מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם הוא שווה השקעה של 800 שקל חרשתי תפורום ותאתר ועדין לא גיבתי תשובה אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שמתי לב שלוחות אם ל- AMD 64 939 באים עם 4 סלוטים לזיכרון בניגוד ל-3 בלוחות 754 האם זה אומר שניתן למלא את כל 4 הסלוטים בזיכרון ועדיין לקבל DDR400? אני יודע שבלוחות 754 שימוש ב-3 סלוטים מוריד את המהירות ל- DDR 333 תודה
-
- 13 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי חבר'ה, שאלה פשוטה איזה לוח אם אני צריך לקנות למעבד שרשמתי בכותרת
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
abit nf7 או Gigabyte GA-7VT600-L. ההבדל ביניהם הוא 10 שקלים(לרעת ה- gigabyte). האם יש הבדלים מהותיים? פשוט המליצו לי על ה- abit ואז מישהו אמר שהגיגה יותר עדיף. המחשב הוא athlon xp 2500 עם 256 זכרון של twinmos וכרטיס מסך 9200SE של sappihre. המחשב מיועד למישחקים בינוניים ולא למשהו רציני. מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשאול אם ישנו דבר כזה הרצת כרטיסי זכרון עם 500MH על מעבד AMD ATHLONE 64 3000+ אם אי אפשר, משהו המקסימום שניתן להריץ על מעבד זה ?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט 3.0 1M מארז טרמלטייק מאובזר טיפ טופ מאוורר מעבד POLO 735 ובכל זאת מתחמם אני רוצה להחליף אותו ולאיזה כדי לי בבקשה המלצות למעבדים עם אותו נתונים כמו של המעבד שלי לא פחות 3.0 גיגה והיפר טריידינג ובלה בלה בלה ..... וכמובן רק אינטל תודה
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני אשמח גם אם תענו לי על כל הפירושים שיש על הלוח אם כמו sata, Bios ושאר הירקות.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר המחשב נדלק מופיע בצג C1 וכעבור מספר שניות מתחילה אזעקה והלוח מסרב לעלות לפי החוברת משמעות C1 זה בדיקת זיכרון, אם אני מוציא סטיק או מחליף את הזיכרון באחר לחלוטין הלוח מסרב להדליק את המחשב בכלל, אני כבר מתכוון להחזיר אותו ולקחת ABIT במקום או שלמישהו יש עצה? המעבד אשר מורכב הוא AMD XP-M 2600 וזיכרונות Kingmax PC3200 512mb X 2 והמחשב אינו באוברקלוק והביוס אופס מספר פעמים שלא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
קניתי לוח אם EPOX 8KDA3J עכשיו לפני שאני מתקין אותו הוא רושם לי דבר מוזר מאד: PLEASE INSTAL SP4 FOR WINDOWS XP BEFORE INSTALING NVIDIA NFORCE 3 DRIVER מה זאת אומרת ??? כאילו אין כזה דבר SP4 לXP ואם יש אז איפה?? (למרות שאני בטוח שאין) אולי הם היתכוונו לWINDOWS 2000 שלו יש SP4 אבל זה רשום בדיסק של ההתקנה. והשאלה השנייה התקנתי את זה רגיל יש מצב שזה יעשה לי בעיות??
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי לא מלפני הרבה זמן את הזכרונות הבאים- CORSAIR 1 GB 3200C2 PLATINUM... קיצר הוא אמור להיות CAS 2 אבל באוורסט וב CPUZ הוא מראה לי שהוא CAS 3... איך אפשר לתקן? חייב עזרה דחוף! תגובה אחרונה /לא למדנו לכתוב כותרות עדיין ?/
-
- 48 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים קניתי מעבד 64 ביט. אני ציפיתי שהמעבד יראה ככה: או משהו בסגנון אבל שיראו את הליבה ושאני אוכל למרוח עליה את המשחה. במקום זה קיבלתי מעבד עם ברזל מעליו שנראה כך: בערך. האם זה צריך להראות ככה? או שאני צריך להוריד את כיסוי הברזל? אם לא, איפה אני מורח את המשחה הטרמית? על כל הברזל הזה?
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה היום פתחתי את המארז כי להוציא את הכבל חשמל של הסי די רום ובדרך אמרתי נראה אם הזיכרון חם, נגעתי בו והרגשתי חישמול קל (הספק לא היה מחובר לחשמל), האם הפעלתי חשמל סטטי על הזכרון? כי לא פירקתי חשמל סטטי לפני.... וואי אני מפחד
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כמה לופים כדאי להריץ בMEMTEST 86 בשביל לבדוק זכרון ולהיות בטוח שהוא עובד בצורה תקינה? אשמח לדעת.
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש בפנדה זיכרונות של PQI עם תיזמונים של 2-2-2-5....עכשיו 1024 מהם עולים משהו כמו 1700-1800.... עכשיו החברה הזאת מוכרת??...שווה לקנות?...או שהיא סתם חברה.. אני חשבתי ללכת על הדגם שלהם עם תיזמונים 2-3-2-6 שעולה משהו כמו 1400...למישהו יש על משהו אחר להמליץ לי ב1400 וכמובן 1024 DDR (לא מחייב דואל...כי זה AMD 64 בסוקט 754..)
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://shop.w-expert.com/product_info.php?cPath=16&products_id=1117 האם מדובר בזיכרון איכותי עם יכולות OC בסיסיות? תודה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
AMD will have DDR2 support at the mid point in 2005, with the price point of 667 and 800 becoming more realistic, however they did not deny they were thinking about going straight to DDR3 since the Athlon 64 series of CPUs enjoys the very low latencies of current DDR. However, they do not have any intention of releasing memory recommendations which does not conform to JEDEC standards (www.jedec.org). מאחר ול DDR2 יש תקורות/תזמונים גדולים יותר מרכיבי ה DDR והדבר מיטיב עם מעבדים ממשפחת ה AMD64 (בגלל בקר הזכרון המוכלל) AMD שוקלת לדלג מעל יישום בקרי זכרון ל DDR2 ובקפיצה המשמעותית הבאה בעיצוב מעבדי AMD64 להתאים את בקרי הזכרון המוכללים לעבודה מול DDR3. AMD מדברת על שינוי בקרי…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin וזכרון Gingmax DDR 400 512 MB על הקופסה של הזכרון כתוב Color odule SSE 300 Mwmoey Module והיא בצבע סגול כזה עם פסים צבעוניים... (אם זה עוזר) וכשאני מחבר את הכרטיס ללוח אם אז אחרי כמה זמן המחשב נתקע... כרגע אני משתמש בזכרון אחר של 256 מגה (של חברה אחרת) והמחשב פועל טוב... האם ידוע על בעיות תאימות בין החלקים הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
לאחר שחשבתי שאני לוקת את הלוח של MSI, קראתי כאן וראיתי שרוב האנשים ממליצים דווקא על EPOX אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הלוחות הנ"ל והאם הבדל זה מצדיק הבדל של כ- 300 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מ-NVIDIA או מ-ABIT כי שמתי לב שהם שונים?
-
- 1 תגובה
- 378 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא מבין גדול במחשבים.. אני רק לא יודע איזה לוח אם לקנות.. msi או asus באיבורי המליצו לי msi אבל ידוע שהם לא אוביקטים כי הם עובדים איתם.. אז מי שיעזור לי תודה רבה!! ואני גם קונה מסך דק : aoclm729 עם כרטיס מסך geforcefx 5700 256 mb
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצריך עזרה בשלושת הרכיבים האלה. הלוח שאני לוקח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 מעבד - אחד מאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7229 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1200&products_id=6942 הזיכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_4400_dual_channel_gold הלוח הזה טוב? אם אני לוקח את המעבד השני אז צריך לוח אחר נראה לי.... הוא טוב לאוברקלוק ובלי אוברקלוק? איזה מעבד עדיף מבחינה ביצועית? יש הבדל רציני? איזה מעבד עדיף מבחינת אוברקלוק? יש הבדל רציני? איך הזיכרונות? טובים? עם\בלי אוברקלוק? איפה אפשר להשיג …
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב. אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר. כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות. תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל. מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ולמה אף פעם לא מציעים לי AMD באף חנות מחשבים? זה כאילו לא אופציה באף מקום.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שניהם (2500) ביכולת Ocing ובביצועים ? לאיזה סוקט מותאם המובייל ? ד"א המובייל זה לא ללפטופ נכון ?
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-