עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xj5,

אז ככה הרכבתי מפרט שלם על מחשב עם CORE I5 ואחרי שהזמנתי מהחנות אמרו שיש להם בעיה עם לספק לי את הזכרונות(בחרתי OCZ ריפר ממש טובים) ואני צריך לבחור זכרונות חדשים אז חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5644 מה דעתכם? איך החברה הזאת בכלל?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני רוצה להוסיף למחשב שלי זיכרון פנימי (RAM) באזור ג'יגה, למה הוא כבר לא סוחב משו ואולי גם להחליף דיסק קשיח. זה לוח אם שלי: Motherboard Name Gigabyte GA-8S648FXP-RZ© על איזה זיכרון אתם ממליצים? (מבחינת החברה, גודל וכו') ולמה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  3. רציתי לדעת מהן החברות המובילות בתחום הזכרונות (אם אפשר גם דגמים + באנצ'ים שיוכיחו את זה-עד תקציב של 900 ש"ח) בנוסף רציתי לדעת איזה לוחות הכי טובים ל שAMD64 (לפי מה שידוע לי אלבטרון נחשבים לטובים) לINTEL (אסוס ?) ול AMD רגיל (ABIT NF7-SL משהו כזה ?) - עד תקציב של 900 ש"ח גם ...... לוחות אם וזכרונות לא ל OC !!!! *אני צריך רשימה שבתוכה יהיה רשום חמישה מצורים לדוגמא: 1.חברה הכי טובה +המוצר שלה + מחיר וככה ממשיך עד 5

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  4. היי הורדתי מהאתר של ג'יגהבייט את היוטיליטי שמעדכן ביוס דרך הווינדואס . הלכתי לפי ההוראות בדיוק . הכלי לא איתר עדכונים לבד לכן הורדתי עדכון מהאתר ועדכנתי באמצעות הקובץ שירד . עשיתי בוט --> אין בוט !!! יש משהו לעשות ??? הלך הלוח ??? תודה !

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by okitai,

שלום לכולם, קניתי את הלוח הזה בשביל פרוייקט HTPC. הלוח הזה נבנה ע"י ASUS במיוחד עבור HP ולכן כל מידע שיש הוא מועט ביותר (HP לא רוצה שימכרו אותו לפרטיים) ונמצא רק באתר של HP. אני צריך לדעת מה הפינים של חיבורי ה-F_Panel1 (חיבורי Power, Reset, HDisk, Power LED). אנא עזרתכם, תודה...

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by erezbuyom,

שלום לכם חברים! קניתי לוח אם של חברת גיגהבייט ga-7vax ואותו לוח לא מגיע עם הכבלים של האופטי והיציאות האחוריות ולכן אני מתלבט אם לרכוש אותם כי על כן בלוח שלי יש את היציאות מוכנות לכבלים אלו תעזרו לי אם לקנות או לא לקנות!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by daklon66,

שלום לכולם! אני מחפש דחוף לוח אם לathlon 64- 939 הבנתי שאסוס הכי איכותיים אבל אני צריך המלצה לצ'יפסט.... משהו איכותי שיתפעל את מחשב כמו שצריך..... התקציב לא קריטי ....בואו נגיד עד 1200 שקל.... בבקשה כל מי שרואה את זה ומבין בזה תענו לי כי אני חייב תשובה דחופה... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by Lioriii,

עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני קו נה מחשב חדש כנראה עם 4850X 2 או 4870 .. ( אם מישהו יודע גם מה עדיף אני יישמח לדעת). ואני מחפש מעבד טוב וחזק למשחקים .... שלא יהיה יקר בטירוף ... אבל משהו טוב ( עד 1400 +-).. שמעתי שהi7 החדשים טובים .. אבל תמיד יש דגם אחד שהוא יותר טוב ואחד שהוא יותר מומולץ וכו' ... אשמח לקבל כמה עצות ואם תוכלו גםלהביחא לי לוח אם שיתאים לו זה ייעזור מאוד תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  11. קודם כל המעבדים החדשים (478) הרבה יותר קטנים מהישנים (423) בערך פי 2 או אפילו יותר. קיבלתי את המעבד עם HEATSINK אבל בלי משחה טרמית. בתחתית הHEATSINK במקום בו הוא צריך לגעת עם המעבד יש מין חומר שחור כזה. אני צריך לדעת אם להוריד את החומר או לא? ואני גם צריך לדעת אם אני צריך חומר טרמי כלשהו בשביל המעבד? תודה, כמה שיותר דחוף!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by m.l,

צריך מעבד-ולוח אם...מעבד שיהיה אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה...שלא יעבור את ה800 ש"ח 900 ש"ח זה הטופ שאפשר להגיע אליו...לא 920 ולא כלום...ממש כי 800 גם ככה זה בלחץ...מעבד אינטל ולוח אם תואם....צריך שללוח יהיה כרטיס מסך מובנה... אהה ועוד דבר: שיהיה מIQPC כי אני עושה משם הזמנה

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  13. Started by E-Bear,

אני הולך לקנות פנטיום 4 3.4 MHZ ורציתי לדעת מה הסטפינג הכי מומלץ לOC מוצלח? תודה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  14. צריך עזרה עם עדכון BIOS ללוח של PCPARTNER באמצעות מספר תוכנות הצלחתי לזהות את הציפסט VT82C596B) (VT82C693A עדכוני BIOS מצאתי באתר זה: http://www.pcpartner.com/bios/VIA694.HTM#prop מצאתי שהלוח שלי מתאים לאחד מהשלושה האלו: AP133AS1-906/ AP133AS1-C906/ AP133AS1-D906 איך אני מבדיל ביניהם כי לכל אחד מהם יש עדכון BIOS שונה ואני לא רוצה לעשות טעות?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by lion03,

יש לי שתי סטיקים של OCZ 2GB 800MHZ לפני כמה שעות עברתי על הספרון של הלוח אם והבנתי שלא חיברתי אותם נכון והם לא עובדים בדואל צ'נל אז העברתי אחד מהם סלוט וכאן התחילה הבעיה ניסיתי לעלות את המחשב וקיבלתי הודעה של ציפצופים על תקלה בזכרונות, החזרתי למצב הקודם והתקלה לא נפתרה נסיתי להפעיל רק עם סטיק אחד ואז עם השני וזה לא פתר את התקלה. ניסיתי להפעיל אותם על מחשב אחר וזה עבד, הבעיה היא לא בלוח כי הוא עובד עם סטיק אחר שלקחתי מחבר. למישהו יש אולי רעיון מלעזאזל הולך עם הסטיקים האלה?! תודה

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  16. טוב אז ככה כל פעם שאני ניכנס לאתר שלהם אני רואה תלוח הזה GA-945GCM-S2L שמורכב עליו מעבד E7200 נכון שהוא עובד על 1066FSB אבל הוא גם 45NM איך הלוח ביכלל תומך אותו ? והקטע הכי מוזר זה הזיכרונות שעומדים עליו כתוב שעומדים עליו זיכרונות של DDR2 800 4-4-4-12 השאלה פו איך צ'יפסט של 945 מחזיק גם מעבד כזה וגם מחזיק זיכרונות כאלו ? משהו מוכן להסביר לי ? וגם אולי זה עידכון באיוס ? למה אני שואל את כל זה כי רציתי בדיוק ליקנות תמעבד הזה ורציתי ליקנות לוח חדש כדי שתיהיה לי תמיכה בDDR2 800 לביצוע OC גבווה יותר בבקשה תעזרו לי כי אני ממש מבולבל פו וגם יש לי תלוח הזה ובמיפרט שלו כתוב שהוא תומך עד זיכרונות 667. מיצטער שפתחתי תפוסט כאן אבל לי זה ניראה יותר מתאים לכאן אינה הלינק למודעה http…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  17. Started by nickitak,

רציתי לדעת האם הVOLTAGE משנה משהו... כי איך שאני מרגיש במחשב נהיה יותר איטי http://www.imageupload.co.uk/images/2014/02/04/CPUZ.jpg

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  18. Started by tdavidi,

מה ההבדל בין המעבדים הקיימים היום בשוק? Intel Pentium D Dual Core Intel Core 2 Duo Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core מה יותר כדאי? מישהו יכול לתת לי קישור להשוואה בניהם (בעברית)?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  19. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח דרישות: 4 ליבות לוח אם לא DDR 3 כי יש לי זיכרונות של DDR2 גיגה 4 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by prexus,

כמו שהכותרת אומרת, אני צריך עזרה בלבחור MOBO ו RAM ל A64 3000, אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1449.97 ] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 925.21 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 CAS2 Memory Kit [ ¤ 1513.47 ] 1 או על: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1449.97 ] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 925.21 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 P…

21. שלום לכולם ! יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה ימים ואני על סף יאוש. אז כך, התקנתי מערכת הפעלה נוספת windows xp 64, ונתקלתי בשני בעיות בלתי פתירות. 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-game port ,יש לי שורה שרשום בה "unsupported standart game port" תחת "sound video and game controler ",מה שמוזר זה שב-windows xp הרגיל אין שום בעיה. 2.ועוד בעיה שיש לי ב-device manger זה שב-"other devices" מופיע שורה "unknown device",ואני לא מצליח להבין איזה רכיב אינו מותקן, לדעתי הכל מותקן. הלוח שלי זה asus a8n-sli deluxe ,גם שלחתי mail ל-אסוס והם לא חוזרים אליי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by kai,

אני קונה מחשב חדש, חשבתי לקנות מעבד Intel Xeon עכשיו אני צריך למצוא לוח אם שמיועד למעבד הזה. מצאתי באתר zap.co.il רק ארבעה לוחות אם שמתאימים לIntel Xeon שעולים מינימום 2500 ש"ח שזה מוגזם. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות לוח אם שמיועד למעבדי Intel ולא למעבדי Intel Xeon ולוח האם\המעבד יפעלו כמו שצריך? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב חדש,ואני עדיין לו סגור על מעבד ולוח אם. הייעוד של המחשב הוא משחקים,העיקר BF4. כרגע אני חושב לקנות את הלוח אם של MSI z87-45 GAMING ראיתי שיש גם גירסא רגילה שלו וההפרשים ביניהם הוא 250 שקל,הוא שווה את ההפרש מהגירסא הרגילה? יש איזה לוח אם יותר טוב בטווח מחירים הזה? לגבי מעבד חשבתי ללכת על I5 4670K,בשביל משחקים הוא מספיק ?הוא שעדיף לקחת I7? לגבי זיכרון מה עדיף? סטיק של 8 ? או 2*4 ? איזה מהירות? אני מעוניין לשדרג את הזיכרון בעתיד ל16,בנוסף יש לי 4 סטיקים של 2 ג'יגה? שווה לשלב אותם איך שהוא או שזה יוריד לי ממהירות של הסטיקים החדשים שאני יקנה?

24. כעיקרון אני צריך להתאים זיכרון (8 ג'יגה) ללוח אם ASUS P8P67 עם מעבד: core I7 S1155 2600K 3.4Ghz לא כדאי לי לרדת מהתדר של 1800 כי הבנתי שזה גם לא יהיה מה שאני אקבל בפועל (או שאני טועה?) השאלה שלי למעשה היא כזאת: בלוח הנ"ל ניתן לשים עד 4 מודולים. מה תחל'ס עדיף: 4 של 2 ג'יגה או 2 של 4 ג'יגה ולמה? ומה לגבי המתחים? מה אני צריך לדעת פה כדי לא לאכול אותה? הלוח הזה נראה לי משהו מטורף, לא כל-כך התעמקתי אבל אולי אפשר לעשות פה איזו קומבינה כדי לעשות OVERCLOCKING לזיכרון? מישהו שמע על זה משהו? אולי מישהו גם יוכל לתת לי המלצה לזיכרון ספציפי, משהו שניתן בכלות להשיג בארץ כרגע או בעתיד המידי. תודה.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by see4,

מישהו מוכר את החלקים עם אחריות ב 1700 ש"ח לוח אם מדגם-A8N-SLI Premium של-ASUS המיועד להפעלת שתי כרטיסי מסך במקביל CL2.5 2x512MB 400MHz של -Kingston +מעבד- SAN DIEGO-AMD-3700 הכל בחבילה עבד שלושה חודשים עם קבלות ואחריות ב-KSP האם עסקה זו שווה ...!?אני צריך עזרתכם

• 13 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים