עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avivboker,

האם יש ללוח GA-H97-D3H יציאה אופטית לפי האתר של גיגהבייט הם רושמים שהוא תומך ב S/PDIF אבל בפועל (בתמונות שלו) אין את היציאה האופטית

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Cthulu,

שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by טל משעלי,

שלום ושבת שלום, ברשותי לוח אם P67A-UD5-B3 שתומך dual channel architecture יש לי היום 16gb ram לא הבנתי כל כך את העניין שאם זה dual channel אז מומלץ להשתמש רק ב-2 כרטיסים למרות שיש לי מקום ל-4? או שהדגש על זה שהם יהיו אותו סוג של כרטיס כי כל הארבע הם אותו סוג ב-CPU-Z זה מה שמופיע.. מוזר לי שרשום שזה 800MHZ למרות שעל הכרטיסים רשום 1600mhz אני קצת לא מבין מה הולך פה דגם של הזכרונות: BLS4G3D1609DS1S00.

4. שווה שדרוג מ 8GB ל 16GB גם אם המחשב משתמש בממוצע "רק" ב 5GB אף פעם אני לא רואה שהמחשב משתמש יותר מ 5GB, אז אם אני ישדרג ל 16GB אני יראה איזשהו הבדל או ממש לא ?

5. Started by lalamor123,

כרגע המעבד שלי מגביל אותי, ולא עומד כמו שצריך ב-OC, גם עם קירור של קאבוטו (הראשון). מעוניין לשדרג מעבד לאחד שלא יגביל אותי במשחקים כבדים \ OC. אם יש צורך אז גם לוח אם, וקירור ל-OC. תזרקו רעיונות, ואח"כ נחליט לגבי המחיר... המפרט שיש לי כרגע בצד ימין...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by מועדיםלשמחה,

1. מתי יצא לשוק ? 2. 2.0 AVX מצריך שהתוכנה תתמוך בו ספציפית או המעבד מחליט להשתמש בזה ? 3. DDR4 יגיע ל- 3 GH בימיו הראשונים ? 4. המעבד של 500$ לערך - יהיה 6 ליבות או 8 ? 5.האם הלוח החדש יתאים גם למעבדי הדגל ב-2015 ?

7. Started by lalamor123,

יש לוח אם H87 של GB, עכשיו קיבלתי מיני במקום ATX. וכבר הוצאתי את המגן השחור של תושבת המעבד, יש דרך להחזיר אותו? ואם התעקמו 2 פינים בקטנה, זה משנה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על הזכרון. זה המפרט שאני קונה ויש שם 4 זכרונות של Corsair באייבורי המליצו לי על Geil עם צלעות קירור ובעוד מקום על עוד משהו אחר. לא יודע מה האינטרסים של מי שממליץ לי ולכן אני מבקש את עזרתכם. איזה זיכרון איכותי וחזק, עם צלעות קירור, הייתם שמים במפרט שכזה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by kalda01,

אני בקרוב אבנה מחשב חדש לשימושים כלליים. (לא למשחקים) חשוב שיהיה זריז במעבר בין חלונות, ושסרטונים באיכות HD לא יקרטעו. לא מעוניין בכרטיס מסך יעודי. תקציב למעבד 500-700 וללוח האם 300-500. האם ללכת על AMD או אינטל? אם אינטל האם I3 יספיק ? לוח לאינטל, האם מבוסס H81 H87 או H97 ? לוח AMD איזה צ'יפסט מומלץ?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by FARKASH7,

כמובן שזה תלוי בשימושים. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי+תכנות(סטודנט מדעי המחשב). פה ושם קצת סרטים. לפי מה שנראה לי הI3 יעשה את העבודה. מה שכן ההפרש במחיר לא קטן, כ200-300 שקלים, ביחס לתקציב למחשב,1700-2000 שקלים. בכל זאת אני שוקל לקחת I5 כי אני יודע שאני לא ישדרג את המעבד הזה אף פעם. מחשבים אצלי שורדים לא מעט, 5-6 שנים, רציתי לדעת האם ההשקעה בI5 כן כדאית מבחינה עתידית, והאם המחשב יעבוד מהר יותר ביחס לI3 בעתיד. או שבעוד שלוש שנים שניהם יהיו עגלות, ואין שום סיבה להשקיע את האקסטרה כסף. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by PuppEDogg,

אני לא כל כך מבין את ההבדלים בין לוחות אם מבחינת הצ'יפסט. אני רואה יש מסוג Z97 ויש גם X97 ועוד סוגים אחרים אז מה שאני רוצה להבין זה מה ההבדל ומה נחשב להכי חדש ומתקדם

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. אני רוצה לקנות את לוח האם הזה בעיקר בגלל העלות שלו. יש לי מערכת סטריאו, ולא איזה 7.1, ככה שהמחסור ביציאות האודיו שלו לא מפריע לי. גם העובדה שאין לו יציאת DVI לא מפריעה לי. העובדה שיש ללוח הזה פורט RS-232 זה פשוט גאוני חח יחסוך ממני ממיר ב-10 שקל מ-DX (בצחוק). בסה"כ לעומת הנ"ל לא רואה הבדלים בינו לבין האח היקר יותר HD3. מה שכן, ראיתי ביוטוב איזה UNBOXING, ושני חבר'ה כתבו שב-OC היה להם BSOD. בסקירה היחידה שמופיעה בגוגל ברור שדווקא לא היה להם BSOD, ואמרו שהשיגו OC יציב. אני מתכוון להריץ עליו 4670K. אשמח להמלצות וחוות דעת בקשר ללוח הזה.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by Nemesis,

היי, מחר צפוי להגיע 4670K שמגיע מארה"ב, וצריך לקנות עבורו לוח. כדאי בכלל לחכות ל-Z97? יש איזשהי צפי להשקה/זמינות? אם לא, אשמח להמלצה ללוח תואם (לא יבוצע אוברקלוק). נדרשת תמיכה ב-RAID של אינטל, ועדיפות לצ'יפ סאונד ALC1150 עם הגנה מפני רעשים. תודה

• 28 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. Started by PuppEDogg,

שמתי לב שההבדלים בין אינטל לAMD הם ממש רציניים לצורך העניין הנה המעבד הכי יקר בKSP של אינטל http://ksp.co.il/?uin=20484 והנה של AMD http://ksp.co.il/?uin=18290 עכשיו לפי מה שכתוב לAMD יש שמונה ליבות ו4GHZ לאומת זאת לאינטל "רק" 6 ו3.6GHZ מישהו יכול להסביר לי למה בכל זאת אינטל יותר יקרים אולי זה משהו יותר מרק ליבות ומהירות וגם אם כבר למה גם לוחות האם למעבדים של אינטל הם יותר רציניים ומתקדמים משל AMD למה יש העדפה לאינטל? אני רק לאחרונה התחלתי להתעניין בחומרה אז אם השאלות שלי טפשיות אני מתנצל אני רק רוצה להבין את הנושא הזה יותר לעומק

15. שניהם יצאו בערך באותו זמן מה מבדיל אותם?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. ראיתי לא מעט המלצות ל-B85 KILLER של אסרוק. השאלה שלי היא מה באמת הולך עם מגבלת הOC של אינטל (זה: http://www.bit-tech.net/news/hardware/2013/07/25/intel-overclocking-block/1). זה יצא לפועל בסוף או לא? בלי קשר לזה, יש PCIEX16 יחיד שקיים שם (השני הוא X4, חשמלית) אבל באתר שלהם רשום: PCI Express 3.0 x16 Slot (PCIE2: x16 mode) מה הכוונה לPCIE2? בנוסף, מה שלא מוצא חן בעיניי זה האילוץ להשתמש ב1600MHZ. ואם אני מתכנן לשדרג בעתיד?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשב שלי: intel core2quad q9300 2.5ghz gigabyte p35-ds3l ocz pc2 6400 1gbX4 4-4-4 gefore 8800gt הזדקן קצת, היה ממש סוס בזמנו אבל עכשיו קצת צריך בוסט. הוא משמש בעיקר לגלישה ומשחקים. ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה בביצועים בכמה שיותר זול. עפ״י היצרן הלוח תומך עד 1066 והזיכרון שלי כרגע 800. השאלה היא כמה יעלה לשדרג מה4 שיש לי עכשיו ל-8. והאם כדאי להישאר עם 800 או כבר להחליף ל1066. איך נחשב הכרטיס מסך ביחס להיום? האם כרטיס חדש ב500 ש״ח יהיה משמעותית טוב יותר? הוא מריץ לי משחקים יפה סה״כ ובלי לגים גם בfull hd אבל אולי אפשר לראות קצת יותר טוב.. תקציב? אלפייה ככה. מה אומרים? אפשר קישור לזכרון מתאים בבקשה?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  18. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום , איזה מעבד AMD יצא השנה שיחליף את 8350 ? לא מצאתי שום מיידע בגוגל האם AMD תשחרר מעבד שיתחרה מול 4790 ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  20. נפלה אליי הזדמנות לשדרג את המעבד דרך חבר שעובד באינטל. אני יכול לקנות דרכו את הI7 4770K בכמעט חצי מחיר (קרוב ל1100 ש"ח) עכשיו אני מתלבט בין הלוחות אם. התקציב הוא עד 1200 ש"ח אני מחפש לוח אם בגדול MINI-ITX, ושהיו בו כמה שיותר יציאות SATA (כרגע יש לי 4 כוננים קשיחים), יהיה אפשרות לעשות OC ושיתמוך PCI-E3X (ראיתי הרבה שאין את היציאה הנ"ל), אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך שלי. אני מעוניין שערכת הצבעים של הלוח אם יהיה בצבע אדום-שחור (זה משהו שממש חשוב לי) יש לי התלבטות בין שלושת הלוחות אם: הראשון: Asus z87 Maximus Impact http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813132039 השני: Evga stinger z87 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188132 השלישי : …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sahargt,

היי יש לי מחשב דיי ישן . שנקנה לפני 4+ שנים המפרט בחתימה הלוח הוחלף לפני חצי שנה לgigabyte x58 usb3 רציתי לדעת האם כדי לשדרג את המעבד ? המעבד שיש לי היום זה הגירסה הראשונה CO חשבתי לשדרג ל Intel Core i7 950 SLBEN Quad Core Processor שמצאתי למכירה ב 90 $ היה שינוי? בנוסף האם אפשרי, לקנות 3 סטקים של זכרונות רגילים ולשים על לוח שעובד Triple תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום חברים, נניח ואני קונה מעבד אינטל יד שניה. עוד לא קניתי. אין קבלה ואין קופסא מקורית. לפי המספר הסידורי באתר של אינטל רושמים שהמעבד נמכר בזמנו בתור box ויש אחריות עד 2017. דיברתי בצט עם התמיכה של אינטל אבל הבחור לא הצליח לענות על השאלה - למי לפנות בארץ כדי לממש אחריות??? הבנתי שחיון ואיסטרוניקס הם המשווקים פה ושלחתי להם מייל. טרם קיבלתי תשובה. מישהו פה יודע מה עושים וכיצד מממשים אחריות של אינטל בארץ? בבקשה תענו רק מי שמבין ויודע בוודאות מה עושים. תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. מה ההבדל בין מעבד i3-3240. 3.4ghz למעבד g2030 3.0ghz וכמה זה משמעותי למחשב שישמש לצרכים משרדיים.בלי משחקים תודה

25. Started by shai02002,

יש בשרותי מחשב עם 2X2GB ראם אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון (ש לי בלוח אם 4 סלוטים) האם נדרש משהו פרט לזה שהחדשים יהיו באותו תדר של 1333? ה-CL משנה אם הוא אותו הדבר או לא? אם אני מוסיף עוד 2 כרטיסים, זה משנה אם הם גיעים כ-kit או לא? תודה

• 6 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים