מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הרבה בפורום פה תומכים במעבדי הAMD A64. רציתי לדעת האם הAMD A64 Bit 3000 הוא המקביל למעבד P4 3GHz? ואם כן אז איך כי למעבד הAMD A64 Bit 3000 יש רק 2GHz ואילו לאינטל P4 יש 3GHz. ענה עזרו לי להבין את הנושא מכיוון שאני קונה היום מחשב ואני מבולבל לגמרה איזה מעבד לקנות... תודה על עזרתכם אלדד.
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לאחר שהלך לי ה- 2.8C היקר שלי :'( אני כנראה קונה מעבד חדש וכידוע לכם מאד קשה למצוא כרגע 2.8C בארץ. מצאתי בינתיים רק ב- LogicPC, ובהנחה שבאמת יש כרגע כאלה אצלהם, יוצא לי שלקנות את ה- 2.8C עולה 1,140 ובחנות מסוימת (דילר כזה) אני יכול לקנות 3.0E ב- 199$ שזה כ- 1070 ש"ח (אם 1$ = 4.6NIS). והאמת תמיד לא היה לי מזל לכל מה שנוגע להתחממות מעבדים (ובעקיפין זה מה שהביא להליכתו של המעבד היקר שלי לעולמו), ואני האמת די מפחד ממה שיקרה עם פרסקוט במהירות 3 גיגה הרץ, ואני בשום פנים ואופן לא הולך להשקיע בקירור נוסף. יש לי רק משחה טרמית סבירה (Coolermaster HTK-001) שאשים בין המעבד לגוף קירור הסטנדרטי של אינטל שיבוא איתו. אני באמת צריך לפחד? :-[ מה כדאי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם האינטל 2.66 הוא סלרון ? תודה. עריכה - 2.0.7 סלרון (Prescott) מוכר כ: סלרון D, סלרון מבוסס פנטיום 4. מהירויות שעון: 2.53, 2.66, 2.8 פלטפורמה: Socket 478 תהליך ייצור: 0.13µ מהירות אפיק: 533 מגה-הרץ אפקטיבי, 4*133. זיכרון מטמון: L1 instruction cache, 8k L1 data cache, 256k L2 cache Extensions: MMX, SSE, SSE2, HT לפי מה שאני מבין זה סלרון D, אני יודע שסלרון d לא גרוע כמו סלרון r למה הוא משתווה מאינטל ולמה הוא משתווה מamd ? הא םהוא משתווה לaxp2500 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 443 צפיות
-
-
רציתי לקנות מKSP זכרון של A-DATA, אבל מכיוון שאין להם אותו במלאי הם מציעים לי זכרון של LD באותו מחיר. כדאי לי לקחת את הLD או לחכות עד שיהיה להם במלאי את הA-DATA?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ? כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי את ה P4 3.20 PRESCOTT, והבן זונה עושה רעש של אוטובוס של דן, מה אפשר לעשות בנדון!?!? אני ממש לא יכול לעבוד עם המחשב, זה לא מצחיק.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח של אביט ai7 הבאס המקורי היה עומד על 200 עם שני צמדים של זכרונות במהירות 400 הרץ זוג של סמסונג וזוג של וינבונד 3200 שניהם מעבד 2.4 800 הרץ בהתחלה הלוח היה עומד על באס בסיסי של 200 פתאום הוא ננעל על 204 בגלל שהזכרונות הם לא מאותה חברה אפילו שינוי של 1 יוצר אי תאימות ומקריס את המערכת מה שמאלץ אותי להחזיר את הלוח ידנית ל 200 אבל יש עדיין בעיות מוזרות כמו איטיות האינטרנט פתאום מודיע שאין תקשורת ב local connection ( יש סימן של שני מחשבים עם איקס לידם) סימן שאין חיבור לאינטרנט שאני מכבה ומדליק את המודם הבעייה ניפתרת זמנית ניסיתי עם מודם אחר והבעייה חוזרת עכשיו שטרחתי להסביר את הבעייה איך לעזזל אני מחזיר את הבאז ל 200? האם זה קשור לצריבת ביוס (כי צרבתי אבל הכל הלך בס…
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות את הלוח אם הזה :(Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nVIDIA nForce3 Ultra 939-pin) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 יש לי כמה שאלות: 1.אני רוצה לדעת אם אני יכול לחבר אליו את הזיכרון הזה : A-Data 512MB AD512M533 PC4200 DDRII 533MHz אפילו שלא רשום שהלוח קולט את DDRII 533MHZ 2.האם אני יכול לחבר ללוח אם את המאבד הבא : AMD Athlon 64 3500+ (939-pin) OEM או את זה : (עוד לא החלתתי) AMD Athlon 64 3800+ (939-pin) Box אני פשוט רוצה להיות בטוח לפני שאני מזמין... תודה
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי, יש שאלה דחופה - האם יש הבדל משמעותי בין לוח אם ASUS A7N8X-X לבין MSI KT4AV לעבודה עם מעבד AMD?? משהו יודע?? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …
-
- 3 תגובות
- 402 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם VC820 עם מעבד PIII 733 . רציתי לדעת אם הוא יתמוך במעבד PIII 866 , בSEPCS של הלוח אם רשום שהוא תומך עד 733 ,אבל המסמך היה עדכני לפני שיצא מעבד חדש יותר . מישהו מכיר ? (יש לציין שהמעבד בלוח הזה יושב עד הצד - על כרטיס בSLOT מיוחד ?). תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
1. כשבוחרים לוח אם, מה צריכים להיות ההיבטים שלי? זאת אומרת למה צריך לשים לב, מה חייב להיות מה כדי שיהייה ככה וככה.. 2. מהוא הלוח אם הטוב ביותר למעבדי AMD ATHLON 64? ולמה? ככה אתה מרוצה?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , הלך לעולמו לוח ה-Epox 8RGA+ שלי (מבוסס NFORCE2) , ואני רוצה לקנות לוח חדש תוך חשיבה על "אי-צורך בפרמוט" , כידוע אחרי החלפת לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש, אבל חשבתי על זה...לא התקנתי דרייברים ללוח עצמו , אלא דרייברים של Nforce2 שאמורים להתאים לכל הלוחות , לכן הייתי רוצה לשאול (במיוחד אם מישהו ניסה את זה - מעשית) אם אני יקנה לוח אחר מבוסס NFORCE2 האם הצורך בפרמוט יכול להימנע ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
-
החלפתי ל- Abit ic7. קודם הטמפ' הממוצעת היתה 35 מעלות ועכשיו זה 55 מעלות. (לא מרחתי משחה כשהחלפתי נשאר מה שהיה מרוח מהחנות- האם זו יכולה להיות הסיבה?) יש לי P4 2.4A ללא OC. תודה.
-
- 4 תגובות
- 461 צפיות
-
-
טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית. עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה. ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!! וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם? יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות... תודה לעוזרים....
-
- 11 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לפני שבוע היה לי זיכרון SPECTEK 256MB 266MHZ @ 333MHZ ואז קניתי TWINMOS 512MB 400MHZ והוספתי אותו לסטיק שלי היום, הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר, אז היה לי 768MB 333MHZ אוקיי בימים האחרונים התקנתי SP2 ווינדוס החל להראות סימנים לא טובים (היו מסכים כחולים מידי פעם, וקריסות מידי פעם) אז החלטתי לחזור לSP1 וגם שם זה קרה(גם בהתקנות של כל הוינדוסים, ההתקנה אמרה שהיא לא מצליחה להעתיק קובץ מסויים), יש להזכיר שלא עשיתי OC לשום דבר חוץ מלזכרון הקודם (שגם עם ה OC לא היה עם שגיאות). אז הרצתי MEMTEST וגיליתי מלאאאא שגיאות! איזה 1000 ומשהו וזה ממשיך לעלות החלטתי לראות מה גורם הבעיה, הוצאתי את הזיכרון 256MB והשארתי את ה512 לבד, הרצתי MEMTEST והיה מלא שגיאות הוצאתי את ה512 והחזר…
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ובכן, כמו שהכותרת מסבירה את הסיטואציה, אני אחדד, קיבלתי את המעבד, עכשיו השאלה אם אני יכול להרכיב לזה מחשב(סביר להניח שכן-השאלה היא המחיר) , מה בדיוק אני יכול לחבר אליו(אולי להביא עוד אחד כזה ולעשות לקנות לוח תואם DUAL ולהתפנק?) והכי חשוב, האם ואני באמת אצליח לקנות במחיר סביר ולהרכיב, אז האם בעזרת הידיד השנוא שלנו WINDOWS XP אני אוכל לעשות איתו מה שאני יכול לעשות עם מעבד P4 רגיל(אם עבר לכם משהו שלא כלל אפליקציות מחשב אז אתם לא חנונים אלא מופרעים וסוטים :-) )שזה להריץ משחקים EMULים וכל השאר(גם בתצורת שני מעבדים וגם אחד לבד) אשמח לקבל דעה לגבי איזה חומרה תומכת בכזה מעבד(לוח,זכרונות וכדומה) , בכל מקרה, חוו דעה... אז נכון שכל אחד כותב איזה משהו מתוחכם/מצחיק אבל יודעים מה,…
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שניהם מעבדים של amd64 רק שאחד מהם הוא מובייל והשני הוא לא. לדוגמא: שניהם דגם 3200 1). AMD ATHLON 64 3200+ OEM או AMD ATHLON 64 3200+ BOX 2). AMD Athlon 64 3200+ Mobile DTR (754-pin) OEM רציתי לדעת בסך הכל מה יותר שווה לקנות אם אני רוצה לאוברקלוק. ומה ההבדל בינהם??? תומר בכר
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות מחשב של פנטיום 2 הנל (כל המחשב לא רק מעבד) אבל בלי מסך ב250 ש"ח 1. רציתי את המחשב שיהיה אך ורק בשביל הורדות באימיול ושיעבוד איתו 24 שעות, השאלה האם מחשב כזה יספיק לאימיול או שיש גירסה של אימיול כלשהי שלא לוקחת כמעט משאבים וניתן להפעיל על מחשב כזה. 2. האם יהיה מסוגל להריץ וינדוס 98 3. האם שווה? תודה לכל העוזרים, מקווה שזה שייך לפורום זה
-
- 13 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=6878 זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=6951&advertisor=zap אני יקנה מעבד מתאים ללוח הכי טוב אז לא להתיחס לזה והעניין של הכסף הוא לא משמעותי בכלל ... אני רק רוצה לדעת איזה מבין ה 3 הכי טוב והכי משתלם תודה...
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למעבד הכי טוב שיש למשחקים כבדים לסרטים אני לא עושה קידודים ולא נראה לי שאני יעשה גם OC אז לא צריך להתחשב בזה ובקשר ללוח אם אני כבר יתאים אותו למעבד אני כרגע רוצה לדעת איזה הכי טוב שאני יקנה ... תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-