עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by seladlev,

היי ברשותי מחשב ישן עם הלוח אם msi combo 915p הלוח תומך בזכרונות ddr2 533mhz pc4200 השאלה היא האם אני אוכל לשים זכרונות בתדר מקורי גבוה יותר והם יעבדו בתדר הנמוך שהלוח אם מאפשר? האם הוא בכלל יצליח "לקרוא" אותם?

2. יש לי 2 גיגה 667 תזמון 5 ומתח 1.8 יש לי 4 גיגה 800 תזמון 4 ומתח 2 אפשר לשלב ולהנות משני העולמות ? 6 גיגה... לוח אם 780G ASUS EM

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. ברצוני לשדרג את גודל הזכרון בלוח ההאם שלי, מדרם MSI 865PE NEO3. לגודל של 2GB מהירות 400MHZ. ברצוני לרכוש זאת מאתר EBAY אך אני צריך את מס' הפינים המדיוק. יש שם מס' דגמים עם מס' פינים שונה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד. בתודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by קורלאונה,

אני מתלבט אני רוצה לקנות מעבד Q9550 או שאני יוריד לE8400 וישים את ההרד דיסק הזה :150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA מה אתם אומרים כדיי?? ובנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד אחד של 500 GB על כונן אחר תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.

6. Started by kip,

מתלבט בין אלה GA-M85M-US2H GA-MA78LM-S2 GA-MA78LM-S2H GA-MA78GM-UD2H GA-M78SM-S2H נוטה לכיוון האדום עקב עלות נמוכה יותר. יורכב עם מעבד 245 למערכת אינטרנט ואופיס. ללא OC יש השגות? הבדלים מהותיים? מזמין יום ראשון...

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. אני צריך איזה תוכנה או משהו שתראה לי איזה צ'יפ הזכרונות שלי (Samsung 256MB DDR 333MHz) ואיזה תזמונים. נראה לי שאפשר לראות את הצ'יפ והתזמונים על הזכרונות עצמם, אבל אין לי כוח לפתוח תמארז (הרבה בלאגן ). לא מצאתי בסנדרה... אז אם זה שם תגידו לי איפה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by .AloN,

מה אומר ה 512K במעבד AMD Athlon 2500 ? ומה מהירות ה FSB שלו ? תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אני מחפש מפרט לשדרוג בסכום 2500 שקלים. אני צריך לוח אם , מעבד , וזיכרון. את כל השאר כבר יש לי. אני מתכוון להריץ על המחשב הזה לינוקס, ווינדוס ומשחקים כבדים. אני לא יודע עם ללכת על AMD או אינטל?? ואיזה לוח אם מומלץ ?? תודה מראש על העזרה tryf

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  10. כמו בכותרת... ואני מבקש, ל תפנו אותי לדיון בדביק, כי קראתי אותו ואני לא סתם שואל כי אין לי כוח לקרוא ועוד דבר, תנו לי תשובה חד משמעית בבקשה, בלי הפניות וכו' תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  11. אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by XTFriends,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  13. האם אני יכול לעבוד בלוח אם שלי על שני הזכרונות יחדיו ? ה RDRAM מאוד מאוד יקרים יש לי היום סאמסונג 512MB כנראה 800 הרץ..(RDRAM) פנטיום 4 2.26. לוח אם שתומך גם בRDRAM וגם ב DDR MSI C-MAX 645 נדמה לי. הלוח מקבל את שניהם השאלה היא האם הם יעבודו ביחד ? :-\

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  14. שלום! אני אמור לקבל מחר לוח אם חדש לP3 שלי לאחר שהישן נדפק, ולא נותרה ברירה אלא להחליף אותו. לדעתי לא אמורה להיות לי בעיה להחליף לבד, אבל בכל מקרה רציתי לשאול אם יכולות להיות איזה שהן בעיות בהתקנה של הלוח, כמו הביוס או משהו בסגנון... תודה רבה! אילון.

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by EagleX2,

איך הלוח של אפוקס? יש אותו בארץ? מתי אמורים להגיעכ לוחות שמבוסיים על שבב של sis? והאם כדאי לי לחכות?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by BHXHO2,

שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

יש לי 3 סלוטים בלוח האם לזיכרון. יש לי 3 זיכרונות: שניים מהם 128Mb SDRAM 133Mhz והשלישי 128Mb SDRAM 100Mhz. שמעתי שאם שמים זכרונות שלא תואמים במהירות, המהירות תושפע לרעה יותר לכיוון הזיכרון האיטי יותר. 1. האם זה נכון? 2. האם ישתלם לי להוסיף את השלישי (מהירות 100) כדי שיהיה לי יותר זיכרון או עדיף שלא כי הוא ידפוק ת'עסק? ושאלה תאורתית: 3. אם היה לי 4 סלוטים ו-4 זיכרונות ששניים מהם 133 ושניים 100, האם התשובה היתה אותה התשובה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  18. ??? אם אפשר בכלל. זה יכול לגרום לבעיה? התחממות או משהו אחר? יש לי זיכרון 512MB DDR400Mhz הנה תמונה של התיזמונים וכל מה שקשור אליו (זה SS מ-Sandra) אם זה לא פועל אז תכנסו מפה: (יש שם תמונה אחת). http://photos.walla.co.il/theboss123

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  19. הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם. [כתוב עליהם דרים שונים] עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיב ניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל... מישהו אולי יכול לעזור לי כאן? asus p4p800 אם זה משנה משהו.....

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by nadnad,

שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by davidbr,

היי, רציתי לקנות לוח אם חדש ל P4 2.4B שלי, (למשל את ה IS7-g) וחשבתי שאני אוכל גם לשדרג בעתיד את המערכת. עכשיו על פי החדשות (המעבדים החדשים לא יתאימו ל 865) אני לא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד. מה אתם אומרים? בכל זאת שווה לקנות לוח אם? אם אני אחכה ללוחות החדשים אז זה גם לא יעזור כי המעבד (כנראה) לא יתאים אליהם... דעות בבקשה...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  23. Started by Internal,

חשבתי ללכת על Kingston אבל יש שתי שאלות מה ההבדל בין 256MB Kingston 256MB Kingston CL2 ומה כדי לקחת 2x256 or 1x512 אם יש חברה טובה יותר אשמח לשמוע אבל לא משהו יקר.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  24. Started by alexta-z,

אני צריך ביקורת על לוח האם הזה - Gigabyte GA-7VT600 אני אהיה מאד שמח אם מישהו ימצא ביקורת עליו, וחייב באנגלית ! תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by oren22,

יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.