עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asdasdasd,

מה ההבדל בינהם בפועל...? AMD Athlon MP 2000+ AMD Athlon XP 2400+ (כי המחיר זהה) ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by Ashand,

נכון שהמעבד מספיק טוב ל-HTPC? להריץ תכנים של HD XVID וכו...

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by --Shadow--,

http://vr-zone.com/articles/intel-6-series-chipsets--naming-unveiled/8685.html

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by noexit,

יש לי שאלה קצת טפשית, איך נראה המעבד והיכן הוא נמצא בכל המארז? זאת אומרת כאילו על הלוח אמ, ליד הזיכרונות וכ"ו. תמונה של מעבד תוכל לעזור.

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  5. אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by Da-Funk,

איזה חברה הכי שווה לקחת.. מהירות 3200 1GB... ? דחוף תודה!

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב בהזמנה אישית ושיהיה בעיקר בשביל משחקים יש כמה דגברים שבחרתי בשביל המחשב אבל אני רוצה לבחור מעבד ולוח אם כדי לגמור את המערכת ולהזמין כמה שיותר מהר לכן אני צריך עזרה ממכם אני בחרתי את החלקים הבאים בשביל המערכת שלי כרטיס מסך - גי פורס 7600GT , דיסק קשיח - 160GB SATA 2 וצורב DVD - LG GSA 4167B אבל אני רוצה גם מעבד טוב וגם לוח אם טוב שיש עליו גם כרטיס קול (אם אפשר 8 ערוצים) וכרטיס רשת מובנה על הלוח אם אני רוצה שתמצאו לי מעבד ולוח אם ב1400 ש"ח שמיועדים למשחקים ושיתאימו גם לזיכרון 256 מ"ב DDR 2 פעמיים (פעמיים 256 מ"ב) אם אתם מוצאים לי את כול זה תרשמו לי את המחיר פה ואני מעדיף את המעבד של אינטל ה805D אבל בלי מערכת קירור אם אפשר אלא אם כן אתם מוצאים אותה ביחד ע…

• 13 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

KSP לא טרחו לרשום על זה כלום, מישהו קנה ויכול לוודא אם זה 64 או 32 ? תודה

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. טוב הוא לא באמת מחפירות קיסריה ,המעבד הוא מחפירות "המחשב הישן מאוד" מעבד בערך בן שבע או שמונה שנים... למישהו יש ניחושים -איזה מעבד זה משקל: 100 גרם אני חושב. (חבר'ה זה ממצא...מתולדות אינטל..) ;D

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. ^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by iakovl,

אני מחליף את הלוח אם MSI שלי ואני רוצה לדעת על איזה לוחות אם כדאי לי ללכת. אני מבקש לתת שם חברה ודגם.

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by Baz34,

יש לי לוח GB-DS3 גירסה 3.3 , אני מתכוון להחליף את המעבד ל-E6600 , האם אני חייב להתקין VISTA מחדש??? תודה מראש למתייחסים

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  13. Started by dor123,

כאשר אני נכנס באתר של Gigabyte לדף ההורדות כדי לחפש דרייברים לכרטיס הקול ומתאם הרשת המובנים שבלוח האם שלי, ומקליד את שמו של לוח האם שלי בתיבת החיפוש (לוח אם מדגם Gigabyte GA-G41M-ES2L), אני מקבל רשימה, בה מופיע אותו הדגם של לוח האם שלי מספר פעמים, כאשר בכל פריט מופיע בסוגריים rev עם מספר "גירסה" שונה (ראו קובץ מצורף). מה זה rev? האם מותר לבחור בכל אחד מהפריטים ברשימה תוך התעלמות מה-rev שבסוגריים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by the_big,

החזרתי לו את 820 ולקחתי 930 בתוספת של 80 ש"ח וזה ממש שווה בלוח היה צרך של 200 ש"ח נוספים עכשיו לגבי הכ.מסך יש לי עדיין את 6600 GT לדעתכם מה אני צריך לקחת במקומו הפרש אפשרי 200 ש"ח גג 7600 אין להם במלאי חשבתי לקחת X900 האם זה טוב

• 8 תגובות
    • 523 צפיות
  15. שלום אני מתכוון לקנות מחשב שמבוסס על המעבד AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 ואני מידע של יתרונות \חסרונות של המעבד עדיף גם קישורים לביקורות (אין בעיה עם ביקורות באנגלית ) כי לא מצאתי . תודה ,

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן חברה, אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה המלצה ללוח אם טוב (שלא ימנע ממני שיפורים במידה ואצטרך בעתיד) יש מצב גם לOC. פרטי המערכת: AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪505 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪506 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Connect3D ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪831 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1674 צורב LG GH22…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  17. אני רוצה לשדרג את מחשב לפנטיום 4 או אמד ולוח אם ומחשב שלי זה של פנטיום 3 אם אפשר להחליף פנטיום 3 ל4 ולוח אם ומארז נשאר כמו של פנטיום 3? מה אתם חושבים מה יותר כדאי לי להחליף גם את מארז או לא? בברכה עופר דוד :)

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  18. אני רוצה להרכיב מחשב שיריץ סרטים בלבד, אני רוצה מעבד קר כדי שלא שישמעו את המאוורר שלו (פעם אחרונה שבדקתי הוידאו שלי היה שקט ), לוח עם כרטיס קול מובנה, ועדיף גם עם כרטיס מסך מובנה עם TvOut בשביל חיבור לטלוויזיה. זיכרון 256 זול, לא משנה איזה מהירות. הדגש הוא על שקט וביצועים לסרטים בלבד. לא משנה אם זה אינטל או AMD או אפילו VIA, לא משנה DDR או SDRAM, שיריץ סרטים! עדיף גם במחיר זול מאוד. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136_2308&products_id=17220 AMD פושטים רגל

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  20. אני מאוד שמח שיש ביקורת על DDR3 אבל חבל שלא דאגו לרכיב אחד (טוב של DDR2) כדי לקבל איזהיא תמונה על עד כמה זה אופקטיבי. כלפי מה שהבנתי בכתבה תיזמוני השעון הם כפולים מתזמוני השעון של DDR2 שאומר שהם שווים ...

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. Started by punisher6578,

אם הדבר אינו חורג מכללי הפורום, אבקש לעזור לי במציאת ספקי חומרה (לדילרים) איכותיים, אמינים ומגוונים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by gafirmo,

לוח ובאנצ'ים בקרוב ...

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shlomimoses,

הלו, קניתי לא מזמן מחשב, והתקנתי את Intel Desktop Utilities כדי לנטר אותו קצת. קופצות לי הודעות של בעיית מתח ל-cpu, כתוב שהוא אמור לקבל בסביבות ה-2.05v ותכלס המתח שהוא מקבל הוא בסביבות ה-1.2v. השאלה היא האם מדובר במצב שבו אני חייב להחליף את הספק שלי (HEC 450W), או שיש פתרון אחר ופחות יקר... רעיונות מישהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. קצת רקע: אני מתכנן להחליף את המערכת הקיימת ולקנות מחשב חדש + מסך 4k ככה שמועד הקנייה יושפע בעיקר ממצב השוק של כרטיסי המסך בתקווה שהכרטיסים הבאים יהיו מסוגלים להתמודד עם 4k בצורה טובה יותר(את השאלות שלי על כרטיס מסך אני כבר אשאל בפורום המיועד). דבר נוסף שישפיע זה מצב השוק של המעבדים\לוחות, האם בשנה וחצי הקרובות צריכות לצאת טכנולוגיות חדשות שיהיה שווה לחכות להן, אני יודע שעכשיו הושק קו skylake, ובתחילת 2016 אינטל ישיקו את המעבדי high end החדשים שלהם. המערכת היא לגיימינג ועבודה עם מכונה וירטואלית, לכן אני לא מתכוון לקנות I5 אלה i7, עכשיו השאלה שלי האם בגזרת המעבדים\לוחות יש טכנלוגיה שבטווח של השנה וחצי יהיה שווה לחכות לה? לפי מיטב הבנתי כרגע אין איזה משהו מיוחד שאמור לצאת, …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Cilay,

יש לי היום סטיק בודד של: Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK איזה זכרון מומלץ לי לקנות? אני על OC עם E8400 על 4.1 ... תודה , קונה מחר.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.