עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Fertilizer,

אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amisha,

איך אני בודק יציבות של הזיכרון - לכול אורך הכתובות של הזיכרון ושהוא יבדוק לכול האורך והרוחב ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  3. יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?

4. יש לי את הלוח הנ"ל והוא כותב לי שיש לו בעיה C3, אז אם יש מישהו שיודע מה זה אומר. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  5. Started by Black_Citadel,

???

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  7. Started by giloman,

כמו בכותרת ;D ואם אפשר להגיד לי איזה סדרות של איזה חברות הם BH5\6 ? :funn:

• 13 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by TheShadow,

מה יותר חזק: Pentium 4 550J 3.40 GHz או AMD A64BIT 3000+ (שניהם תומכים ב טכנולוגית ה 64BIT..)

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by XTFriends,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  11. Started by Integer,

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו ויש לי בעיה פירקתי את הכל וגיליתי שהמעבד שלי דבוק לגוף קירור הוא יושב עליו ולא זז מה הבעיה למה אי אפשר להוציא אותו ממה זה נובע ואיך אני מפריד אותו? תודה

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Impreza,

איך אני מוצא את הגירסה שאני צריך? יש לי לוח ABIT NF7-SL והביוס זה פוניקס 6.00 זה יכול לגרום נזק אם אני מעדכן? מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה העדכנית?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by yosizach,

1 של 512 400 או 2 של 2100 512 בדואל צנאל שזה גגה .... אני לא יודע ... בנתיים יש לי את 2100 שני סטיקים של 512 סדואל צנאל להחליף ב1 של 400 ? כדי

• 11 תגובות
    • 635 צפיות
  14. זיכרונות: האם כדאי לי לקנות סטיק של 1024? כדי שעוד שנה נגיד אני רצה עוד אחד שיהיה לי 2 ג'יגה.. האם כדאי ומשתלם?.... ואיזה חברה כדאי וסוג! כי שמעתי שבמעבדי amd 754 לא פועלים בdual channel זה אומר שזה לא משנה אם לוקחים סטיק של 1024 ו512X2 זה נכון?? ואיזה חברה הכי כדאי חוץ מGEIL שהם דיי מוזרים ואיזה דגם.. ואם עדיף 512X2 אז איזה חברה גם ואיזה סוג תודה בקיצור: האם כדאי לקחת סטיק של 1024 ? אם 512X2 ואם כן תפרטו למה ואיזה חברה הכי טובה ואיזה דגם! לוח אם: שמעתי שהגירסה הראשונה היה לה קירור חרא ביותר(EPOX)! אבל אני לא יודע איך לבדוק.. כי אני קונה מחבר של אבא שלי =/ בעעעעעעעעעעע אז מה דעתכם.. בבקשה אני חייב תשובה האם לקחת MSI או משהו.. והאם EPoX EP-8KDA3J זה הדגם השני? או שבכלל ל…

15. Started by bd,

או לחכות לאינטל שיגיע לארץ ה 64 שראיתי בכתבה... שזה גם 3.2GHZ וגם 64BIT ועם עוד תוספות חדשות.במחיר של ה AMD..?.. :-[ קניתי כבר לוח ל AMD אבל אני יכול להחליף :

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  16. Started by kouliben,

בספסיפיקציה של הלוח שלי מופיע שיש כמה USB 1. וכמה USB 2 אבל מופיע ש1.1 זה כמו 2? מה פירוש והאם זה אכן כך? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

17. Started by ras81,

שלום קניתי שני זכרונות של TWINMOS 3200 כל אחד 512, אולם כשהםעלתי תוכנות לדוגמאת CPUZ אז ראיתי המהירויות שלהן מאוד איתיות, תוכנה אחת (נדמה לי אוורסט -לאבטוח) זיהתה אותם כ2700 ..... מה הבעיה? למה זה קורה? והאם יש אפשרות לתקן בידה וזה משנה משהו. תודה צרפתי את הפלט של הCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

18. Started by Impreza,

אני מתכנן עוד כמה חודשים להוסיף עוד סטיק זיכרון, המשחקים יעבדו לי יותר חלק? או שהכרטיס מסך שלי נחשב כבר לישן? כי רק קניתי את המחשב לפני איזה חודש+ ומשחקים עובדים סבבה אבל עדיין אני מרגיש שהייתי צריך לקנות 5900XT או משהו בסגנון

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by keypod,

טוב, אז אני חייב שלמדתי כאן בפורומים המון בשבועות האחרונים ועכשיו, אני יודע בודאות שהמחשב הבא שלי הינו A64 ואני רוצה לעשות לו OC רציני. נה שחסר לי זה פרטים לגבי אילו יכולות חשובות שיהיו ללוח אם וזיכרון על מנת שאוכל לבצע OC רציני, פחות חשוב לי יצרנים ודגמים אלא מה לחפש בלוח אם וזיכרון. מה אני יודע? - המעבד יהיה A64 3000/3200/3500 Socket 939@90nm - אני מחכה לראות מחירים כדי להחליט - לוח אם - EPOX or MSI מה חסר לי? - מהם הפיצ'רים שצריכים להיות בלוח אם כדי לתמוך ב-OC רציני - איזה קירור מומלץ לצורך כך? - האם המארז ANTEC SONATA עם ספק 380W ומאוורר יחיד אחורי יספיק - זיכרון - איזה מהירות, CAS ושאר הדברים שאני לא כל כך מבין תודה

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by Y.k,

העלתי לפני כמה זמן את הזיכרון של ה AGP ל 256 מ 64 .. זה משנה משהו והאם זה בכלל ישנה משהו ? לידעתכם יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 se 128 ddr ועוד דבר קטן .. אם אני משנה את המיקום של הזיכרונות על הלוח אם זה משנה משהו ? למשל אם אני שם אותם מ 1 ו 2 ל 3 ו 4 ? 10x 4 the helpers

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by tk-hunter,

הממ יש לי ת'לוח EPOX 8KDA3J עכשיו יצאו 2 עידכונים לביוס... האחד מתקן שגיאות קיראת טמפרטורות השני הוא יותר חדש אבל לא כתוב שהוא מתקן שגיאות... קיצר התקנתי את הכי חדש ועדיין המעבד שלי מגיע ל59 מעלות במאמץ (יש לי AMD 64 3400+) כשאצל חבר שלי הוא מגיע ל53 מעלות גג אבל יש לו לוח אחר... הייתי צריך לעשות עידכון לגירסה הישנה?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  22. Started by BedBoy,

וליבה פתוחה כלפי מעלה ומטה? אני לא מבין את כל העסק הזה עם הליבות... תודה

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  23. לחברי הפורום היקרים אני מעוניין בהמלצה לסטיק בודד של זיכרון pc3200 נפח 512 MB- עד 700 שח או באיזור הקרוב . הסטיק מיועד לoc הסטיק מיועד ל AMD64BIT - לוח - DFI LAN PARTY UT NF3 250GB או CHAINTECH ZNF3 250 GB או גירסה 2 עם קירור אקטיבי EPOX 8KDA3J תלוי איזה מחיר אני אקבל עליהם בתודה מראש לכל העוזרים. jingel

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  24. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by shaharo,

כאשר אני קונה מעבד שהFSB שלו הוא 266 או 333 ואני קונה זכרונות במהירות 400 האם זה גורם לאי ניצול הזכרונות במלואם? ואיך זה עובד במעבדים של אינטל הרי הזכרונות הכי מהירים הם 533 וה FSB של מעבדי אינטל הוא 800 האם זה גורם לירידה בביצועים?

• 6 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים