עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כן אני יודע שכנראה הציקו לכם עם therad כזה כבר 14 אלף פעם ואני יודע שאני סתם n00b אבל אני רוצה לקנות מערכת טובה בכסף שלי ולכן באתי למומחים . המפרט הקיים: Athlon XP 1800+ (מלפני שנה וחצי) לוח אם Gigabyte (גם מלפני שנה וחצי) Gigacube R9600PRO (מלפני חודשיים) 256MB DDR 333Mhz (גם מלפני שנה וחצי) כרטיס קול, רשת ומארז גנריים. השדרוג הוא כאמור של המעבד, לוח האם והזכרון(גם מארז אם צריך) והמחשב הוא לצורך משחקים. תודה רבה חברה. ;D

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  2. ??? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  3. Started by yossi00,

איזה מהמעבדים עדיף (ללא תלות במחיר)?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SeRial_KiLLeR,

אני קונה מחשב חדש או לפחות את רובו אני מחדש. יש באפשרותי לקנות עוד השבוע מחשב חדש דנדש. השאלה היא אם לא כדאי כבר לחכות עוד איזה חודשיים ולקנות מעבד מדור הPENRYN החדש?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  5. שלום, מה עושים אם יש לוח אסוס 775 עם חיבורי חשמל 24 פין וספק מתח 20 פין ? האם חייבים להחליף ספק או שיש פתרון לנושא

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by FPSbanana,

מה זה החיבור הארוך שיש בתמונה מתחת לחיבורים של הPCI-E 16X

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by J0HNiE,

יש לי זיכרונות של GeIL 256X2 והם עובדים על DUAL והlantency שלהם היא 2.5-8-4-4 ואני לא ממש מרגיש את המהירות שהם בין המחשב הישן לחדש בישן היה לי בכלל SDRam ועכשיו יש לי DDRam וזה די מוזר כי מתי שאני משחק עם חברים שלי בBATTLEFIELD לדוגמא חבר שלי שיש לו 384MB אני לא יודע איזה lantency יש לו ויש לשתינו HD ATA והוא נכנס לפני באיזה דקה אני מכבה הכלללללל מפנה זיכרון וזה לא עוזר

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by tg,

אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. Started by tomerco,

מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס רשת של הלוח k8ns - 939 הדרייברים הדרושים הם למערכת הפעלה windows x64bit אז אני לא מוצא אותם אני מוצא רק של הצ'יפסט ושל האודיו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. ערב טוב , לא יודע אם זה הפורום הנכון..אבל לא מצאתי משהו תואם.. אני מתכונן לרכוש מחשב ויש לי כבר מפרט פחות או יותר סגור..הבעיה היא שהלוח במחשב אינו מגיע עם יציאת FIREWIRE (שמבחינתי היא חובה בגלל כרטיס קול חיצוני לערכית מוזיקה ב-CUBASE) . ראיתי שמוכרים כרטיס FIREWIRE חיצוני בעלות נמוכה. השאלה האם עדיף בכל מקרה לשנות במפרט את הלוח ללוח תומך (אני מעדיף שלא בגלל שהלוח שבחרתי מוכר לי ממחשב אחר) , או שאפשר להסתדר עם כרטיס FIREWIRE חיצוני (מבחינת איכות\אמינות) ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by parker8,

הדגם הזה: GIGABYTE GA-G1975X http://noacomp.co.il/product.asp?productid=4725 הוא תומך פשוט בזכרונות 800MHZ וחשבתי לעצמי אם הוא תומך בקונרו... חוץ מזה שהוא נראה מאוד מגניב עם ה"טילים" הכחולים האלה ליד הצ'יפסט...מישהו יכול להסביר מה אלה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by bogdant,

http://www23.tomshardware.com/cpu.html

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by amisha,

יש לי את שני המעבדים הנ"ל אני רוצה למכור אחד מהן ואני לא יודע מה לעשות .... ה 2.4 יש לו מכפלה נמוכה מה שיאפשר לי באס דיי גבוהה אבל הוא D1.... ה2.8 יש לו מכפלה בינונית (14) מה שיאפשר לי באס בינוני והוא M0 מה שאומר שזו ליבה מצויינת ל OC את מי להשאר ואת מי למכור??

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  15. Started by redersh,

צילמתי שתי תמונות זה נורמאלי ? צריך לעשות משהו? עריכה: המתח קופץ 1.392 1.376 1.408 1.392 1.360 לא באופן סדיר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Gilo2005,

Abit IC7 Max 3 איך הוא מומלץ למשחקים?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by uvdude,

אני מתעניין בלקנות מחשב חדש בקרוב, מבוסס Core2 Duo 6300... הקטע הוא שאני כנראה אצליח להשיג מעבד וזכרון מחו"ל על מנת לחסוך חלק ניכר מהעלויות של המחשב. הבעיה היא כפולה: א. מבחר לוחות האם של ASUS למעבד הזה הוא עצום, אני מדבר על דגם P5B על כלל סוגיו ב. מבדיקת הQVC לזכרונות של חלק מהלוחות חסרים יצרנים מפורסמים רבים, דבר תמוה לכשעצמו. ועקרוני מאוד שכן הזכרון כנראה יהיה יבוא אישי ולא יהיה לי למי לבוא בטענות כשיהיו בעיות תאימות. לכן השאלה היא, על איזה לוח אם כדאי ללכת למחשב הבא שלי? אני צריך לוח אם פשוט, לא משהו מתוחכם, בלי תוספות מיותרות. כרטיס קול אונבורד, כרטיס רשת 1G אונבורד, והסטנדרט הרגיל. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. אהלן! הרגע בדקתי את הביצועים של המחשב דרך התוכנה EVEREST וגיליתי קצת פרטים על המחשב, ומשהו שראיתי לגבי הזכרונות הפתיע אותי. אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל אשמח אם תענו לי: DIMM1: Qimonda 64T256020EU2.5C2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ככה מצויינים הזכרונות שלי (X2). אני קניתי למיטב ידיעתי kingstone value 800MHZ, האם הם מספיק טובים בשבילי, והאם מה שהתוכנה רשמה זה מה שאמור להיות?!! תודה רבה עוד משהו: האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית?: ליבה 1: 30 ליבה 2: 32 ליבה 3: 38 ליבה 4: 39 זה בזמן מנוחה... למה יש כזה הבדל בין 12-34

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by x-dude,

שלום חברים אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת לוח אם חדש...יש לי P4 1.6Ghz והיתי מעוניין בלוח אם שיש בו לפחות את ה 4 סלוטים ל PCI,שיתמוך 2X2 DDR יענו לא מעוניין שיהיו סלוטים שתומחים ב sdram אבל ש2 סלוטים יתמכו ב DDR 266 אם אפשר שכל ה 4 סלוטים יתמכו ב 266 ואפשר להשתמש בכולם אז זה בכלל יהיה פיצוץ,חשוב לי מאוד ש יתמוך ב ATA-133 לפחות,שהיה לו sound ו רשת on board (משהו טוב),כמובן שיתמוך במהירות המעבד שלי. זהו אני חושב לא מעוניין ב raid או scsi או כל הדברים האלו,גם לא צריך שייתמוך ב AGP 8X אבל אם הלוח טוב כמו שרשמתי אז זה לא יזיק (רק לכיס קצת). כל זה בתקציב של עד 900 שקל אפילו זה יותר מדי אני חושב,והאם אתם מכירים חנויות שיקחו ממני את הלוח אם הישן שלי ויעשו trade ללוח אם חדש? גם …

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by YahavIL,

שלום חברים כרגע יש לי Intel Core i5-2500 Sandy Bridge-DT GIGABYTE H67MA-D2H-B3 Sapphire Radeon R9 280X 8GB RAM RAIDER 550W ואני רוצה לשדרג אותם למערכת יותר מתקדמת (במקביל אני גם משדרג את הזכרון ל16GB, ואת המארז לCorsair Carbide 300R Black Compact ). אשמח להצעות לשילוג לוח אם ומעבד טובים (אולי I7?) מבחינת דרישות מהלוח, חשוב שיהיה יציאה אופטית לסאונד, USB3, SATA3 וכל הדברים האלה. כמובן שלא צריך להזכיר שבמחיר הזול ביותר שניתן - אני לא באמת יודע למה לצפות מבחינת מחיר כך שאין לי מושג איך לתקצב את הרכישה. תודה יהב

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי לא מזמן כרטיס מסך GTX970. יש לי מעבד i5-3570 3.4 GHz וזיכרונות 4x2 GB מסוג DDR3 במהירות 665 MHz. מכיוון שזכרונות כיום לא עולים הרבה, יש צורך לשדרג למהירות גבוהה יותר? יהיה לי שיפור בביצועים במשחקים הכבדים כיום?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by avi2014,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1594&products_id=9575 יכול להיות שיש להם צג דיגיטלי? הם נמכרים בk*s*p?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום אז יש לי מחשב נייד מסוג HP Compaq nc2400 עם 1GB RAM עכשיו יש אתרים שרושמים שהאפשרויות הרחבה הם 512 עד 1GB ויש שרושמים 1GB עד 2GB, הזכרונות עובדים על 533 -איזה אפשרות הרחבה היא הנכונה ? -איזה זיכרון מומלץ לקנות ? -האם קיימת חשיבות שהסטיקים יהיו של אותה החברה ?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by HingedEmu2,

היי לאח שלי יש מחשב ממש ישן (10 שנים בערך), שלא עובד. אני רציתי לתקן לו אותו, והוצאתי את כל החלקים החוצה מהמארז וחיברתי מבחוץ (לאימון ). עכשיו, חיברתי הכל חוץ מהכפתור הדלקה, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע לאיזה חור לחבר אותו הלוח: http://www.ixbt.com/mainboard/msi/msi-p4n-diamond-nforce4ie/board.jpg אני יודע שזה אמור להיות בחלק הימני התחתון של התמונה, אבל אני לא יודע לאיזה שני פינים הוא מתחבר (כנ"ל גם לגבי הנורה והכפתור ריסט. תודה לעוזרים נ.ב- אני מתחיל, אז האם יש משהו ששכחתי לחבר כדי שלפחות המאווררים ירוצו? חיברתי ספק כוח אל- לוח אם בשני החיבורים, מאווררים, וחיברתי כרטיס מסך ללוח אם.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.