מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש P3 500MHz עם 128 מ"ב זיכרון פנימי (PC100). הכרטיס מסך שלו הוא GF2 MX400, שאליו הוא שידרוג לא מזמן... היה שיפור בביצועים מהכרטיס הקודם (V3), אבל אני חושב שהמעבד שלו מונע ניצול מלא של הכרטיס, למרות שגם הוא די Outdated... הוא מעוניין לשדרג מעבד+לוח במינימום כסף. ההצעה שלי היא Asus A7V-E (קראתי עליו ביקורות ובזמנו אף שקלתי לרכוש אותו!), עם Duron 1200MHz. הזיכרון הפנימי נשאר, ומאחר שהוא PC100, וגם הדורון עובד על 200MHz, אז זה בסדר. הלוח לא תומך "רישמית" ב 133, אבל זה ה KT133E, שהוכח כמוצלח ל O/C. השאלה שלי היא האם הדורון הזה יתאים ללוח? הוא עושה שימוש במכפלה של x12, והלוח מאפשר עד x12.5, כך שמבחינה זו זה בסדר. עכשיו, רק נותר לי לברר האם זה Duron "Morgan" . אם כן,…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש לוח אם עד 600 שקל מקסימום!! אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד אני ישמח מאוד.(בבקשה רק מKSP)
-
- 13 תגובות
- 841 צפיות
-
-
האם מישהוא מכיר את הלוח הזה? או יכל להמליץ לי על לוח אחר במחיר שלו(מתוצרת גיגבייט או אסוס או אינטל) פחות או יותר...זה ממש דחוף... תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
למה באמת AMD מתחממים יותר מINTEL, מה גורם לכך? וכיצד זה משפיע? נ.ב: מי, אבל מי באמת יותר טוב, AMD 2200+ או INTEL 2.26 ??? רצוי שתביאו גם הוכחות ;D תודה מראש :saint:
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ראיתי במדריכים של האוברקלוקינג שרשום > המונח "ליבה" מתייחס לסוג ספציפי של מעבד, כאשר מעבדים בעלי ליבות שונות יכולים להיות שייכים לאותה משפחה, גם אם לשניהם תכונות שונות לחלוטין (לדוגמא, מעבדים המבוססים על ליבת Conroe שייכים למשפחת Core 2 Duo, כמו גם מעבדים המבוססים על ליבת Allendale). השאלה היא מה ההבדל בין Core 2 Duo ל- Allendale כי יש לי מעבד קונרו ואני לא מבין למה רשום לי בתוכנה CPU-Z ניים קוד Allendale. לא הבנתי כל כך מה שהסבירו במדריך אם תוכלו לענות לי תודה..
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
דור ה-Core ה-11 עדיין לא סיים את תפקידו ההיסטורי בשוק הניידים - עם דגמים בכירים של שש ושמונה ליבות המסתמנים כמוכנים להשקה בכל רגע ואפשרות לרענון מהיר עבור הקטגוריה החדשה שנוסדה לאחרונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כבר כמה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש ההתלבטות שלי אם לקנות או לא נובעת מכך שהבנתי כי עדיף לי לחכות עד שיצאו יותר מפרטים מבוססי AMD 939 השאלה היא אם הדבר באמת מוצדק ובאמת עדיף לי לחכות.. או לקנות עכשיו מחשב ? אם אכן עדיף לחכות, אני אודה לכם אם תתנו לי הערכה מתי המפרטים מבוססי ה AMD 939 יכנסו לשוק בצורה מאסיבית יותר ע"מ שתהיה לי הערכה - עד מתי לחכות תודה לכל העוזרים!
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עולם החומרה מתכנס דיגיטלית בשביל לחגוג חדשנות בקומפיוטקס 2021 - ואינטל היא מהראשונות שמעדכנת לגבי כל מה שחדש אצלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
???
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אמור לצאת בכלל ? או שכבר יצא ?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כנראה שכרטיס הקול, שנמצא על הלוח אם, הפסיק לעבוד בסטיראו. עכשיו אני חושב שזה אולי בגלל האוברקלוק שעשו לי, בפורום אבורקלוק לא ממש עזרו לי להבין איך אני מחזיר את זה למצב המקורי. בכל אופן רציתי לדעת איך אני מעדכן את הביוס שלי? ואיך אני יודע איזה גרסא יש לי(rev. 1 או 2)?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי p4 3.4ghz +7800gtx, ואני רוצה לדעת אם אולי הראם cl4 שלי מגביל אותי. הזיכרון שלי הוא 533 מגה הרץ אבל עם cl4 גבוהה. אז נראה לכם זה יגביל אותי? לפי מה שהבנתי לא, כי זה זמן גישה גבוהה אבל זיכרון מהיר. אני צודק? עזרה plz!
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תשמעו יש לי מערכת דיי טובה תבדקו במפרט שלי. כמו שכולם וידעים כבר מערכות אינטל הרבה יותר טובות לאוברקלוק. אז השאלה שלי האם לא כדי להחליף נגיד למעבד של אינטל 2GHZ ו לוח אם שבאס שלו 333 ולעשות אוברקלוק גדול למעבד. הרי אני יגיעה לביצועים יותר גבוהים לא??? אם כן תגידו איזה לוחות מומלץ לקחת לאינטל שהם 333 ויש להם FEATURES די טובים כמו למשל RAID כ.קןל שישה ערוצים וUSB2 כי אלו הדברים שיש לי כרגע בלוח הנוכחי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
או קי אז זאת שאלתי יש לי פ4 3ג עם 512 מגה זכרון במהירות 400 מגה הרץ משום מה ב CPUZ 1/25 רשום FRECQNCY 201 MHZ CAS#LATENCY 2.25 RAS TO CAS DELAY 3 3 RAS#PRECHARGE CYCLE TIME 8 למה הוא מורה על 200 מגה כאשר הזכרונות 400? הזכרונות הם קינגסטון 400 256*2
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי איזה דגם בדיוק.. היה לי פעם לוח שלהם ואני מתלבט מאוד אם לקנות שוב למרות שהוא היה לא רע.. מעדיף לקבל עצה ממבינים יותר ממני.. ואם לא איזה לוח עדיף? (כנראה עם מעבד E6600)
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה זה Dual Channel. האם זה כמו RAID, במובן הזה ששני כרטיסים של 1GB מספקים קיבולת של 1GB במהירות כפולה? או שהקיבולת של שני כרטיסי ה- 1GB היא באמת של 2GB?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האלן בקרוב אני משדרג את המחשב לoc למעבד(וכרטיס מסך),רציתי לדעת עם 450 שקל יספיקו לי ללוח איכותי. יש לי מעבד d אני מתכנן oc מטורף אלא משהוא נחמד. ולגבי זכרונות,ראיתי שהמחירים ירדו,סייטק אחד של גיגה זכרון יספיק לי? לoc? (זכרון של קינגסון667 אני פשוט מתכנן לי תקציב.תודה.
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרגע רק לוח וכרטיס מסך כרגע יש לי מעבד פנטיום 4 2.5 אני רוצה לוח עם PCI-E ויתמוך גם במעבד שיש לי וגם בפנטיום D (שאני יוכל להחליף בעתיד) ועוד שאלה, אפשר להפעיל זיכרון DDR על לוח שמאפשר DDR2?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על פניו לא משהו מעניין. יש שם עוד 100 מגהרץ אבל יש עוד משהו משונה שגיליתי עכשיו שלא ממש בולט בשום מקום. 4150 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77486/...Cache-3_50-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 72°C 4160 באתר של אינטל http://ark.intel.com/products/77488/...Cache-3_60-GHz יש פה נתון מעניין : TCASE 66.4°C ויש עוד הבדל. ב 4160 יש משהו שאין ב 4150 ושמו Secure Key שאינטל אומרים עליו ש "Intel® Secure Key consists of a digital random number generator that creates truly random numbers to strengthen encryption algorithms." אז מה הם עשו שם בעצם עם הטמפרטורה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD 64BIT אבל נתקלתי בכל מיני שמות של ליבות. הייתי רוצה לדעת מהם ההבדלים העיקריים ביניהם אם יש. - Newcastle , Sledgehammer, Clawhammer, Winchester, תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הלוחות אם של אינטל ? לא מבחינת OC מבחינה של רכיבים איכות מוצר סופי . חבר שלי עבד בבאג מחשבים והוא אמר לי שהלוח הזה בעייתי מלא מסכים כחולים והממשק של הביוס שלו קצת בעייתי לא כמו בלוחות הרגילים יש לי אפשרות לקנות ASUS / GIGABYTE G31 לוח אבל שמתי עין על הלוח של אינטל G31 http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg31pr/dg31pr-overview.htm מה אתם אומרים עליו ? הוא קצת יותר יקר 270 ש"ח . ואני אזמין איתו זכרונות 2GB 800 *2 של סמסונג סה"כ הנזק 490 ש"ח לא כולל משלוח .
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
איזה מאוורר מומלץ למעבד הנ"ל? והאם צריך לשים משחה תרמית למעבד? תודה רבה לעונים ו חג שמח
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667Ultra הם יעבדו על מעבד 2.4B ואני לא אעשה עליהם ש-ו-ם OC... אז מי מהם נותן ביצועים יותר טובים ללא OC? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-