מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
איך המעבד הזה מבחינת מחיר כמעבד חזק אשר יהיה טוב במשחקים, עיצוב גרפי, ושאר השימושים כגון גלישה באינטרנט וכו'? האם הוא יהיה טוב לשימושים אלו וגם ייתן לי אפשרות לoc קל עד בינוני עם קירור סטוק? האם יש מעבד amd שעדיף עליו?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php או זה: http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9020 ואם אפשר כמה עובדות???
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
MSI P35PLT COMBO 7.1 איך הלוח מישהו יכול להמליץ? קישור למפרט http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1250&maincat_no=1&cat2_no=170
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהנושא טחון לגמרי בפורום קצת קשה לגבש איזשהי דעה מוצקה לגבי שילוב לוח אם + זיכרון שלא יגרום לבעיות תאימות אני מחפש לרכוש בתקציב של 2800-2500 שקל לוח-אם וזיכרון 2 גיג'ה 800MHZ CL4, המעבד יהיה ,E6600 לא מתוכנן OC , ואם יהיה אז הוא יהיה בסיסי מאוד, אני לא מחפש פיצ'רים חזקים מדי בלוח אם (wi-fi וכו' )אבל חשוב שיהיה איכותי. בגדול יש לי העדפה היסטורית לASUS אבל אשמח להצעות נוספות... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט מדגם X58A-UD3R עם 6 גיגה זכרון (3 צ'יפ של 2 GB) אני מעצב גרפי בתלת מימד אנימציה סאונד וכו ועורך תכנים אלה למנועי משחקי מחשבים. (כמו UNREAL3) המחשב שלי מקרטע או ננעל לאחר זמן שימוש ממושך כאשר יותר משני תוכנות עריכה מופעלות (פוטושופ ומאיה בייחד או UDK וכו וכו) אני מעוניין להגיע למצב שבו יתאפשר לי לעבוד עם כמה תוכנות בבת אחת כי המצב כרגע מבזבז לי הרבה זמן עבודה. הנה קאפ של CPU-Z: האם ניתן להוסיף עוד שלושה שבבים של 2 GB או שעדיף לקנות שלושה של 4GB והאם זה יעבוד בתצורה נורמלית? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט על לוח אם לפי הדרישות הנ"ל,לא מעדיין אותי תמיכה בcore duo וכדו... בoc אני לא מתכוון לשבור שיאים...רק לתת תמורה טובה למחיר המעבד... יש הצעה של abit NI8 ב470 שח ושל ASUS PLD2-VMSE באותו המחיר...או אם יש הצעות אחרות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי ;D אני קונה מחשב חדש זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro לוח אם: ? זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS צורב: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כח: SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU אני לא כלכך מבין בלוחות אם ובגלל זה אני זקוק לעזרתכם אני לא זקוק לOC אני רק מחפש לוח טוב שיחזיק לי את המחשב וישאר לאורך זמן בלי בעיות רצוי צ'יפסט P43 כי לא ניראה לי שאני צריך יותר ועדיף (אבל לא חייב) מפה : http://www.…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי אחד ולתמיד איך אני מחבר את המיקרופון והרמקולים דרך ה F_AUDIO אין לי את החיבור המיוחד אבל אני רוצה שתגידו לי איך מחברים את החוטים ללוח כך שזה יפעל יש לי לוח של GIGABYTE 7VRXP1.1
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא התעניינתי בזמן האחרון ועכשיו אני לא מצליח לקלוט את זה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות במחשב. כרגע המפרט שלי הוא: Q6600 2GB DDR2 800MHZ של כרוסאיר בשני סטיקים (נדמה לי שXMS2 זה הדגם) P35C-DS3R Shapphire ATI Radeon X1950PRO ספק 550W של כרוסאיר ובעיקרון אני מרגיש שהמחשב מתחיל קצת לקרטע.. זה נכון שזה בגלל שיש עליו לא מעט זבל, אבל בעיקרון אני רוצה למזער משחק בלי הרבה בעיות, לעשות מה בראש שלי ולהחזיר אותו חזרה בלי שיתקעו לי דברים, ולהריץ בו זמנית כמה תכניות שנוח לי... דברים שהרבה פעמים לא יוצא לי זה להריץ VISUAL STUDIO ברקע ואז ללכת לשחק, למזער את המשחק כשאני נזכר במשהו שאפשר לתקן בקוד ואז להמשיך לשחק. חשבתי לקחת 2*2GB (אותו דגם כמו האלה שיש לי רק ג'יגה יותר לכל סטיק) ולהוסיף אותם לקיימים. מה אתם חושבים? זה נראה כמו אובר…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול יש לי לוח אם שבתוכו 4 סלוטים של RAM 2 מהם תפוסים על ידי כרטיס זיכרון (GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB בדים 1 ודים 3 אני רוצה להוסיף RAM ל 4 גיגה הכל תומך ובדקתי גם MHZ השאלה שלי היא האם לקנות עוד כרטיס 1 דומה אחד לאחד לשלי עכשיו של 2 גיגה בסלוט אחד או האם לקנות עוד 2 גיגה מחולק לקיטים ואז על כל סלוט ישב לי אחד כזה GeIL Black Dragon DIMM Kit 1024MB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי, יש לי היום AMD ATHELON XP 1.5GHz אני רוצה לשדרג למעבד חזק יותר. הלוח אם שיש לי היום הוא GA7VAX-A. אני הייתי מעדיף לא לשדרג לוח אם בכלל אבל אני רואה שכבר לא מוכרים ATHELON XP.... השאלה איזה שילוב מומלץ של לוח+מעבד היום בתחום של 1000 שקל +- (אם אפשר רק מעבד אז לא יותר מ-600) אני מחפש לשדרג למעבד עם מהירות של 2.5GHz+- עריכה: שכחתי לציין שיש לי זכרונות DDR 3200 (אם אני לא טועה) וכרטיס מסך RADEON 9600XT ,AGP
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת מי מבין שני הלוחות טוב יותר? האם יש חסרון לאחד מהן? אני צריך תשובה מהירה, אני עומד לקנות את הלוח של MSI ומתלבט... בינו לבין ה- ASUS. http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800/overview.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-LS&class=mb תודה לכולם...
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
האם אני צריך לעשות בדיקות מסיומות אחרי ההתקנה או שפשוט להתקין וזהו? היתי רוצה לדעת שהכול בסדר מכיוון שאני מתכנת ולא היתי רוצה לייצר בעיות במחשב שעובד מצויין טפו טפו טפו. תודה
-
- 11 תגובות
- 569 צפיות
-
-
למה לא הייתה שם אותו בU1 ? בגלל הגודל של המארז? אם זה בגלל הגודל אז אפשר לאחסן את השרת בארון מאורר (ארונות בדרך כלל באים עם מאוררים שונים) ושלא נדבר על החווה שהיא בכלל מקוררת. ותקח בחשבון שכמה שהמארז יותר גדול ככה אתה משלם יותר כסף על האיחסון שלו בחווה. u1 (גודל של מגש פיצה) עולה גרושים בחודש בגלל הגודל שלו. לפי דעתי זה יתרון
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news.html#5245
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי לוח MSI RC410M-L הוא תומך בזכרונות 533 ו 667 המעבד שלי הוא D805 שהוא 533MHZ עכשיו אני רציתי לקנות זכרונות 512 DDR2 מהירות 667 אבל המוכר אמר לי שה667 יעבוד כ 533 ולכן אין טעם האם הוא צודק ? אם הוא היה שם לי 667 אז המחשב היה עובד ב 667? כי הלוח תומך? עזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש על בסיס צ'יפסט של P35 ומעבד E8XXX (עוד לא החלטתי איזה) התקציב שלי למעבד הוא 1000ש"ח פחות או יותר.. ולזיכרונות עד 500 ש"ח.. בעיקרון אני בטוח ילך על אחד המעבדים החדשים, רציתי ללכת על ה-E8400 אך לא בכל חנות הם מוכרים אותו בפחות מ-1000 ש"ח ובאלה שכן הוא עדיין לא במלאי ולא יודעים מתי הוא בדיוק יהיה. לכן חשבתי ללכת כבר על ה-E8200, שנמכר גם בפחות מאלפייה. הבנתי שחוץ מהמהירות שלו שהיא 2.66 הוא דומה בכל המובנים ל-E8400. השאלה שלי היא האם לטווח הארוך E8200 יספיק בדיוק כמו ה-E8400 ואני מדבר על לפחות עוד שנתיים..? לגבי זכרונות, אני לא מתכנן OC לטווח הקרוב, לגבי הכמות.. ראיתי כמה חנויות שמוכרות זכרונות של החברות Geil 2X2048 Dragon CL 5 במחיר של כ-450 ש"ח..…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אם יש לי לוח שתומך בDUAL DDR אז לא משנה איזה שני סטיקים של זכרונות אני שם או שצריך לקנות חבילה מיוחדת של שני זכרונות ? ומי מהבאים החברה הכי טובה (אם אפשר אז לדרג): GEIL ADATA TWINMOS
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הפכתי את האינטרנט כדי למצוא פרט אחד קטן (ללא הצלחה): מה המתח שבו אמורים הזכרונות האלה לעבוד בו? האם ייתכן כי הם מקור הבעייה שלי עם לוח האם - ולו בגלל שהם מקבלים מתח נמוך מדי (ערכת שבבים P35)? האם זה יכול לגרום לבעיות BOOT בשלב שלפני POST? אודה לכם על כל פיסת מידע. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי שתי זיכרונות של 256MB שעובדים בדואל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שתי פלטות עכשיו אני לא יודע אם יש לי 2.5CL או 3CL עכשיו זה משנה אם יהיה לי 2 פלטות של 2.5 ו2 פלטות של 3 ומה ההבדל בין 2.5CL לבין 3CL תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
זה דגם הזיכרון שיש לי, בסטיק אחד. אני רוצה להוסיף עליו סטיק 1GB נוסף, כדי להאיץ את מהירות המשחקים, ותוהה איזה אחד לקנות? המעבד לא ב-OC, ואני מחפש זיכרון של חברה מוכרת ולא יקרה מדי. ראיתי שהמחירים ירדו לזנות מהפעם האחרונה שבדקתי, יש 1GB של Kingstone 533, שעולה רק 250 (אז עלה 600) :-X...ללכת עליו וזהו?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מפרט בחתימה מטרה לאוברקלוק. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הורדתי את הMEMTEST ... חילצתי אותו והיה שם 4 קבצים... הפעלתי את הקובץ INSTALL כתבתי שהדרייב של הפלופי הוא A והכנסתי דיסקט ריק לפלופי המחשב חשב 10 שניות ועשה כנראה שינוים בדיסקט בקיצור כל התהליך הזה הפך את הדיסקט לבוט... טוב אני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מגיע לווינדוס כמובן הוא כותב לפני זה LOADING ............. ואז הוא מראה כאילו הוא בא להכנס לתוכנה ואז פתאום בום! הוא עושה ריסטרט למשהו יש מושג ממה זה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז למען הסדר הטוב, חיפשתי בפרום ובגוגל ומצאתי חלקי הסבר הייתי רוצה להבין, הרי הגיעו למין "קצה גבול יכולת" בהגדלת תדר מעבד חד ליבה(משהו באזור 3.8GH) ואז החלו לפתח את כפולי הליבה לצורך ביצועים טובים יותר. השאלה האם כפול ליבה של AMD (לצורך העניין) 5000 שעובד בתדר של 2600MHZ (אני מניח שהנתון הוא עבור ליבה אחת) שווה ערך למעבד חד ליבה בעל תדר עבודה של 5.2GH או שההסבר שונה? כנ"ל למעבדי הקונרו? אשמח לתשובה פשוטה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-