מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי עכשיו שני סטיקים של 1024 MB זאת אומרת 2048 בזיכרון על שני סטיקים , אני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים אבל שכל אחד יהיה 2048 אז ביחד יהיה לי 6144 , השאלה האם הלוח אם יתמוך ואיזה מערכת הפעלה יכולה לקבל את כל הזיכרון הזה ? ואם אין אז עדיף לקנות עוד שני סטיקים של 1024 כל אחד במהירות DDR3 כי מה שיש לי עכשיו זה DDR2 לוח אם = P43 NEO MSI
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA . הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי laptop. הזכרון שיש בו כעת זה - Samsung DDR2-SDRAM SO-DIMM 533MHz אני רוצה להוסיף זכרון נוסף, המחשב תומך עד 2 ג'יגה. עכשיו השאלה שלי היא: האם הזכרון הזה - Kingston 1GB DDR2 533MHz CL4 SODIMM או זה - Super Talent DDR2 SODIMM 1Gb 533Mhz CL4 32X8 SA יתאים לזכרון הקיים והם יעבדו ?
-
- 10 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כאלה שיעלו באזור ה1000 שקל?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם! הביאו לי מחשב לתיקון שנקנה מאייבורי לפני כשנתיים וחצי. אחרי בדיקה לא פשוטה הגעתי למסקנה שהלך הלוח (החלפתי כל חלק אפשרי עם המחשב שלי. ספק, כ. מסך, זיכרון, מעבד). ונראה לי שיש אחריות על הלוח ל-3 שנים. במידה וכן, האם ליידע את אייבורי מראש שעשיתי את הבדיקות האלה וישר להגיד שהלך הלוח? או שבגלל שהתעסקתי בפנים האחריות מתבטלת? ואם אני לא אומר להם כלום, הם ייקחו כסף על בדיקה? כמה בערך? כמובן שאלה זו מופנית למי שהתנסה עם החברה הזו בדברים האלה. תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי 3 שאלות שרציתי לשאול לגבי זיכרונות: א.הבנתי שאין הבדל בביצועים בתדר של הזכרונות כלומר אם יש לי זיכרון שרץ ב1333 או ב2133 לא ארגיש הבדל ובמיוחד לא במשחקים, האם הדבר נכון? ב.האם הCL הוא מאוד משמעותי בביצועים? כלומר זיכרון למשל DDR3 1600 שיש לו CL7 וזיכרון DDR3 1600 שיש לו CL9 האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?(ללא קשר לעלות-תועלת אלא רק בהתחשב בביצועים) ג.וזאת השאלה הכי חשובה אם נזניח לרגע את עניין תקציב לקניית זיכרון האם יש באמת הבדל בין זיכרון שנקנה מחברה יקרה יותר(ניקח לדוגמה את g.skill) או מחברה זולה יותר(למשל kingston)? האם ארגיש הבדלים בינהם בזמן העבודה והרצת משחקים כבדים?אם כן יש הבדל אז האם הוא יתבטא בOC יותר יציב וטוב?כי אני מתכנן לעשות OC למעבד ולזכרונ…
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב AMD מבוסס Athlon 939. ברשותי 1 ג'יגה זכרון DDR2 533 ממחשב אחר. האם אוכל להשתמש בזכרון זה? כלומר, אני יודע שAMD תומכים רק ב-DDR בקצב 400, אך האם זה יעבוד? או שאני צריך לקנות זכרון חדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אני צריך לקנות מחשב ויפה שעה אחת קודם (הנוכחי עומד להחזיר את מעבדו לבורא כל רגע), לפני כמה ימים קראתי כאן על ההשקה של המעבדים החדשים של אינטל, (כתבה כאן) ואני תוהה אם יש טעם שאחכה שיגיעו לארץ או לקנות מה שיש כבר עכשיו. מה דעתכם ? הייתם מחכים במקומי ? שבוע טוב..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי את לוח האם b560 aorus ומעבד intel corei5 10400f האם אפשר להרכיב על הלוח הזה מעבד i5 13600KF?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שהבוע חבר שלי הזמין מחשב עם מעבד quad 8200 ואמרו לו שהוא נדפק מה זה באמת ככה? לא כדאי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם שך gigabyte GA-7VRXP kt333 ויש לי כמה שאלות 1. בעתיד כשארצה להחליף מעבד האם זה יתאפשר לי בלי להחליף לוח? 2. איזה בעיות ידועות יש עם הלוח ואיך להתמודד איתן תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחליף לוח אם ובלוח הקודם החיבורים של speaker, hdd led וכו' (חיבורי מארז)היה סימון של פלוס ומינוס כך שהיה ניתן לזהות היכן באים החיבורים בלוח הנוכחי ע"י כל חיבור שכזה רשום מספר 1 מה פשר הדבר מי הוא הפלוס ומיהו המינוס דוגמא מצורפת. ???[ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אחרי שקיבלתי תשובות לגבי הזיכרונות קניתי 2 סטים (4GB), עכשיו איך אני יכול להגדיר אותם ע"מ שיעבדו dual אם זה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב,מחר הוא מגיע. הנה כמה שאלות: 1.האם הוא מציג נתונים טובים כשיש לו 4.8 g לעומת אחיו הצעיר AI7 שמציג 6.4 G . 2.מישהו יודע כמה יש לו בזיכרון 128 bit? 3.עד כמה באמת הבחור חיית OC? 4.האם 500 מחיר סביר? 5.האם יש מישהו יותר טוב במחיר הזה? 6.האם AGPX8 0.8V זה AGP3.0? 7.יהיו לי אי אילו בעיות ידועות איתו?...(ד"א מי שיש לו שיציג תוצאות 8)). זהו.
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש רכשתי מ-skypc מחשב חדש וגם את הזכרונות האלו : http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm ועכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג כזה הבעיה שהמחיר נהיה יקר מאוד פתאום. אם אני יקנה את אותם זכרונות מפה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 רציתי לדעת מה אתם חושבים מאיפה עדיף לקנות מאותה חנות שקניתי ממנה בהתחלה או foxpc ? תודה למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
בלוח אם שעליו מובנה כרטיס מסך כלשהו ובנוסף יש עליו תושבת AGP X4, האם ניתן לקנות כרטיס מסך אחר ולעקוף את כרטיס המסך המובנה ? או שזו "חתונה" לכל החיים ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש הבדלים מהותיים בינייהם חוץ מהציפסטים ?איזה ציפסט חם פחות ?איזה לוח עדיף ל OC מעניין להגיע לסיבות ה 400כפול 9 ,אולי פחות . בעיקרון אני יודע שאין הבדליים משמעתיים ביניהם ,קצת יעוץ לא יזיק ,או דעדיף ללכת על ה ABIT IP35E ולסגור סיפור ?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בהתלבטות לבנייה של מחשב בתקציב 3500 מדוע לא להשתמש במעבדי אינטל באותו מחיר של מעבד כפול ליבה של amd?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בעקבות כרטיס מסך שקיבלתי ( geforce 7600gs pci-e ) עד עכשיו היה במחשב הזה gf 6200 - agp . יש לי שני סטיקים של זכורונת ddr 400 mhz אחד של 512 והשני 256 . זהו. מכירים משהו זול ואמין שיכול לשרת את צרכי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ מסוג GA-G31M-S2L האם הוא תומך במעבדים החדשים של אינטל E8400 וכדומה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! יש לי לוח GA-7VRXP VER2 , קניתי אותו לפני כ 5 חודשים מי KSP ורציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף את הלוח ללוח חדש VIA KT 400?????????. פשוט זה באסה ,יש לי BUS 266 וללוח הזה יש 333 . ככה פשוט אני לא יוכל להחליף מעבד בעתיד :'( :'( :'( ואז נדפקתי אני יוכל להחליף עד ATHLON XP 2600 :'( :'( עם הלוח ה VIA KT333 ומה יצאה לי מי כול זה ? כלום!!!!!!! סתם קניתי את הלוח בלי שום טיפת עדכון ??? ??? יש אפשרות כזאת?????????.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-