עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  2. שלום, בימים אלא קרוב משפחה שלי מרכיב מחשב חדש ואני עוזר לו בנושא. כבר יש את כל החלקים ורק חסר מעבד. אני מאוד אשמח לקבל המלצות למעבד. כאמור המחשב מבוסס על לוח אם עם צ'יפסט Z87, השימושים העיקריים במחשב יהיו: אינטרנט אופיס צפיה בסרטים adobe premiere - הוא צלם חובב ומשתמש בתוכנה זו בשביל לעשות עריכות וידיאו. הוא משחק במשחקים לעיתים מאוד רחוקות וגם אז זה משחקים קלילים אז הוא החליט לא לקנות כרטיס מסך. יש תכנון לעשות בעתיד OC למעבד אז צריך מעבד K. צריך מעבד שבא בתצורת TRAY כי הוא לא מעוניין בקולר של אינטל. המון תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by gggil,

אני צריך המלצה למעבד אינטל, השימושים במחשב הם 60% סרטים מוזיקה אינטרנט ותוכנות 3D, והשאר משחקים. איזה מעבד עדיף לי לשנים הבאות? E8400-500 או מעבד ארבע ליבות כמו Q6600 או Q9400 Q8200 Q9300? בעקרון אני לא מחפש את המעבד הכי טוב ב1300 שקל, אני מעדיף למצוא את המעבד שמתאים לי בדיוק, עד 1300 שקל. תודה, גיל

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  4. Started by sashakrik,

שלום, שכן שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו אבל יש לו מעט מאוד כסף לצורך כך. כרגע הוא עם מעבד אינטל E6750 והוא רוצה לקנות מעבד משומש שיהיה חזק יותר והוא הקציב לכך 200 ש"ח. לקנות מאיביי זאת גם אפשרות. מה אתם אומרים על Q6600 ? אשמח להמלצות למעבד. תודה !

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by A.S.H.E.R,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות! מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח... ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7 למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ? זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברור…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by hagay,

אני החלטתי לשדרג את המעבד והלוח אם ויש לי תקציב של 4000-5000 שקל ... חשבתי על הכיוון של הפנטיום 4 3.4 החדש... מה אתם אומרים? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by naor82,

תודה לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. היי. אני בונה מפרט וחסר לי מעבד ולוח אם מתאימים, פרטים: כרטיס מסך - 5770 1GB. זיכרון - 2 סלוטים של 2GB. תקציב למעבד ולוח אם - בסביבות ה-1000 ש"ח, אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בערך אם כדאי. המחשב יהיה למשחקים כבדים גם ברזולוציה של FULL HD, לא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. שוב שלום, אני לא מבין בלוחות אם ומעבדים אז קשה לי לפרט כולכך. קניתי את המחשב שלי לפני שלוש שנים ושדרגתי כרטיס מסך ל gtx 260 זכרונות ל 4 גיגה . המעבד שלי הוא q6600 ולוח אם לא יודע. מטרת השידרוג היא למשחקים,לcall of duty blackops כי המנוע שלו מסתמך רק על המעבד ולא על על הכרטיס מסך(יותר על המעבד ולא הרבה על הכרטיס) ככה שיש לי low fps. התקציב שלי הוא 1000 ש''ח. תודה .

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by swisaavi,

בזמן האחרון הגעתי למסקנה שהמעבד שלי (intel pentium 4 2.66ghz) מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך שלי (A7600GT), אז החלטתי לקנות מעבד שלא יגביל את הכרטיס מסך הזה. הלוח אם שלי זה asus p4s8x. אם אפשר שהמחיר לא יעבור את ה 1000 כי אני די מוגבל בתקציב אחרי שידרוגים אחרים.. ושהלוח אם שלי אכן יתמוך במעבד שאני לא סתם יקנה. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Or_s2006,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקנות יש 3 אפשרויות Q6600 E6750 E6850 הלוח אם הוא p35 s3 אם במידה ותמליצו לי על ה-Q6600 שמעתי שהוא מתחמם מהר זה נכון אז תנו את חותת דעתכם על המאוור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. היי חבר מעוניין להחליף מעבד כדי לקבל קצת יותר ביצועים במשחקים. יש לו 1070 GTX אבל הוא לא מקבל 60 FPS יציב בחלק מהמשחקים. היום יש לו i5 7500 והלוח שלו תומך אך ורק בדור 7. שווה לו להחליף למשהו כמו 7600k? או להחליף כבר למעבד מדור 9 כמו ה 9600k ולקנות לוח בנוסף? וסתם לידע כללי: האם יש עוד יתרונות בלהחליף היום ללוח חדש ודור 9 אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ZiX,

לא מזמן שדרגתי את הכ.מסך שלי מ7800GT ל HD4870.. וכרגע יש לי צוואר בקבוק מטורף כמו שאתם בטח מתארים לכם.. אז כבר חשבתי ללכת על זה עד הסוף ולשדרג את המעבד , הבעיה שיש לי כרגע AMD 3800 ככה שאני דיי מוגבל במעבדים שאני יכול לקנות.. בכל אופן לאיזה מעבד הייתם ממליצים לי לשדרג? יש לי כוונות להשקיע בעניין עד 1000 שקל ככה.. אני לא רוצה להסחף יותר מדי..

16. צריך מעבד חזק למשחקים ולעבודה עם התוכנה MAYA המליצו לי על AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 בפורום מפרטים שבנו לי מפרט, האם מדובר במעבד חזק שיצליח להריץ את המשחקים לשנתיים הקרובות? אם לא אשמח לאלטרנלטיבות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  17. מחפש המלצה למעבד לוח אם שמתאים למעבד וזיכרונות 8 ג'יגה(לא חייב בחתיכה אחת) התקציב הוא עד 1300 שקל מהאתר tms או במקרה הצורך זיגזאג, אבל עדיפות לtms ולא חייב בכל התקציב אלא אם כן יש הבדלים משמעותיים ויש תמורה למחיר והשימושים הם: שימוש ביתי ומשרדי,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ושימוש באופיס . אשמח גם לקבל קישורים לקנייה או קישור אחד לשלושת הרכיבים מהאתר tms ואמשח גם לדעת אם בשימושים האלו יש עדיפות לאינטל או amd ?

18. Started by efee123,

צריך המלצה למעבד אינטל ללוח הנל. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by PuMbA,

אני צריך לקנות מעבד חדש רק אינטל .. אני לא כל כך מבין במה שיצא לא מזמן אינטל קסאון או דואל קור אני צריך המלצה של סביבות ה2500 שקל פחות או יותר ותעזבו את הלוח אם בשקט הוא לא חשוב עכשיו ... תמליצו לי על המעבד של אינטל הכי טוב בסביבות ה-2500 שקל ... תודה לכולם ...

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by liloli,

אהלן אנשים. מי שישים לב התרד הקודם שפתחתי הוא לגבי הלוח שיש לי ASUS STRIKER EXTREME ומעבד שכבר הוזמן Q9450 ובוטל מכוון שלאחר בירור מסתבר שהלוח אינו תומך בסדרת מעבדי Q9 למה? איני יודע אם כך עלי לבחור מעבד אחר אני מעוניין במערכת שתצליך להריץ משחקים חדשים שעתידיים לצאת כמו למשל GTA החדש שיצא בינואר נראה לי. ובעיקר להריץ אפליקציות רבות בו זמנית. אני מתכוון לעשות למעבד אוברקלוק אני עדיין לא יודע של כמה ואיך אבל אני בטוח יעשה!! החומרה שיש לי במחשב ולזה יצטרף המעבד היא: לוח: ASUS STRIKER ETREME 680i קירור מעבד: TRU120E + SFLEX 1600 ספק: corsair 650TX זיכרון: OCZ REAPER 800 4G 4X1 כרטיס מסך: XFX Nvidia 7950GX2 ואליו יצורף כנראה עוד אחד כזה או 9800GX2 מסך: SAMSUNG Syncmaster 2…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. תקציב 500 שקל ספק OCZ של 500W קירור AC7PRO תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (שיהיה חזק מספיק לטווח הארוך כמה שאפשר...) ואני די סגור על מרבית החלקים פרט למעבד ולוח אני מעדיף מערכת מבוססת אינטל. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא כללי. (סרטים, אינטרנט, אופיס ומדי פעם איזה משחק) אני נוהג להריץ מספר אפליקציות במקביל אז אני צריך מעבד שיעמוד בזה בהצלחה. לגבי לוח אם אני מעוניין ב- ASUS P5Q אבל ראיתי שיש המון לוחות מהדגם הזה וטווח רחב של מחירים ואני לא בדיוק יודע את ההבדל ביניהם ומה עדיף לי.(אשמח לשמוע את ההבדלים בין הדגמים השונים) בנוגע ל-OC אני עדיין מתלבט אם לבצע או לא, אבל בכל מקרה זה יהיה מקסימום בינוני. תודה לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  23. מעוניין בהמלצה למעבד לוח וזיכרון. תקציב 1400. שימושים: אינטרנט, סרטים, קצת פוטושופ, הורדות, וכו. משחקים כמעט ולא, אולי כמה ישנים (אנריל, דיאבלו, לא דברים רציניים). אני מקווה שהתקציב סביר. הייתי מאוד רוצה לשדרג אותו בעתיד מה שאומר שצריך סוקט עם המשכיות. רצוי, לא חובה. אם יש מעבד+לוח בסכום קצת יותר גבוה שמשתלמים יותר מבחינת עלות/תמורה, סוקט עם אורך חיים ארוך יותר- אני זורם. זיכרון - יש לי נטייה להריץ 300 תהליכים במקביל (אימיול, משחקים, דפדפן, העתקות למיניהן) אז לבחור בהתאם. גם כאן ובאופן כללי התקציב ניתן לפריצה למרות שרצוי שלא. תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המחשב המיושן שלי התחיל לעשות בעיות (לא מתאים לו לעבוד- למי שמכיר את הלוחות של DFI ,מציג לי שגיאה 88) אני כבר לא כלכך בקי בתחום כי קרו הרבה שינויים מאז קניית המחשב האחרון שלי ---- עד כאן קשקשת! השילוש יהיה מיועד למשחקים ושאר הדברים הרגילים, רצוי יכולות של OC בינוני מחיפוש שעשיתי חשבתי על הפריטים הבאים: Intel Core i5 3570K ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 או pro4 שהוא טיפה יותר זול וזכרון כל שהוא 8GB או 16GB (עדיין לא החלטתי) יש טעם ל-16GB על מנת לבטל את קובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  25. המחשב ישמש בעיקר לעבודה בוורד+אינטרנט+ג'אווה+סרטים, אך חשוב שלא יהיה איטי. הוא גם ישמש למשחקים פשוטים וישנים יחסית כמו סימס 2 וקאונטר סטרייק. מה שחשבתי עליו זה מעבד AMD כי במחיר הזה נראה לי שהיחס עלות ביצועים נוטה לכיוון AMD. לוח אם משולב עם כרטיס מסך, ראיתי כמה לוחות מעניינים של אסוס שמשולבים עם Geforce 6100 וכדומה נראה לי שהכרטיס גם יספיק לשימושים של המחשב. זיכרון 512 מגה יספיק כרגע ותמיד אפשר להוסיף.

• 9 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.