מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי בבית מחשב לעריכת מוסיקה עם המפרט הבא: Intel Pentium 4, 1500MHz Asus P4T, Dual RDRAM 640MB RAM - RDRAM NVIDIA Geforce4 MX 440 with AGP8X ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון לDDR, RDRAM ממש יקר ולא מיוצר כבר וסטוק של איזה 2GB DDR נראה לי יביא תוצאות. אני לא מחפש מחשב לגיימרים אז כרטיס מסך מספיק לי Geforce4, אני צריך להחליף לוח אם כדי להעיף תRDRAM ולשים DDR? מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט חדש יותר טוב? (:
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום חבר'יה ... הרכבתי תמחשב שלי לפני 3 שבועות מפרט : Q6600 G0 ASUS BLITZ FORMULA SE 4GB GEIL 800 ULTRA CL4 BFG 8800GTS OC2 השאלה שלי היא .. יש לי VISTA 32BIT היא לא אמורה לזהות את ה 4GB RAM אבל כדאי להסיר 2 GB ולהישאר עם 2GB או שה VISTA תנצל את ה 4GB ? מה שלא יהיה אם אני מסיר 2 GB מהמחשב הוא בטח יהיה יותר איטי לא ? לא מתכנן להתקין 64BIT כי אין לה עברית MUI ... אני לא קונה חוקי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
האם המחירים של מעבדי C2D ו C2Q יצנחו? ואם הם יצנחו, משתלם יהיה לרכוש את המעבדים מסדרת CORE?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי השבוע הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב שלי זה המפרט, לוח אם Intel Lemont DP965LT מעבד E6400 זכרונות 512 *4 של Twinmos עד כמה שזכור לי 667 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS עכשיו לפי מה שהבנתי אי אפשר לעשות בכלל ללוחות אם ,אז ככה מחר אחי קונה מחשב חדש.והוא אמר לי שאין לו בעיה לקבל את מה שיש לי. התקציב שלו פחות או יותר 600 +- ללוח אם פלוס מחיר זהה ל 2G זכרון,עכשיו בגלל שאני מעוניין לעשות אוברק קלוק חשבתי לקנות זכרונות 800 ולהביא לו את הזכרונות שלי ולקנות לוח אם שמתאים לאוברקלוק ולהביא לו את שלי. אין לי דרישות מיוחדות מהלוח.שיהיה כמה שיותר טוב לאוברקלוק יש אפשרות לחרוג מעט מהתקציב. אותו דבר לגבי הזכרונות. תביאו לי הצעות של לוח וזכרונות שנראה לכם הכי מתאים למפרט שלי לאוב…
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבי לאונובו ואני לא מצליח לעשות עליהם גוסט הוא רושם לי לא זוכר בדיוק משהו עם overflow helth
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
טוב אז אני מתכוון לקנות בע"ה מעבד AMD XP 2600+ ואני לוקח בשבילו לוח אם ABIT NF7-SL הבעיה שאני גם מתכנן לקנות 6600GT ורציתי לדעת איזה אופציות יש לי ללוח אם שדומה במאפיינים שלו ללוח הזה אבל גם תומך בPCI-E.... אני יודע שיש גם את הכרטיס הזה עם יציאות AGP אני פשוט רוצה לדעת מה האופציה השנייה... תודה
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם טוב מתאים לאינטל. אני צריך שיהיו לו צינורות קירור, הוא יהיה מהיר, 4 חיבורים לזיכרונות שיהיה להם כמה שיותר זיכרון מקסימלי, אני צריך טכנולוגיה של SLI PCIE, יתאים למעבדים של 2 DUO , 2 QUAD, 800MHZ. אני צריך אותם במיוחד ל SLI . . . כי אני קונה רק כרטיסי מסך של NVIDIA....
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלןם לכולם, אני מעונין לקנות זכרון נייד בחיבור usb דבר ראשון אני לא מבין מה ההבדל בין דיסק אונקי לזכרון נייד רגיל (יש הבדלים עצומים במחיר)? דבר שני האם כדאי לקנות עכשיו (אני מעונין ב 256 מ"ג) או שצפוייה ירידת מחירים ? דבר שלישי האם חברה לא מוכרת כמו ur מספיק טובה בתוספת אחריות לשנה של היבואן ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב מהשניים האלה : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION או INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm לא חשוב לי איזה מעבד יותר טוב למשחקים אבל כן חשוב שהמעבד יחזיק לכמה שנים ואני רוצה לדעת איזה מהם
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מעבד : AMD Phenom 9550 Quad כרטיס מסך : 3870 לוח : 790x משהו כזה [לא מבין גדול במערכות AMD זה לחבר]. מתוכנן שדרוג לGTX275 ל 4GB RAM
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי אופציה להביא מחו"ל את שני המעבדים הללו מחו"ל: (AMD Athlon 64 3000+ 512K 90nm (939 שעולה לי 900 שח או את ה-AMD ATHLON 64 MOBILE 3200 DTR שעולה לי משהו כמו 1100 שח... (הוא עובד בסוקט 754) השאלה איזה מעבד יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר שלו, ויחסית לכמה שאפשר יהיה להביא אותו לעבוד במקסימום ב-OC יציב וקבוע עם קירור אוויר בן-זו@ה ??
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מבקש המלצה לסטזיכרונות חדששל 2G לOC. יש לי כרגע את הסט הזה- OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel 512X2 667Mhz כנראה שהוא מגביל אותי בOC לא מצליח לעבור את ה3100 ותקוע שם כבר זמן רב. ושאלה... האם סט חדש יכול ישפר לי את הOC? או שלא שווה להשקיע בסט יקר ורק להוסיף עוד זוג של 512 לבצועים משופרים? מפרט המחשב בצד.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, יכול להיות שהיום אני מקבל לוח אם Gigabyte GA-P35CDS3R, ורציתי לדעת כמה הלוח טוב מבחינת OC{וגם בכללי כמה הוא טוב}.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם טוב (בוא נגיד בין אחד לעשר אז שיהיה בסביבות ה8.5/9) התקציב הוא משהו בסביבות ה- +/ - 1000 ש"ח . נ.ב. : שיהיה לוח אם מתקדם מבחינת טכנולוגיה (פיצ'רים וכאלה) , ושיהיה טוב ל-oc . נ.ב. 2 : שיהיה לוח למעבד אינטל .
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני קונה A64 המעבד עולה 1380 יש איתו את המאורBOX זה מאורר? טוב? משהו אמר לי לא ליקנות VENTEC 12 בגלל שה BOX לא צריך מאורר יותר טוב מי זה VENTEC זה לה OC. VENTEC 12 שווה את הכסף? אני קונה מי החנות.....
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מפרט רצחני ל oc רצחני שאני מתכוון לעשות cpu:Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K Box 1,351 ש"ח motherboard: Asus P4P800 Deluxe 762 ש"ח memory:OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel 863 ש"ח cpu cool:Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 158 ש"ח memory cool:Vantec ICEBERQ DDR memory heat 97 שח סה"כ 3,230 אני מתכוון להגיע למינימום של 3800 ghz במעבד ומתכוון להגיע עם הזיכרונות האלו ל מינימום של 550 mhz שיכולים להגיע בכיף ליותר
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
p4 530j 3000mhz fsb800 l2 cache 1 mb 775 לפי cpuz לא רשום x86 או x64 אני לא יכול להעלות כרגע צילום מסך תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף זכרון ל: ASUS P5RD1-VM רציתי לדעת כמה מקסימום זכרון אפשר להוסיף של DDR1. שמעתי שאי אפשר לשים שתי סלוטים של ג'יגה כל אחד אני רוצה לדעת אם זה נכון. אם אי אפשר מומלץ לשים סלוט אחד של ג'יגה או 2 של 512 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איך המעבד הזה? הוא טוב למשחקים? AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני בקרוב קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח טוב.. ואם הוא יתאים למפרט הבא: מעבד AMD 4600 X2 65W זיכרון 2G ddr 2 800 mhz דיסק : 250G western digital ושאר הדברים שלא רלוונטים. עוד שאלה: האם הלוח יתמוך במעבדים החדשים של AMD שיצאו ברבעון השלישי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה,בקרוב אני מתגוון לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3K,הלוח המומלץ כיום למעבדי אינטל הוא P35-DS3L,עכשיו השאלה שלי היא איך הוא משתווה לASUS P5PKL ?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-