עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RDS,

טוב, אז החלטתי לקנות מחשב, ואחרי שכבר הייתי מקובע ל-3800X2... ראיתי איזה דיון שכתוב בו, שה-E6300 משתלם בהרבה, למרות שהוא יותר יקר... אפילו ראיתי שהוא יותר טוב מ-ה4200... בכל מקרה... האם ההפרש במחיר שווה את זה? השימוש העיקרי שלי הוא משחקים... לפי מה שהבנתי הפנטיום מתחמם מהר יותר מהAMD.... זה נכון גם לגבי ה-Core 2 Due? לגבי הזכרון... רציתי עד עכשיו זכרון 1G של קורסאייר... אז קודם שאלה, מה עדיף? 1G? או 1G שני סטיקים של 512? ובקשר לחברה, ראיתי שמשהו המלי. על Twinmos... זה הפרש של משהו כמו 200 שקל... הוא באמת שווה משהו?מה הוא שווה לעומת הקורסאייר? הקורסאייר יותר יקר רק בגלל השם או מה? אני מדגיש, שמוש עקרי משחקים... סליחה על ההרבה שאלות ותודה

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  2. כותרת^^.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by adamjo,

יש לי בביוס אפשרות בכל האזור של התדירות זכרונות והמעבד משהו בשם c.i.a 2 ואפשרויות של רגיל בינוני מהיר סופר מהיר וכו... מה זה אומר ועל מה זה ישפיע

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by Lanzar,

בפנדס אמרו י שהקריאה של הטמפרטורה של המעבד בלוח הזה היא גבוהה מהטפרטורה האמיתית זה נכון ?? ועם כן אז בכמה ? אמרו לי שמשהו כמו 7~10 מעלות...

• 7 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by SpLiNtEr,

יש לי שני זיכרונות של 512 ואני מעוניין לקנות להם גופי קירור אם מישהוא יוכל להמליץ לי על גופי קירור מסויימים,יבורך בתודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by gilsc,

למחשב חדש, מעבד Q6700, 4GB DDR2 לא מתוכנן OC איזה לוח יתאים יותר - Asus P5Q Deluxe או MSI X48-C Platinum אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by nir2002,

שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג) המערכת שברשותי: מעבד - intel core i7 920 2.67GHz לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58 זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z - NB Frequency - 2137Mhz DRAM Frequency - 534.5Mhz בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240 שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500 תודה לעוזרים ניר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. בכל אתרי המכירות הפומביות התחילו לאחרונה למכור מחשב בשם via 2000plus עם 128מגה זיכרון ו-40גיגה הארדיסק בפחות מ1000ש"ח חיפשתי על המחשב הזה בגוגל, מתברר שהשם 2000plus הוא איזו המצאה ישראלית לVIA אין דגם של שום דבר שנקרא ככה, והשם הזה לא מוזכר בשום אתר לא ישראלי. בכל מקרה הבנתי שמדובר במחשב עם מעבד C3 של VIA, אבל מה שלא הצלחתי למצוא הוא איזה לוח ואיזו גירסה של C3, מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by gilka,

שנה טובה. בקיצור מה ההבדל בינהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by guyx77,

האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של הדגמים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. מעונין לקנות לוח אם תומך pci-e למעבד intel עד 500 ש"ח. הודה מאוד לכל העונים

• 21 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by aviram20,

יש לי מחשב דיי מהיר 2.8 אבל אני לא מסתפק בו מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב מהיר? אבל מהיר מהיר מהיר הכי מהיר שיש מטוס שיהיה אני גולש באינטרנט משחק מדי פעם וכאלה מה ממומלץ עד 3 אלף שקל

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  13. הכל רשום בכותרת אבל למען אלו שאין להם כח להזיז את העיניים לשם: אני מחפש לוח שהוא נחמד לאוברקלוק (לא משהו רצחני... משהו לאובקלוקר המתחיל) לסוקט 478 עם אפשרויות שדרוג בעתיד (SATA 4 SLOTS OF MEMORY...) בתקציב של 500+ - רצוי שהוא יהיה ב KSP... המעבד שאמור להתלבש על הלוח הוא P4 1800 (פשוט עם הלוח הנוכחי בלתי אפשרי לעשות אוברקלוק!) תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by shemaviv,

יש לי לוח אם מסוג: http://www.outletpc.com/c3850.html אני מעוניין להוסיף זכרון 1GB ל ג'יגה הנוסף שיש לי. השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף זכרון מסוג DDR 800MHZ ללוח הזה? כי אני רואה שהוא לא תומך מעל 400MHZ?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by yolh4f,

מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 280 זה מה שאני רוצה לקנות יש אפשרות להחליף תלוח והמעבד באותו סכום מחיר ובצועים לא פחות טובים ? פשוט אני אוהב את AMD יותר

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  16. למשל בסקייפיסי אני מקבל כל החיים על מעבד BOX בזמן שיש כאלה שנותנות 3 שנים? האחריות שהיא כל החיים היא ניתנת רשמית מאינטל ישראל ואלה של ה3 שנים הם מהחנות כי הן ייבאו את המעבדים?

17. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי קצת חוות דעת על הלוח הזה: Asus P8P67-M הבנתי שהוא מצויין לגיימינג והוא גם לא יקר ממש, אבל הוא לא תומך SLI (רק CF) וזה מה שעושה לי להתלבט עליו יש לכם לוח אחר שתומך SLI בסביבות המחיר של ה- ASUS עם צ'יפסט ?P67

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. לפתור את הבעיה של פער מהירות הבאס (לוח 1066, מעבד 1333 נדמה לי)? :s05:

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by gggil,

אני רכשתי מעבד E6500 ורציתי לדעת אם למישו יש נסיון איתו באובקלוקינג או נסיון כלשהו... אודה לכם על שיתופכם במידע

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NIR-T,

היי, הבנתי שרק מעבדי AMD BARTON 2500 עם סטפינג מסוים יכולים להפוך בקלות ל3200... אז בדקתי מה כתוב על המעבד וזה מה שכתוב: AXDA2500DKV4D AQXCA 0307MPM מה זה אומר? זה סטפינג טוב?? המעבד בצבע חום ונקנה לפני חצי שנה בערך.... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eXtReMeHaLo,

השאלה למעלה...

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by Nitro,

מה בעצם ההבדל בין 2 הלוחות..? והאם יש תאימות מלאה בין לוחות אלה לזיכרונות A-DATA...? תודה! נדב.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  23. יש לי 2 של 667 ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיג'ה, השאלה האם כדאי כלכלית להחליף, לסט 3 גיג'ה 800 . ועוד ה800 מהיר יותר . אנא תשובתכם!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by eylon951,

מה אתם ממליצים לי איזה מעבד ? AMD Ryzen 7 3700X 3.6Ghz AM4 - Box או Intel Core I7-9700K מה יותר חזק

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Yevgeny Kantorov,

אהלן חברים המחשב שלי נדלק אך לא עובר את הפוסט, וכל החששות שלי מביאות אותי למסקנה שמת הלוח אם שלי. השאלה היא היכן אני יכול להשיג לוח אם לתושבת הנ"ל, ולא במחיר של 2000₪ תודה מראש לכל העונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.