מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
כתבה מתוך וואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4/589532 אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות השוק. במקביל ה…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם אפשר לשים זכרונות DDR2 3200 במקום זכרונות DDR 3200?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות 256X2 DDR400 שעובדים ב 266 MHZ על הלוח של ABIT NF7. לפי מה שראיתי ברשת ובמניואל, רק שתי חריצים עובדים ב 400MHZ, ולא הצלחתי להבין איזה מהם... בכל מקרה, יש לכם רעיון איך לגרום לזיכרונות לעבוד ב 400? ניסיתי שילוב של כל החריצים , וזה עדיין לא עזר. הזיכונות תקינים , ועבדו ב 400 במחשב אחר. תודה
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כלומר מה הכרטיס החיצוני שלא יתן שום שיפור בביצועים ויהיה כמו התצורה למעלה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח אינטל Shrewsbury לעומת לוחות Asus או GIGABYTE בהנחה שאני לא מבצע OC. האם הלוחות אמינים? ביצועים טובים (צי'פסט 965)? אתר נוח להורדת דרייברים? עד היום השתמשתי בלוחות Asus ואני מרוצה עכשיו קיבלתי הצעה ללוחות אינטל. אנא שתפו אותי בניסיונכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הלוח שלי מניאק קטן, כנראה שהלך איזה חיישן טמפרטורה. היות והמעבד כבר זקן, אין טעם להחליף רק את הלוח ואז להביא שילוש חדש עוד שנה. אז אני מחפש שילוש חדש. הבנתי שכרגע המעבד הכי רציני בשוק השפוי יחסית הוא ה2600K, האם יתאפשר לשלב אותו עם לוח ו12 ג'יגה זכרון בלי לעבור את ה2000? אם לא, האם ניתן עד 2500? אני לא חושב שאני צריך לוח אקסטרים, אבל עושה רושם שאני צריך אחד עם south bridge עמיד במיוחד לחום, היות ותהיה מעליו מפלצת אש-שאול. לא מתוכנן OC בעתיד, כי למדתי שזה מיותר (: כמו כן, אני צריך כרטיס קול על הלוח, ואין צורך בכרטיס מסך.
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה נשאל קודם...מה ההבדל שיש בלוחות לAMD בין אחד לאחד,החברות השונות....(ביצועים בלבד)... איזה צ'יפסט הכי טוב ל(AMD 64 (754....הNF3 או הVIA או הSIS???..ואיזה?? ומה עדיף מבין השתיים את ה GA-K8NS או ה EPoX EP-8KDA3J (שתיהם NF3 250GB) בהנה שאני משתמש שלא עושה OC....ואם אני עושה OC מה יותר טוב??
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון ddr אבל יש כול מיני סוגים כמו: ddr pc2300/400 וכדומה אז איזה אני צריך ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון חדש של 2GB הנה הלוח אם שלי: Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC ואני עכשיו מזמין גם ספק כוח חדש: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=991 ככה שלא תיהיה בעיה להריץ כרטיס זיכרון 2GB אני מעוניין להזמין כרטיס זיכרון 2GB עד 200 שקל! חריגה מקסימלית 10 שקל!
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3P תומך ב-SLI?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת זיכרון למחשב האפשרויות: twinmos twister 1gb (מחיר של 1700~ ש"ח לזוג) או את הקיט של g.skill הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 (~1500 ש"ח) הזכרונות ישבו על GigaByte ?965P-DS3 s775, DDRII 800, PCI-E?, עם מעבד 6600, והמחשב אינו מיועד לoverclocking. אבקש חוות דעתכם בנושא. תודה, ערן.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לכמה שנים בערך לוח אם שקניתי היום יהיה רלוונטי לשדרוג (נגיד שקניתי את הלוח אם הכי מתקדם והכי יקר למשתמש הביתי לא לשרת) אני מתכוון ברמה של דור מעבד נגיד שהלוח שיש היום מתאים לדור 10 אז שנה הבאה שיהיה דור 11 זה כבר לא רלוונטי ? שמעתי שיש הבדל בין פלטפורמה של intel ל amd אבל אני שואל לשני הפלטפורמות כיוון אחר האם לוח אם שתמך בgtx יוכל לתמוך ב rtx כל כמה זמן יש ddr חדש ובקיצור אם קניתי לוח אם הכי חדיש לכמה שנים קדימה אני יוכל לשדרג אותו עד שכבר החומרה באותה תקופה לא תתמך בלוח האם הזה כמובן שאני יודע שאי אפשר לדעת איזה טכנולוגיות צופן העתיד אבל בהסתמך על שנים קודמות כל כמה זמן יש שינוי מהותי
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני קונה זכרון 512 מגה 3200, 400 mhz יש לי שתי אפשרויות- או samsung או ncp התקציב לוחץ וההבדל 50 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים... מה לעשות? המוכר אמר לי שבסמסונג אתה משלם את ה50 ש"ח האלה על השם.... תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי על הלוח אם רק 2 חיבורים לכבל SATA2 , הבעיה היא שיש לי ככה: 1. כונן קשיח 80GB בSATA1 2. כונן קשיח ראשי 160GB בSATA2 3. צורב DVD בינתיים אני מסתדר עם חיבור של 2 כוננים, אבל אני רוצה לחבר גם את הצורב, כדאי לחבר אותו בIDE ?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה התוכנות של הN4 ? מה יש בו.... אני מיתכוון לדגם היקר ביותר ....... מה ההדבל בינו לבין N3 ?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצאתי לישאול אם יש משמעות DDR 400MHz CL2.5 לה DDR 400MHz CL3 הוא בהריך אותו דבר ? הוא cl2.5 יותר טוב מי cl3 ?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום יש לי מארז עם AIR GUIDE, ואני רוצה לרכוש מארז חדש שיהיה לכמה שנים גם לעבוד איתו עם התושבת החדשה LGA1366, רציתי לשאול האם אפשר עכשיו לקנות, האם זה יתאים לתושבת החדשה וללוח שמתאים לתושבת החדשה, היום זה X58 הצ'יפסט, וראיתי שיצאו הרבה לוחות כאלה, אני שואל אם הלוחות האלה הם בגודל ATX רגיל כמו ה775 והמארז יתאים להם או לא? נ.ב. גם אם יתאים מבחינת הגודל, אני שואל אם מישהו יודע אם זה יתאים מכל הבחינות, למשל אולי מבחינת זרימת אויר ושאר הדברים יהיה צריך מארז אחר? תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למחשב ישן מאוד [בן 8 שנים] כרטיס מסך 430GT 1GB Point of view, אבל הלוח שלו זה ASUS P4PE והוא אפילו לא תומך בזיכרון DDR2 ??!!!! אז רציתי לדעת אם זה יעבוד... [דרך אגב אני מחליף גם ספק כוח.] תודה מראש [=
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מיועד לגיימינג, לוח אם ASRock - h61m-hvs, כרטיס מסך Phoenix GTX 1650 SUPER OC 4GB (צריך להגיע היום), מעבד I3 2120. חשבתי לשדרג ל i5-3750k משתי הסיבות הבאות: א) הוא הכי חזק שהלוח אם שלי תומך ב) עשיתי השוואה עם i5 4590 שזה המינימום לאססין קריד ולהלאה וראיתי שהוא בכמה אחוזים יותר חזק אז אני אוכל להריץ אותו (אם אני מבין נכון). המחירים היו נראים לי כל כך יקרים (130$ למחודש באמאזון, ולא הבנתי אם זה כולל משלוח ומיסים) שכבר חשבתי שאולי עדיף להשקיע בלוח אם ולקנות באותו מחיר מעבד קצת יותר מודרני (ולא דור שלישי משנת 2012), ואז נכנסתי לאלי אקספרס וראיתי את המעבד הזה ב50 דולר כולל משלוח, אז רציתי לשאול אם באמת זה אמין, ואם כדי לקנות את זה או לעשות משהו אחר, או להשאר לסחוב עם…
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
- 2 followers
-
-
=> רציתי לדעת אם זה אפשרי שבערוץ אחד יהיו לי 2 כרטיסי זכרון בתזמון CL3 ובערוץ השני 2 בתזמון CL2.5 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
אהה??..כאילו לקנות אתלון 64 3000+ או אתלון מוביל 64 3000+??... המוביל מגיע עם 1.8GHZ והרגיל בא עם 2.0GHZ...אם הוא טוב לOC אז לא בעיה להגיע לכזה.. סתם שאלה ...על כמה FSB עובד האתלון 64?...וכמה עובד איטנל לדוגמא 3.2HT E....
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם ..! יש לי מחשב דיי ישן (אבל טוב אני אוהב אותו).. החלפתי לוח היום בעקבות בעייה מסויימת שהיתה לי מ asus p4s-x ל- intel 865 דיי פשוטים.. עכשיו, הלוח "החדש" הינו משומש ונלקח מהחשב של אחותי .אז כשחיברתי הכל והפעתלי אני מקבל 800 מגה הרץ פחות מהמקור... גם בביוס וגם במאפייני המחשב שלי... ראו תמונה ותעזרו לי בבקשה... תודה מראש!!! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 01:44:41 בבקשה עזרה[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה מקביל בביצועים ל- XP2000, EPOX 8K5A2 מקביל לו בINTEL גם לRDRAM וגם ל DDR
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-