עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 2 לוחות אם Socket AM2: 1 MainBoard: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra 2 MainBoard: abit kn9s איזה מעבדם הם תומכים יעיל? כרגע הASUS עובד עם ‏Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ והabit עם ‏Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ עם אני רוצה להחליף מעבד לשתי המחשבים באיזה כדי לי להשקיע עם הלוחות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by IG,

אני שוקל רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת אם AMD מתחרים איכשהו בi5... בביקורות שקראתי המעבד הזה משאיר אבק אפילו לפנומים.... AMD מתכננים משהו לזמן הקרוב? אני אנסח את השאלה אחרת: מתי סדרת ה-i של אינטל אמורה להיות מתומחרת במחירי מיינסטרים? (i5 באזור ה-500~ 600 ש"ח...)

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by poop,

שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  4. אני עובד עם התוכנה CLOCKGEN ...אני על קירור אוויר...אני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק עם המעבד יציב לאחר OC.

• 13 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אנוכי צריך שילוש(מעבד+לוח+זיכרונות) חדש. הכל התחיל מרצוני להתחיל להקליט ולערוך מוזיקה כמו שצריך, מה שדורש כמובן התעסקות בתוכנות כגון Cubase. אמרו לי חכמים ממני כי כדאי לי לשדרג את השילוש הנוכחי שלי. כמובן שאני גם "גיימר" ולכן שילוש חדש יעזור לי גם בנושא זה. השילוש הנוכחי שלי: Intel Pentium 4 Northwood C 2800Mhz MSI 875P Neo A-DATA 512Mb DDR 400 * 2 תקציב? כמה שיותר נמוך וכמה שיותר טוב... כלומר, אני מחפש כאן את היחס עלות/ביצועים הטוב ביותר... אני כבר איזה שנתיים לא מתעניין בכל הקטע של חומרה, ולכן אינני כ"כ יודע מה הם סדרי גודל המחירים של היום, אבל ראיתי(אם אינני טועה) שמוכרים מעבדים ממש טובים באיזה 500 ש"ח... אז התקציב יהיה, נראה לי, בסביבות ה1500, אולי עד 2000... …

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by IG,

בזמן האחרון שומעים על הקמת מפעלי ייצור של AMD ואינטל, ואני מעוניין לדעת אם עוד מישהו חושב שהם קצת הגזימו עם זה... אני עוד מבין את הצורך של AMD להקים מפעל או שניים, אבל זה לא עוצר שם... עם שיפור הטכנולוגיה של המעבדים היום, שמבוססים על ה80\84 אם אני לא טועה, יהייה אפשר למשוך עוד 6-8 שנים, ועם ריבוי ליבות, עוד 15 גג, עד שזה יהפוך למערכת מגוכחת של 80 ליבות וחום שימיס את המארז אחרי שעת עבודה... למה לא משקיעים יותר בפיתוח טכנולוגיות חדשות במקום בניית מפעלים במליארדים, שיסגרו עוד כמה שנים? אני זוכר שראיתי איזה מעבד בטכנולוגיה חדשה, שמגיע לאיזה 8 טרה HZ, עוד לפני 3 שנים (או אפילו יותר), שמבוסס על טכנולוגיה חדשה לגמרי. למה לא משקיעים בכיוונים כאלה במקום השקעה בטכנולוגיה הישנה? אני…

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by Cosmosis,

צהריים טובים, ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב שלי. המחשב נקנה ב 2009 . לוח האם שלי הוא : msi 2a78h מעבד : Intel Pentium E5200 Dual Core (כן.. ישן) http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/model/MSI+(Micro-Star)~Motherboard~2A78h כרגע עם 2GB זיכרון כאשר ישנם בלוח האם 2 סטיקים של 1GB כל אחד. יש 2 סולטים בלבד של זכרון בלוח האם. יש לציין שאני עם Win 7 64bit שאלות שנובעות מהלינק שנתתי: 1. למה התכוון המשורר : Maximum memory 4gb? לדוגמא, איני יכול לקנות כרטיס יחיד של 8GB ? 2. מה אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שח פחות או יותר, ישנם 2 סלוטים בלבד של זכרון בלוח האם. אני גם צריך לקחת בחשבון כי אני אצטרך בעתיד הקרוב לשדרג ל SSD דבר שיצטרך זיכרון מספק (ראפיד מוד או משהו כזה?)…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  9. שלום לכולם כפי שמסתמן כרגע, המעבדים החדשים של AMD, או יותר נכון לוחות אם שלהם, לא יתמכו בזכרונות DDR 4 אלא רק ב - 5, דבר שייקר לא מעט את המערכת עבור הרבה מאלו שמחכים לשדרוג. https://www.techradar.com/news/amds-next-gen-processors-might-have-a-major-disadvantage-against-rival-intel

10. זה פער די גדול בתדרים, לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום לכולם, המפרט שלי כרגע הוא זה: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K כרטיס מסך - 980ti Gigabyte זכרונות - 2X4GB 667Mhz השאלה שלי האם כדאי/ארגיש הבדל בביצועים במידה ואשדרג את הזכרונות ל 1066 (שני סלוטים) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by orior123,

נא עזרתכם - עבור לוח ASUS P5GZ-MX וזכרון 1024 DDR2 533האם כדאי להוסיף 150 ש"ח עבור מיעבד E4300 או להסתפק ב PD925 3.0G ? מה ההבדל בביצועים בין המעבדים ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by Shlomix,

יש לי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ ואני חיפשתי את הלוח אם הזה בzap לא הצלחתי למצוא.. אוליי מישהו יכול למצוא לי לוח אם באותו המחיר שיפיק לי את אותם ביצועים? בתודה, שלומי.

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  14. Started by Inertia,

אני מחפש לוח אם פשוט שיתאים למעבד חדש מסוג E8xxx על הלוח להיות פשוט ומחברה אמינה (יש לי נסיון טוב עם ג'יגהבייט אז זאת אופציה טובה), שיתמוך במעבד E8300 או E8400 רצוי שיכלול כרטיס קול וכרטיס מסך (אם זה לא בא סטנדרט בכל מקרה). תודה

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by yoni_r,

אני קונה מחשב אינטל ואני לא יודע מה כדי לי לקנות לוח עם תקן pci -x או לקנות עם agp מה כדי? ומה אתם חושבים על השילוש הזה 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box 1 ASUS P5GDC Pro Intel 915P LGA 775 1 GeIL 512MB (2x256MB) PC3200 DDR400 Value DualChannel Kit איך הלוח

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  16. Started by nivster,

כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. שלום, יש לי שני סטיקים כפי שניתן לראות בתמונת CPUZ אני רוצה להגדיל את כמות הזיכרון ל1 GB או 2... איך הכי כדאי לעשות? איזה צ'יפים הכי זולים ומתאימים. תודה רבה, SPC [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by (G),

חבר שלי קנה מחשב לפני שלושה חודשים ועקב החלפת קירור נפל לו חלק בלוח, מן קאבל כזה. האם האחריות מכסה את זה? תודה

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by nirp1981,

שלום יש לי מחשב שמשמש לצפייה בסרטים 720p המפרט: לוח ASUS 7125 מעבד AMD ATHELON 64 3000+ זיכרון 1500 DDR400 כ.מסך 9500GT 512MB כמו כן אני משתמש ב CUDA אבל עדיין לא מרוצה לגמרי מחלקות ריצת התמונה האם החלפת המעבד ל3500 או 3700 ייתן לי אפקט משמעותי ? או שלא שווה את ההשקעה של ה100 150 שקל ? תודה

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by azsxazsx,

קיבלתי לוח אם שתואם רק ddr3 ואני חייב לקנות זיכרון רציתי לדעת איזה זיכרון אתם ממליצים לא חשוב למחיר כמה מגה הרץ ואיזה תזמונים ... שאלה אחרונה זה אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 מגה הרץ והלוח אם תומך עד 1333 זה יהיה תואם ופשוט לא ינצל אותו או שהוא לא יתאים ? תודה מראש ........

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by kobi_af,

לדעתי אתם צריכים למיין את כל המושגים שקשורים למעבד וזכרונות בדביק כמו מה זה cl ? מה זה הייפר טרספינג במעבדי אינטל? מה זה זיכרון מטמון? דברים כאלו במקום ששוב תחזרו על שאלות אלו תרכזו בדביק

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by BumbleBee,

שלום 8) אני צריך להחליט לגבי זכרונות למערכת חדשה שאני בונה. מיועדים לאוברקלוק קל מה עדיף www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 או www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 או אולי עדיף משהו אחר בכלל? www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 (תזמונים איטיים יותר) מעדיף להוציא כמה שפחות $ תודה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  23. Started by gshhar,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות את הלוח של אסוס A7N8X דלוקס V2 אני יכול להשיג אותו בכ-750 שקל. האם הוא שווה את זה? בעיקרון אמרו לי שלא שווה כי הוא יקר מידי אבל המחיר הזה נראה לי טוב עכשיו השאלה איך הוא והאם יש משהו שאני יכול להשיג יותר טוב כי אני מחפש משהו באמת איכותי. והאם יש ללוח הזה בעיות עם זכרונות של קרוסיר? כי ככה שמעתי.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by DORAZABI,

יש מפרט מחשב בראש בתקציב של 6 אלף בערך...מה שנכנס לי בתקציב זה המעבד הזה > http://www.tms.co.il/product/12705 השאלה שלי אם שווה להשקיע עוד 100 ומשו שקל למעבד הזה שלא הכי נכנס בתקציב >http://www.tms.co.il/product/12706 המעבד השני יתן הבדל משמעותי מבחינת הגיימינג או שאפשר לוותר ולקחת את הראשון?

25. Started by Hitchhiker,

שלום, מפרט המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9800 Pro AGPx8 512 DDR 333 Epox 8k9a2 MOBO הבעיה שלי היא כזו: אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב, ולא להוציא על זה יותר מדי כסף. שקלתי לקנות את המעבד Athlon XP 3000+, אבל החלטתי שזה לא משתלם כיוון שמחירו זהה למחיר המעבד החדיש יותר Athlon 64 3000 וחבל להוציא הרבה כסף על חומרה שלא תחזיק מעמד עוד זמן רב. מצד שני, על מנת להחליף למעבד 64 ביט עליי להחליף גם את לוח האם. שקלתי לעשות זאת, אך גיליתי שלוחות האם החדשים מגיעים עם יציאת PCIE ולא AGP. נכון שאני עדיין יכול לקנות לוח עם יציאת AGP, אבל זה אומר שבעתיד לא אוכל לשדרג לכרטיסי מסך חדישים שככל הנראה יגיעו רק ביציאות PCIE. נכון לעכשיו אני מרוצה מה-9800 פרו שלי, ואין לי שום …

• 3 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.