עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by KF,

שלום, קניתי את המפרט הבא ואני כרגע בהתלבטות אחרונה עד מחר לפני ההרכבה.. http://tms.co.il/preview/spec/h7esmc1b ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי הזכרונות הנ"ל. האפשרות היא להוסיף עוד כ-300 ש"ח ולקבל את הזכרונות הללו http://www.pro-clockers.com/review.php?id=281 מה אתם אומרים ? חשוב להזכיר שהמפרט הוא למשחקים ובעיקר ל OC.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  2. Started by BlueGene,

טוב משום שנעלו לי תאשכול(כן כן מאוד הוגן) אז אני פותח חדש קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  3. Started by aviv00,

אותו מהירות אותו חברה DDR4 ודגם מקביל אפשרי ?כדאי ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Bvlgari,

אופצייה 1 - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4085 אופציה 2 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2399&products_id=22899 מעבד E6300 לוח אם EP43 DS3L 7950GT מומלצים? מחיר טוב נכון?

5. Started by ozwrx,

אוקי אז ככה יש לי לוח MSI RC410M-L הוא תומך בזכרונות 533 ו 667 המעבד שלי הוא D805 שהוא 533MHZ עכשיו אני רציתי לקנות זכרונות 512 DDR2 מהירות 667 אבל המוכר אמר לי שה667 יעבוד כ 533 ולכן אין טעם האם הוא צודק ? אם הוא היה שם לי 667 אז המחשב היה עובד ב 667? כי הלוח תומך? עזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  6. אני לא מבין מה הסיבה שאני מקבל 13600 בתוצאות של המעבד שזה נמוך מamd 4000 כל זה שאני התקנתי את הויסטה לפני זה היה לי xp וקיבלתי תוצאות גבוהות יותר אולי בגלל עדכון ביוס שעשיתי המעבד לא עובד בצורה אופטימלית? בבקשה עזרה אני ממש מבולבול כבר

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  7. בס"ד שלום האם יש הבדל בין להוסיף עוד 2 ג'יגה לצורך העניין בשתי כרטיסים נפרדים לעומת 2GB על כרטיס אחד יש ל - Kingston זיכרון Ram שמגיע 2GB על כרטיס אחד, ואז היתרון הוא שניתן בסלוט אחד לשים 2GB RAM וכך להרחיב ליותר זכרון השאלה היא אם זה לא בעל ביצועים פחותים לעומת שני כרטיסים של 1GB כל אחד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. הוא נקבע אוטומטית ל CPU/14 הפכתי את כל הרשת לא מצאתי איך לשנות מחלק חוץ מלשים זיכרון על 3 מהירויות 133/166/200... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לעזרה לגבי זיכרונות Kingston HyperX PC2-6400 CL4 2G 800MHZ - http://www.kingston.com/HyperX/products/khx_ddr2.asp למה המחשב שלי מזהה אותם כ- PC2-5300 667MHZ למרות שהלוח תומך בתגר 800 - Gigabyte GA-965P-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2423 ואיך באמת לעשות OC לזיכרונות אלו? עוד מידע: הדגם הוא: KHX6400D2LLK2/2G - SPEC - http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2LLK2_2G.pdf CPU-Z מצורף Cheers Alroit [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by Anonymous1,

אני מעדיף לקנות את לוח האם, של Asus לתושבת AM2 דגם M2v-TVM. ואני לא יודע אם הכרטיסים המובנים בו, נתמכים על ידי ויסטה. אמנם באתר ASUS, ללוח זה לא מופיע מנהלי התקן, אבל יש שם גם לוח אחר שלא מופיע ואני יודע ש Microsoft הכינו עבורו מנהלי התקנים. אני מבקש עצה או עזרה ממישהו שיש לו לוח כזה, שיבדוק עם Vista Advistor. אם מישהו יודע אם הלוח הזה יוצר לפני Vista זה גם יעזור לי להחליט. בתודה, גוגל.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  11. שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  12. מפרט בחתימה מטרה לאוברקלוק. תודה ענקית לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  13. שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  14. אני חושב לקנות עכשיו מעבד E4300 עם לוח P35 ועוד פרק זמן מסוים- חצי שנה שנה אני אחליף למעבד קואד במחיר נורמלי. שווה התכנית? אני פחות מעוניין בQ6600 בגלל החום והחשמל שהוא צורך, הפנרין אמור להיות הרבה יותר טוב ממנו.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by shahar07,

צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  16. אני קונה מחשב.. לא למשחקים יותר מדי...אבל לא משנה. המעבד הוא : amd athlon 64b 3000+ s939 . המליצו לי על: GIGABYE K8NSC-939 (s939) nForce3 אבל הבנתי שזה AGP..ושבעתיד תהיה בעיה לשדרג ! אז ככה: אני צריך מחשב לא למשחקים יותר מדי אבל לא מיושן . יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 4 ...אני מעוניין להשתמש בו...גם על החדש... אני צריך המלצה ללוח יותר מתקדם (PCI או משהו)... אבל שאולי אוכל להשתמש גם בכרטיס מסך הזה (יש מצב?!) ואם לא אז שיהיה כרטיס מסך מובנה...ועוד חשוב ---> אני לא קונה כרטיס קול, אז הכרטיס קול שעל הלוח צריך להיות ברמה טובה... בכל מקרה... התקציב לא שמן..תנסו נמוך וטוב... תודה רבה רבה .

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by XTFriends,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. שניהם 800MHZ נכון אחד CL4 השני CL5 הבדל של 250? הקירור שעל הזיכרון כזה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by broshg,

חבר'ה אני רוצה לקנות AMD Athlon XP 3200 Socket A/462 - Barton המקום היחיד אותו מצאתי זה EBAY. אבל הכרטיס אשראי שלי לא עובד שם כי זה נחשב חו"ל. איפה אני יכול למצוא אותו מישהו מכיר אדם / חנות / אתר שמוכר דבר מעבד כזה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. האם הרכיבים על הלוחות דומים מספיק רק בשביל עידכון דרייברים של כרטיס קול/רשת, או שחובה להתקין הכל מההתחלה? כמו כן מה קורה עם הווינדוס החוקי אם הוא רשום על הרכיבים הקודמים (XP PRO).

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by Aner,

אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. Started by avishaiar17,

יצאתי מהרצון לקנות לוח אם שתומך גם ב- DDR 3וגם ב- DDR 2 אני לוקח DDR 2 איך אה- לוח ABIT IP 35 PRO או P35-DS4 של GIGABYTE או את P35 P5KC של ASUS מה אתם אומרים??ואיך הזכרונות TWINMOS ‏1GB TwinMOS TwiSTER CL5‎ אני רוצה לשים 4X שיהיה לי 4 GB איך הזכרונות האלה מבחינת החברה כדיי? או שעדיף לקחת את ‏1GB Kingston Value‎ או Corsair XMS2 TwinX CL5‎

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by MATTAN,

איזה מעבד יותר חזק intel p-4 3.0 או amd athlon 64 3000 תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. Started by Nati_The_King,

מה ההבדל אני מחפש מה יותר טוב לאוברקלוק

דיונים חדשים בפורומים