מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אלהן.בעיקרון הייתי סגור על הp31-d3sl אבל אמרו לי שבג'יגהבייט הl מסמנת כרטיס קול גרוע במיוחד..לכן אני צריך המלצה ללוח אם העובר בהצלחה את הדרישות הבאות: -אינטל -יתמוך במעבדים החדשים -כולל יציאת spdif -בעל כרטיס קל איכותי -זול,אני גם ככה בחריגה מטורפת תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ עכשיו השאלה שלי היא מה מומלץ יותר למעבד PROCCESSOR SPEED (CPU) גבוה יותר או נמוך יותר? הכי גבוה זה 3400 והכי נמוך זה 800.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום...אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני עומד לקנות מחשב וחשבתי על הלוח של גיגהבייט מדגם GA-K8N51PVMT9 ללוח יש כרטיס מסך מובנה GFORCE 6150 .עד 128 מגה הקצאת זיכרון. כולל יציאת TV OUT (שזה הכי חשוב לי..) אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה על מנת שאוכל לצפות בסרטים. השאלה שלי היא האם יספיקו 128 מגה על כרטיס מובנה לצפייה בסרטים בחיבור לטלוויזיה ?? או שיהיו לי ריצודים\קפיצות במסך הטלוויזיה?
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד E4500 וכרטיס מסך 8600 512 זיכרון מובנה ו2 גיגה זיכרון ו250gb ואני מחפש לוח שיתאים לי לחלקים הללו..! משהו טוב עם אפשרות לשדרוג אם אפשר... ורק לא asus
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לוח אם : ASUS M2A-VM HDMI כאשר מחוברים זוג זכרונות מכל סוג לצמד הצהוב או השחור על הלוח הכל עובד. כאשר מחברים זכרון שלישי בודד בכל קונפיגורציה שהיא הווינדוס לא עולה. הזכרונות תקינים 2 של 1גיגה של קינגסטון 667 1 של 2 גיגה של קינגסטון 800
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, להוריי מחשב עם לוח אם ga-p55m-ud2 ומעבד i5-760 עם שני סטיקים של זכרון, כל אחד 2 גיגה (אחד ז"ל אתמול). אחד מהסטיקים הלך ואני רוצה לרכוש ערכת זכרון חדשה ולמקסם את הביצועים. מדובר ב-DDR3. לפי מפרט לוח האם ניתן להשתמש בזכרונות במהירות של עד 2200 עם 4 סטיקים של 4 גיגה (2xdual channel). ייתכן שבסוף אחליט על תצורת של 2X4GB. עוד מתלבט בעניין. במפרט המעבד כתוב שאפשר להשתמש בזכרונות במהירות של 1066/1333MHZ. במפרט לוח האם כתוב שהלוח יודע לעבוד עם זכרונות במהירות 2200/1600/1333/1066/800. ניסיונית, התקנתי לו 2 סטיקים של 4 גיגה (סה״כ במהירות 1600mhz ועבד בסדר (לפחות לרבע שעה שעבדתי עם המחשב טרם שניתקתי אותם והחזרתי למחשב השני), למרות שלכאורה המעבד לא י…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הסיבה להחלפה היא תמיכה ב USB3, Sata3 ו UEFI. המעבד הוא 955 של AMD שמומהר ל 4.1, אז חשוב שהלוח החדש יעמוד בזה גם כן. (למרות שרק העליתי מכפלה והוספתי מתח למעבד). (שאר המפרט בצד). השאלה היא אם כל העניין הזה כדאי, או שעדיף לסחוב איתו ככה עד שאוכל להחליף שילוש / פלטפורמה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מחשב פנטיום 4 2.8mhz זיכרון שיש לי כרגע הוא: 512mb. מערכת הפעלה xp. השאלה שלי היא ככה: יש לי עוד 2 סטיקים שלי זיכרונות , ואחד כבר תפוס ב- 512mb , עכשיו אני רוצה לקנות עוד 2 של 512mb. השאלה שלי האם כדי לקנות עוד 2 של 512, עם זה יעבוד dual. אוו שעדיף רק 2 של 1gb? מה אתם אומרים. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הבנתי שבשניהם הכוח של המעבד מוכפל או שיש 2 מעבדים מישהו יכול להסביר את ההבדל? מה יותר חזק? תודה
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי מחשב חדש, נרכש לפני כחצי שנה. המעבד הוא E7400. הכל היה תקין! לפני כחודש שמתי לב בתוכנות בדיקת טמפרטורות שונות , שהטמפ של אחת הליבות נתקעה על 39 מעלות. * בתוכנה לבדיקת מאמץ מעבד הטמפ' של הליבה, עלתה הטמפ' של הליבה הבעייתית מעל 39 יחד עם הליבה השניה לטמפ' זהה. אך כאשר המעבד התחיל "להתקרר" הליבה האחת ירדה ל33 והשני נתקעה ב39 כמו תמיד. אני משתמש בWIN7 וקיימת התוספת(GADGET) על השולחן עבודה, מד מאמץ של המעבד. מה שקורה שהוא אף פעם לא עובד את ה50% . וגם דרך ה TASK MANAGER אני רואה שרק ליבה אחת "מתאמצת" על מקסימות והשניה "נחה". כל זה נבדק בעבודה שותפת, מול משחקים ותוכנות שונות. יכול להיות שאחת הליבות התקלקלה, או יכול להיות שמשהו נדפק בהגדרות WIN7 . צריך פתרון לבעי…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ואני מענויין לדעת איך אני יודע איזה סוג הוא DDR 1 2 או 3... איך אני יודע ע"י הסתכלות עליו בלבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המחשב של אבי בעבודה התקלקל ואני מחפש בנרות מעבד סלרון (לא רלוונטי הדגם) + לוח אם תואם עם שתי יציאות COM מאחור (המחשב מתחבר למכונה ולכן יש צורך ביציאות הללו), אין תקציב מוגבל בגלל שאם אני אמצא חנות שמוכרת את שתי הדברים הללו הם לא יעלו יותר מדי, חיפשתי באייבורי (ידוע שהם אנטי מחשבים אבל הם היבואנים הבלעדיים של MSI ולכן החלטתי להתחיל איתם) ובKSP, וגוגלי מחשבים... אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא חנות שיש לה את שתי הדברים הנ"ל אני אודה לו מאוד (עדיפות לאזור המרכז). נ.ב. מצאתי לוחות אם בטרייד זון אבל אני לא בטוח שאבי יקח יד שנייה, אז אני אברר איתו ויחזיר פה תשובה למרות שלא נראה לי. בברכה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
http://blogs.barrons.com/techtraderdaily/2015/01/12/amds-graphics-marketing-strategy-execs-all-depart/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=589167&starttime=0&endtime=0&page=2
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה =ם תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שאלתי היא: מה אומר ה CL 5-5-5-15 PQ או ה CL 4-4-4-12 עם עוד איזה P...מה שלא הבנתי זה מה הצירופים עם P במקרה הזה אומרים, ראיתי גם H פעם..ומה ה 5-5-5-15 וה 4-4-4-12 אומר?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח 939, NFORCE4 ULTRA. כמובן pci-e המליצו לי בעבר על K8N Neo4 Platinum של MSI אבל לפי האתר שלהם הוא לא עובד עם מעבדים איטיים יותר מ3500 ואני חושב על 3000 או 3200. כך שלצערי הרב הוא לא מתאים. אין לי שום כוונות לOC. תודה, LAZYBOY
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
האם התקנת זכרונות מסוג pc 2700 בלוח אם אשר עובד בתדירות של 266 hz אפשרית? האם מישהו שמע על בעיות הנובעות מזה?? בתודה ניסן.
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי היום בהזמנה של i7-3930k שיגיע תוך שבוע-שבועיים ועכשיו אני צריך להתאים לו כמה חלקים. חקרתי קצת את עולם לוחות האם המתאימים אבל לא הצלחתי להיסגר על לוח מתאים לי אז אשמח לעזרתכם. דרישות: 1. תקציב: אשמח למשהו באזור ה-1700-1200 שקל, אבל זה גמיש עבור ביצועים\פיצ'רים מהותיים. 2. 8 סלוטים של ראם. 3. דרישה רטורית - 6 יציאות SATA כשלפחות אחת היא SATA3 (רטורית כי כולם באים עם הבקר של אינטל שנותן את זה). 4. עדיפות למספר רב של יציאות USB3. 5. אני חושב שאני מעדיף standard ATX, אבל אני לא בטוח שאני צריך להעדיף את זה (האם Extended ATX באמת מקטין משמעותית את מבחר המארזים?) מידע שימושי לממליץ: 1. אני לא רואה את עצמי בונה מערכי כרטיסי מסך מפלצתיים, כרגע אני חושב שאסתפק ב-…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איך אני צריך לקבוע את מהירות הזכרון ב-BIOS יש לי PC2700 של KINGSTON ולוח GIGABYTE GA-7VAX מעבד ATHLON XP2000 הזכרון כרגע נמצא על AUTO והוא עובד ב-266 השאלה היא אם אני מעביר אותו ל-333 זה נחשב OC מחכה להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם שעונה על הדרישות הבאות- agp x8 (בשביל הרדאון 9700 ) שיעבוד עם pentium 4 אני לא מתכנן OC כרגע אין לי מגבלה כספית מיוחדת כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים- רצוי אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש לוח אם בתקציב של סביבות ה- 300-600 שקל. הדרישות שלי: 1) צריך שיתמוך במעבד i5 2500k לאחר אוברקלוק 2) צריך שיתמוך בלפחות 16GB RAM עם ארבעה סלוטים ובמהירות של לפחות 1600, ובאוברקלוק לזכרון 3) שקצב העברת הנתונים יהיה מהיר 4) צריך לפחות 2-3 חיבורי SATA 3 זהו... תודה!
-
- 48 תגובות
- 3.8k צפיות
-