מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מעבד 3000+ חדש עם לוח של EPOX ותמיד ב CPU Z הוולט היה ככה 1.55 שככה זה גם בביוס! ופאתום אני שם לב שהמעבד קר יותר ב 5 מעלות והוולט מראה עכשיו 1.320 V! ולא נגעתי בכלום בביוס וזה נשאר שם 1.55 מה לעזעזל קורה כאן? בנתיים המערכת יציבה וקרה יותר אבל זה לא אמור להיות ככה לפי הבנתי.. המעבד צריך לקבל 1.5 ולא 1.3? יש מצב שהלוח נפגם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעבד xp 1800 אמור לעבוד ב 11.5X133 נכון? מסיבה כלשהי המעבד אצלי עומד על 12 במקום 11.5 ואני לא מצליח להוריד את זה יש לי לוחאם leadtek ncr18d זכור לי שפעם זה עבד תקין והכל התחיל להתבלגן אחרי אובר קלוק שעשיתי (אף פעם לא שיחקתי עם המולטיפלייר אלא רק עם הבאס) כרגע אני על באס נמוך והמעבד מזוהה כxp 1200 מגהרץ -שלא קיים בכלל לדעתי כל פאם שאני מעלה את באס מעל ל110 המחשב מסרב לעלות בכלל ואני חייב להוציא את הבטריה של הלוח אם בשביל לאפס הגדרות
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה זה מעבד 64 סיביות? למה יש Windows מיוחד עבורו? האם הוא מתאים למשתמש הביתי? בבקשה תספרו לי כל מה שיש..
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם (512MB (2x256 333Mhz 2700 ובנוסף אני רוצה להרכיב עוד 2 זכרונות של 256 אבל הם לא זהים והרצים שונים(Hz), אחד 133 ושני 266 השאלה שלי אם זה אפשרי או שזה עלול לגרום לתקלות במחשב?? בגלל שהם לא אותם כרטיסים (חברות) ולא אותם הרצים
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פנתה אלי איזה מישהי שהמחשב של הבת שלה מאוד איטי. יש לה פנטיום 2 350MHZ, עם 128MB זיכרון והארד-דיסק ישן עם מערכת הפעלה WIN98. היא רוצה בתקציב של כמה מאות שקלים (עד אלף שקל) לשדרג לבת שלה את המחשב. הבת משתמשת בעיקר בICQ ובגלל שהמחשב ישן והיא מורידה תוכנות די חדשות - המחשב זוחל. אין לי רעיונות איך לשדרג את המחשב שלה. אין מאיפה להשיג מעבדים יותר מהירים לפנטיום 2, לא נראה לי שהוספת זיכרון תשפר את המצב (הזיכרון גדול יחסית ליכולת המעבד והדיסק הקשיח) ולא נראה לי שרכישת דיסק חדש במאות שקלים שווה את זה. יש למישהו רעיונות יצירתיים?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות מי שהוא יכול לעזור לי? מה ההבדל בין USB ל USB2 כאילו מה חדש בו? מה שונה באיזו שנה/תאריך זה יצא.... ואם כל כניסה של USB שיש לי במחשב תומכת גם בUSB2? שאלה נוספת בקשר לזיכרון DDR המ ההבדל שבין הזיכרון RAM הרגיל לבין DDR? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מצטער שאין כותרת ענינית פשוט זה הכי עיניני שמצאתי.. עכשיו נתחיל בבעיה.. 1} דבר ראשון יש לי לוח אם של msi עכשיו איפה שהמעבד בערך חמש סנטימטר למטה ועוד איזה סנטימטר ימינה יש לי שם איזה חלק שמכוסה בצלע קרור.. איך קוראים לחלק הזה? ושמעו היה לי לוח אם אחר והיה לי שם מאורר אם אתם מכירים תמאוררים היפים של msi הוא היה איזה 40 מלימטר עם אורות ועכשיו הלוח אם שלי נישרף ולקחתי אותו לתכנאי שיחליף לי אותו.. ועכשיו אין לי שם מאורר אבל יש לי צלע קירור .. ובאיזה 3 מחשבים שפתחתי ראיתי שאין מאורר אז רציתי לדעת אם צריך מאורר בשבילו? אם ושחכתי להגיד שיש לי מאורר 80 מ"מ מול הלוח אם שמכניס אויר ואחד מאחורה שמוציא.. 2} מאחורה איפה שהכרטיס מסך מתחבר יש לי חריצים לבנים כאלה שאליהם מתחבר הכרטיס רשת…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי בעיה עם המאוורר של המעבד... אני לא מצליח דרך הביוס לראות מה המהירות של הסיבוב שלו, לא מצליח לעשות כלום... זה ככה? או שמשהו פה דפוק? אני רק יכול להגיד שהוא מסתובב...
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אחד של geil והוא עולה 542 שקלים Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling והשני של אליקסיר ועולה 480 שקל. Elixir DDR 512 MB PC3200 400 MHz מי מהם איכותי יותר? והאם הgeil שווה את ההבדל הקטן במחיר? (זיכרונות, זה שטח שאני לא מבין בו כל כך \ כל זה יושב על 3400+ קלוהאמר ו 8KDA3J (אם זה משנה)... תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
מחפש זיכרון חזק מאוד הכי טוב לא משנה המחיר תיהיה פשוט מערכת מטורפת AMD 64 FX53 6800U +TV TUNER צורב DVD ועוד אז אני צריך משהו חזק אני רוצה 512 MB הכי טוב אני יקנה שניים כאלה כי הבנתי שב1024 אין *** נמוך חח שכחתי איך קוראים לזה... אז תמליצו לי בבקשה על זיכרון הכי טוב של 512 לא משנה המחיר ואני לא הולך לעשות OC !!! וזיכרון שיש בארץ לא שאמור להגיע יהיה לי תלוח הבא : MSI NEO 2 PLATINUM תודה /הכותרת נערכה - ראה הודעה קודמת שלך/
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה את המחשב שלי כבר קניתי אם מעבד amd64 3200 למתב הבנתי 3200 אומר על 3200 מגה ארץ אבל הבנתי שלא המהירות שלו היא 2200 מגה ארץ כולם אמרו לי ש amd יותר טוב אז השאלה שלי בעצם ככה במה מעבד נימדד אם לא במהירות כלומר מה יש ל amd שאין לפנטיום ואם 2200 מגה ארץ הכן צריכה להיות המירות של מעבד 3200 תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ב 1.7GHz ו 1.9GHz בהתאמה. מקור: http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1094344548,77016, סמפרון הוא מעבד K8 קצוץ יכולות 64 ביט וקצוץ זכרון מטמון, עדיין הוא הרבה יורת טוב מאתלון XP מכל הבחינות, שלא נדבר על יכולת שדרוג. הסמפרון הזול ביותר בשקע 754 הוא מעבד ברירת המחדל שלי למערכת לשימוש כללי, כלומר כרגע הסמפרון 3000+ הוא מעבד ברירת המחדל למערכות מחשב ממוטבות מחיר.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה נגיד ואני קונה 2 מעבדי FX-53 ושם אותם על לוח תומך של 2 מעבדים בסוקט 940...אפשרי??.או שרק לאופטרון יש אפשרות של 2 מעבדים...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, הרצתי 3D Mark... והתוכנה הזו רשמה שה- FSB של המעבד שלי הוא 200 איך אני יכול לברר מה ה - FSB של המעבד שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סקירה על יישום שמחבר תמונות בודדות עם חפיפה חלקית לתמונת פנורמה אחת גדולה, מצלמים נוף ובכל צילום מזיזים את המצלמה קצת הצידה, התוכנה יודעת לחבר את התמונת וליצור תמונה אחת גדולה וחלקה, ללא תפרים גסים. כמובן שכדי לחבר את התמונות היישום מעלה את כל התמונות לזכרון בפורמט העריכה שלהם וברזולוציה מלאה, זוהי פעולה עתירת משאבי זכרון. הסקירה קודם כל מסבה את תשומת הלב שהמגבלה על כמות הזכרון הגדולה ביותר שעומדת לרשות יישומים בחלונות 32 ביט היא 2 גיגה בייט זכרון ולא 4 גיגה בייט, זאת עקב "לקיחת" חצי ממרחב הזכרון (הוירטואלי) הכולל (4GB) לטובת מערכת ההפעלה, לכן גם אם יש במערכת 3 גיגה בייט זכרון פיזי, עדיין תחת מערכת הפעלה 32 ביט אף יישום לא יוכל לעשות שימוש ביותר מ 2 ג"ב זכרון !!!…
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
קשור לחנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=148 מארז מצוין, זכה בזמנו במקום הראשון בסקירה של טום חומרה: http://www6.tomshardware.com/howto/20030804/case-19.html
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, מצטער שאני מעלה את אותה בעיה בשני פורומים שונים, אבל נראה לי שהיא כבר קצת חרגה מבעיית תוכנה, והעניין באמת נהיה דחוף: יש לי SATA של WD 80 GB. את הווינדוס 2000 התקנתי על הארדדיסק ישן 5400 8.5GB של WD. ואז התקנתי את ההארדיסק החדש ועליו התקנתי מחדש את ה-2000. לא הגדרתי שום דבר בהתקנה לגבי SATA, וב POST הוא מופיע כ ATA 133 אם אני לא טועה. ההארד דיסק שעליו מותקן כרגע ה-2000 עדיין מוגדר כ F, וזאת למרות שהחלטתי להוציא את ההארדיסק הישן שהיה מוגדר כ C ו D. 1. יכול להיות שחוסר ההגדרה תוקע את הווינדוס או סתם גורם בעיות? 2. עצם העובדה שכרגע אני עובד עם הדיסק ועליו מותקן ה 2000, לא אומרצת שהדיסק כבר זוהה כ SATA? 3. איך אני מתקן את הגדרות בביוס...כך שהדיסק יזוהה כ SATA? הבנתי ממישה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לינק על באנצ' של מעבדי 64BIT של AMD תודה מראש /הכותרת נערכה, אתה לא כל כך חדש פה ואני מניח שאתה כבר יודע את החוקים/
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
http://www.kingli.com/upgrade_2.asp?p=Motherboard.GIGABYTE.GA-7DPXDW-P אני צריך דעות!! חשוב ביותר.
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הי, לידעתכם, לפני מספר ימים בניתי (בהמלצתם ובעזרתם האדיבה של מספר אנשים מפורום מפרטים) מפרט מחשב שכולל בין השאר: - לוח אם של Epox 8KDA3J - 2 זכרונות 512MB של GEIL כבר הזמנתי את המפרט מהחנות, ואז במקרה הורדתי את ה USER MANUAL מהאתר של אפוקס, וגיליתי להפתעתי שהלוח לא יעבוד טוב עם שני רכיבי זכרון זהים (ראה תמונה מצורפת מתוך המסמך) בנוסף מסתבר שהפיצר CoolnQuiet לא מאופשר אם יש יותר מזיכרון אחד. לידיעת כל מי שמשתמש בלוח זה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מהו הדגם הפשוט ביותר של ASUS שכולל SATA וגם חיבור פיירווייר מובנה. אני פשוט עומד לקנות מחשב ממשווק שמוכר רק לוחות של ASUS ואינטל - אני יודע שהם לא הלוחות הכי טובים - אבל המיחיר שלו שווה את הפשרה. מבחינת לוחות של אינטל הוא הציע לי לוח Intel Rock Lake D865PERLX http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& מקריאת כמה ת'רדים הבנתי שהלוחות של ASUS עדיפים על אלו של אינטל. הבעיה היא שלא מצאתי לוח שיש בו גם SATA וגם פיירווייר. אני מודה לכם מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-