עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ההבדלים הולכים להיות כמו ההבדלים שעכשיו בין C2D לבין PENTIUM D? אני כבר מחכה המון זמן... עכשיו זה הדבר היחיד שמונע ממני לקנות יהיו הבדלים משמעותיים??

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by the-f-master,

מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. המלצה לשתי לוחות בהתאם למחיר אני אקח כרטיס מסך התלבטות בין GTX470 HD6870

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לא כ"כ הבנתי את הקטע של דואל ביוס וצריבת ביוס. אודה מאוד למי שיסביר לי בקצרה על האופציות הללו. תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני כתבתי לחבר שלי הסבר על תפקיד של ה-cache במעבד, וכיצד הוא עובד (הוספתי גם מידע טכני לגבי ה-cache אבל ממש על קצה המזלג). אז רציתי לדעת אם זה נכון, למקרה שהטעיתי אותו או משהוא (ההסבר כתוב כלפיו, ולא לא היה לי כוח לשנות את זה, אז תתיסו לזה כאילו זה מיועד לכם מבחינת השפה). אז אתה רוצה לדעת מה זה cache במעבדים אז ככה: המטרה העיקרית של ה-cache במעבדים היא לקצר את זמן הגישה לקבצים, אשר המישתמש משתמש בהם באופן תדיר מה זה אומר אתה שואל ואיך זה בלא לידי ביטוי. אני אתן לך דוגמה: כשאתה מקליד הודעה בפורום ולוחץ על "שלח", מה שקורה זה שהמידע לביצוע פעולה זאת (כידוע המעבד זקוק למשאבים, שהם זיכרון, ע"מ לבצע פעולות) מופק לשפה הבינארית (השפה הבינארית זאת שפת המחשב. זאת שפה שמורכבת…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by pazlazar,

היי אנשים. קניתי חלקים למערכת מלאה. נשאר לי רק לוח אם. הרבה פשוט מבלבלים אותי אז אשמח לקבל מכם המלצה ללוח 99x. תקציב פחות קריטי. לא הכי חשוב oc ומשחקים אבל שיהיה חזק ואמין. i7-5930K Corsair Hydro Series H105 Crucial Ballistix Sport 32GB Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB Western Digital Red 6 TB Gigabyte GeForce GTX 980 Thermaltake Xaser V

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. קודם כל, תודה למתעניינים. פירוט טכני: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Asus P4P800 Deluxe Intel 875 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD ATI Radeon 9800 PRO (380/680) 128MB DDR תיאור הבעיה: לא ביצעתי אוברקלוקינג או משהו כזה. לא מריץ משהו מיוחד. שמתי לב לבעיית ההתחממות עוד מההתחלה, מתוכנת מוניטורינג כזו שציינה שהמעבד עומד על 50 מעלות בערך ומגיע ל70 כשמשחקים רצים. שמתי 2 מאווררים במארז, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה. ההתחממות הרצינית מגיעה בזמן שאני משחק. לרוב זה לא מפריע לי במיוחד אך אני חושש שזה יגרום לנזק תמידי בטווח הארוך. אמש היה השיא כאשר הרצתי את kotor2 (משחק טוב), יצאתי לווינדוס - בזמן ש…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by PCguy,

אם אפשר פרוש לזה ומה ההבדל בינו לשאר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by asaf556,

השגתי לוח אם כזה בכמה אוכל למכור אותו?

11. Started by lucky,

שלום חברה חבר קימבן לי מעבד CORE2DUO 6300 וכפי שאתם רואים בתמונה יש עליו מדבקה... השאלה אם זה של האחריות ואפשר פשוט להניח את המאוורר על המדבקה ושלא יפריע לקירור... או שצריך להסיר אותה?? חבל לי על האחריות ואני לא בטוח בזה... תודה מראש תמונה: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט, עושה בעיות רציניות: 1. כרטיס רשת- הכל עובד פיקס, ופתאום אין תגובה. בהתחלה חשבתי משהו בראוטר או מודם, אך הכל עובד טוב. אני נכנס להגדרות שכרטיס, משנה אותו ל 10MBPS או משהו אחר,לא משנה, מחזיר ל AUTO ואז זה מסתדר, לפחות ליום אחד. ככה אני עושה תמיד, אבל זה לא אמור להיות ככה.... הכרטיס בלוח הזה שייך לאינטל. ניסיתי עדכון אך הדרייבר היה מעודכן. הסרתי, התקנתי שוב אך לא עזר. 2. כרטיס קול- ב…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by dezavoo,

בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. קבלו את מפלצת האוברקלוק בפעולה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95483

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by FlashBang,

hi,I am looking for a good mobo for socket 478 (for a northwood core),that will support DDR 400,have good oc abilitys,support of ATA 133,and AGP the budget is up to 450 NIS.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3251#ov או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=jy0uafxYBCrJwksC&templete=2 אשמח לקבל המלצות ממי שמכיר או משתמש בהם איזה יותר טוב וכדאי אני אישית רגיל ללוחות אם של אסוס אף פעם לא איכזבו אותי (אבל זו רק דעתי) שימושים שיהיו במחשב: OC (לא משהו רציני) עבודה עם תוכנות עריכה כגון פוטושופ ואוטוקאד ועוד תוכנות חישוביות של בלימודים שלי לגבי המעבד אני קונה את I7 950 זיכרונות יהיו כנראה של קורסאייר DDR3 1600

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by junior_mg,

מה אתם אומרים לוח אם עדיף? הסדרה P35 של ג'יגה ביט או לוח אמ G33 של intel מה ההפרש מחירים ומתוכנן OC

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום כרגע יש לי 8G ואני רוצה לנסות להגדיל ל 16G כדי לקבל ביצועים יותר טובים במיוחד בהקשר של המשחק PUBG ששם אני מקבל הרבה פעמים תקיעויות של המשחק. לפי המומלץ שלהם, רצוי 16G וזה לפני שיפור של כרטיס הגרפי ואולי דברים אחרים. הזכרונות הקיימים עכשיו הם : G SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X 1600 יש ב KSP לדוגמא: https://ksp.co.il/?uin=17295&select=.1038..392..786. אן שאולי צריך פעמיים 4G: https://ksp.co.il/?uin=20145&select=.1038..392..786. האם העובדה שאצלי זה CL9 ומה שמוכרים זה CL11 משנה? חוץ מזה ייתכן שיש לי תקלה בזכרונות בגלל שהיו הרבה מסכים כחולים בגלל בעיה של memory manage…

19. הלוחות הם : DFI INF 4 ULTRA http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ו .. ABIT AN8 ULTRA http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש כאלה שהשימושים שלהם הם אינטרנט , אימיול , שירים ו ICQ ... יש לי סמפרון 3000 עובד יפה כמו ATHLON XP ישן אפילו חזק ממנו והחלפתי ל AMD ATHLON DC 4000*2 בקיצור שמתי לב שבשימושים שיש לי אין הבדל בביצועים ביזבוז כסף מטומטם . בשימושים שרשמתי ההבדלים בין הסמפרון לאתלון הכפול ליבה הם אפסיים . כנ"ל בין סלרון לפנטיום . אז מי שכמוני צריך את המחשב לשימושים בסיסיים מעבד של 200 שקל יעשה את העבודה כמו מעבד של 2000 החזרתי את האתלון 4000 לחנות חזרתי לסמפרון ואני מרוצה מאוד חוץ מהקטע הדבילי של הציפצוף מהלוח בהתחלה. אף טכנאי לא יודע מה זה ...

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. (זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by MatanVer2,

היי, אני רוצה לבנות מפרט למחשב חדש, ואחד הדברים שאני צריך הוא כניסה אחת לפחות (רצוי שתיים) של USB Type C, וכניסות נוספות של USB רגיל. (אני לא בטוח אם זה נוגע רק ללוח אם או שהייתי צריך לשאול את זה במארז או מפרטים, אז העדפתי לשאול כאן) מישהו יכול להמליץ על רכיב? התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 4K לא כולל מסך תודה! עריכה: השימוש העיקרי של המחשב יהיה גיימינג

23. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם זיכרונות שעובדים במתח 1.35V מומלצים יותר מזיכרונות שעובדים במתח 1.65V או שהפוך ? יש לי מעבד I5 750 ולוח אם ASUS P7P55D EVO ורציתי לדעת אם אני יכול להרכיב לו זיכרונות שצריכים מתח של 1.35V או עדיף של 1.65V יש לי עכשיו במחשב את הזיכרונות האלה 1.65V g.skill f3-12800cl7d-4gbrh ורציתי להחליף אותם בשתי קיטים של 1.35V g.skill f3-12800cl7d-4gbeco

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by BlackDiablo,

קיבלתי את המחשב החדש שלי היום...(מפרט בחתימה) עכשיו יש לי כמה בעיות!! יש לי מעבד שתי ליבות ויש לי בCPUZ רק ליבה אחת :nixweiss: יש לי IPOD עם כל ההתקנות וכל השירים שלי(10GB) ואני ממש לא רוצה להוריד הכל מהתחלה וזה כותב לי שיש לי USB ישן וזה מעביר פי 2 יותר לאט מבקודם ובעיה אחרונה אני מקווה... שאני בביוס של הלוח אני רואה את הוולטים של הזכרונות וזה רק עד 3.2 זה אמור להיות עד 4.0 אז לאן זה נעלם!?!?! אין לי פלופי והביוס מבקש פלופי עכשיו גם שמתי לב שאין שמה אפשרות לשנות את התזמונים של הזכרונות... אז איך אני עושה את זה? אני יודע שזה הרבה עזרה אבל פליזזזז אפילו שכל אחד יענה על מה שהוא יודע..... בבבבקקקקששההההה

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by JohnClark,

איזה אחד מהם עדיף? OC רציני לא צריך כרטיס רשת

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.