עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב הישן שלי יש רמקול קטן דבוק למארז בחדש אין לי שם אחד כזה הוא צריך להיות שם או לא????????..

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  2. תודה על תשובות אנשים

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  3. עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Chipset: NForce 2 Socket A (462) DUAL DDR 400 (לפחות) SERIAL ATA PCI-E AGPX8 AUDIO 6 CHANNEL לא משהו יקר.... אוברקלוקינג אולי בעתיד הרחוק (שנה וחצי ;D) נ.ב: מה זה IEEE1394 (משהו כזה) ? ? ?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. אני מעוניין להחליף את מעבד האינטל 2.6C שלי שרץ כרגע עם הלוח והזכרונות בFSB 250 קבוע ( מעבד 3250MHZ זכרון 500MHZ ולוח בFSB 1000 ) איזה מעבד ולוח בSOCKET 939 יניבו תוצאות דומות ....או שלא ניתן לעשות OC גבוה כלכך ב64BIT ? נסו להמליץ לי על משהו ללא הגבלת סכום .....ולא ....אני לא מתכוון לקנות FX53 או 55 , רק מעבד SOCKET 939 "רגיל" בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  6. אהה??..כאילו לקנות אתלון 64 3000+ או אתלון מוביל 64 3000+??... המוביל מגיע עם 1.8GHZ והרגיל בא עם 2.0GHZ...אם הוא טוב לOC אז לא בעיה להגיע לכזה.. סתם שאלה ...על כמה FSB עובד האתלון 64?...וכמה עובד איטנל לדוגמא 3.2HT E....

7. סתם סקר שאני פשוט רוצה לדעת איזה מעבד פה יש לרוב. זה גם יכול להיות נחמד. מי שולט פה בפורום. (מסוקרן) 8)

• 47 תגובות
    • 7.6k צפיות
  8. לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !

9. Started by אוריפ,

הנה קישור שנתקלתי בו לאתר סיני (יפני/קוריאני או כל שפה מזרחית אחרת) שבו יש תמונות של אריזת הRETAIL של אינטל פנטיום 4 עם הרחבה ל64 ביט! הטכנולוגיה היא הEM64T הידועה לשימצה, אבל היא אמורה להיות מאוד דומה לX86-64 של AMD. אם אינטל ישמרו על מחירים דומים או אולי קצת יותר זולים ועוד עם תמיכה ב64 ביט (בהנחה שהיא תהיה לא פחות טובה מזו של AMD, בעיקר לתאימות מאחור), היא תגרום לAMD להרגיש קצת לא בנוח... הקישור לאתר: http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20040828/etc_em64tp4pc.html הנ ההקופסא למי שמתעצל:

• 57 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אני מתכנן להריץ 2G של זיכרון איכותי (OCZ/BALISTIC) ולא בטוח איזו תצורה עדיפה: 4X512 או 2X1024 האם זה משנה? אם כן, מה ההשלכות?

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. יש לי אופציה להביא מחו"ל את שני המעבדים הללו מחו"ל: (AMD Athlon 64 3000+ 512K 90nm (939 שעולה לי 900 שח או את ה-AMD ATHLON 64 MOBILE 3200 DTR שעולה לי משהו כמו 1100 שח... (הוא עובד בסוקט 754) השאלה איזה מעבד יתן ביצועים יותר טובים יחסית למחיר שלו, ויחסית לכמה שאפשר יהיה להביא אותו לעבוד במקסימום ב-OC יציב וקבוע עם קירור אוויר בן-זו@ה ??

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by liav12,

מהו תפקיד ה Cache במעבד??

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. Started by Falcon4g3,

היי, ברשותי לוח ABIT NF-7 Nforce2 שכידוע לי מצוי בו USB 2.0 , כאשר אני מחבר כונן נייד שתומך ב-USB 2.0 ואמור להעביר סרט של 700 מגה בפחות מ-5 דקות, לוקח לי בסביבות הרבע שעה. במחשב נייד אשר בו קיים USB 2.0 , העברת הסרט אורכבת כ-3 דקות. רציתי לדעת למה ה-USB שלי אינו מתפקד כ-USB 2.0 וכיצד ניתן לסדר בעיה זו. תודה מראש.

15. אני רוצה סוף סוף לקנות את המחשב החדש ואבא שלי רוצה רק אינטל ביגלל שהוא אומר שהם פחות מתחממים מהAMD והוא לא רוצה להקשיב לי... יש לכם איזה שהיא דרך שאני יוכל להוכיח לו את זה? תודה.. HellBoY

• 13 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by koby058,

מי מהם מתחמם פחות? ועל הדרך גם איזה קירור מומלץ ומתאים לסוקט 745 ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אם נגיד דורשים במשחק מסוים מינימום 2.2 מגה הרץ אז באינטל זה הולך ככה וב AMD? הם מתכוונים ל 2200+ (השם של המעבד) או במהירות שלו? שזה 1 ומשהו גיגא הרץ

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Black_Citadel,

אם יש לי לוח שתומך בDUAL DDR אז לא משנה איזה שני סטיקים של זכרונות אני שם או שצריך לקנות חבילה מיוחדת של שני זכרונות ? ומי מהבאים החברה הכי טובה (אם אפשר אז לדרג): GEIL ADATA TWINMOS

19. Started by Dano,

זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  20. אז אם אני קונה http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=7299 פעמיים זה יעבוד בdual channel ? כי לא רשום .. אבל נראה לי לא רשום כי זה סטיק אחד.. אם אני אקנה 2 אז זה יעבוד לי בDC נכון? והאם זה נכון שS-939 עובדים בDual channel?

21. שלום אני מתכנן לבנות מחשב קטן ולהעיף את המחשב שיש לי כרגע בחדר, השימושים למחשב הזה יהיו סרטים ומוזיקה אם אני ירצה לשחק אני ישחק במחשב אחר כול העניין בפרוייקט הוא להקטין כמה שיותר את המקום שהמחשב תופס לי בחדר הקטן שלי(אני גם יעיף את השולחן הנוכחי). מה שעלה לי בראש זה לקנות לו עם מעבד קטן של וויה VIA Epia M1000, רציתי לדעת אם הוא יספיק לשימושים הנ"ל בהנחה שאני ירכיב עליו סטיק של 512 מגה. הלוח הנ"ל כידוע לא נמכר בארץ אז אני מתכנן להביא אחד מארה"ב דרך דוד שלי, דבר ראשון אני צריך כתובת לחנות עם שם שמוכרת את הלוח הנ"ל מצאתי חנות שמוכרת אותו ב150$ אבל בחיים לא שמעתי עלייה, ובניואג לא מצאתי אז בבקשה תנו לי כתובת. זה בנתיים מה שעומד על הפרק אחרי שאני יביא את הלוח(יקח לפחות חודש) …

22. יכול להיות מצב שיהיה יותר כדאי ליקנות אינטל ואינטל תיהיה יותר טוב מAMD בשנה וחצי הקרובות?

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  23. Started by ran123,

אותו דבר כמו בכותרת מתי הם יגעו לארץ וכמה הן יעלו

24. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכולם. ;D קניתי מחשב חדש. שאלתי את המוכר בחנות אני צריך לקבל דיסקט כדי להתקין את הS-ATA על הלוח אם EPOX 8KDA3J הוא אמר לי שלא שזה כבר מוגדר אם מורכב דיסק קשיח S-ATA... רציתי לדעת האם זה באמת נכון? תודה מראש אלדד כהן... :xyxthumbs::

• 6 תגובות
    • 449 צפיות
  25. שלום לכם! בעייתי היא כזו: לחבר שלי (תודה לאל, הבעיה לא במחשב שלי, אבל צריך לעזור לחבר!) יש מחשב עם פנטיום 4, 2.4 (או 2.6, אני לא זוכר. ביררתי את הדגם של הלוח אם GA-8SR533P, אבל מעבד לא...). עכשיו ככה, הוא קיבל מסכים כחולים עם error של בעיה בזיכרון (אח"כ הוא גם שרף את הזיכרון אבל זה כבר משהו אחר... ) בכול מקרה, הוא קנה זיכרון חדש, שם אותו (והפעם טוב, הסברתי לו איך להכניס זיכרון בלי לשרוף אותו...), הדליק את המחשב ו... לא מאתחל. לא מדליק את המסך, והכי גרוע - ישנו ציפצוף קבוע, לא פוסק עד שמכבים, מהמחשב. עכשיו אני יודע פחות או יותר לאבחן את קוד התקלה לפי מספר ציפצופים (עם עזרה אדיבה של אתרי חומרה וכו') אבל ציפצוף בילתי פוסק - קטונתי, ואני פונה לעזרתכם, האדיבה מאוד... מה יכו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים