על i5 2500 עם זכרונות DDR3 ולוח B3 שעוד שבוע נראה כבר ב…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. ואני גם לא בטוח שכדאי לי לקנות עכשיו חשבתי אולי לחכות לליין המעבדים הבא וככה לחסוך עד אז עוד קצת כסף וגם ההורים שלי מעדיפים לקנות רק עוד 3 חודשים אבל אפשר גם עכשיו

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  7. אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by marvje,

תקציב 1650 +- ש"ח מבוסס AMD 512MB RAM חובה לוח אם עם AGP (כי יש לי gf 6600nongt agp) הציעו לי את הלוח ASROCK 939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E שיש בו גם PCI-E וגם AGP זה טוב שיש בזה את שניהם או לא ? תודה :-]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by H.I.V,

הכותרת אומרת הכל תודה רבה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי בעייה בקשר לבחירת זיכרון למחשב החדש שאני רוצה לקנות. הבעייה היא שאין לי הרבה כסף וכמו כולם אני רוצה את ההכי טוב בכמה שפחות.... אני לוקח מעבד AMD2500xp עם לוח של Abit nfs ver2 שזה לא כ"כ קריטי אבל אני לא יודע איזה זיכרון לקחת. כרגע התקציב הוא 520 ש"ח ומאוד רצוי שלא לעבור אותו מה שקצת מגביל את האופציות בכל מה שנוגע ל-OC מה לעשות?????????? האם שווה לקנות סמסונג סולידי ופשוט לא לעשות OC (ולהניח שזה יספיק למחשב שמיועד לסרטים משחקים ואינטרנט), או שאין ברירה ואם אני לא שם עוד כמה גרושים אז אני הולך לאכול הרבה חרא.... בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  11. אז כמוש אמרתי אני צריך לוח אם מעבד וכ.מ. בכ-1700 ש"ח. חשבתי על להשאר עם הג'יפה שלי ולקנות 3800DC ולוח ASROCK 939DUAL. מה אתם אומרים? אגב הזיכרונות שלי הם DDR Samsung PC3200 UCCC Based. ואני לא רוצה להחליף אותם, מעדיף להשאר איתם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) ומעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU שיהיה זיכרון של 512 MB

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  13. אני צריך מעבד ולוח אם עד 3000 שקל תביאו הצעות

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  14. Started by ראובן,

מעבדי ?AMD? Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK AM2NF4G-SATA2 Socket AM2, DDRII 800 זכרונות? DDR II 533 512MB Elixir מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU המעבד תואם ללוח אם?? והזכרונות??

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. שמהו אני קונה ביום ראישון כרטיס מסך,כרטיס זיקרון ודיסק קשיח אז לפני שאני קונה אני רוצה שתגידו לי עם הלוח אם שלי תומח בכל החלקים כדי לא לקנות סתם הלו הדגמים של החלקים: כרטיס מסך: ALBATRON AGP6600 128MB או GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 6600 AGP 128MB כרטיס זיקרון: KINGSTON DDR 512MB 400MHZ CL3 ודיסק קשיח: WD800JB WESTERN DIGITAL התפריט של הלוח אם: תמונה: http://img246.imageshack.us/img246/8302/sdsdd9wk.jpg מיפרט: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=648_Max-L

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by yosisharaby,

אני קונה מחשב 250 גיגה 1 ג'יגה ראם לוח 945 gnt gforce 7600 gt איזה מעבד לקנות? האם עדיף pentum D התקציב שלי הוא6,000

• 8 תגובות
    • 526 צפיות
  17. יש לי 2000 ש"ח (עם אפשר במחיר נמוך אז זה יותר טוב) ככה להשקיע על לוח ומעבד טובים אז אני רוצה שתעזרו לי למצו אני חושב על קורנו אבל אני לא יודע מה שווה מה כדי וכו אז תעזרו לי בבקשה. וגרך אגב איך קוראים לקרנו עכשיו?כי שמעתי ששנו לו תשם.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  18. כמו שכתוב בכותרת אני צריך שתראו לי איפה נמצא הNorth Bridge ואיפה נמצא הSoute Bridge הלוח שלי זה ASUS-P4s533-MX (אני לא מצליח להעלות תמונה,אז אם תוכלו לסמן איפה נמצאים שני הדברים שביקשתי בתוך תמונה{מסומן בתמונה}זה יהיה מצוין!) תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  19. מעבד: Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB (700( עכשיו אני צריך לוח אם שתואם לזה (עד 550 שקל) זה למשחקים... וזיכרון 512MB או 1GB לא בטוח מה אני קונהץ..

• 9 תגובות
    • 522 צפיות
  20. אני צריך מעבד 3800+ X2 ושתתאימו לו לוח אם הכי זול שתכלו למצוא שתומך DDR1, יש לו PCI-E ויש לו כרטיס מסך מובנה (הכרטיס לא חובה אבל חשוב). אני צריך בהכי זול שתוכלו למצוא, מקסימום 1300 שקל. דרך אגב רק מהחנות הזאת www.com4u.co.il תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  21. רגע - אנשים פה אמרו שכאשר מזמינים חלקים צריכים לקבל איתם עוד כול מיני חלקים , שנוספים , כמו כבלים תוספות חיבורים וכו.. כידי שאני ידע שלא עבדו עליי , מה אני צריך לקב בכול איזה ? אני קונה קודם כול רק את שלושת אלה , כרטיס מסך אני יחכה ל GFORCE FX מעבד : AMD 2400+ לוח : ASUS A7N8X DELUXE זיכרון : XTREM DDR 256 333MHRZ איך המחשב , אני יוסיף עוד זיכרון בעתיד ? איך המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by alias,

החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by most,

אני צריך תוכנה בסגנון של 3DMARK אבל שתתן ציון לראם. יש כזה דבר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  24. שלום יש לי לפטופ ,ואני חושד שהזכרונות שבו לא מתפקדים כראוי, או שהוא לא מזהה את כל הזיכרון או משו... וגם היו לי כמה הודעות שגיאה שהיו קשורות אליו.. יש איזו תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרונות? לא עבודה במאמץ, תקינות. בין היתר אציין שכאשר אני מפעיל את CPUZ הוא מראה לי שיש לי גיגה זיכרון, אבל לא מראה את התיזמונות. :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  25. משהו אמין... אם אפשר מהר, אני יודע שזה חוצפה לבקש ככה אבל נראה לי שעבדו עלי וכמה שיותר מהר ככה יותר מהר אני אוכל להחליף את זה

• 5 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים