עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אותו דבר כמו בכותרת ואם החנות יכולה לדעת שעשתי OC למעבד תודה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by idan007,

חשבתי שזיכרון DDR2 667 זה אומר שהוא עובד ב667 MHZ טעיתי?

• 13 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by Esparco,

טוב אנשים אז ככה.. יש לי את הלוח של אסוס ומנסיון מר שלי איתו הוא אוברקלוקר הכי חרא שראיתי אי פעם בנוסף לזה הוא גם לא מציג את הטמ"פ הנכונה של מעבדי 65NM ושתי הציפ'סטים של נפורס 4 על הלוח רותחים מעל 120 מעלות והם מחממים את כל העסק שם מהיום הראשון שקניתי את הלוח אני משוטט בפורומים של אסוס ושומע רק תלונות על הלוח וביקורות רעות.. לכולם יש אותם בעיות יציבות.. OC..מתח..טמ"פ וכו... יש בו כל כך הרבה פיצ'רים שהלוח עצמו מתבלבל ועובד לא טוב.. באמת!! אני הולך להחליף את הלוח הזה ב ABIT הזה.. שלפי ביקורות הוא לוח מצויין יציב וחיה רעה ב OC.. טוב אחרי הסיפור נוגע לב.. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע ללוח של ABIT א. לא ראיתי שיש בו יציאות של כרטיס קול מאחורה.. אני מפספס משהו??? ב. והאם הציפסט …

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. האם הלוח הזה מאפשר לעלות את התדר ב oc רק למעבד ולא לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  5. הי, אני קונה בקרוב מחשב ומתלבט אם לקנות 4GB זכרון במהירות 800MHZ: שA-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 לבין 2GB במהירות גבוהה יותר ושל OCZ: OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 OCZ2N1066SR2GK אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע. אגב אני לא מתכנן SLI או OC.אני אשתמש ב- WINXP או VISTA בכל מקרה 32bit החלקים הרלוונטים שאני קונה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512HP Silent Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. Started by DJPOWER,

יש לי 2 שאלות אשמח אם תענו.. 1. איןך אני בודק יציבות של זיכרון אני רוצה אם ממורי טסט אבל אני לא יודע מאיפה להוריד... 2. איך אני בודק מה הגבול של הזיכרונות בלי להעלות את המהירות של המחשב עצמו? תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by Bartleby,

שלום, איך הלוח הזה למטרות אינטרנט, אופיס, מוסיקה ,סרטים וקצת משחקים (כשאני אומר משחקים אני מתכוון לדברים קלילים כמו פיפא2006 וכו'). http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12878 יש לוחות יותר משתלמים ב-650 ש"ח? בבקשה אל תמליצו לי על ה-ASROCK כי אני קונה למישהו מחנות שלא מוכרת אותו. תודה.

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  8. כמה שאלות שלא מצאתי תשובה: 1. לא מצאתי אפשרות לחבר את הקונקטור של ה Audio בקידמת המארז ללוח האם אין בלוח אפשרות כזו ? 2. ברוך השם יש הרבה קונקטורים למאווררים בלוח הזה רציתי לדעת מה זה OTESFAN והאם ניתן לחבר אליו את המאוורר שנמצא מאחורי המארז ? 3. לגבי אפשרות לחבר זיכרונות ב Dual Channel ישנם 4 DIMM כל שניים בצבע שונה ,האם יהיה ניתן להשיג Dual Channel עם אתקין כל זיכרון על צבע אחר ? בדקתי בחוברת של הלוח ולא כל כך הבנתי מה זה Single rank ומה זה Double rank ,אודה לעזרתם. במידה וכדי להשיג Dual Channel אני אצטרך לחבר את שתי הזיכרונות על אותו צבע אם אני אוכל לחבר אותם יחד גם אם ארצה לחבר לזיכרונות שלי Heat Sink ?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by ClockBack,

שלום לכולם ! רציתי לדעת אם הלוח DFI LANParty DK X38-T2RB טוב לCF של שני HD4850 , או HD4850 ו HD4870 או אם יש לוח טוב לCF כזה עד 750 ש"ח ?.. תודה לעוזרים !!.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. עשיתי בדיקה כל הלילה לזיכרון הוא עבר 52 טסטים במשך 11 שעות בערך והיה ארור 1 (1 eror) זה טוב?

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by lidor_abo,

האם שאני מוציא את הבטריה מהלוח ומחזיר לאחר כמה דקות האם הביוס של המחשב יחזור לי כמו שהוא היה לפני העדכון שעשיתי לו..?

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  12. המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by cpus,

מה אתם אומרים על הזיכרון הזה? האם הוא טוב? http://www.simpletech.co.il/prodPage.asp?prodId=511 זה הדף דגם שלו: http://www.corsairmicro.com/main/products/specs/cmx512-2700c2.pdf אבל כתוב שהוא SDRAM... והאם יעבוד באופן סינכרוני עם המפרט הזה: AMD ATHLON XP 2500+ BARTON?(512k, 333Mhz) Tray CPU Thermal take Volcano Silent Boost CPU Cooler for AMD Athlon XP Abit NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) WD 80GB 7200rpm Serial ATA HDD ALBATRON FX5900XT 128MB וכו'

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??

15. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257 350 שקל OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 אין בעיות תאימות ללוח Gigabyte P35-DS3L? ועל הדרך איך הם ל-OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by esharone,

הורדתי את pcmark2002 ואלה התוצאות שקיבלתי: cpu score: 5848 memory score: 7047 hdd score: 1195 בפעם השנייה שהרצתי את התוכנה אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש קיבלתי: cpu score: 5928 memory score: 7070 hdd score: 1201 האם התוצאות האלה טובות? מה הן אומרות? יש לי פנטיום 2.4c 512mb 400 דיסק קשיח seagate 80gb sata

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by mr.Man,

במהלך שיטוט באיטרנט מצאתי את הדבר היפה הזה: A8N32-SLI Deluxe ושימו לב לזה: True Dual X16 SLI http://usa.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=226&model=744&modelmenu=1

18. Started by elioz.edri,

הודיעו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות שלהם?? ואולי גם סדרות של לוחות אם חדשים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by FuZuL,

יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  20. המחשב מיודע להתעסקות בתחום המוסיקה....קיובייס עם הרבה כלים...השאלה איזה מעבד יותר עדיף... אינטל 805 או AMD 3200??

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by noplease,

שלום, זה הזכרון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10406 הוא מתאים ללוח Gigabyte GA-H87-D3H? פשוט ראיתי שכתוב בנתונים שהסלוטים שלו הם של 1.5V ואני מפחד שיהיה בעיות...

22. יצאו לאחרונה המון המון מעבדים pentium d/m/core2/965 amd /FX60/2X ועוד ועוד אז מה הוא היום המעבד הטוב ביותר? ואם אפשר לדעת מה מחירו של המעבד הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by axaf,

שלום , אני הורדתי הת התוכנה מהאתר שלכם PCMark2002 בלה בלה קיצר זה בודק את מהירות המחשב בסוף ראיתי את נתונתי המחשב שלי והכל היה מצוין עד שפתאום אני שם לב שהמידע שהם נתנו על המעבד היה מוזר: Manufacturer: AMD Family: Duron Internal Clock: 2.04 GHz Internal Clock Maximum: 2.04 GHz External Clock: 166 MHz Socket Designation: Socket A Type: <unknown> Upgrade: ZIF Socket Capabilities: MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version: AMD Athlon XP CPUID: 0x000006a0 Version AMD Athlon, Family Duron? what the fuck is going on? help.

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  24. ???"נתחיל עם אינטל שכנראה תשווק את מעבד הפנטיום 4 3.0Ghz רק בחודש מאי וכנראה רק בסופו" זה ציטוט מחדשה שקראתי היום חשבתי שאינטל כבר הוציאה את המעבדים האלו נ.ב בPCHARDARE מוכרים אותם איך זה? ???

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by moshen1169,

שלום איך אני יכול לדעת אם יש לי מעבד 64 או 32 ביט?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים