מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
EPOX 8KDA3J or MSI k8n neo האם ה MSI יותר טוב? בשביל OC גם
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני אומר לכאורה כי פנדה ידועה בפירסום מוצרים שאין ביכולתה לספק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מדובר ב MSI K8N Neo2 Platinum. מחיר האתלון 64 3500+ כרגע בארץ 2250 שקל. כלומר לוח+מעבד נגמר ב 3200 שקל - יקר.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
והשאלה שלי זה אם אני צריך להזדזר כי AMD מתכננת איזה פייז-אוט של המעבדים האלה? או שגם עוד 3-4 חודשים אני אוכל לקנות אחד כזה עם לוח מתאים? עוד שאלה, איזה לוח כדאי להתאים לאחד המעבדים האלה - עם יכולות אוברקלוק, SATA RAID, ו DC? זה גם יעזור אם הלוח יוכל לתת 3.0 וולט לDIMMים, ואת הנתון הזה קשה למצוא באתרים של המוצרים.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארצות הברית ואני רוצה שיקנה לי זיכרונות.. ואני ראיתי באינטרנט כמה עולה סטיק של 512 של A-DATA ומה אני יגיד לכם זה מחיר שוק 68 דולר לסטיק של 512 ראם!!!!!!!! תעשו חישוב קליל....ב 1224 שקל אתם קונים 2 gb ddr!! אז ההתלבטות שלי עם שווה לקנות גיגה ראם ב 650 שקל בערך?!?! או שכדי לקחת של ocz 2-2-2-5 ב 1200 ?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג את המעבד והלוח אם ויש לי תקציב של 4000-5000 שקל ... חשבתי על הכיוון של הפנטיום 4 3.4 החדש... מה אתם אומרים? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש...ומתלבט בין שני המעבדים AMD וPENTIUM . תייעצו לי בבקשה, ותכתבו בתשובה מה היתרונות והחסרונות של כל מעבד. ולמה ה-PENTIUM יותר יקר. תודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
: חברה אני מנסה להרכיב תפריט למחשב אישי שיוכל לענות לי על צרכים כמו office, משחקים כבדים, עיבוד תמונות וגרפיקה בפוטושופ ועוד , וכן תלת מימד ואנימציה. התחלתי עם המעבד אני עדיין חוקרת את הנושא אבל רציתי כבר לשאול מה דעתכם על המעבד הבא: פנטיום 4 (prescott) 3.0 GHz (או יותר) פלטפורמה: LGA775, Socket 478 מהירות 800 מגה הרץ זיכרון:L1 instruction cache, 16k L1 data cache, 1 MB L2 cache http://www.intel.com/products/desktop/processors/pentium4/index.htm ובכלל אולי יש למשהו עצה אחרת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !! איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי , ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל) עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי בלמיר מחשבים שהם שינו את כל הברטונים לסמפרונים.. אלף: זה אומר שלא מייצרים יותר ברטונים? בית: האם יש שיפור (בביצועים) בין הברטון לסמפרון?.. אני צריך את זה למחשב שאני קונה בקרוב.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64 3200 מה יותר טוב -מבחינת ביצועים!!! -ליבת קלוהאמר או ליבת ניוקסל ? ואם אני קונה את הלוח של EPOX דגם :8KDA3J השאלה על הלוח היא : יש לי מארז מידי טאוור טוב ומושקע מאוד (עם הרבה מודים ) שרשום ל הקופסא שלו P4\K7 והAMD 64 הוא K8 אז אני רוצה לדעת האם המארז יתאים ללוח ?
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
די נמאס אני רוצה לשפר תמחשב שלי . ברשותי AMD Barton 2600+ epox 8rda+ R9700 PRO maxtor 40gb 7200 rpm 512 ddr 2700 סאמסונג מארז ריידמקס 868 שחור מקורי. tsunami 350w . טוב בקיצור אני רוצה לשפר תמחשב אז תציעו לי הצעות. בעיקרון אני חייב דחוף לקנות זיכרונות חדשים. אני רוצה לשפר כמה שיותר בשביל משחקים, OC אפשרי. אז ככה יש לי תקציב של 2000 שקל לפחות,ואם אני מוכר את החלקים שאני מחליף כאן אז יהיה לי יותר כמובן..
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם שבוע שעבר קניתי מחשב עם לוח אם 915P של msi ורציתי להגיד לכם כמה דברים עליו. קודם כל הלוח אם תמאים סוף הדרך לאוברקלוקינג ;D ,יש לו הרבה אפשרויות של אוברקלוק ידני ואפשרויות אוטומטיות שהמערכת נותנת. דבר שני לא לקנות זכרותות DDR2 של סמסונג כי הלוח אם לא תומך אני עשיתי טעות וקניתי אותם ועד עכשב אני מחכה לזכרונות אחרים שהחנות צריכה לספק :-\ . כמובן שהזכרונות האחרים יהיו תוצרת kingston :ylsuper: אז זהו זה מה שאני יודע בינתיים עד שאצליח להפעיל את המחשב. קישור לאתר של הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=603
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ל ATHLON XP 2200 או XP 1800 איזה מהירות של זכרון DDR אפשר לחבר ? מה מומלץ 266 333 400? יש גם יותר מהירים 666? זה דורש OVERCLOCKING של FSB ? זכרון מהיר יותר מתחמם יותר ? ולכן חיים יותר קצרים ?
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי מחשב זול (עד 2400 ש"ח ללא מסך) ולפי המלצתכם אני אלך על : מעבד : AMD Athlon XP 2500+(512k 333 ולוח אם: EPOX 8RDA3I (NForce Dual זיכרון 512 בעיתון ראיתי מבצע של אייבורי למחשב בסדר גודל דומה במחיר עם זה: pentium 4 prescott ht 3.0 gh 1mb GIGABYTE GA-7VM400AMF זיכרון 256 שאר הנתונים די דומים. האם יכול להיות שההצעה של אייבורי טובה יותר, או שיש כאן איזה קאטש ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1400 ש''ח כולל משלוח ו HT אז דאי או לא?
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות של amd athlon xp 2600 t-bred? משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שX4 צורך 1.5 V וX8 צורך 0.8V? בבקשה תצדדו את התשובה שלכם עם איזשהו לינק אם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אהלן טוב לאדעתי איך לנסח כותרת אני יודע כמובן שהמחשב מורכב בעיקרו ןממעבד שמחובר לזיכרון דרך הלוח אם עכשיו יש לי שאלה....... היום חשבתי עליה: למה מהירות החישוב של המעבד לא יורדת למהירות של הבאס? כלומר אם אני אחבר ישר את ההארדיסק למעבד זה יהיה ממש ממש איטי כי המעבד ירד למהירות של ההארדיסק פשוט אז למה זה לא קורה עם הבאס? כלומר עד שמגיעים נתונים למעבד הוא חישב כבר ואז הוא עומד מלא זמן בלי לעשות כלום....... היה לנו שיעור במיקרו מחשבים שהוא כבר ענה איכשו על השאלה (חח כזה חשבתי אמרתי אני אשאל בHW ואז בשיעור הוא לימד את זה כבר אבל לא הבנתי) המעבדים היום מורכבים מחלק אחד שקורא ומוציא את הנתונים שהוא מקבל מהזכירון (באס יעני) והחלק השני מחשב את הכל לכן הוא עושה את שני הפעולות …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Press/press_header_content_us.jsp?PAGE_TYPE=US&TITLE_ID=4463&LINKED_URL=arch321.jsp&SITE=US אני אומנם לא יודע הרבה על הלוח הזה אבל הבנתי שהמון מצפים לו, תוך כמה זמן אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה? ואם אפשר גם שמישהו יצרף לפה ביקורת של הtesters שלו (קראתי פעם בפורום ואני לא זוכר איזה) עריכה : עכשו קראתי את האויתיות הקטנות ומסתבר שהוא עוד לא שוחרר אבל.. זה סותר עצמו מצד אחד רשום שהוא שוחרר ומצד שני רשום שם לעשות פרי אורדרד תמונה של הלוח
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אנשיםםםםםם ;D אני צריך לוח אם למעבד AMD Athlon 64 3200. תודה על עזרתכם. ;D נ.ב זה Psycho17 (אלדד) על המחשב של BooG'iNda (שגיא).
-
- 11 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועים למעבד מסוג CENTRINO 1.5GHZ? (שני המעבדים במחשב נייד) תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בעצם יש כאן גם תמונה של אופטרון רגיל ב 90 ננו מטר, כמובן שמפזר החום/והמגן הוסרו מעל הליבה, התמונה הזאת היא רק מנה ראשונה לפני הסקירה הראשונה שהאתר יבצע על מעבדי הליבות הכפולות אופטרון מול מערכת זיאון כפולת מעבדים - יהיה מעניין. מקור: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1162 אשכול נוסף שעסק בארוע שממנו כנראה דלפה/שוחררה התמונה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=82658.0 AMD מובילה טכנולוגית את עולם ה X86 עם ה AMD64 ואינטל בלחץ היסטרי.
-
- 52 תגובות
- 3.5k צפיות
-