עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gangsta,

אפשר לחבר זיכרון DDR2 400 ללוח שתומך DDR2 667? (אני מאמין שלא אבל אני שואל בכל מיקרה)

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  2. מישהוא יכול להסביר לי אחד ולתמיד איך אני מחבר את המיקרופון והרמקולים דרך ה F_AUDIO אין לי את החיבור המיוחד אבל אני רוצה שתגידו לי איך מחברים את החוטים ללוח כך שזה יפעל יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP1.1

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. יש איזה אתר שמשווה אני לא זוכר אותו מימ שיוכל להביא לי אני יודה לו

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. Started by bv500,

מ-NEWEGG. מה לקחת? Supertalent T800UX2GC 800Mhz 4 4-4-3-8 106$ G.skill HK 800Mhz 4-4-3-5 115$ G.skill HZ 800Mhz 4-4-4-12 130$ Mushkin 996535 1066Mhz 5-5-4-12 125$ או משהו אחר בטווח http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010170147+1052308477+1052108080+1052508081+1052416064&name=DDR2+800+(PC2+6400)

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by levimadman,

שלום, יש לי e6600.. אני יודע שיש הרבה בעיות משחקיות עם משחקים מסוימים שזה מגיע למעבד כפול ליבה, ורציתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי ולשאול האם זה הגיוני. במשחק stalker(לדוגמא). למשחק יש שיהוקים -קפיצות שכאלה במהלך המשחק.. שלא קשורות להגדרות המשחק(גרפית). ברגע שמיזערתי את המשחק ובחרתי לו affinity - והורדתי את cpu0(רק אותו אם אני מוריד את 1 לא קורה כלום). השיהוקים במשחק פסקו. האם זה הגיוני?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם בקלות מאד פתחתי את הליבה הרביעית הליבה עושה רושם של יציבה אך כאשר מערכת ההפעלה עולה התמונה המתקבלת מפוקסלת . האם יש למישהו רעיון מדוע? גל

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by romchik19,

אם אני לוקח לוח של 250 ש"ח ולוח של 600 ש"ח על מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך כמו 260GTX 2 הלוחות בעצם תואמים ללוח מעבד וזכרון , הדבר השונה בהם זה הצ'יפסט האם יש צורך לקנות את הלוח עם הצ'יפסט היותר יקר , נגיד EP45 מול G31 מבחינת ביצועים או תאימות לכרטיסי מסך חדשים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by Nirbj,

האם הוא מתאים למעבד דואל קור ? ?P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E? קצת פרטים על הלוח. http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1474&l1=3&l2=11&l3=473

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by SUPER300,

עכשיו יש לי דרישות יותר ברורות ללוח אם לאחר שבדיון הקודם הבהירו לי קצת יותר את העניינים. פתחתי דיון חדש מכיוון שבדיון הקודם נהיה לי קצת בלאגן בראש ונהיה גם קצת בלאגן בדיון... אז אלו הדרישות שלי: 1) התקציב הוא בסביבות 500-600 שקל (כמובן שבפחות זה יתקבל בברכה) 2) שיתמוך בOC בינוני לi5 - בסביבות 4.5 Ghz (שיהיו גופי קירור) 3) סוקט 1155 4) כרטיס קול איכותי מובנה (לפחות 7.1 ערוצים ) 5) שיהיו שני חיבורי SATA 6GB/s 6) שיתמוך ב16 GB RAM עם ארבעה סלוטים תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב. כרגע המפרט שלי הוא: Q6600 2GB DDR2 800MHZ של כרוסאיר בשני סטיקים (נדמה לי שXMS2 זה הדגם) P35C-DS3R Shapphire ATI Radeon X1950PRO ספק 550W של כרוסאיר ובעיקרון אני מרגיש שהמחשב מתחיל קצת לקרטע.. זה נכון שזה בגלל שיש עליו לא מעט זבל, אבל בעיקרון אני רוצה למזער משחק בלי הרבה בעיות, לעשות מה בראש שלי ולהחזיר אותו חזרה בלי שיתקעו לי דברים, ולהריץ בו זמנית כמה תכניות שנוח לי... דברים שהרבה פעמים לא יוצא לי זה להריץ VISUAL STUDIO ברקע ואז ללכת לשחק, למזער את המשחק כשאני נזכר במשהו שאפשר לתקן בקוד ואז להמשיך לשחק. חשבתי לקחת 2*2GB (אותו דגם כמו האלה שיש לי רק ג'יגה יותר לכל סטיק) ולהוסיף אותם לקיימים. מה אתם חושבים? זה נראה כמו אובר…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  11. Started by paradoxx,

מה ההבדל על הנייר ומה ההבדל בפועל? והאם צפוייה בעיה למישהו מהם עם ה-ASUS P5W DH DELUXE?

12. כל גירסאות ה1000 1100 PRO עם FIREWIRE שמומלצות כאן ונמכרות בארץ פשוט לא מופיעות שם, רק הגירסאות הפשוטות יותר. מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by KF,

שלום, קניתי את המפרט הבא ואני כרגע בהתלבטות אחרונה עד מחר לפני ההרכבה.. http://tms.co.il/preview/spec/h7esmc1b ההתלבטות שלי היא אך ורק לגבי הזכרונות הנ"ל. האפשרות היא להוסיף עוד כ-300 ש"ח ולקבל את הזכרונות הללו http://www.pro-clockers.com/review.php?id=281 מה אתם אומרים ? חשוב להזכיר שהמפרט הוא למשחקים ובעיקר ל OC.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. האם אני צריך לעשות בדיקות מסיומות אחרי ההתקנה או שפשוט להתקין וזהו? היתי רוצה לדעת שהכול בסדר מכיוון שאני מתכנת ולא היתי רוצה לייצר בעיות במחשב שעובד מצויין טפו טפו טפו. תודה

• 11 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by לוח שנה,

http://hwzone.co.il/news/1180660034/40627/ יש פה את הידיעה באתר אבל לא מצאתי את הלוח אצל ASUS.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  16. Started by winer100,

למה לא הייתה שם אותו בU1 ? בגלל הגודל של המארז? אם זה בגלל הגודל אז אפשר לאחסן את השרת בארון מאורר (ארונות בדרך כלל באים עם מאוררים שונים) ושלא נדבר על החווה שהיא בכלל מקוררת. ותקח בחשבון שכמה שהמארז יותר גדול ככה אתה משלם יותר כסף על האיחסון שלו בחווה. u1 (גודל של מגש פיצה) עולה גרושים בחודש בגלל הגודל שלו. לפי דעתי זה יתרון

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. http://www.guru3d.com/news.html#5245

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  18. עכשיו יש לו 2 סטיקים של 256 ועוד סטיק של 512 שעובדים לו סבבה במחשב הישן... עכשיו השאלה שלי היא אם הוא יוכל לשים את הזיכרון הזה של הלוח החדש וזה יעבוד טוב? לא נראה לי שיש סיבה שלא אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח... הזכרונות מסוג DDR. בבקשה מהר זה די דחוף.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  19. המפרט הנוכחי שלי כעת הוא: amd 3200 gigabyte k8n nforce 4 ultra hec 400w 7950gx2 1gb ddr400 עכשיו כשיש לי כרטיס מסך קצת חזק ממה שהיה בעבר השאלה שלי אם כדאי לשפר את המחשב בזיכרון ומעבד מעבד שחשבתי עליו הוא amd dual core 4200 socket 939 ולהוסיף עוד זיכרון רציתי לדעת אם יהיה שיפור רציני במחשב(מטרת משחקים כבדים) המחשב שלי מוציא 7900 ב-3dmark05

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  20. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש על בסיס צ'יפסט של P35 ומעבד E8XXX (עוד לא החלטתי איזה) התקציב שלי למעבד הוא 1000ש"ח פחות או יותר.. ולזיכרונות עד 500 ש"ח.. בעיקרון אני בטוח ילך על אחד המעבדים החדשים, רציתי ללכת על ה-E8400 אך לא בכל חנות הם מוכרים אותו בפחות מ-1000 ש"ח ובאלה שכן הוא עדיין לא במלאי ולא יודעים מתי הוא בדיוק יהיה. לכן חשבתי ללכת כבר על ה-E8200, שנמכר גם בפחות מאלפייה. הבנתי שחוץ מהמהירות שלו שהיא 2.66 הוא דומה בכל המובנים ל-E8400. השאלה שלי היא האם לטווח הארוך E8200 יספיק בדיוק כמו ה-E8400 ואני מדבר על לפחות עוד שנתיים..? לגבי זכרונות, אני לא מתכנן OC לטווח הקרוב, לגבי הכמות.. ראיתי כמה חנויות שמוכרות זכרונות של החברות Geil 2X2048 Dragon CL 5 במחיר של כ-450 ש"ח..…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by tmpusr,

על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by Black_Citadel,

אם יש לי לוח שתומך בDUAL DDR אז לא משנה איזה שני סטיקים של זכרונות אני שם או שצריך לקנות חבילה מיוחדת של שני זכרונות ? ומי מהבאים החברה הכי טובה (אם אפשר אז לדרג): GEIL ADATA TWINMOS

23. שלום לכולם, וחורף נעים. באתר של AMD ,יש פיצ'ר, המאפשר לבדוק את מצב/יכולת המחשב להפעיל משחקים, בשלושה מצבים : חלש, בינוני וגבוה. הפיצ'ר הזה נקרא "Can You RUN It" ערכתי בדיקה כזו, ובמצב הגבוה, נכשל המחשב שלי, על פי התוצאה, במבחן המעבד וכרטיס הזכרון. מצורף למטה קובץ תוצאת הבדיקה למצב הגבוה. על פי ההמלצה באתר, אני צריך, לפי נתוני המחשב שלי, להחליף את המעבד שלי למעבד Athlon 64 FX-72 או יותר. בדקתי בזאפ, ומצאתי שכול המעבדים ממשפחה זו, הם לתושבת F, שכפי שידוע לי מותקנת בלוחות אם המיועדים לשרתים, אבל אצלי התושבת AM2. אני מבין, שבאנליזה שבוצעה למחשב שלי, היה ברור שהתושבת שלי היא AM2 אז איך ממליצים לי על מעבד שהתושבת שלו היא שונה משלי? או, אולי המעבד הזה, בכל זאת, יכול לעבוד גם על …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. אני רוצה לשים זיכרון של DDR2 667 על הלוח הזה M2A-VM AM2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1568&l1=3&l2=101&l3=496 האם זה יעבוד?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A

• 7 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים