עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roslan88,

ערב טוב, ברשותי מחשב חדש, נרכש לפני כחצי שנה. המעבד הוא E7400. הכל היה תקין! לפני כחודש שמתי לב בתוכנות בדיקת טמפרטורות שונות , שהטמפ של אחת הליבות נתקעה על 39 מעלות. * בתוכנה לבדיקת מאמץ מעבד הטמפ' של הליבה, עלתה הטמפ' של הליבה הבעייתית מעל 39 יחד עם הליבה השניה לטמפ' זהה. אך כאשר המעבד התחיל "להתקרר" הליבה האחת ירדה ל33 והשני נתקעה ב39 כמו תמיד. אני משתמש בWIN7 וקיימת התוספת(GADGET) על השולחן עבודה, מד מאמץ של המעבד. מה שקורה שהוא אף פעם לא עובד את ה50% . וגם דרך ה TASK MANAGER אני רואה שרק ליבה אחת "מתאמצת" על מקסימות והשניה "נחה". כל זה נבדק בעבודה שותפת, מול משחקים ותוכנות שונות. יכול להיות שאחת הליבות התקלקלה, או יכול להיות שמשהו נדפק בהגדרות WIN7 . צריך פתרון לבעי…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. לי יש מחשב פנטיום 3 עם כל החלקים החיצוניים (דיסק קשיח ,זכרונות וכו) אני מעונין לקנות מעבד ולוח אם חדשים. אבל אני רוצה להמשיך להשתמש ברכיבים מן המחשב הישן. לכן אני זקוק ללוח אם התומך בשני יציאות תקשורת (שני מחברים על הלוח אם) לדיסק קשיח וCDROM (קבל 24 פינים אם אני לא טועה) מחבר נוסף לדיסקטים בנוסף מחבר לכרטיס מסך מסוג AGP והאם ניתן להשיג כרטיסי מסך טובים בעלי חיבור כזה. יותר מ3 מחברים לבנים על הלוח אם (כאלה שמחברים אליהם כרטיסי הרחבה) יותר משני מחברי זכרונות (RAM) ואם אפשר תמיכה בזכרונות מסוג SDRAM (כי זה מה שיש לי מהמחשב הישן) ובנוסף מעבד טוב שיוכל לעקל את דרישות לוח האם וכל זאת במחיר שלא ירושש אותי (חייל אשר חוסך משכורות) כל דגם של לוח אם / מעבד אשר יענה על הדרישות או י…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום. אני מחפש A8N כלשהו מקולקל ולא תקין על מנת לפתח גוף קירור כדוגמת ההיטפייפ שיש לגרסת פרמיום. אני צריך לוח שזרוק אצל מישהו כדי לעשות מדידות וניסיונות כי עלו לי כמה רעיונות שאולי אם יצליחו יהיו מעניינים לכולם. תודה אם למישהו תיהיה תשובה.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by roei86,

ואני מענויין לדעת איך אני יודע איזה סוג הוא DDR 1 2 או 3... איך אני יודע ע"י הסתכלות עליו בלבד? תודה

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  5. המחשב של אבי בעבודה התקלקל ואני מחפש בנרות מעבד סלרון (לא רלוונטי הדגם) + לוח אם תואם עם שתי יציאות COM מאחור (המחשב מתחבר למכונה ולכן יש צורך ביציאות הללו), אין תקציב מוגבל בגלל שאם אני אמצא חנות שמוכרת את שתי הדברים הללו הם לא יעלו יותר מדי, חיפשתי באייבורי (ידוע שהם אנטי מחשבים אבל הם היבואנים הבלעדיים של MSI ולכן החלטתי להתחיל איתם) ובKSP, וגוגלי מחשבים... אם מישהו יוכל לעזור לי ולמצוא חנות שיש לה את שתי הדברים הנ"ל אני אודה לו מאוד (עדיפות לאזור המרכז). נ.ב. מצאתי לוחות אם בטרייד זון אבל אני לא בטוח שאבי יקח יד שנייה, אז אני אברר איתו ויחזיר פה תשובה למרות שלא נראה לי. בברכה.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  6. http://blogs.barrons.com/techtraderdaily/2015/01/12/amds-graphics-marketing-strategy-execs-all-depart/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hairpiss,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=589167&starttime=0&endtime=0&page=2

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  8. שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה =ם תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. Started by Gallahav,

שאלתי היא: מה אומר ה CL 5-5-5-15 PQ או ה CL 4-4-4-12 עם עוד איזה P...מה שלא הבנתי זה מה הצירופים עם P במקרה הזה אומרים, ראיתי גם H פעם..ומה ה 5-5-5-15 וה 4-4-4-12 אומר?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by LazyBoy,

אני צריך המלצה ללוח 939, NFORCE4 ULTRA. כמובן pci-e המליצו לי בעבר על K8N Neo4 Platinum של MSI אבל לפי האתר שלהם הוא לא עובד עם מעבדים איטיים יותר מ3500 ואני חושב על 3000 או 3200. כך שלצערי הרב הוא לא מתאים. אין לי שום כוונות לOC. תודה, LAZYBOY

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by captaincaveman,

האם אפשר לעבוד עם מסך אחד מחובר ללוח ושניים לכרטיס המסך? ואם כן, איך אני גורם לזה לפעול?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by NISAN,

האם התקנת זכרונות מסוג pc 2700 בלוח אם אשר עובד בתדירות של 266 hz אפשרית? האם מישהו שמע על בעיות הנובעות מזה?? בתודה ניסן.

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  13. שלום לכולם, התחדשתי היום בהזמנה של i7-3930k שיגיע תוך שבוע-שבועיים ועכשיו אני צריך להתאים לו כמה חלקים. חקרתי קצת את עולם לוחות האם המתאימים אבל לא הצלחתי להיסגר על לוח מתאים לי אז אשמח לעזרתכם. דרישות: 1. תקציב: אשמח למשהו באזור ה-1700-1200 שקל, אבל זה גמיש עבור ביצועים\פיצ'רים מהותיים. 2. 8 סלוטים של ראם. 3. דרישה רטורית - 6 יציאות SATA כשלפחות אחת היא SATA3 (רטורית כי כולם באים עם הבקר של אינטל שנותן את זה). 4. עדיפות למספר רב של יציאות USB3. 5. אני חושב שאני מעדיף standard ATX, אבל אני לא בטוח שאני צריך להעדיף את זה (האם Extended ATX באמת מקטין משמעותית את מבחר המארזים?) מידע שימושי לממליץ: 1. אני לא רואה את עצמי בונה מערכי כרטיסי מסך מפלצתיים, כרגע אני חושב שאסתפק ב-…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  14. איך אני צריך לקבוע את מהירות הזכרון ב-BIOS יש לי PC2700 של KINGSTON ולוח GIGABYTE GA-7VAX מעבד ATHLON XP2000 הזכרון כרגע נמצא על AUTO והוא עובד ב-266 השאלה היא אם אני מעביר אותו ל-333 זה נחשב OC מחכה להמלצות תודה

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by beardedN,

אני מחפש לוח אם שעונה על הדרישות הבאות- agp x8 (בשביל הרדאון 9700 ) שיעבוד עם pentium 4 אני לא מתכנן OC כרגע אין לי מגבלה כספית מיוחדת כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים- רצוי אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  16. שלום לכולם . אני מחפש לוח אם בתקציב של סביבות ה- 300-600 שקל. הדרישות שלי: 1) צריך שיתמוך במעבד i5 2500k לאחר אוברקלוק 2) צריך שיתמוך בלפחות 16GB RAM עם ארבעה סלוטים ובמהירות של לפחות 1600, ובאוברקלוק לזכרון 3) שקצב העברת הנתונים יהיה מהיר 4) צריך לפחות 2-3 חיבורי SATA 3 זהו... תודה!

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. קניתי לוח אם של גיגהבייט מהאינטרנט הם שמו שמה כמה תמונות תמונה אחת היתה של האביזרים אתה יכולים להגיד לי מה זה כל אחד מיספרתי אותם שיהיה נוח להבין [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  18. הלוח:p45-ds3r יש 2 חריצים לכרטיס מסך ומתוכנן רק כרטיס אחד-9800gt זה משנה אם מרכיבים בתחתון? כי יש לי גם כרטיסי הרחבה pci-ex ונהיה מאוד צפוף שם-המאורר של כרטיס המסך כמעט נוגע בכרטיס ההרחבה ואין אפשרות להזיז את כרטיס ההרחבה תודה רבה מאוד

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by drBozo,

שלום, ברשותי לוח-אם של אסוס P5GC-MX/1333 עם זיכרון DDR2 400MHz. הלוח-אם תומך ב-FSB של 1000MHz. ברצוני להחליף מעבד (ל-Core 2 Duo משהו) והשאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם מהירות FSB של 1000MHz כמהירות הלוח-אם, או 800MHz כמהירות הזיכרון? האם יש חשיבות לדבר? כמו כן, איזה מעבד מומלץ? (הלוח-אם תומך ב-Core 2 Duo מ-E4300 ועד E8600). תודה מראש לכל העונים (וכן, אני יודע, אלו דברים עתיקים, אבל זה מה יש).

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by blizzard20,

שלום יש לי מחשב עם מעבד אינטל i5 3.2 GHz עם 8GB זיכרון בסטיק בודד ויש לי סלוט לסטיק נוסף, השאלה אם שווה לקנות עוד זיכרון של 8GB- האם זה ייתן לי ערך מוסף איפשהו? יש לי Windows 7 עד כמה שאני מבין (ויש מצב שאני לא מבין מספיק) הוא לא מסוגל לנצל אפילו את כל ה 8 במלואם, ורק עם Windows 8 אפשר להגיע לניצול של 128GB ואפילו יותר.. אם אני נשאר עם Win7 האם ארגיש שיפור עם 16GB לעומת 8? ואם אני משדרג ל Win8? פרטים (שאולי חשובים) נוספים: כרטיס מסך Sapphire 7870 XT 2GB DDR5 , יש לי גם SSD של 128GB וגם קשיח של 2TB, לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by computer_freak,

רציתי לדעת מהי ליבת המעבד? היא כוללת את היחידה האריטימתית וזהו? או שעוד משהו? ועוד משהו מה מבדיל מעבד אחד ממעבד שני לדוג': פנטיום 1 לפנטיום 2 פנטיום 2 ל3 ו3 ל 4?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by crabrocket,

א. מה הכוונה cl בזכרונות? ב. אני מחפש זיכרון למחשב(1gb) בלי להשקיע יותר מידי כסף. מה שמצאתי היה זה Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זה שווה? והאם זה יתאים ללוח אם שלי? ולזכרונות שכבר יש לי? תודה רבה... דו"ח לוח אם: Motherboard -------------------------------------------------------------------------------- Motherboard Properties: Motherboard ID 02/13/2003-P4M266A-8235-6A6LWPRDC-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link Bu…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by yadinS,

שלום,יש לי במחשב RAM GB1 ויש לי עוד מחשב ישן עם RAM GB2 אז נכחתי תכרטיס מי המחשב הישן ו2 הכרטים אותו חברה רק של המחשב הישן GB2 הכרטיסים זה DDR 2 הבעיה שניסיתי להכניס ת GB2 לכונן החדש אז המחשב נדלק מגיע למסך הבית ועושה ריסטרט ומה מוזר עם אני נכנס במצב ''בטוח'' רשום לי שמותקן 3 GB כאילו הזיכרון עובד אבל רק' במצב ''בטוח'' הכל עובד חלק

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by T_A,

אני שוקל על שידרוג מעבד אבל רוצה לדעת אם זה יעבוד בכלל אם לא אז אני יוותר כי הלוח שלי יחסית חדש ועלה מספיק לפני כמה חודשים...

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by mtao21,

אני חדש פה בקרוב יהיה לי לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI ובדקתי לעומק שקשור לזיכרונות וגליתי שזיכרונות ה 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 יתאמו ללוח אם אז אני רוצה לדעת אם זה נכון?אם אתם צריכים לראות שכן אז הנה קישור של חברה הזיכרונות http://www.gskill.com/products.php?index=489 שרשום שלוח אם מופיע שמה.תודה לעוזרים זה מאד חשוב לי כי שאדע אם אני קונה את הזיכרונות מתאימות ללוח אם מדובר פה לוח אם הDX79SI.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.