עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oded15,

לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אז אני אשארל פשוט כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by XCG120,

לאחרונה יש בשוק הרבה סוגים של תושבות וערכות עד שנוצר מצב של בלאגן.... 1.איזה ערכת שבבים הכי חזקה בשוק היום? 2.מה ההבדל בין התושבות הקיומות בשוק בין העדכנית "לישנה"של החודשים האחרונים? 3.האים למשל למעבדי I7 יש סוגים שמתאימים לתושבות שונות ,כלומר אותו "חוזק" אותו "עיקרון" רק שיש את הקטע של התאימות לתושבת? 4.למה יש הרגשה שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ותושבות שונות? 5.האים צפויות בחודשים הקרובים לצאת עוד "תושבת" או ערכת שבבים? 6.איזה תושבת הכי עדכנית בשוק והאים יש קשר לחוזק של מערכת ,כלומר למשל סוג של תושבת שמתאימה למחשבים חזקים או שאין קשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  3. http://www.fudzilla.com/content/view/17539/1/ אינטל משאירה מעבד 1 לשוק האולטרה גבוה למשך שנה שלמה ורק אז היא תחשוב אם לחליף אותו...

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. בלי שירדו ביצועים או משהו , כי זה מפריע לי.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by אמתי,

מישהו יכול לאמר לי איך מאפסםי את הלוח אם ? P35 DS3L

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by moshepsh,

שלום שנה טובה וחג שמח לכל חברי הפורום יש לי לוח אסוס p8z68 deluxe/gen3 ומעבד מתוכנן core i7 2600 כתוב בספר שהמתח לזיכרונות הוא 1.65 וולט המעבד מתאים למהירות זיכרונות של 1333mhz בטבלה של הזיכרונות שמתאימים ללוח כתובים דגמים עם מתח נמוך או גבוהה יותר השאלות הם : 1. האם הלוח מתאים את עצמו אוטומטי למתח הזיכרון או שאני צריך לשנות בעת ההתקנה של מערכת ההפעלה 2.האם הזיכרונות בנויים לקבל מתח יותר גבוה ואז לא צריך לשנות כלום והלוח בנוי לעמוד בזה 3.אם הזיכרון במהירות של 1600 במקום 1333 זה ישפיע על ביצועי המעבד?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by D135,

האם במהלך החודש-חודשיים הקרובים תהיה ירידת מחירים צפויה במעבד הQ9450? אני מדבר על ירידה למחיר כמו 1400-1500.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. מה ההבדל בין תזמונים לתדר בזיכרונות? ואיך החברה הזאת-Twinmos ? מצאתי אותה ב1 גי'גה 667 ב430 ש"ח

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  9. Started by motir,

היי, האם יש הבדל מהותי בין כרטיס Firewire (שמחובר PCI) או יציאת Firewire שמסופקת כחלק מלוח האם? האם יש הבדל במהירות / איכות / אמינות החיבור? האם מישהו פעם שמע על הבדלי ביצועים של Firewire בין לוחות אם? תודה מראש! מוטי

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. שלום חברים אני צריך המלצה ללוח אם למפרט הבא עד תקציב של 850 ש"ח + -: מעבד E6600 כרטיס מסך LEADTEK 640 MB GTS זכרון 2GB של KINGSTON הרד דיסק SAMSUNG 320 GB kj + WD 160 GB צורב NEC 7173 + LITEON אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS P5K Gigabyte GA P-35 DS3 אשמח לעצתכם דן

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by Skippy,

הם הולכים לצאת עוד בערך חודש אבל במחירים מטורפים?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  12. היי, אני ממש לפני שידרוג מעבד אני אמכור את הפאלומינו 1800+ הנוכחי ואקנה בארטון 2500+ (שקלתי גם 3000+ עם OC ל 3800 בערך 189 ~ 192 FSB אבל ירדתי מזה) הכתבה הביאה לי את החשק בטירוף למעבד הנייד הזה. השאלה היא היכן אפשר לקנות כזה ? האם מישהו יודע ? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by Vladgi,

שלום, קניתי לוח אם חדש מדגם epox 8rda3+ והוא פשוט לא מזהה כרטיסי pci אני חושב שזה משהו בביוס, אבל בחוברת של הלוח אם לא מצויינות שום הגדרות להפעלת כרטיסי ההרחבה, אז החלטתי לפנות לפה ולראות אם למישהו יש רעיון מה אני צריך לשנות בהגדרות? תודה מראש (הביוס הוא של phonix נראה לי) לא הייתי בטוח לאין זה שייךתמיכה טכנית או לפה..

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  14. Started by itaim,

רציתי בהתחלה לקנות את IC7 אבל חבר שלי אמר לי שהוא לא כל כך טוב יש הגבלה במתחים לזכרונות והוא לא מראה טמפרטורות מדוייקות אני צריך אותו לOC חשבתי אולי על Asus P4P800 Deluxe (צ'יפסט 865) כדאי??

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by amitai124,

יש לחבר שלי לוח אם בשם asus m4n78 ורשום שם שיש כפתור שמשפר את המהירות של הלוח אם ואת הביצועים מישהו יודע איפה הכפתור נמצא ? זה מה שרשום "turbo key preformance boost"

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by maishar,

שאלה בקשר ללוח-אם של MSI דגם B75MA-E33. האם יציאת ה- HDMI שלו תומכת באודיו? או במילים אחרות, האם אני יכול לחבר את יציאת ה- HDMI לרסיבר בשביל אודיו (כך שהרסיבר ימיר את האור הדיגיטלי לאנלוגי) או שאני חייב לחבר את הרסיבר ליציאות האנלוגיות (3.5mm) של לוח-האם ולתת ללוח-האם לבצע את ההמרה (שהרבה פחות איכותית מאשר ברסיבר כמובן)? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by adamjo,

יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by SpLiNtEr,

יש לי שני זיכרונות של 512 ואני מעוניין לקנות להם גופי קירור אם מישהוא יוכל להמליץ לי על גופי קירור מסויימים,יבורך בתודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by gilsc,

למחשב חדש, מעבד Q6700, 4GB DDR2 לא מתוכנן OC איזה לוח יתאים יותר - Asus P5Q Deluxe או MSI X48-C Platinum אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by Nitro,

מה בעצם ההבדל בין 2 הלוחות..? והאם יש תאימות מלאה בין לוחות אלה לזיכרונות A-DATA...? תודה! נדב.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אפשר לנעול...הבעיה נפתרה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by eladbu,

או קי אז זאת שאלתי יש לי פ4 3ג עם 512 מגה זכרון במהירות 400 מגה הרץ משום מה ב CPUZ 1/25 רשום FRECQNCY 201 MHZ CAS#LATENCY 2.25 RAS TO CAS DELAY 3 3 RAS#PRECHARGE CYCLE TIME 8 למה הוא מורה על 200 מגה כאשר הזכרונות 400? הזכרונות הם קינגסטון 400 256*2

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  23. GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667Ultra הם יעבדו על מעבד 2.4B ואני לא אעשה עליהם ש-ו-ם OC... אז מי מהם נותן ביצועים יותר טובים ללא OC? תודה לכל העוזרים...

24. Started by knight_xs,

יש לי במחשב לוח אם מסוג Intel® Q45 Express Chipset אתה יודעים עליו משהו? טוב לא טוב? יש מקום לכרטיס מסך נוסף? ואם לא טוב, יש לכם לוח אם טוב להמליץ לי עליו עד 600 שקל? תודה רבה רבה לעוזרים מראש:]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by the_big,

הגעתי להחלטה כמעט סופית ההתלבטות שלי בנוגע ללוחות אם היא בין ?P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2? לבין ?8N-SLI s775, DDR2, SATA2, 2xPCI-E? ההבדל בינהם במחיר הוא 70 ש"ח (בKSP) לטובת האסוס. מה אתם ממליצים להוסיף 70 ש"ח ולקחת מותג או שזה מיותר :bash:

• 2 תגובות
    • 436 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.