מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ מעבד 733 מגה הרץ SOCKET 370 וקניתי מחנות מחשבים מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ ושהחלפתי מעבדים ראיתי שעל המעבד שלי יש מדבקה שחורה למטה שרשום 733/256/133/1.65V ולמעבד פנטיום 3 1000 לא היה את המדבקה הזאת? האם המעבד מזויף איך אני יכול לדעת? הדלקתי אוורסט והראה לי שזה מבד פנטיום 3 1000 של אינטל האם זה מקורי או לא?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הרצתי אצלו בדיקה של DXDIAG ורשום אצלו תחת כותרת המעבד pentium iii (4 CPU's) 2.3 Ghz אבל לא רשום איזה דגם המעבד... ובמאפיינים במחשב שלי רשום pentium iii xeon (4CPUs) איך אני יכול לפענח את התעלומה?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הלוח אם של ג'גהבייט GA-G1975X ויש לי למטה מין כזה צג קטן כשהלוח אם דולק כתוב 60 או 50 במספרים האלה, מה זה? הנה המיקום של זה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
צריך זיכרון עד 1100 שקל, למחשב משחקים . לא צריך זיכרון טוב לאוברקלוק.. כי אני לא מתכנן אוברקלוק , תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי אני חדש פה וקרתי הרבה קתבות על הזכרונות. אכשיו אני רוצה לקנות ובכל זאת יש לי כמה שאלות שאסמח אם תענו. 1. ראיתי שמחירים דומים לזכרון של 667 של G. SKILL לדוגמא עם CL 4 ו800 עם CL 5 אז מה עדיף ומהיר יותר? 2. ומה ההבדלים בין: א. 4-4-4-12 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 1GB Dual Channel דגם: F2-5400PHU2-1GBZX לביו G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 1GB Dual Channel 4-4-4-12 דגם: F2-5400PHU2-1GBLA ב. G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel 4-4-4-12 דגם: F2-6400CL4D-1GBPK לבין G.Skill DDR II PC6400 1GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 דגם: F2-6400PHU2-1GBHZ
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
האם יש הבדל ביעילות ובמהירות בין אם אני מחבר שתי זיכרונות של 1024 לבין זיכרון אחד של 2048? פשוט אמרו לי בחנות שאין הבדל בכלל, ומתי שהיה הבדל זה רק פעם כשהמעבדים עבדו בטכנולוגית hyper triding האם זה נכון ?? מדובר בלוח של אינטל g35 + מעבד core 2 duo
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה לפני רכישה של מחשב. יש לי שתי אפשרויות : AMD ATHLON 3800 X2 (והאם זה נכון מה שנאמר לי שיש לו זכרון מטמון של 1MB כפול 2 - כלומר בכל ליבה) ולוח אם: GGIGABYTE GA-M55plus-S3G nVidia Geforce 6100 + nForce 430 chipset או : COR 2 E6300 ולוח אם - ASUS P5B Intel® P965 Chipset אודה לכם מאד בכל עצה .
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני פירקתי את כל המחשב (בפעם הראשונה שלי) לפני שבוע וחצי בערך כדי להחליף מארז. אז החלפתי מארז, חיברתי את כל החיבורים והכל עובד כרגיל. רק נשארו לי החיבורים של ה-USB, שאותם לא חיברתי ללוח האם כי לא ידעתי איך. יש לי שני חוטים שיוצאים מה-USB של המארז, ומכל חוט יוצאים עוד 4 חוטים נוספים. זה מה שרשום על שניהם: על ארבעת החוטים שיש בכל חוט רשום: על החוט הראשון: D+ על החוט השני: D- על החוט השלישי: GROUND על החוט הרביעי: VCC יש את המילים האלה על ארבעת החוטים שיוצאים מכל חוט, רק ההבדל היחידי הוא שעל שמונת החוטים שיוצאים משני החוטים הראשיים כתובים הספרה 1 או 2 רק כדי להבדיל לאיזה חוט ראשי שייך כל אחד מהחוטים האלה (איזה 4 חוטים מתאימים לחוט ראשי אחד ואיזה ארבע נוספים מתאימים לשני). זה…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור חוטים של HDD לד וכל אלה. הדגם של הלוח הוא IBM P6 זה מה שרשום לא רשום כלום חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הספק ללוח יש לי עוד חיבור שנמצא קצת מעל המעבד,בצד שמאל למעלה,האם זה הכרחי לחבר גם את החיבור הזה כי לי יש מארז שהספק יושב למטה אז הכבל קצר מידי ולא מגיע,האם בלי החיבור הזה המחשב לא ידלק לי ? (אגב מהספק שלי LIBERTY 620W החוטים הקבועים שלו זה החיבור ללוח שאותו חיברתי ועוד חיבור של 4 פינים,מין חיבור מרובע כזה אבל עליו רשום CPU ONLY). מה אני בדיוק אמור לחבר ?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום יש במחשב שלי לוח אם מסוג : GA965P DS3 המחשב הגיע עם מאוורר אחורי כמובן. אני מנסה לחבר גם מאוורר קידמי.. יש רק חיבור מתח אחד על הלוח למאוורר. האם ניתן לפצל ? או שאני מפספס משהו.. ליתר המפר אפשר להסתכל בפרטים שלי מקווה שתעזרו
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי סט של 7 כבלים מהפאנל הקדמי: MIC BIAS MIC FPOUT-L L-RET R-RET FPOUT-R AUD GND עכשיו אין לי מושג מה מהם מתחבר לאן בחיבור ללוח אם. על פי המדריך של הלוח יש לי 2 סוגי חיבור, אחד ל AC'97 והשני לHD. אני מניח שאני מחבר לפי AC'97 כי בשביל ה HD אין לי מספיק כבלים. מה אני אמור לחבר לאן? *מצטער אם זה לא בפורום הנכון, אין לי מושג איפה לפרסם את זה
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
צריך עזרה בחיפוש לוח אם מתאים ל am3+ ביוס uefi עם ציפסט האחרון של amd 990 מצאתי שני לוחות של asus אני לא יודע מה מהם יותר עדיף http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=13-131-735&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=13-131-736&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo חיפשתי של גיגהבייט אבל אין להם ביוס uefi יש לכם עצות איזה לוח אם עדיף
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מצטער מראש על הדיון הארוך, אבל ניסיתי לפרט כמה שאפשר ככה שגם הפחות מומחים לעניין יביניו וינסו לעזור לי, אז תודה מראש. לאחרונה הלך לי הלוח אם (וגם הספק, אבל זה לא חשוב) במחשב כתוצאה מקפיצות מתח וכעת אני צריך לקנות אחד חדש. המפרט שלי (רק הדברים שחשובים). לוח אם: Gigabyte GA-K8NXP-SLI עם ציפסט nForce 4 SLI מעבד: AMD 64 Bit 3500+ בסוקט 939. כרטיס מסך: Dual Core Geforce 6600 GT או בשמו האחר 3D1, כרטיס עם 2 ליבות שמתאים רק ללוח המסויים הזה או ללוח דומה (עם אותו ציפסט). עכשיו לבעייה, לוח כזה בדיוק אי אפשר לקנות בנפרד ורק בחבילה שבו קניתי אותו (שנקראת 3D1 למעוניינים) שכוללת את הכרטיס + לוח אם + כרטיסי רשת ושיט, אך מצאתי לוחות דומים עם אותו ציפסט. עקרונית הלוח שמקבלים בערכה…
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין ה-DFI Lanparty SLI-DR לבין DFI Lanparty SLI-D או MSI NEO4 Platinium SLI עכשיו האם שווה להוסיף עוד 250 שקל בשביל SLI-DR ? והאם כדאי בכלל לקנות את ה-MSI הנה המפרט שהזמנתי: Amd dual core 4400+ eVGA 7800GTX KO 2gbx1 ocz platinium 2-3-2-5 ocz 520w powerstream antec P160 DFI Lanparty SLI-D (הזמנתי כבר אבל אני לא בטוח) WD 250gb sata2 16mb עכשיו בקשר למפרט אני חייב שתעזרו לי עם זה זה ממש חשוב SLI-D SLI-DR מה ההבדל והאם כדאי? או בכלל ה-MSI המפרט מיועד לרוב לגיימינג יש מצב ל-OC בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ASUS P5W DH Deluxe ל ASUS P5B Deluxe מה אתם אומרים ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. ברשותי Corsair 4GB 4 4 4 12 אבל אחד מהזכרונות תקול ואני מחפש להחליף לדגם אחר במסגרת האחריות. הייתי רוצה להשאר באותם מהירויות CAS. על איזה דגם הייתם ממליצים? DDRII תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
משום מה נדפקה לי המקלדת והמחשב לא עלה.. כשהחלפתי אותה זה הסתדר אבל פתאום ראיתי שהמעבד ירד ל1800MHZ איך אני מחזיר אותו ל 2400MHZ?
-
- 2 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם אני רוצה להוסיף זיכרון אני צריך שהוא יתאים לשאר הרכיבים ולמהירויות שלהם מצורף קובץ עם דו"ח על החומרה שלי איזה זכרון אני צריך להוסיף? 256MB ו 512 ושמות של יצרניות אם זה משנה... תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
איזה לוח אם ABIT NF7-S2G ABIT AN7-GURU ABIT KD7-E ABIT NF7 ABIT NF7-M ABIT NF7-S2 ABIT NF7-SL GIGABYTE 7N400-L GIGABYTE 7N400PRO2 GIGABYTE 7S748-L GIGABYTE 7VM400M-RZ GIGABYTE 7VT600-RZ אני צריך להתאים למעבדים האלה AMD XP3400 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 754 AMD XP3500 + 64BIT FSB1600 MHZ 512K 939
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה:יש לי ASUS p4s533-vm ואני מעוניין להעביר את הג'אמפר(שאחראי על מעבד,זיכרונות...)לjumper free mode,עכשיו תראו להלן התשובות שאני לא מעוניין לשמוע!!!: א."פתחת כבר את הת'ארד הזה ראה הוזהרת"... ב."תסתכל באתר החברה\במדריך"(נראה לכם שלא התסכלתי...יש שם רק טבלה אבל אין הסבר בידיוק איך אני מגיע לפרי מוד) ג."אף אחד לא חייב לך כאן כלום"...(אני יודע אני רק |מבקש| עזרה) ד."תשתמש בחיפוש\המדריך שקיים כאן"...(חיפשתי\הסתכלתי-לא עוזר) ה."מה זה לא לתת ת'תשובות האלו למה לא זה מה שאנחנו רגילים לתת..."...(מתנצל) אם מישהו הולך לתת אחת מהתשובות הנ"ל או דומה עדיף שלא יתן כבר...אני מחפש רק תשובה מעשית. סליחה אם פגעתי במישהו,תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד e6300 תקציב בערך 500...
-
- 18 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי מעבד CELERON 2600 ו 512 זיכרון ו40 GIGA ו FX5200 לוח אם MSI 66 IFM ( תומך AGP ) עכשיו אני צריך עזרה האם לקנות מחשב חדש או לקנות כ.מסך חדש ?? ואני מכור ל קונטר סטריק והיא מקרטעת אצלי ועכיש ש HL2 LOST COAST התעדכנה אצלי נכנסתי לשחק המשחק על הרוזלציה הכי נמוכה וכל ההגדרות נמוכות המשחק מקרטיע .. אז אני צריך עזרה במה לעשות עם המחשב הזה
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני עובד על מחשב אטלון 1700+ על לוח K7N420DA של LeadTek... הוא מתחיל להיתקע מדי פעם והחלטתי שהגיע הזמן לעקוב קצת אחרי הטמפ' שלו... הורדתי את MBM אבל הוא התחיל לקלוט לי טמפ' של 127 מע' מה שאני יודע לא נכון... בדקתי באתר ומסתבר שMBM בכלל לא תומכת בלוח הזה... אני לא יכול לבדוק מה הטמפ' בזמן עבודה דרך ה-BIOS כמובן, אז אני צריך תוכנה כלשהי שיכולה לקרוא את הטמפ' מהלוח המעצבן הזה... (אני שונא את אנווידיה!!! מוצר ראשון שאני קונה שלהם והוא דפוק...) מישהו מכיר תוכנה שכזו אולי???
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קיבלתי לוח אם מבית PcPartner, הלוח הוא מיקרו-ATX וזיהיתי אותו כלוח מסוג BXMS1-929 ע"פ המידע שידוע לי בהצלבה עם הדף הזה: http://www.pcpartner.com/support/bios/i440.htm#440bx כשניסיתי לעדכן לו ביוס שהורדתי מאותו דף, התוכנה הודיעה לי שגרסת הביוס לא מתאימה ללוח או משהו כזה. למישהו יש אתר עם אחד שיכול להתאים? או רעיון מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-