עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by subarel,

מכאן

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. (המחירים נלקחים מהחנות TMS) מדוע הזיכרון הזה: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5 עולה רק 357 ש"ח, בעוד שהזיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 עולה 383 ש"ח,כאשר ככל הידוע לי G.skill חברה יותר איכות מTranscend. מה ההבדל בין הזיכרון הראשון לשני שעושה אותו זול יותר?האם יש בכלל הבדל?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by gmppaz,

שלום לכולם, ברצוני ליצור דיסק אתחול (ולא דיסקט אתחול) של MEMTEST ואין לי מושג מה עושים. ניסיתי להוריד את קובץ הISO אך יורד לי הקובץ ZIP. ואם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ עצמו ולהנחות אותי, תודה רבה עריכה: הרבה זמן עבר ואני אשמח לתשובה :-\

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  4. מה תהיה בערך העלות שלהם? ואיך שהבנתי מעבד הפנום 9500 שכבר הגיע לארץ יכול לעבוד גם על לוחות AM2 הישנים. השאלה האם ידוע כמה אחוזים מהביצועים מאבדים אם שמים את ה9500 על AM2? והאם זה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by goku4ever,

חברים ראיתי ב KSP זיכרון של TWINMOS - חברה שאני מאוד אוהב , ב 95 ש"ח ל 1GB השאלה שלי האם כדאי ללכת ולקנות שתיים כאלה שם?! כלומר כדאי לי והאם הם יספקו לי ביצועים כמו זיכרונות אחרים שאני אקנה מ IQPC נגיד. למרות בעיית האמינות של KSP זה סה"כ זיכרון מה יכול כבר להיות בו לא טוב?! אבל תודה ובבקשה תענו לי כי אני רוצה לרכוש אותם כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by lironz1,

שלום, ברשותי לוח אם מדגם 965 של INTEL. כיום יש לי מעבד מסוג E6300 וברצוני לשדרג לQ6600, שאלתי היא האם המעבד יפעל על הלוח או שעלי לשדרגו? אשמח לתשובה מהירה, לירון.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by michael7070,

שלום אני צריך עזרה בבחירת זכרון RAM למחשב קיים, לוח Dual-Channel DDR400 ASUS P5GD1 PRO אני רוצה לשדרג ל- 2 גיגה אין לי מושג מה לקנות אשמח לעזרה, התקציב שלי מוגבל ואני רוצה לשחק קצת עם המחשב לכן השדרוג. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by The_Byter,

שלום, אני מחפש לוח (הכי) זול עם TVOUT, לא משנה לאיזה מעבד. תודה !

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. שלום! יש לי פה מחשב חדש שאני מרכיב לבן דוד עם לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 . כתוב על הלוח אם צמוד לכניסה של הכרטיס מסך החיצוני PCI-E X16, נוסף לכך כתוב גם על המדבקה שעל הקופסה של הלוח אם שיש לו חיבור PCI-E X16 אבל גם בחוברת וגם באתר החברה כתוב את המשפט הבא: (Note 2) The GA-M61SME-S2 supports up to PCI Express x8 mode. (please refer to the VGA cards support list) כאשר אני הולך לרשימת כרטיסי המסך המתאימים ללוח אם זה נמצאים ברשימה גם כרטיסים כמו 8800GTX וכרטיסי PCI-EX16 אחרים. אפשר להסביר לי בבקשה מה הולך פה? האם יש או אין תמיכה ב PCI-E X16. קישור ללוח אם בדף החברה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2507&…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. היי לכולם מעבד AMD 3800X2 לוח ASUS M2NPV-VM . אני מעוניין בזכרון 512X2 667MHZ . רציתי לשאול האם הזכרונות האלו משתלמים: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=VS1GBKIT667D2 או שיש זכרונות יותר מומלצים מהם למעבד וללוח אם שציינתי לעיל.. בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by guynagdai,

NVIDIA® GeForce 7025 / NVIDIA® nForce 630a או AMD 690G איזה צ'יפסט יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by argentinick,

למפרט זול המליצו לי מארז כולל ספק HEC 6K31 300W ו לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H, האם מדובר בלוח אם קטן ובמארז שוכב ?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. אני עומד לקנות רכיבים לבניית מחשב בדומה למפרט המומלץ ב"מפרטים" לגיימרים ב 4500 ש"ח, יש שם המלצה על מעבד : ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB שעולה 825 ש"ח ובמקביל ראיתי את המעבד הזה : ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB שעולה 940 ש"ח אשמח לקבל ייעוץ בעניין - אחד מהם הוא 2 ליבות עם מגה הרץ גבוהה ומגה בייט נמוך , והשני 4 ליבות עם מגה הרץ נמוך יותר ומגה ביט גבוהה יותר.. וההבדל במחירים ממש לא משמעותי..ולכן הבילבול... תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by gggil,

יש לי לוח אם ABIT IG-80 ועליו מעבד פנטיום 4 3GHZ. הייתי רוצה לדעת אם יש איזו אפשרות לשדרג את המעבד (כתוב שהמעבד או סוג הכניסה היא LGA775, אבל זה נדמה לי פינים או משהו כזה אז מה הכי טוב?בחיבור הזה) תודה מראש לעוזרים, גיל

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by davidez2,

היי עקב תקלה בלוח אם שלי GIGABYTE 945 PRO אני מתכוון להחליף לוח. כרגע יש לי מעבד 805D וכנראה שהוא לא יוחלף. צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך במעבד הקיים אבל יאפשר שידרוג בעתיד. חשבתי להשקיע סכום של כ-500 ש"ח בלוח החדש אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by rotemp,

שלום לכולם. אני מעונין לרכוש את המארז הבא http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00130 וקיבלתי המלצה על הלוח אם הבא: GIGABYTE GA-P35-DS3L האם הוא מתאים? אם לא איזה לוחשמתאים מומלץ? למעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by The Liav,

שלום, מישהו יכול לומר לי כמה עולה, הלוח אם של ATI ו AMD ? שמו הוא Amd Ati 780G/V . ואם אפשר כמה עולה בשקלים ולא בדולרים. תודה מראש, ליאב.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by aviram20,

זה הלוח http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VT8%2B אני רוצה לשים לו מעבד 3.4 וזכרונות שתי ג'יגה תומך לא תומך ? לי נריאה שכן לפי מה שאני קראתי שמה

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על החלקים הנל לטובת מחשב ביתי (עבודה משרדית\אינטרנט) תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  20. יש לי לוח 965p s3 rev c2 ובאתר של גיגה ביט בדריברים יש רק rev c1 או c3 במה לבחור?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by oleg85,

אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 400MHZ 1024 לצורך OC. 2 שאלות. 1) מי מבנהם יציב יותר? 2)כדי לעבוד על DUAL CHANNEL צריך 2 זיכרונות מאותו סידרה כלומר תאריך זהה?כדי שלא יהיו בעיות ?(על מה אני צריך להסתכל) תודה.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  22. לא מוצא את זה בביוס. אנא עיזרו...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. שלום לכולם, לי חדש הנושא אבל ככל הנראה ברחבי האינטרנט לא, לא יצא לי להתקל בזה פה בפורום מאז שנרשמתי ולכן מצאתי לנכון להאיר את המצב קצת למי שהנושא חדש לו. מסתבר שיש יבואן איסטרוניקס שהחליט לשים ברקוד משלו על המעבד ולמנוע מאיתנו קירור נאות, מה גם הם טוענים שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות. לא הבנתי למה לא לרשום את המספר הסידורי שאינטל הטביעה במעבד וללכת בצורה שכזאת ולמנוע קירור נאות למעבד. בכל אופן זה מה שקרה לי , מקרה פרטי. קניתי את המעבד עם מדבקה עליו, נורא מעצבן, קניתי אותו במחיר של BOX וקיבלתי מעבד לחוד ומאוורר למעבד לחוד. שום בוקס ושום נעליים, קופסא מקורית של אינטל לא ראיתי בעיניים (למרות שאני לא מפקפק בכך שהמעבד מקורי! מאיפה שאני קניתי בכל אופן..) בשיטוט באינטרנט …

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. שלום אני מחפש לוח אם ל-HTPC עכשיו חשבתי על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H יש לוח מגביל אליו בלי כרטיס מסך מובנה(לא חייב של גיגה ביט) במידה ואין אם אני קונה אותה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך ניפרד יש דרך לנטרל את זה שעל הלוח אם(דרך הBIOS או משהו). כמה שאני מבין בזה כול עוד הכרטיס המסך המובנה פעיל הוא לוקח לי זיכרון RAM מהמערכת ואז זה יהיה זיכרון שמתבזבז. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .

• 0 תגובות
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.