עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Esparco,

אני מתלבט בין שני הלוחות האלו הג'יגה בייט עולה כמעט 1300 שקל ואני מאמין שהאביט שאמור אוטוטו להגיע לארץ יעלה 1100 פלוס מינוס שניהם אמורים לתמוך בקונרו (ג'יגה בייט מ REVISION 2 או משהו כזה) הנה הקישורים לשני הלוחות. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מה עדיף?! אם למישהו יש ניסיון עם ה ג'יגהבייט הספציפי הזה או כל מידע על ה ABIT אז אני יישמח לשמוע במיוחד ביכולות OC תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by AMD-Z,

יש לי axp 2500+ 512 מגהבייט 333 מה"צ בדואל.... אני מקבל את הרוחב פס הבא בסנדרה 2003: INT 2360 MB/s FLOAT 2211 MB/s זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by mazoneli,

1

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  4. הדרישות שלי מהמערכת: אפשרות לאוברקלוק מהלוח עד באס 400. חשבתי על השילוש הבא: לוח אם: ABIT AB 9 PRO/GIGABYTE 965P-DS3, מעבד: E4400,זיכרונות: 2GB Value DDR2 800MHZ. איזה לוח יותר עדיף ממה שכתבתי למעלה? ואם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע. על המעבד והזיכרון אני סגור כבר. חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות שמערכת ממוצעת של היום לא יכולה לספק. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  5. יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  6. מה ההבדל בינהם בביצועים? או שההבדל או רק בתוספות על הלוח? האם מפרט זהה שמורכב על שני המדר בורדים האלה יתן לי ביצועים זהים?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by Xanadu,

שלום לכולם, ברצוני להחליף את האתלון 2600 שלי ב-amd 3000+ 64 וממה שראיתי עד עכשיו על אף אחד מהלוחות התואמים לא כתוב שיש תמיכה ב-DUAL DDR . האם האופצייה הזו קיימת ב-64 ביט או שהיא כבר לא קיימת? תודה על העזרה...

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by the godfather,

תגידו במה אני מרגיש את ההבל אם 667 מול 800 או 1000 מגה הרץ

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  9. עם תוצאת המהרה מרשימה מאוד של 5.2GHz, לכאורה, המעבדים הנייחים החדשים של אינטל עשויים להפתיע אותנו בפוטנציאל ביצועים שלא נראה כן מאז ימי ה-Sandy Bridge לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-עשויים-להיות-מפלצות-אוברקלוק/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by waizman,

http://service.futuremark.com/compare?pcm=1378687 זה הלינק ל ORB. האם זו תוצאה טובה? לא מצאתי ממש מי להשוות איתו... תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. השימוש העיקרי שלי במחשב החדש יהיה בעיקר למשחקים ברזולוציה והגדרות גבוהות, אינטרנט, וסרטים, לא משהו רציני... עכשיו כמו בכותרת אני מתלבט בין המעבד 6 ליבות של AMD לעומת המעבד של אינטל, מלכתחילה התכוונתי ללכת על אינטל, אבל מישהו פה המליץ לי על המעבד של AMD בגלל ה 6 ליבות . שניהם עולים כמעט אותו המחיר, (ויש לציין שאני כנראה אשתמש בכרטיס מסך GTX480 אם זה חשוב...) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Grim Reaper,

מכיוון שלא ידעתי באיזה מקום לשאול אני שוא פה.... אין אני מעדכן ביוס ללוח ABIT NF7

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. זה הראשון AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 שעולה 869 זה השני AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 שעולה 879 זה השלישי AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU שעולה 899 עכשיו בעיקרון אני יודע שהשלישי עם מעבד עם קירור ביחד אבל מה עם השאר לא ממש ברור לי מה התוספת שרשום שמה ועם שתי המעבדים חוץ מהראשון שרשום שהוא סוקט 939 מה עם השאר הם גם סוקט 939??

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by zombie,

יש לי כרגע 4870x2 וללוח נוכחי p35 אין PCI-E 2 האם אני ירגיש הבדלים אם אני יחליף ללוח שכן יש לו? ומי אובר קלוקר יותר טוב? p35-ds3l\p43-ds3l\p45-ds3l אם כדאי להחליף ציינו לאיזה לוח ולמה.או שיש לכם המלצה ללוח אם מחברה אחרת? אגב, בכמה אני יכול למכור את הלוח שיש לי עכשיו במקרה שאני קונה חדש?

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. ספיידרמן 3 אז ככה יש לי לוח ASUS ו512 זיכרון וכרטיס מסך ATI 300X ואני רוצה את הכרטיס מסך וזיכרון הכי פשוטיים וזולים שיספיקו לספיידרמן 3 אני צריך 1GB וכרטיס מסך מספיק טוב אי רוצה כרטיסים פשוטים אבל טובים לא מזויפים ושעושים בעיות הציעו לי את http://kst.co.il/Product.asp?productid=121 ואת http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 אבל אתם חושבים שיש כרטיס מסך קצת פחות יקר למרות שזה לא נחשב יקר שיספיק לספידרמן 3 צריך ATI 1300X ויותר נראה לי תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gal,

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.אני מעוניין קצת להאיץ את הענינים,השימושים שלי הם בעיקר התקנת מערכות הפעלה שונות כמו ויסטה ווינדוס 7 ואני מעוניין שהן ירוצו חלק כמה שאפשר.חשבתי לשדרג למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט E43-DS3 ולזכרון OCZ 4 GB 800 MHZ .מה אתם אומרים? האם באמת כדאי ולמרות שזה לא פורום שקשור לספקים.האם הספק הנוכחי יחזיק גם את השדרוג לשילוש הנ"ל? תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש לוח אם יציב אמין עם ביצועים טובים 533fsb 333mhz ddr עם כרטיס רשת וכרטיס קול 5.1 במחיר כמה שיותר זול(מקסימום 500 שקל) דחוף!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by YinnoN,

שלום. המפרט שלי הוא כזה : a64 2800+ @ 754 mb : GA-K8NS a-data 512 ram 3200 השאלה שלי היא כזאת : האם אני יכול לקנות זכרון ‏512MB TwinMOS‎ DDR2 667. האם זה מתאים ללוח אם שלי ? תודה רבה (-:

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  19. שלום וכולם.... אני מעוניין להרכיב מחשב חדש וברצוני לשאול באופן כללי מה עדיף? 512 מגה זיכרון מהיר -למשל 533 מגהרץ מסוג ddr2 או 1024 מגה זיכרון בתדר 400 מגהרץ מסוג ddr כמובן שאני מתכוון לפירמות ידועות ואיכותיות....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by togp,

רבותי חברי הפורום, חיפשתי קצת המלצות ולא ממש מצאתי (בעיקר תלונות של אנשים על מאוורר X וכד'), אז אני אבקש את עזרתכם: מחשב אישי של משפחה, לא גיימרים ואפילו לא קרוב לזה. מעבד Q8300 לוח פשוט (אני אבדוק את הדגם אם יש צורך ) של אסוס החדר בו המחשב נמצא מתחמם קצת בקיץ (ללא מיזוג) אבל משתדלים לא להפעיל את המחשב יותר מדי בחום גם ככה איזה מאוורר מומלץ? ראיתי את ה Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 שנראה לי סביר אבל הייתי שמח לשמוע המלצות. בתודה מראש, דניאל

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by davidpo,

האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  22. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7742 או שיש זכרונות אחרים בבערך אותו מחיר יותר טובים? ועוד שאלה: לוח האם הזה ASUS P5B Deluxe תומך מעבדים עם 4 ליבות??

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  23. יש לי מחשב ישן בבית והוא פנטיום 4 2.80GHz. אבל הבעיה שהוא עובד על 1.4GHz. מה הבעיה? הנה תמונות:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. גם באתר שלהם הוא למופיע http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm מתי כבר הוא יהיה מופץ אני רוצה לבסס מערכת עליו אבל אני לא יודע מתי הוא ייצי ומה מחיור בארץ יהיה. אז אלה השאלות? מה נסגר איתו? מתי הוא יוצא? ומחיר משוער בשקלים?

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by stas12,

שלום. מכיוון שהלוח של אסוס ה P5W DH יקר מידי כרגע (דר"א צפויה ירידה שלו?) אני נוטה לכיוון ה P5B DELUXE. התקשרתי לכמה חנויות היום (KSP/נועה/לוגיק/CEC) ואף אחד לא ידע להגיד מתי הוא צפוי להגיע. אולי מישהו כאן יודע בערך מתי הוא צפוי להגיע ארצה ומה מחירו הצפוי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.