מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
הלוח צריך להחליף לוח אם ישן של ASUS מדגם P5GC -MX המעבד שיש לי זה INTEL CORE TO DUO 2.2GHZ חסרים עוד פרטים ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש מצב בכלל שהמחיר הגבוה שלו ירד מתישהו? והכוונה לא ל 100 200 שח אלא למחיר נורמלי של לפחות 1900- 2000 ? אם אינטל יחליטו להוריד את המחיר וזה בספק אם זה יקרה , אז החנויות אמורות להוריד גם מחירים למרות שרכשו מהייצרן במחירים גבוהים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רוצה לקנות זכרונות DDR2 2 Gb, 800Mhz. מה מבין השניים עדיף ומה ההבדלים במחיר בערך?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי זכרונות מסוג PATRIOT EXTREME 4GB DDR3 1600MHZ עם מעבד Q6600 וכרטיס גראפי GTX260. אני מחפש לוח אם שמתאים לQ6600 אם תמיכה בDDR3 1600MHZ בתקציב 700-850 ש"ח שיהיה אפשרות לOC טוב יציב ויתן ביצועים טובים. יש דבר כזה? אשמח לשמוע הצעות 8)
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
זה הלוח: GIGABYTE GA-M61P-S3
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
זכרונות חדשים לגמרי בשווי של 2500ש"ח. המחיר המבוקש הוא 1700 אבל תיתכן התגמשות. בירורים באימייל: chen.tessler@gmail.com מצטער על האיכות זה צולם במצלמת הפלאפון.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מעבד Q6600 ל- E8400 , ההיתרון שלי הוא מה יהיה יותר חזק למשחקים. או שאתם ממליצים על משהו אחר שהוא בסביבות המחיר של שתי מעבדים אלו. עוד שאלה בבקשה... אני צריך המצלמה בנוגע לגבי כרטיס מסך שוב אני אומר יתרון למשחקים עד 700 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
1) אני זוכר ששמעתי פעם שווינדוס XP לא מסתדר עם 2GB זכרון. יש מאחורי אימרה זאת משהו? אני קונה מחשב חדש ולא רוצה VISTA, אבל רוצה לפחות 1.5 ג'יגה זכרון 2) אני קונה לוח אם שתומך בDUAL CHANNEL. האם זה אומר שאני חייב לשים 2 סטיקים של כמות זכרון שווה? אם אני שם אחד של ג'יגה, ואחד של 512, האם זה מוריד מאד את הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד פנטיום 3 טואטלין מהירות 1400 מגה הרץ קיבלתי במקום מעבד פנטיום שלוש 500 שהלך לי מעבד חליפי פנטיום שלוש טואטלין במהירות מדהימה של 1400 מגה עם זיכרון מטמון של 512 ובאס של 133 מתח 1.45 חיפשתי לוח זול וחביב למעבד הנ"ל ויש לי אפשרות להשיג לוח של גיגה בייט מדגם 6VTXEA הלוח הנ"ל על פי היצרן אמור לתמוך במעבד הנ"ל עד מהירות 1200 ולא ראיתי עידכון ביוס שאמור לתת לי אפשרות לזיהוי המעבד הזה. היתכון כי אם אני אנסה לשים את המעבד על המחשב הוא לא יעלה לי בכלל או שלחילופין יזהה אותו כ 1200 או שאולי בכלל הוא דווקא יעבוד ואני לא הבנתי נכון את היצן שהוא אמור לתמוך ב1200 ומעלה. אני גם צריך מאוור מיוחד כי המעבד הזה מגיע עם מעין ראש גדול עליו בעובי של מילמטר שאני לא יכול לשים עליו…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
בפורום למעלה כשאני מוסיף דגובה לא נוסף כלום לכן פתחתי נושא חדש פשוט רציתי לשאול למסקנה .יש לי כסף גם לאינטל וגם לאי אם די מה אתם מציעים לקנות אם יש לי כסף לזה ולזה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אתמול קניתי אינטל 8400 והיום שבאתי להרכיב אותו ראיתי שיש מדבקה של ברקוד באמצע המעבד בדיוק איפה שאני צריך לשים את המשחה הטרמית נראה לי שהברקוד זה אחריות אני לא רוצה להסתכן ולהוריד אותו מה אני אמור לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד ביוס UEFI לדגם הנ"ל, ראיתי ביוסים לדגמי Z68 אחרים רק שלדגם הספציפי הזה אין???
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 256 DDR במהירות של 266 אם אני יוסיף עוד 256 DDR במהירות של 400 זה יהיה בסדר? או שחייבים אותה מהירות? תודה
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם P35-DS3L עם 2 ג'יגה זיכרון DUAL CHANNEL של CORSAIR עם 800MHZ,שידרגתי לווינדווס 7 ועכשיו אני מעוניין לקנות עוד 4 'גיגה DUAL CHANNEL, 800 MHZ. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא פלוס מינוס 300 שקל אבל אם צריך יותר אני מוכן לשמוע המלצות. על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב הסיפור הוא כזה יש לי את הזכרונות שמצויינים במפרט שלי, והתכונתי לרכוש עוד זוג מתישהוא... נראה שהפסיקו לייצר את הדגם הזה... מה עושים? האופציה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה למכור את מה שיש לי ולקנות זכרונות אחרים. ואני לא אוהב את האופציה הזו אולי אפשר להמליץ לי על זכרונות עם נתונים דומים? זה יהיה מספיק טוב? יש לציין שמה שיש לי עכשיו זה UCCC, וזה עושה 3-4-4-8 ב-500MHz ו-2.5-3-3-8 ב-400MHz.....
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות זיכרון פנימי soddim למחשב מיני pc סטיק אחד של 16gb 2400mhz ישנם שני דגמים:crucial 16gb 2400mhzkingston hyperx 16gb 2400mhzעל מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מדוע ה-e6600 יקר יותר מה-e6750? הרי ה-e6750 מהיר יותר? (2.6Ghz לעומת 2.4Ghz) האם המחיר הגבוה מוצדק? מה טוב יותר מבין 2 המעבדים? על איזה מעבד ללכת?
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
איך הלוח הזה חבר שלי שואל אותי איך הוא הוא מחשב עם הלוח הזה לפני שבוע והוא רוצה לדעת אם הוא עשה את הקנייה הנכונה MSI 775 INTEL915P COMBO-F ATX מי שיודע שיגיב תודה חברה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה להעשות עידכונים למחשב למעבד החדש שהו q9550 איך אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
כל הבעיות במסגרת תהליך המעבר לליטוגרפיית 10 ננומטר והחוסרים של מוצרי הדור הנוכחי לא מונעים מיצנית השבבים לשבור שיאים כלכליים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הרבה ניסיון בעבודה עם חומרה בסביבת אינטל. מעולם לא התעסקתי עם AMD. בקרוב אני רוכש מחשב חדש וחשבתי לנסות את מה שכולם כאן מדברים עליו. אני רוצה ללמוד קצת ולהבין על עולם ה-AMD. יש לי כמה שאלות: 1. למה בעצם AMD? האם באמת (בהסתכלות כוללת) סביבת הAMD עדיפה על זו של אינטל? אשמח אם תצרפו תוצאות בדיקות של אתרים רציניים. 2. האם הצ'יפסטים של AMD לא נחותים מאילו של אינטל? האם הם תומכים בדואל מוד לזיכרון? מה מהירות הבאס המקובלת והמהירה בלוחות AMD? 3. איזה מעבד של AMD הוא ההמלצה החמה לאנשים שרוצים להשקיע בסביבות ה-4000 שקל במחשב? (בערך 1000 שקל למעבד)? מה נותן לי שהמעבד עובד ב64 סיביות? הרי מערכת ההפעלה לא תומכת בזה... 4. אני מאוד אוהב את ABIT. שמתי לב שכאן בפורום הרוב ממליצים על…
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
עד כמה הבדלי ביצועים יש בין המעבדים במהירות 3 גיגה הרץ ? למי יש פוטנציאל OC גבוהה יותר (בלי ועם העלאת מתח) ? בהנחה (סבירה?) ששניהם מתפקדים ומגיעים בלי בעיה ל 3 גיגה הרץ יש סיבה להעדיף את ה E8400 בגלל ה *2 מטמון ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-