עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התקציב שלי עוד עד 2300 ועדיף כמה שיותר פחות. לוח אם לשיקולכם מעבד לשיקולכם זכרונות , אם יש לי דואל אז כדאי לקנות 2 של 256 ואיזה? מארז חשבתי על על 6919. עדיף שתרשמו מחירים ואם כן מאיזה חנות לקחתם את המחירים.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by moskitos,

למה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שבאו עם הלוח שלי? יש לי אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק אז הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 ואז כשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווינדוס שלי שונה ויוצא החוצה אז אני עושה כפתור ימני ו-UPEN אבל הצלחתי להתקין רק את הדרייבר של NFORCE 2. האם אפשר להוריד את כל השאר(LAN וכו')?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by tomer2004,

שלום יש שאלה- מה עדיף יותר - CL2.5 או CL3 - ומה זה בכלל ? ואיזה זיכרון יותר כדאי לקנות - Dual ?256MB Kingmax BGA?( DDR400, CL2.5) = 512 או ?512MB Kingston CL3? (DDR400) ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by yair9_20,

יש לי שני לוחות אם לבחור בינהם: GA-K8NS עם nforc 3 250 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm# או GA-K8N pro עם nforc 3 150 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm כאשר ההבדל בינם הוא שלפרו יש : FireWire, gigabit lan, raid והוא עולה 100 ש"ח יותר. שאלה נוספת: ללוח GA-K8NS יש fsb של 1600 mhz לעומתו ל - GA-K8N pro יש fsb של 400 mhz מה זה אומר? זה נראה לי קצת מוזר. והאם שניהם תומכים במעבד AMD Athlon 64 3000 ?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by HypertreXx,

כדאי לעשות לו OC או משהו ? כי המחשב עובד דיי לאט ויש לי ABIT NF7 BARTON 2500+

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by T_A,

או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by amirxbox,

שלום אני חדש פה! ברצוני לשדרג את האטלון 1700XP +MSI K266 PRO2 + 512 DDR ל P4HT. אני מעוניין לקנות זכרונות + לוח אם + מעבד . התקציב 2300 שח. מטרת המחשב פתיחת RARים ו ISO גדולים (4 גיגה) דבר שמעט את המחשב הקיים שלי ולא ניתן לעשות עוד פעולה במקביל. ושאלה האם יורגש שיפור רציני בביצועים?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  8. האם לא כדאי לקנות זכרון 512 אחד במקום שניים * 256? תודה!

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. ההארד דיסק שלי תומך ב U DMA 5 שזה אומר 100 מגה לשניה . עדעכשיו הוא היה PIO . שיניתי ל U DMA 5 . אני הורס\מנזק ככה משהו ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת מי מבין שני הלוחות טוב יותר? האם יש חסרון לאחד מהן? אני צריך תשובה מהירה, אני עומד לקנות את הלוח של MSI ומתלבט... בינו לבין ה- ASUS. http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800/overview.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-LS&class=mb תודה לכולם...

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  11. אני מחפש מחשב נייד לקניה וראיתי שיש מעבדים שקוראים להם Dothan 715, במה הוא שונה מהסנטרינו? כדי לקנות מעבד כזה? או שהסנטרינו עדיף? חוץ מזה יש לכם המלצה למחשב נייד איכותי בין ה 7000 ל 8000 ש"ח? תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by shloosh,

די נמאס אני רוצה לשפר תמחשב שלי . ברשותי AMD Barton 2600+ epox 8rda+ R9700 PRO maxtor 40gb 7200 rpm 512 ddr 2700 סאמסונג מארז ריידמקס 868 שחור מקורי. tsunami 350w . טוב בקיצור אני רוצה לשפר תמחשב אז תציעו לי הצעות. בעיקרון אני חייב דחוף לקנות זיכרונות חדשים. אני רוצה לשפר כמה שיותר בשביל משחקים, OC אפשרי. אז ככה יש לי תקציב של 2000 שקל לפחות,ואם אני מוכר את החלקים שאני מחליף כאן אז יהיה לי יותר כמובן..

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by Tommy,

שלום... אני קונה מחשב אז רציתי לדעת מה עדיף p4 3.0 או amd64 3000 אבל אמרו שהamd עושה בעיות... והאם כדאי לי זכרונות Kingston 512 400mhz pc3200 או twinmos או a-data זה למשחקים...לא אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by israel_0,

ישלי AMD XP 2600 BARTON לוח אם ga 7s748-l זיכרון a-data pc 3200 האם למשהו יש נסיון עם OC לגבי תזמון זכרון? הגעתי ל190 FSB מעונין להחליף מידע

15. Started by Black_Citadel,

לPRESCOTT (הרגיל, לא A) ולAMD BARTON XP ?

16. ???"נתחיל עם אינטל שכנראה תשווק את מעבד הפנטיום 4 3.0Ghz רק בחודש מאי וכנראה רק בסופו" זה ציטוט מחדשה שקראתי היום חשבתי שאינטל כבר הוציאה את המעבדים האלו נ.ב בPCHARDARE מוכרים אותם איך זה? ???

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. איך אני צריך לקבוע את מהירות הזכרון ב-BIOS יש לי PC2700 של KINGSTON ולוח GIGABYTE GA-7VAX מעבד ATHLON XP2000 הזכרון כרגע נמצא על AUTO והוא עובד ב-266 השאלה היא אם אני מעביר אותו ל-333 זה נחשב OC מחכה להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by dando,

אין מעבדי HT שהם מתחת ל200$? :'(

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  19. Started by omer1234,

תראו הלוח אם שלי הוא של אסוס p4s8x-x והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600xt עם 256 מגה. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח אם העלוב שלי מנצל את מלוא יכולתו של הכרטיס מסך העלוב שלי. כי תראו רק עכשיו התחלתי לשחק פאר קריי ויש לי p4 2.6 giga ו 768 ראם ואני מריץ את המשחק ברזולוציה של 800 על 600 כשכמעט כל הפונקציות של הגדרות הגראפיקה הם על low. אחד אמר לי שאולי יש לי בעיה עם הדרייברים ואולי בגלל שפעם היה לי g4 mx ולא נמחקו לי כל הדרייברים שלו אז זה כאילו שהדרייברים של ה mx מפריעים לראדון שלי. מה אתם חושבים ואיך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  20. כמו שכתבתי בכותרת המאוורר של המעבד שלי (P4 2.8 PRRESCOT) מאוד מרעיש אולי למשהו יש פיתרון איך לעשות שהוא לא ירעיש או שירעיש פחות?

21. Started by YOU123,

אותו דבר כמו בכותרת

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by Yosarian,

שלום לכולם. יש לי לוח ASUS PC800 DELUXE אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של זלמן 7700CU. המערכת גדולה אך מה שבעיקר מפריע לי זה המשקל: כמעט 920 גרם. האם עלול להיגרם נזק ללוח אם או לחלק כלשהו במחשב בגלל גודלו ומשקלו של המאוורר ? האם למישהו יש ניסיון עם המאוורר הזה ? תודה,

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by bobby323,

האם יש לתזמוני זיכרון השפעה על ביצועי המחשב?,משהו שממש אפשר להרגיש בו? או שזה יתבטא בכמה פריימים ב 3DMARK אני לא מתכוון לעשות OC רק רוצה להשקיע בכמות גבוהה של זיכרון לשפר את ביצועי המחשב (בעיקר במשחקים) זה הזיכרון שאני מתכוון לקנות ( 2 צ'יפים של ג'יגה) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by אבישיי,

הי, רציתי לדעת אם יש הבדל בביצועים של DDR בשני המצבים הבאים: 1. סטיק אחד של 512MB וסטיק שני שסוגר אותו. 2. 2 סטיקים של 256MB. תודה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.