מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם יש עדיפות לכונן קשיח 250G עם זכרון קאש של 16M על הכונן של 160G עם זכרון קאש של 8M , חוץ מגודל הזיכרון האם גם המהירות הגישה גבוהה יותר? והאם גם הכונן יחזיק יותר מעמד כי יהיה פחות פניות בגלל הקאש הכפול? האם לוח אם של אינטל PEREL GREEK G31 מומלץ לעבודה בבית אנטרנט ברמה מישרדית. זאת המערכת המוצעת לי: מעבד E4500 לוח אם אינטל Perel Greek ציפ סט G31 זיכרון 2G קינגסטון kvr800d2n5/1g X 2 מארז colors-it ATX ספק 480w gold silent PSU חברת colors-it דיסק קשיח WD1600aajs 160G 8mb צורב Liteon 20x DVD/CD writer @ rewriter model DH-20a4p07c
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני מזמין אצל חבר מחשב והוא הציע לי לקחת amd 6400 איזה מהמעבדים מתחמם יותר ולאיזה מעבר יותר קל לעשות OC???? ומבחינת לוח אם לוח אם של AMD שעולה 600 ש"ח שווה ללוח אם של INTEL שעולה 1200 בערך??? איזה מעבד לקחת ואם איזה לוח אם ???
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני יודע שעוד לא יודעים... אבל זה ממש חשוב לי... אני חיב לדעת בערך מתי יהיה כבר תאריך רשמי של השקה... אני חייב את התאריך... אני מתכנן לקנות מחשב בארה"ב.. ועוד שאלה שקשורה לנושא... מתי יצאו לוחות אם שתומכים בקונרו?...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך איזה זיכרון יתאים לי מבחינת מהירות. אני רוצה לפחות 2GB, תקציב של בערך 1200 ש"ח. אני צריך להריץ DB של אורקל פוטושופ ואופיס. על מה אתם ממליצים? כמו כן, האם שווה להתקין XP, VISTA 32 או VISTA 64? לוח אם: Asus P5B Deluxe תודה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי אופציה להביא מחו"ל את שני המעבדים הללו מחו"ל: (AMD Athlon 64 3000+ 512K 90nm (939 שעולה לי 900 שח או את ה-AMD ATHLON 64 MOBILE 3200 DTR שעולה לי משהו כמו 1100 שח... (הוא עובד בסוקט 754) השאלה איזה מעבד יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר שלו, ויחסית לכמה שאפשר יהיה להביא אותו לעבוד במקסימום ב-OC יציב וקבוע עם קירור אוויר בן-זו@ה ??
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה דעתכם על הזכרונות הללו לאור הבקורות המופיעות בקישור הבא http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2758 תודה
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם Asus A7N8x עם זכרון 512MB בתצורה של שני כרטיסים של 256. אני רוצה להגדיל את הזכרון לג'יגה ורציתי לדעת אם אני אוסיף עוד כרטיס זכרון של 512 זה יפגע בשיפור בביצועים שיש כתוצאה מה-DualDDR? ללוח האם שלי יש רק 3 מקומות לכרטיסי זכרון.
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
דרוש חוות דעת על לוח אם GIGABYTE K8N PRO SLI יש למישהו אותו? איך הוא מתפקד?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לחבר שלי יש שני מחשבים בבית אחד שלו עם P4 2.0 והשני של אחותו P4 2.4 שניהם סוקט 478 והוא רוצה להחליף בין המעבדים הוא ירגיש הבדל? ועוד שאלה, הלוח אם שלו תומך בזכרון עד 266Mhz והביאו לו סטיק שפועל ב400Mhz (שניהם DDR), עד כמה שידוע לי הזכרון צריך לפעול לו ב266Mhz אבל הבעיה היא שהמחשב שלו מזהה את הסטיק אבל כתוב לו שיש לו 512 זיכרון וצריך להיות לו 768 לאחר הוספת הסטיק הנוסף, הוא בטוח שהבעיה היא שהחדש פועל ב400Mhz ואני כמעט בטוח שזאת לא הבעיה... מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ע''פ מה שאני רואה פה - http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-965p-ds3p_2.0.pdf לא נמצאה כלל החברה G.SKILL לפי מה אתם אומרים אם הזכרונות יפעלו/לא יפעלו.. תודה
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אנשים. לכל אלה שקראו את ההודעה שלי ויודעים במה מודבר, כבר יודעים מה הם צריכים לעשות. כמו מקודם רק שהפעם ההסבר מדבר על מעבדי כפולי ליבות באופן כללי ונחמד. לכל אלה שלא יודעים זה מה שאני מבקש: חבר שלי רוצה להיכנס לעולם החומרה. הוא רוצה להתחיל ללמוד קצת על מעבדים ואז על כרטיסי מסך והלאה והלאה. עכשיו הוא לא יודע הרבה יש לו ידע דיי עלוב במעבדים. אז אני החלטתי לעזור לו ולכתוב לו הסברים כדאי שלא יהיה לו קשה מידי. אז אני מבקש ממכם להגיד לי אם ההסבר הקצר והנחמד הזה שכתבתי על מעבדים כפולי ליבה הוא נחמד או שיש מה להוסיף/ לשפר בו (ההסבר כתוב כאילו שאני מדבר אליו אז תתעלמו מזה ותעשו כאילו זה דיבור באופן כללי). ש: מהו מעבד דו ליבתי, מדוע צריכים מעבדים מסוג כזה והאם מעבדים ישנים יות…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD שכפי ששמעתי הוא אכן יותר חזק ואמין מאינטל קיצר הוא אמר לי שהוא מוכר לי מעבד "AMD 2400T" ובטעות אני בדקתי את המהירות של המחשב שלי עי לחיצה כפתור ימני על המחשב שלי וראיתי שרשום ככה AMD ATHLON 1800+ 1.51 GHZ חברה תגידו לי אם זה ככה אצל מעבדי AMD או שפשוט עבדו אליי.... ו... וואלה אם כן אני הולך לסחוט אותו שיביא לי AMD 3200 או ...... תביעה חחחח בבקשה תעזרו לי...... בתודה יוני
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הלוח אם הבא : 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E ?GIGABYTE? מחירו כ- 580 ש"ח רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים ועבודות מחשב כגון אופיס וכדומה ...... מצורפת תמונה... תודה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב אז רציתי לדעת מה עדיף p4 3.0 או amd64 3000 אבל אמרו שהamd עושה בעיות... והאם כדאי לי זכרונות Kingston 512 400mhz pc3200 או twinmos או a-data זה למשחקים...לא אוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי 2 גיגה 667 תזמון 5 ומתח 1.8 יש לי 4 גיגה 800 תזמון 4 ומתח 2 אפשר לשלב ולהנות משני העולמות ? 6 גיגה... לוח אם 780G ASUS EM
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כשאני קונה מחשב חדש איך אני יודע איזה לוח אם לקנות והאם הוא טוב?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אבקש מידע על אפשרות הוספת יציאת usb למחשב פנטיום 3 תוצרת חב' cbox ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי ברשותי פנטיום 4 2.53 עם זכרון 512 של MUSHKIN PC2700 אני רוצה להוסיף עוד זכרון ורציתי לדעת שני דברים: האם זכרון DDR 512Mb 333MHz CL2.5 Kingston מתאים לי ? האם כל PC2700 הם בעצם DDR 333MHZ CL2.5 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לא יודע איזה לוח יותר כדאי למפרט החדש שאני קונה בעיקרון בניתי על האסוס אב בכמה חנויות אמרו לי שיש עם הלוח הזה בעיות ותביעות ושבכלל אין אותו כמעט בארץ ושהגיגהבייט הוא כרגע הלוח הכי טוב לקור 2 דואו בחנות אחרת נאמר לי שזה לא נכון והלוח עובד מצויין ושיש להם אותו במלאי. השאלה היא מה לעשות ומה כדאי לקחת במבין הלוחות האלה . שאר המפרט:e6600 corsair 2 gb 800 quadro 1500 enermax liberty 500 gigabyte aurora 3d western 250 viewsonic vp930 תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
בהמלצות למערכות מחשב למשחקים המעבדים המוצעים הם של amd ולוחות האם אלבטרון, מכוון שאני מתלבט לגבי הקניה הוצעו לי הצעות כדלהלן: מעבד אינטל 6320 ולוח אם gigabyte 965p-s3 . שאלתי היא מדוע אתם מעדיפים לא לעבוד עם מעבדי אינטל ? ומה רע בכרטיס האם שהוצע לי? לגבי מארז הוצע לי מארז מתוצרת hec 6a21 ומותקנים בתוכו שלושה מאוורים אחד של 12 ו-2 של 8 מתוצרת arctiv . ספק טוב של 450w מתוצרת hec כרטיס מסך 8600gt של gigabyte . זכרון על לוח אם 2 זכרונות של 1g במהירות 667 , כונן קשיח 160 wd.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זה משנה אם משלבים בדואל צאנל זכרונות מסוג אחר ? ואם יש הבדל אם קונים כרטיס זיכרון פשוט סטיק בנפרד X 2 או לקנות KIT של אותה חברה X2 X3 יש הבדל בביצועים ? ואם יש משמעות בין ביצועים לזכרונות ואיך זה בא לידי ביטוי ? , ואם צריך לקנות זכרונות לפי היצרן של לוח האם וכו' , תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחר לוח אם חדש לP3 שלי לאחר שהישן נדפק, ולא נותרה ברירה אלא להחליף אותו. לדעתי לא אמורה להיות לי בעיה להחליף לבד, אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם יכולות להיות איזה שהן בעיות בהתקנה של הלוח, כמו הביוס או משהו בסגנון... תודה רבה! אילון.
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים לוח אם gigabyte 965p-s3 ומעבד e6600. אני מעוניין לרכוש זכרונות אך קראתי בהרבה מקומות שללוח הזה יש בעיית תאימות גדולה של זכרונות. אשמח לדעת ממישהו שיש לו לוח כזה אם איזה שכרונות הוא עובד והאם הוא עושה OC. כמו כן שאלתי היא מה המכפלה שבה עובד המעבד הזה ומה מהירות הבאס והאם קל לעשות עם הלוח הזה והמעבד הזה OC, ואיזה מהירות כדאי שיהיו לזכרונות כדי לעשות |OC. תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי שתי הרדיסקים שלו ואני לא יודע איך אני יכול להסיג אותו עם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודע לכם
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-