מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי במחשב 1 ג'יגה זכרון פנימי ואני רוצה להוסיף כך שיהיה לי 2 ג'יגה.. יש לי 4 זכרונות של 256MB כל אחד ולכן אני אצטרך להוריד לפחות שניים מהם כדי שיהיה לי שני ג'יגה..האם זה יעשה בעיות כלשהן? דבר שני-חשבתי על לקנות חבילת זכרון 2GB של שני סטיקים 1GB כל אחד בדואל צ'אנל.הבעיה היא שאני לא יודע אילו זכרונות כדאי לי לקנות..כולם עולים הרבה כסף..חשבתי על משהו עד 1300 ש"ח בערך,של חברה טובה ומוכרת כמו OCZ לדוגמא..יש לי טכנולוגית זכרון DDR PC3200,והלוח שלי תומך עד 4GB זכרון. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על זכרון שכדאי לי לקנות.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף לוח אם למחשב הישן שלי שעם המפרט הבא: Intel Pentium 4 2.6Ghz HT 1GB DDR ( 400 Mhz) SAMSUNG 80GB IDE והלוח שכרגע קיים הוא INTEL E139761 מישהו יוכל לעזור לי ולתת לי שמות של לוחות אם שתומכים במפרט ובעלי כרטיס מסך ON BOARD? תודה, רז
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי לוח אם די ישן כבר היום Gigabyt Ga-k8n-sli עם צ'יפסט nforce 4 של נווידיה. אומנם המחשב שלי ישן אבל אני חושב שאם אני אוסיף כרטיס מסך חדיש הוא יסחוב את רוב המשחקים בצורה סבירה. שאלה? האם לוח אם זה יתמוך בי בסדרה ה 8XXX של NVIDIA? התוגבה של Gigabyte שקיבלתי היא שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס עם PCI-E אבל מומלץ לנסות קודם לפני הקניה(תודה באמת על העצה המועילה :-\). כיום יש לי Athlon 3700+ (2.2GHZ oc to 2.7 GHZ) 4x512mb corsair pc3200 with CL2 EVGA 6600 GT. with ZALMAN VF700 ולא אני לא מתכוון להחליף אף חלק אחר במחשב. האם זה אפשרי? כרטיס מסך חדיש על לוח אם ישן? יאללה כל המומחים תעזרו לי אני לא רוצה סתם לקנות כרטיס ולגלות שהוא לא עובד מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם- Asus P5GD2-X ואני מעוניין לקנות זיכרון פנימי טוב במחיר של עד 300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על דגמים מסוימים ועל כמות הזיכרון שיש בדגם שתמליצו עליו. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב הזמנתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו אני יכול לשנות תזכרונות כי לא הייתי בטוח לגביהם אז הנה: אני הזמנתי את ה-Corsair 400mhz 3200XLPT 2-2-2-5 ואני רוצה לשנות ל-OCZ 1gbx2 Platinium 2-3-2-5 והם עולים עוד 900 שקל משהו כזה עכשיו אני לא מדבר פה על הכסף פשוט אם אני רוצה להזמין אותם הם יגיעו רק עוד שבועיים אז מה אתם אומרים כדאי לחכות? והמערכת שלי היא כזאת וזה בעיקר למשחקים: amd 3700 san diego Leadtek 7800GTX Extreme edition ocz powerstream 520w OCZ 1gbx2 PLATINIUM 2-3-2-5/OCZ 512x2 platinium rev2 2-2-2-5/Corsair 3200XLPT 512x2 2-2-2-5 wd 160gb sata2 antec p160 nec 3540A DFI Lanparty ultra-D מה אתם אומרים כדאי זה יתן הרבה יותר ביצועים לא?
-
- 16 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני קונה E6420 ואני צריך זכרונות 2 ג'יגה אני רוצה לעשות OC קטן ונחמד השאלה איזה זכרונות יתאימו לי ? שלא יהיו יקרים מדיי
-
- 9 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 לוחות אם שיעבדו אם Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB 1: Abit KN9 SLI KN9SLI 2: Gigabyte M59SLI-S4 AM2 GM59SLIS4 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? והאם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ?
-
- 2 תגובות
- 404 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לוח של אסוס p4s533-vm האם הוא טוב או שדאי לקחת משהו יותר חזק? תודה. ;D
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם סוקט 939..שיהיה לאובר..(לAMD 3000 וניס..) אני רוצה להגיע נגיד בלי שהמעבד יגביל רק הלוח..אני רוצה משהו כמו מ1.8 גיגה הרץ ל2.4 -2.5 ..(בקיצור לוח שיספיק לאובר לא גדול עד ל2.5..) המחיר צריך להיות משהו כמו 500-550.. מהחנויות הבאות: -KSP. -זיגזג. תודה!
-
- 3 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו אבל אני עדיין לא יודע של איזה חברה מישהו יכול להמצליץ לי? ואני גם רוצה שהוא יעבוד במהירות DDR 400 אז אני גם צריך זכרונות מסויימים, כי הצי'פסט הזה לא תומך בכל סוגי הזכרון (החברות) של DDR 400 אז אני צריך זכרונות מסויימים ואני רוצה לקנות את הכל מפנדה אז אני צריך זכרון משם מישהו יכול המליץ לי על חברה ועל סוג זכרון של DDR 400 שהלוח אם יתמוך בו? תודה על כל עזרה שתנתן
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מאוד מאוד רוצה למצוא לוח אם איכותי שיתמוך בHDMI , כיוון שיש לי אלסידי 32 אינץ', ואני ארצה במחשב החדש לראות סרטים באלסידי באיכות HD. עכשיו מצאתי רק לוח אם אחד.. שהוא VM HDMI .. משהו כזה. והוא יחסית... לא משהו. יש לי תקציב עד ל1000 שקל. דרך אגב למבינים, יש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לראות קבצים של HD ואני אוכל להפעיל דרך המחשב? בתודה, בן !
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא בביוס את האופצית הEist?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש חדש פה טרי עדיין ויש לי שאלה אני רוצה לקנות לוח ומעבד שיתאים לאוברקלוק ומעבד חזק (AMD בלבד) או אינטל שיהיה מיוחד ושמעתי על הדותן הזה אם משהו יכול להסביר לי מה הוא בילל...? *שהלוח יהיה SLI תודה הראש
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE יש קונרו שיותר טוב מהמעבד הזה אבל ממש בקצת והמחיר דומה? (קונרו http://tweakers.net/nieuws/41855/Introductie-Intel-Conroe-in-twee-fases.html)
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו יסביר לי איך להתקין\להחליף מעבד איך מוצאים הוא ואיך שמים הוא? תודה..!
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי לוח אם גרוע בהחלט (PCPARTNER) אבל בכל זאת אין כל רע בעדכון הביוס.. אבל השאלהה שלי היא כזאת הורדתי את העדכון ובו יש כמה כמה אפשרויות שמותאמות כל אחת לצ'יפ I\O אחר.. הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לגלות מהו סוג הצ'יפ... תודה רבה למי שיכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 1 MMX, שהוצאתי מתוך המחשב הישן שלי, ולמעבד הזה התלווה מאוורר מובנה שכאילו דבוק לו מלמעלה, השאלה שלי זה איך להסיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 512 ראם של TWINMOS 3200 400MHz ואני חושב אולי לקנות עוד 512. השאלה שלי היא אם עוד 512 מגה יעשו שיפור גדול בביצועים של המחשב במשחקים ובכלל אם הוא יהיה יותר מהיר, אם כן אז איזה זכרון עדיף לקנות? המפרט שלי זה: AMD 2500+BRATON ABIT NF7-S Twinmos 512 MB 3200 400 MHz WD 40 GB 8 MB Buffer HD ATI RADEON 9500 pro 128 MB תודה.
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר די ישן ונראה שבזמן הקרוב נשדרג אותו.. המפרט הנוכחי: Intel Pentium 4 3Ghz 2GB DDR2 800Hz לוח אם אינטל Nvidia 8500GT הכוונה היא לשדרג את המעבד(והלוח אם בהתאמה) ולהוסיף זיכרון. התקציב הוא בערך 2000 שקלים. השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בתקציב כזה? האם ללכת על כפול ליבה, מרובע ליבה מסדרת CORE2 או בכלל הI5 שמצריך גם החלפת זיכרון לDDR3 (אני חושב). מישהו יכול לכוון אותי ולתת המלצות לחלקים הנ"ל? שימושי המחשב הם ביתיים, סרטים (אין כל כך בעיה בזכות האצת החומרה), משחקים(המעבד מגביל מאוד) ועוד.. תודה
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1.Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory 2.Processor Vcore less than rated minimum המערכת היא : amd 3500 asus a8n-sli deluxe gigabyte 6600gt 2x512MB 400Mhz A-data enermax 425w תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן אנשים..איזה חלקים אני צריך לשדרג במחשב כדי שהוא יריץ משחקים כבדים ובכללי שהוא לא יהיה תקוע כמו עכשיו..בכללי עכשיו לוקח לו כמעט 40 דקות לעלות כמו שצריך..המפרט שלי הוא כזה:לוח אם: ASUS H81M-A מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHzספק: 550Wזכרון: 8GBכרטיס מסך:NVIDIA GeForce GTX 660 אם צריך עוד פרטים אני ירשום לכם רק תגידו... תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , רציתי לשפר את המחשב , אין לי כל כך הרבה כסף לעשות את זה.. משהו כמו 2500 שקל + כמה שאני יקבל על החלקים הישנים. יש לי כרגע : P3 - 1000mhz mother board Gigabyte Via694x gf2 mx 64mb 256mb sdram הכרטיס מסך כבר החלטתי שזה יהיה ה Radeon9500 pro שזה עולה משהו כמו 1200-1300 שקל. עכשיו נשאר לי מעבד זכרונות וכרטיס מסך... בכמה שנשאר. אני לא צריך מעבד מהטובים ביותר , משהו כמו Amd 2000+ בהחלט יספיק. לוח אם אין לי מושג... זכרונות... 256 נראה לי שיספיק גם.. כתבו הצעות.. תכניסו גם את המחירים של החלקים פחות או יותר. ואני לא יודע אם אני צריך מארז חדש.. תודה , ש.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים לפי הכותרת-אני צריך את שלושת הדברים האלה בגלל שהמחשב שלי ישן מאוד(עוד מעט שבע שנים!) ובגלל שאין לי תקציב למפרט עכשיו אני רוצה לעשות הכל לאט לאט ובינתיים אני רוצה לקנות את הרכיבים האלה. שלושת הרכיבים האלה יופעלו בעיקר למשחקים,להמון ציוד היקפי,והמון תוכנות שיפעלו ברקע כגון EMULE ומשחק כלשהו. חשובה לי מאוד המהירות והביצועים,שכן איטיות אני שונא "בדם",אני רוצה שרכיבים האלה יספיקו להרבה זמן.לגבי התקציב-אני לא ממש בקיא בנושא הזה של הרכיבים(יש לי קצת ידע ,אבל לא כמוכם) אני חשבתי בנושא של זכרון 2 ג'יגה,לוח אם איכותי שיתאים,ומעבד מהיר ואיכותי שיתאים לו,שוב כמו שאמרתי אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מול מה אני עומד אבל בתור התחלה אני ישים 3000 (תקנו אותי אם אני ט…
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-