עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Frozen-Ice,

שלום אני חדש כאן ואני צריך עזרה : אני צריך לקנות לוח (INTEL) אם ומעבד ומארז ויש לי 3000 שקל גמיש מה אתם ממליצים ?

• 36 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TheShadow,

את זה של ABIT KV8 Pro sata,GBL או את של EPOX 8KDA3J S-754 sata, gbl המוכר אמר לי שABIT יותר מהר כי זה 1000 וEPOX זה 400.. מה יותר איכותי ויותר טוב לOC?

• 12 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, יש לי שתי שאלות חשובות אליכם: 1. כמה הטמפ' הממוצעת של מעבד AMD 2500+ BARTON? (מצב מנוחה, מצב מאמץ) 2. כמה הטמפ' הממוצעת של מעבד AMD 64 ATHLON 3000+? (מצב מנוחה, מצב מאמץ) נ.ב. האם יש חשיבות משמעותית ללוח שעליו יושב המעבד? בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  4. יש בירשותי מארז של ריידמקס מוסטנג שיש לו חיבורי מיקרופון ואוזניות מקדימה ולוח אם של ABIT NF7-M.. לפי מה שהבננתי אז בלוח אם החיבורי פאנל למיקרופון ול אוזניות הם ממש בסוף הלוח ככה שאני לא מגיע עם החוטים איך אני אמור להתגבר על הבעיה ? ולמה לעזאזל החיבור הוא בסוף הלוח אם הוא מיועד לפאנל הקידמי של המארז?

5. Started by Frozen-Ice,

האם לוח אם של GIGABYES ga8ik1100 טוב ???

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  6. Started by giloman,

אפשר לקנות היום פנטיום M 1.7 האם הוא יותר שווה לי או P4C 3.0 GHZ והאם הוא מתאים ללוחות 478 רגילים (לא לדבר על A64 כי יש לי לוח ל478 כבר ... )

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by anri,

בהתחלה הייתי דיי נעול על ה FX53 אבל ברגע שיתברר לי שרק בעוד חודש וחצי חודשיים אולי אני יכול לקנות אותו התחלתי להיתעניין באינטל . עכשיו רציתי לדעת כמובן מי מביניהם יותר טוב (בעיקר למשחקים אבל לא רק .)?? וגם צריך להיתחשב בעובדה שבאינטל יהיה PCI-E וגם DDR2 שזה שתי חידושים לדעתי לא גדולים במיוחד אבל עדיין יתרון קטן . אבל את השאר אני ישאיר לכם ... ובבקשה אני מתחנן ממכם לא להיכנס בדיון הזה לנושא הכספי או לכל דבר אחר שלא קשור לשאלה .

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by אוריפ,

הנה קישור למעבד 3200 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120422&Category_Code=NA_2 הנה קישור ל300 בסוקט 939 בסוקט 939 בייצור של 90 ננו-מטר: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120421&Category_Code=NA_2 ה3200+ עולה 208$ וה3000+ עולה 173$. סוף-סוף מעבדים בסוקט 939 שלא עולים הון תועפות, וגם מיוצרים ב90 ננו-מטר - קרירים וזולים (כפי שראינו) יותר!

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לכו בבקשה ללינק הבא(שפורסם פה בלקט ביקורות אחרונות) ותגידו לי שאיך זה שבבנצ'מארק הפנטיומים אוכלים את האתלון 64 בלי מלח... http://bjorn3d.com/read.php?cID=691&pageID=994

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, התחלתי לבנות לעצמי מערכת High End מצאתי את עצמי כרגע רק עם כרטיס מסך. (X800XT PE) לא ברור לי אם יגיע לי FX-53 כרגע הביתה אני אדע על זה רק בימים הקרובים, אם אין למה לחכות אז אני אקח אותו השאלה שלי היא מתי יוצא המעבד FX-57, וכמה הוא יעלה בערך? שנית, הצ'יפסט שייצא בקרוב, nForce 4 - עד כמה הביצועים ישתפרו בו מnForce 3 ומה יהיו הFeatures שיתווספו ללוחות? ומתי הוא יצא? בקיצור - לקנות עכשיו FX-53 \ nForce 3 Ultra או לחכות ל-FX-55\FX-57 \ nForce 4 ??? חשבתי על הלוח של MSI הK8N NEO2 PLATINUM. אני מקווה שלא יקח הרבה זמן כי כרגע אני על מחשב שאני לא יכול כבר לסבול ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי תאריכים. מישהו פה יודע בערך מתי כל זה יוצא וכמה יעלה כל העסק?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קומו סטאס אנשים ! אני מחליט סוף כל סוף לנטוש את הלפטופ בחזרה לדסקטופ אני מחפש להרכיב מחשב חזק וזול (לא למשחקים כרגע) ואני רוצה שהוא יהיה 64 ביט כי אני לא רוצה לשדרג בשנתיים שלוש הקרובות. החלטתי על מעבד 64 2800+ ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים זול וטוב (תזכרו שיהיה מתאים לתוספות גם בעוד שנתיים) וכמו כן לגבי זכרון 512MB סטיק 1 שיהיה יעיל וזול. כרגע לא מתוכנן OC . תודה מראש נ.ב אם תוכלו לתת לי הערכת מחיר או המלצה לחנות מסויימת אודה לכם

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  12. היי אני צריך דחוף תוכנה כלשהי שבודקת Bios באופן מקצועי, יש כזאת ? יש לי בעיה רצינית ואני חייב לבדוק אותה. מי שרוצה יותר פרטים לדעת מדוע כל הסיפור הנה הלינק לבעיה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85641.0 תודה

• 1 תגובה
    • 406 צפיות
  13. אני צריך לדעת אם ההגדרות BIOS שלי בסדר... אני צריך לדעת מה הערך באפשרויות הבאות: תפריטADVANCED בביוס: CPU Vcore PS/2 Mouse function control USB Legacncy support: תפריט CHIP CONFIGURATION באדבנסד: SDRAM CAS Latency SDRAM RAS Precharge Time SDRAM RAS to CAS Delay SDRAM Active to Precharge Time DRAM Read Latch Delay I/O Configuration: Parallel port Mode המון המון המון תודה למי שיעזור!!!!!!

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  14. אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד

• 11 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by Dano,

האם: Athlon XP 2500+(512k 333) NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 יספיקו לי ויריצו לי טוב משחקים חדשים לכמה שנים טובות?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  16. במעריב עסקים של יום ראשון, עמודים 10-11, המלצה כללית למי שקונה מחשב חדש לבחור במעבד 64 ביט בכלל ובמשתמע לבחור במעבד אתלון 64 של AMD. כותב המאמר הוא עובד חברת מיקרוסופט. כעת יש גם קישור לכתבה, זה ממש נראה כמו פירסומת ל AMD: http://www.nrg.co.il/online/10/ART/784/350.html

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by SamurAchzar,

אני כבר יודע את התשובה - לא ממש. אבל הנה: http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_GT_scaling_performance_pentium4/page4.asp כמובן שעם 6800U המצב היה שונה מעט. הנקודה היא, שCPU בינוני-מינוס (נניח P4 3.0) מסוגל להגיע למצב של ~60FPS בכל משחק, וברובם הוא יגיע להרבה יותר. היתר זה רק הכרטיס מסך! בהתחשב במה שראיתי שם, נראה כאילו A64 3200 הוא הבחירה הכי משתלמת כרגע. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by שמנואל,

שלום. הוספתי 128 מגה זיכרון למחשב סלרון 1700 - כעת יש 256. אמנם המחשב נדלק ונכבה מהר יותר, ומנהל ההתקנים מזהה שיש לי 256 מגה, אבל ה-XP עדיין נראה לי קצת "עייף". איך בעצם אני יודע שהזיכרון תואם כמו שצריך? ברור שזה לא המחשב המתקדם בעולם, אבל בעניין הזיכרון, נניח ואין התאמה בין 2 הזכרונות - במה זה היה מתבטא ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  19. Started by com,

מעונין בהמלצה ללוח אם למחשב שמיועד לחבר תפרן במיוחד, למעבד AMD הלוח צריך לכלול כרטיס רשת, כרטיס קול נורמלי (לא סאונד סטורם, אבל משהו שיוכל להשמיע מוזיקה בלי הפרעות מיותרות ועיוותיום) וכרטיס מסך - שישומש לעיתים רחוקות להרצת משחק.. כמובן שיוציא איכות דו מימד סבירה. הדרישות הם רק שיהיה אמין וירוץ באופן מכובד אני מתלבט בין.. Epox 8RGMI DualDDR400 GeForce4 + Sound + Lan, שעולה 420 שקלים ומתבסס על NFORCE 2 לבין Epox 8KMM3I + VGA + Lan + Sound , שעולה מאה שקל פחות, אבל מתבסס על ציפסט של VIA או שעדיף לקנות ABIT NF ולחפש כרטיס מסך זרוק בחמישים שקל. נכון, ההבדלים לא ענקיים במחיר אבל עדין, כשאין... אשמח לשמוע את דעתכם על הלוחות האלה תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  20. Started by Mr.Act,

היום הייתי בחנות מחשבים אח"צ לגבי קניה של מחשב והמוכר בחנות אמר לי שAMD לא תומך במשחקים מסוימים ושבווינדוס אקס פי הוא תומך רק בגרסה מיוחדת, הוא אמר שזה בכלל לא מומלץ ושאין הרבה לוחות אם שמתאימים לו ושצריך בשבילו חלקים מיוחדים... ואני לא יודע מה לעשות ??? ??? אודה לכם על עזרתכם!!! כי פשוט אין לי מושג מה לעשות.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by MTKOL,

לחברי הפורום, איזו מערכת עדיפה מבין שתי אלו: 1. AMD 64 3000 PLUS & GYGABYTE K8NS מול 2. INTEL PENTIUM 4 (NOTHWOOD/PRESCOTT) 3G & ABIT IC7 ואם אפשר עם נימוק בבקשה. בתודה רבה מראש

• 17 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by omnius,

אני מבין את זה (בערך ;D), אבל האח שלי, שחושב שהוא הכי גאון בעולם, למרות שלטענתו לא צריך הגנה נגד ספיים/טרויאניים(!!!) לא קולט למה זה יותר מהיר, ואני לא מוצא להסביר לו! (הראתי לו את מה שהיה בחדשות, והוא טען ש"זה לא אומר כלום")

• 47 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by keypod,

ראיתי הרבה בנצ'ים ש- A64 עדיף במשחקים, 3D וכמעט הכל חוץ מ- Video/Audio מאשר אינטל אבל רציתי לדעת אם יש בנצ'ים שמדברים על ייישומים כבדים יותר כגון שרתי WEB ובסיסי נתונים, פיתוח וכו' ומשווים בין שני המעבדים הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי 450שקל בשביל זיכרונות , ואני בינתיים הולך על אלו : http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-835&depa=1 , הם עולים טיפה יותר מ450שקל , אבל נסתדר עם זה , מבקש לא לחרוג לאיזור ה490אפילו , שלא יעבור את ה490שקל. האם יש משהו יותר משתלם מהזיכרונות האלו בניואג באותו מחיר?

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  25. Started by שמנואל,

שלום. על לוח אם של OCTEK שהפסיק לתפקד מצאתי ארבעה קבלים שנזל מהם חומר. אם זה חשוב- אז זהו טור של ארבעה מצד שמאל של המעבד. השכן שלי, אלקטרונאי מוכשר, שמע את הבעיה והודיע לי : "אין בעיה, תביא את המחשב ואני אחליף לך את הקבלים והכל יעבוד יופי". זה נכון? הוא יודע על מה הוא מדבר ? תודה.

• 10 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים