עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- קניתי מחשב עם כרטיס מסך 9600 אבל במנהל ההתקנים לא רשום שם היצרן פתחתי ת'מארז וגם על הכרטיס אין שם איך ניתן לדעת של מי הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  2. Started by nesber,

קניתי AMD64 בזיגזאג והם תמיד מדגישים לא להתקין את הדרייברים של IDE שבאים עם הדרייברים של NFORCE. מישהו יודע למה? האם אתם מתקינים?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אוקיי , אני וחבר שלי עשינו אוברקלוקינג לכרטיס מסך והכל עבד טוב וזה ואז נכנסנו ל-Bios לבדוק אוברקלוקינג למעבד ושינינו משהו ועכשיו יש את הבעיה הזאת עם הציפצוף הארוך.. ניסינו לעשות ריסט לביוס ע"י הוצאת בטריה אך ללא תועלת אני כבר נואש חבר שלי חושב שהלך הכרטיס מסך .... בבקשה כל מי שיוכל לעזור עזרה תתקבל בשמחה בתודה מראש טומי.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  4. חברה אני צריך לוח מטורף והטוב ביותר שאפשר להשיג בזמן הקרוב (שבוע הקרוב) תודהה

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by nesber,

אני מדבר על רכיבים לא נעים, כמו זיכרון מעבד, לוח או כרטיס מסך(בלי להתייחס למאווררים כמובן): האם יכול להיות רכיב שעובד, אבל מדי פעם יש "בעיות" כמו ירידה בביצועים, קריסה או פעולה לא תקינה של תוכנה כלשהי? זה 100 אחוז תקין או לא תקין בכלל או שיש מצבים באמצע? ראיתי תוכנה שבודקת את יציבות הזכרון...למה הכוונה?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by udi,

שלום רציתי לשאול האם משהוא יודע אם יש לחברת Kingston זכרונות טובים שעובדים על DUAL DDR ואם כן מה הדגם ? אני מדבר על [ 1GB { 512X2 תודה על העזרה .

7. Started by morientes,

אני מעוניין לרכוש לוח אם NF4 SLI ואני מתלבט בין שלושה דגמים gigabyte asus msi למרות שאת ה-MSI אין עדיין בארץ (האם שווה לחכות) תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. Started by benx,

מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by coil,

שלום קניתי לפני כמה ימים את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4836 ויש לי שאלה/בעיה קטנה איתו. יש שם סלוט לכבל של הספק אבל בסלוט יש יותר מידי פינים אני מחבר את החוטים ונשארו לי 4 פינים חופשייםץ השאלה שלי היא האם זה אמור להיות ככה? הנה תמונה יותר מדויקת של הסלוט, מה שנשאר לי חופשי זה ארבעת הפינים מצד שמאל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by nehmia,

אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל מה זה עושה מה ההבדל אם המספרים יותר גדולים או קטנים?

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  11. בשעה טובה הגיע המחשב שלי, לוח K8NXP-9 של גיגהבייט. עם הלוח מגיע כרטי הDPS של גיגה בייט שמוסיף עוד 3 פאזות ללוח, בצד ימין תחתון שלו יש דיודת ענק (כתוב עליה משהו עם 6.3V), והיא נוגעת בול באחת באותו הגודל על הלוח. השאלה היא האם זה מסוכן? זה אמור להיות ככה? אני לא מדליק את המחשב עד שלא תהיה לי תשובה... (מצטער אם אני קורא לדברים לא בשם הנכון, לא מבין יותר מידי ברכיבים אלקטרונים)

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. יש לי לוח אם K8NS ULTRA 939 של GIGABYE יש עליו כרטיס קול מובנה כמובן, אז ככה הבעיה היא שגם אם אני שם את העוצמה של ה VOLUME על הכי חזק... זה לא ממש חזק.. במחשבים ישנים אם אתה שם את זה על הכי חזק.. אתה שומע פי 3 יותר חזק מאשר בלוח האם החדש הזה.. האם זה בעיה מוכרת? האם זה בכוונה ככה? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by AvigdOr.GT,

קניתי זכרון 512DDR CL 2.5 של קינגסטון. הזכרון יושב על לוח asus p4s533. עכשיו המחשב כאילו לא מזהה את הזכרון, הוא לא רושם את הדגם שלו, כמו שהיה לי על הסטיק הישן, וגם שאני מריץ Prime95 הוא נותן לי error שהולך ככה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file קראתי בקובץ הזה, לא ממש הבנתי, מה אתם אומרים שכדאי לי לנסות? לשנות מקום של הזכרון? לשנות את המהירות שלו בביוס אולי? כי המעבד שלי (2.4) עובד על 166 ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by BlackDiablo,

כן כן כבר אפשר לקנות את הCOMBO של GIGABYTE בנועה ב3600ש"ח הנה דוגמא למפרט הכי פשוט שאפשר להרכיב עם זה: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 120/7200 SATA 8MB 535 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NXP SLI + 3D1 6600GTX2 3670 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 410 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7110

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  15. שלום לכולם, אם תוכלו להסביר לי משהו קטן, קיימים ארבעה לוחות NF4 של ג'יגה כיום, Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 (רק השבוע הופיע) אני יודע מה כביכול מבדיל ביניהם,אבל מה שקצת מוזר לי הוא מדוע ה-Gigabyte K8N Ultra SLI Nforce 4 עולה ב200 ש"ח זול יותר מגם ה ULTRA וגם ה SLI,שהוא כביכול מכיל את שניהם... עכשיו אני תוהה על מה כדאי לי ללכת,אני רוצה שבוע הבא להזמין,נכון אולי היה כדאי לחכות אבל הבנתי שהלוחות האלה של ג'יגה מעולים,במיוחד שאני לא אוברקלוקר ולכן אין טעם לחכות ל DFI או MSI שחוץ מ OC יהיו שווים לאלה. מבחינת המחיר,אני מעדיף לא להוצ…

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by generalA,

מהם מעבדים מסוג Centrino ו- Dothan, ומה ההבדלים ביניהם? זה עבור מידע לרכישת מחשב נייד בשבילי לאוניברסיטה.. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by אלוף במחשבים,

שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by holy_banana,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  19. Started by bd,

למעבד P4 775 3GHZ 800MHZ 1MB שיהיה גם PCI EXPRESS לעתיד אני לא יודע מה לבחור 880.00 ¤ ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 830.00 ¤ Gigabyte GA-8I915P Pro Intel 915 Motherboard 709.00 Albatron PX915P Pro ICH6 LGA775 Motherboard או משו אחר ... אני לא מתחנן אובר קלוק או משו

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by yanivganor,

שלום, האם יש הבדל בין הטכנולוגיה של ה 90nm לבין ה 130nm ? ביצועים ? פליטת חום ? יציבות ? תודה

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  21. בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. הזכרונות הם אלה: ?256MB Hyper-X Kingston? (מ-KSP) ?256MB (XMS) Corsair CL2?(מ-KSP) Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX(מנועה מחשבים) איך הם בהשוואה ל-BH5 שמצויין בכותרת? הזכרונות שהראיתי שווים יותר?שווים פחות?שווים אותו דבר? זה חשוב כי מישהו אמר לי שזכרונות שווי ערך ל-BH5 עולים בחנות 1200 לשני סטיקים של 256. אני רוצה לבדוק כי אם לא אני אוריד אותו במחיר....[=

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by omerha,

אני יודע שהוא מזייף אבל בכמה ?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  24. אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??

• 0 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים