מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש לי מחשב amd 1900 ולוח אמ של גיגאבייט 7VTXE+ ויש לי זיכרון 256 DDR PC2100 133.3 MHZ אני רוצה להוסיף עוד 512 אבל השאלה היא כזאת בגלל שגם הזכרון וגם הלוח אמ וגם המעבד מגבילים אותי בקנית זכרון מהיר יותר!!? למה אתם ממליצים לי להחליף ? הזכרון שלי כרגע המיהירות שלו היא הכי גבוהה שאני יכול או שאני יכול יותר !? 266 או 333!? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז לאחר מחקר מקיף באתרים רבים ולאחרונה באתר הנפלא הזה, החלטתי לבנות מחשב חדש על בסיס A64 אך פתאום צצו כמה מחשבות שגרמו לי לפזול שוב לכיוון אינטל. - נראה לי שאינטל קצת יותר מתקדמים מבחינת chipsets, תמיכה ב-DDR מהיר יותר, PCI-EX ועוד. אם אני מחפש מחשב בעיקר ליישומים כבדים בסביבת windows xp/longhorn ורוצה להנות מפלטפורמה חדשה - מה המקביל בעולם אינטל ל- socket 939 - כלומר ארכיטקטורה שתישאר זמן רב? - איזה מעבד מומלץ היום ליישומי windows בסיסיים, הרצת שרתים על המחשב וקצת משחקים ? האם זה prescot או northwood? תודה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
הלו בובות. אני מחפש דרייברים ללוח אם של חברת קבר בשם PCChips (שעליו מותקן Celeron 667MHz), שהדגם שלו הוא M754LMR+ . צ'יפסט: ALI M1631 Aladdin TNT2 ניסיתי לחפש, אבל הלוח הזה קצת בעייתי. אז מי שיש לו דרייברים לזה או יכול לעזור לי למצוא אותם יתקבל בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות את הלוח הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88&products_id=6973 וכתוב שם בחלק של התמיכה בזכרון Memory Four 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets Support for DDR2 533 MHz or DDR2 400 MHz DIMMs Support for up to 4 GB of system memory זה אומר שזה לא תומך ב ddr 1? כאילו אם אני יכניס ddr 1 400 mhz זה לא יעבוד כי לפני מה שאני זוכר ddr1 זה 184 פינים לא?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עידכון? האם יצא עידכן ללוח שלי (gigabyte GA-8SQ800)? תודה
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום.. היה לי מחשב ישן (athlon xp 1700+) שלפני כמה חודשים הפסקתי לעבוד איתו.. אבל בכל זאת שמרתי אותו, ובזמן האחרון התחלתי קצת להתעסק במודינג אז לקחתי לו מאווררים.. כבלים.. עשיתי כל מיני נסיונות חיתוך וקיצור כל מני שטויות.. עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לקחת את הזיכרון 256MB שהיה לו.. (http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMcomponent/128Mbit/K4H280838C/K4H280838C.htm זה הלינק למפרט של ה-128.. אבל לי היה את ה-256MB) ולהוסיף אותו ל-512 ושכבר יש לי.. (2 כרטיסי 256.. http://www.hardavenue.com/reviews/crucialpc32001.shtml) קיצור זה יכול לגרום לבעיות כלשהן?.. או יש איזה דרך מיוחדת לחבר אותו?.. (סלוט מסויים?.. כרגע פנויים לי עוד 2 סלוטים לזיכרון..) …
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רואה המון כרטיסי מסך שהם על PCI אקספרס ואני לא ראיתי ולא ראיתי אנשים קונים לוח אם עם PCIE אתם יכולים לתת לי לינקים לכמה לוחות סתם לראות מחירים וכאלה... והלוחות של ה PCIE תומך רק ב PCIE או גם AGP? טל
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000%20Pro-G.htm
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 מה אתם אומרים אליו ? איך החברה ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
שאלתי היא האם אפשר לתת הוראות לכל סטיק של ראם בנפרד, ככה שחלק אחד יילך לאחד, והשני לאחר (עם בקר זיכרון אחד/שניים)? זו שאלה עקרונית/כללית לידע כללי. תודה
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
המלצה ללוח טוב ללא צורך ב O.C שאלה נוספת: במידה ויש קירור ממש חזק ואין צורך ב O.C מדוע לא לקחת פרסקוט ולהרוויח את ה 3% שיפור 1MB CASH ו HT
-
- 21 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי לוח של Elitegroup שמסרב לפעול.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נותן לשנייה מתח למאוררים שמחוברים אליו ונכבה. מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
סידרתי כמה דברים במחשב של אחותי, כל מיני הגדרות בביוס, שלפתע נתקלתי בזכרונות: הם על BY-SPD ו 2-2-2-5. חשבתי אולי אני לא מבין את זה נכון. אז הפעלתי CPUZ ואלה התוצאות. הגיוני?!?! או טעות בזיהוי?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קיצר הזיכרונות שקניתי הם 2.5.3.3.6 עכשיו זה מה שעשיתי בביוס- http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/t/h/e/h/u/n/t/e/r/1/2/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310280835163209/200409122052076440/546.JPG רציתי לדעת אם עשיתי את זה בסדר כי יש שם עוד משהו שהוא 11T אני לא יודע מה הוא... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
בסופ השבוע חיברתי מחשב חדש המורכב מהרכיבים הבאים: AMD 64 3200 MSI K8N PT 256MB ADATA LEADTEK 6800 GT WD 80G 8MB THERMALTAKE 420W אחרי שעידכנתי את הביוס בלוח האם ל1.4 הטמפ" במצב מנוחה במערכת: מעבד = 45 מעלות מערכת = 50 מעלות כרטיס מסך = 60 מעלות אני חייב לציין שהכרטיס מסך שהיה מורכב על פנטיום 4 2.26 היה בטמפ" של 56 מעלות . האם יש לעוד מישהו לוח אם כזה? או מערכת כזאת ? מה אתם מקבלים? והאם יכול להיות מצב שהטמפ" במערכת תהי גבוהה מטמפ" המעבד? דרך אגב המארז פתוח...
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי לוח של ecs דגם kvsom ובלי קשר שהלוח נורא קטן ראיתי שאין כניסת agp ואי אפשר לשים כרטיס מסך טוב .יש לי עכשיו את המובנה. מה לעשות?האם לשדרג לוח ומעבד וכרטיס מסך או לקנות כרטיס pci כי אני רוצה שלפחות יהיה לי זיכרון מלא שלא יהיה מנוצל ב40 אחוז על ידי הכרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שוב אני שואלת את אותה שאלה כי בינתיים לא קבלתי שום תשובה פרקטית.<ממליצים לקנות מעבד יותר חזק וכו' אבל אני עם תקציב ממש מצומצם אז אנא> אז כפי שאמרתי הרכיבו לי מחשב מבוסס על מעבד AMD 2500 + זכרון 512 400MHZ עכשיו לגבי הלוח אם יש דעות חלוקות: 1-אחד המליץ לי על לוח אם ABIT NF7 SL .<הבעיה היא שבKSP אין את הלוח הזה אלא גרסאות אחרות.האם לקחת רק את זה?> 2-אחר המליץ לי על EPOX 8RDA . אז אנא אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה .כפי שציינתי המחשב מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.משחקים ממש לא בתחום.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שמעתי ש DDR 2 יש תיזמונים נמוכים אבל באס יותר גבוה,אז מה יותר טוב DDR או DDR2? ???
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אהלן אנשים.... אני רוצה לקנות עוד זיכרון למחשב שלי וביררתי מחירים והבנתי שיש איזה מאה שקל הבדל בין - Samsung 512MB DDR 400MHz לבין Elixir 512MB DDR 400MHz הייתי רוצה לדעת אם באמת כדאי לשלם מאה שקל יותר בשביל שזה יהיה Samsung ולא Elixir ????? תודה לכולם...
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב סטיק זכרון corsair xms pc3200 512mb. את הזיכרון הזה קניתי בזמנו בחו"ל ולצערי אני לא זוכר בדיוק מה הם התיזמונים שלו. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 512mb אבל בגלל המחיר הגבוה (וגם בגלל שקשה להשיג את הדגם הזה בארץ) אני לא חושב שאני אקנה עוד קורסאייר אלא משהו זול יותר כמו ADATA. מן הסתם הזכרון החדש לא יהיה ממש זהה וגם התזמונים שלו יהיו שונים (הוא יהיה כמובן PC3200 אבל CAS שונה וכ"ו). האם צריכה להיות בעיה להריץ את המערכת עם שני סטיקים שונים כאלה ? האם למישהו יש מערכת עם סידור כזה של זכרון ?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מה פירוש הביטוי PC3200 (או כל מספר אחר) שרשום על זכרונות?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-