עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Holography,

היי,הרכבתי את הלוח Epox 8KDA3J....הכל עובד מצוין אבל על המוניטור שתי ספרות שיש על הלוח כתוב 'FF' האם זה מורה על כשל מסוים או שמה זה אמור שהכל עובד כראוי?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by HumanFly,

שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. האם שאלתם את עצמכם איך יתכן שמעבד בעל ליבה כפולה הכוללת למעשה שני מעבדים מושלמים, מסוגל לעמוד בגבולות ההספק של המעבדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת? מסתבר, שמעבדי ה- Opteron בעלי הליבה הכפולה צפויים לרוץ בתדרים נמוכים משמעותית מהמעהדים הקיימים בעלי הליבה הבודדת! מדובר על תדר הנמוך ב- 600MHz עד 1GHz!!! עם זאת, לטענת AMD, השיפור הכולל בביצועים יהיה 30% עד 55% במקרה האופטימלי. מקור: http://www.tomshardware.com/hardnews/20041005_205914.html

• 50 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Sai,

היום הלכתי לקנות מחשב... AMD 2800 עכשיו יש לי 2 אפשרויות ללוחות אם או 8KDA3J S-754 EPOX או Gigabayte d7nfrz הלוח אם ג'יגה ביט הוא עולה 329 ועוד הוא הוסיף לי בקר ב90 שקל.. והאפוקס בסביבות ה600 מה עדיף? המוכר אמר לי שג'גה ביט עדיף כי האפוקס לא תומך, ואין בו N-FORCE 2 אז זה לא טוב.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by EPRO,

שלום לכולם. יש לי שאלה שיכולה להיות שהיא קצת מטומטמת אבל מטרידה אותי: מה ההבדל בין מעבד אינטל prescott ואינטל HT?, מי יותר טוב?, מי מהם מומלץ במהירות 3.2G?, והאם יש שילוב ש לשנייהם (לפי מה שהבנתי אילו שתי טכנולוגיות שונות) אודה מאוד אם אקבל תשובות ???

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gtarnin,

זאת בטח שאלה שנשאלה כאן. אבל בכל זאת קראתי קצת את המדריך למעבדים שנמצא כאן (חבל"ז) השאלה שלי נוגעת לאמת הפשוטה. האם באמת ישנם בעיות תאימות למעבדי AMD לעומת INTEL? עם חלונות XP משחקים פופולרים תוכנות פופולריות, דוס, משהו?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by jeyjey,

KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה

9. Started by roeiw,

למישהו יש מושג אם נמכר כזה דבר? (ולא כמה סינקים של זיכרונות ביחד)

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  11. שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  12. אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה) אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים? עריכה: שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין..... הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Fertilizer,

אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by amisha,

איך אני בודק יציבות של הזיכרון - לכול אורך הכתובות של הזיכרון ושהוא יבדוק לכול האורך והרוחב ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?

16. יש לי את הלוח הנ"ל והוא כותב לי שיש לו בעיה C3, אז אם יש מישהו שיודע מה זה אומר. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

???

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  19. Started by giloman,

כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by TheShadow,

מה יותר חזק: Pentium 4 550J 3.40 GHz או AMD A64BIT 3000+ (שניהם תומכים ב טכנולוגית ה 64BIT..)

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by XTFriends,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  23. Started by Integer,

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו ויש לי בעיה פירקתי את הכל וגיליתי שהמעבד שלי דבוק לגוף קירור הוא יושב עליו ולא זז מה הבעיה למה אי אפשר להוציא אותו ממה זה נובע ואיך אני מפריד אותו? תודה

• 44 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Impreza,

איך אני מוצא את הגירסה שאני צריך? יש לי לוח ABIT NF7-SL והביוס זה פוניקס 6.00 זה יכול לגרום נזק אם אני מעדכן? מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה העדכנית?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by yosizach,

1 של 512 400 או 2 של 2100 512 בדואל צנאל שזה גגה .... אני לא יודע ... בנתיים יש לי את 2100 שני סטיקים של 512 סדואל צנאל להחליף ב1 של 400 ? כדי

• 11 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.