עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי כרגע לוח אם epox 8rda3+ שנקנה ממש לא מזמן... הבעיה היא שאין לו תמיכה ב PCIE... האם שווה לשדרג בשביל ללוח שכן תומך\יתמוך בעתיד..? או להשאר עם זה עד שיצא מתאם ל PCIE או שהכרטיסים יצאו ב AGP..? :-\

• 8 תגובות
    • 480 צפיות
  2. Started by NIRAN,

אין לי doul ddr זה בסדר אם אני יוסיף עוד chip של מהירות 333 (מה שיש לי עכשיו זה512 מהירות400) מה זה doul ddr בכלל?

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  3. אז ככה: המחשב מיועד 80% לגלישה באנטרנט 10% משחקים 10% צריבות,טקסטים,ועוד.. אני קונה מחשב חדש ויש לי תקציב של עד 5500 ש"ח והוא צריך לכלול מסך דק 17" יש לי היתלבטות בין אינטל לAMD המערכת של אינטל כוללת ככה: p-4 3g 775 lga m.board{intel/asus/msi/gigabyte}915 ddr 2 pci-e s-ata כמובן על הלוח יהיו כרטיס קול ,כרטיס רשת 512 ddr2 400mhz כרטיס מסך-radeon x600 או xfx5750 h.d-80g sata dvd rw+/- cd/dvd floppy מסך 17" דק-benq או fujitsu או umax {נכון למחירים של היום} מארז ,ספק,מקלדת ועכבר והמערכת של AMD מתבססת על socket939 עם מעבד של לפחות 3200 ושאר המפרט הנ"ל למעט DDR2 שאינני יודע אם הוא תומך בו אז מה כדאי לקנות? האם בכלל זאת מערכת טובה? האם היא שווה את המחיר? …

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  4. ש754 הוא סוקט שהולך למות בקרוב מאוד. בעוד שנתיים למשל ימות לי ה754 שלי שבא עם 3 שנים אחריות, מה אני יקבל מעבד 939?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by KvodHagab,

שלום, אני צריך מעבד ולוח אם ב1240 שקל, אני יודע שזה תקציב לא הכי מרווח אבל זה מה שיש הזכרון הנבחר הוא Adata 512 400 MHZ מKSP ב460 שקל (תקציב כולל 1700 שקל, אם יש שינויים לזכרון תשנו) המעבד צריך להיות יותר חזק מאשר מעבד אינטל 2.8 (נורטווד) [המפרט רצוי שיהיה AMD, השאלה היא האם הסמפרון וה64 ביט שונים כ"כ כי עם הסמפרון יש הרבה יותר טווח לתמרן AXP לא רצוי כל כך) השימושים הם למשחקים וקצת 3D והכ.מסך הוא 9700 פרו (כרגע יש לו אינטל 1500 ו128 RDRAM)

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by 888,

מזה Sound Storm ? זה משהו שקשור לN4 לא?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by el123,

כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  8. Started by 888,

איך פועל מעבד? ואיך פועל לוח אם?

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by RazorJunior,

אני מחפש חנות בחו"ל(כי זה זול) שמוכרת ושולחת זכרונות PQI לארץ. ראיתי את הזכרונות ב NEWEGG אבל הבנתי שהם לא שולחים לארץ, ולא מצאתי את הזכרונות ב EBAY. מישהו מכיר? תודה

10. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by KusHniR,

המממ רציתי לדעת אם הלוחות האלה תומכים גם ב ATA חוץ מSATA http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 = ABIT IS7-V2 (intel 848 http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800-mx/overview.htm על הלוח הזה גם מובנה כרטיס מסך ? = ASUS P4S800-MX DDR400,sb,lan,vga http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800/overview.htm = ASUS P4S800 DDR400,sb,lan ASUS P-4P800SX(i848) sb,SATA,lan = אין לינק http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 = ABIT IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA ואיזה מהם הכי ממולץ ?!

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  12. דבר ראשון שלום אני חדש פה וממש היתפעלתי מהאתר הזה ומהפורמים עכשיו לשאלה :] אני מתכנן לשדרג את המחשב בכרטיס מסך לוח אם זיכרון פנימי ומעבד. בקשר למעבד יש לי שאלה:התקציב שלי הוא לא ממש גבוה ואני אצתרך להיסתפק בדגם של מקסימום 500-700 שקל. וחשוב לומר שאני מחפש משהו שיהווה חוזק למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך הוא החלק היותר חשוב אבל קראתי פה בפורום במאמר על המעבדים שלמשחקי רשת דרוש גם מעבד חזק . אז השאלה שלי האם מעבדי AMD sempron או barton בסביבות ה 2600 עד 2800 יעשו את העבודה בצורה טובה? ואם כן מה עדיף? sempron או barton? ומה ההבדל? ועכשיו ללוח אם : המוכר המליץ לי על ABIT עם הצ'יפסט של nFORCE2 יש כמובן כמה סוגים בסידרה אבל ההפרש במחירים שלהם לא ג…

• 5 תגובות
    • 465 צפיות
  13. שלום אני הולך לבנות שרת אכסון אתרי אינטרנט במארז RACKMOUNT בגודל U1 כעיקרון אני הולך להפעיל מערך של RAID 1 בחיבור SATA אני גם יתקין שני סטיקים של זיכרון 400 MHZ כאשר כל סטיק יהיה בגודל 512 MB ואני רוצה שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL אין לי שום מטרה להפעיל משחקים כלשהם על השרת הזה אני הולך להריץ מערכת הפעלה WINDOWS 2003 SERVER ואני רוצה שהיא תעבוד כמה שיותר מהר ללא כל נפילות עקב בעיות חומרה. אני מתלבט בין קניית שני מעבדים וכאן אתם נכנסים לתמונה Intel Pentium 4 2.8GHz LGA775 1MB 800MHz HT 520 BOX לבין AMD Athlon 64 2800 CPU Box השאלה שלי מה יותר טוב ה AMD או INTEL ? האם יש הבדל בביצועים בין 1MB Cache לבין 512K Cache ? האם WIN 2003 SERVER בכלל תומך ב 64 BIT ? והאם ה 64…

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  14. יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. אינטל. הזיכרון שאני מחפש הוא 512MB. 1. באיזו מהירות תומך לוח האם? 2. האם ניתן להשתמש בזכרונות מסוג DDRII? 3. האם ניתן להשתשמש בזיכרון בעל מהירות שונה מהזיכרון שקיים (אני מתכוון להוסיף את הזיכרון החדש לקיים)?

• 5 תגובות
    • 471 צפיות
  16. אני מתכוון להחליף מעבד בקרוב, מערכת ההפעלה כבר מותקנת (XP SP2) והמחשב פעיל מזה זמן רב אז האם אני צריך לצפות בעויות בוינדוס או עם כל המערכת אחרי ההתקנה או שזה יהיה פשוט כמו להחליף כרטיס מסך ??

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by sxs,

לפני שבועיים בערך הייתה ידיעה באתר שתהיה גירסת AGP לNF4.... האם זה בוטל? כל ה NF4 יהיו רק עם PCI-E?

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by TheShadow,

??

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

א) הNFORCE 3 250GB מה זה אומר ה250 האלו ?! ב) מה זה FIREWIRE? ג) מה זה 1394 ? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  20. תכלס, יש באמת הבדל גדול? אני מדבר על מערכת מבוססת אינטל. 2.8Ghz 800fsb prescott 2x256mb ddr 400mhz Asus p4p800s se - not supported dual!! baHhhhh Radeon 9100 128mb Wd 40Gb 2mb buffer האם שווה להחליף לוחבשביל זה.. כמובן שאני מדבר על trade-in ולא קנייה מחדש... הבדל מקסימום 200 שקל. ללוח טוב של abit (IS7-e2) i למשל..

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  21. בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!! לארץ הוא עדיין לא הגיע מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו? תודה. ועוד שאלה: אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול? האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ האם אפשר להשיג אחריות בארץ? תודה

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  22. יש לי את תוכנת SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס השאלה היא מה זה ביוס

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. Started by davidz,

הייתי רוצה המלצה ללוח אם שיתאים ל amd 2500 ושיתמוך ב sata ו dual ddr

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. Started by Nitro,

הייתי מריץ חיפוש לפני הכתיבה, אבל מכיוון שזהו נושא שמשתנה מיום ליום עם עדכונים ודברים חדשים.. חשבתי שכדאי לכתוב מחדש. עד עכשיו הייתי סגור על סוקט 754 עם לוח 8kda3j rev 2, 630 ש"ח מנועה. אחרי שיטוטים רבים, אחרי כל הפעמים שקראתי שחבל לקנות עכשיו, וצריך לחכות ל939 בשביל אפשרויות השדרוג, החלטתי שזה שווה בדיקה.. השאלה היא, האם יש לוח כמו האפוקס הנ"ל, שידוע שהוא לוח מוצלח, ובמחיר סביר? אם מישהו רק יריץ חיפוש בפורום על הלוח הזה, הוא יראה כמה פעמים הומלץ עליו במפרטים.. השאלה היא האם יש לוח דומה ל939.. הייתי קונה בכיף את ה neo2, אבל המחיר שלו עדיין גבוה משמעותית מהאפוקס.. האם בכלל יש לוחות 939 זולים יותר? והאם צפויים להגיע לוחות חדשים בקרוב, זולים יותר? אני לא מעוניין בSLI, והאפשר…

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  25. מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 402 צפיות

דיונים חדשים בפורומים