מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=79 נבדקו ע"י ה INQUIRER
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני משדרג את המערכת שלי רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת intel core2-duo E4300 GIGABYTE לוח אם - 965P-S3 או 945P-S3 זיכרון - 1GB DDR2 KINGBOX 667MHZ כרטיס מסך - Sapphire RX1950PRO 256MB מה שאני לא סגור זה כמה דברים 1. ללוח M כמובן אני רוצה מתכנן לעשות OC קראתי פה ת'מדריך ובפורום ונירא לי סביר לכן אני חושב שעדיך את הלוח 965 אבל אני לא מתכן ליקנות זיכרון 800 לכן אולי מספיק ה 945 בכלל תגידו עם אפשר בעלל לעשות OC הפקטיבי עם מערכת כזאת (המלצות לקירור למעבד התקבלו למראות שלא נירא לי שיהיה לי כסף גם לזה בזמן רק בסוף החופש ) 2. כרטיס מסך שמעתי על הגעת ה X2600 שצריך לעלות כמו ה 1950 ולהיות עדיף עלו עם תמיכה ב DX10 ו SM0.4 3. שמעתי דברים על כך שאינטל מוצאיה מעבדים חדשים …
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
האם אי אם די תשיק את המעבדים שלה בתחילת הרבע הבא או בסופה?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מחליף כרטיס מסך + לוח אם , כרטיס המסך הולך להיות 6800GT , הלוח .... ככה : AMD 939 , nforce 4 ultra רצוי . הולך לעבוד עם 4 יחידות זיכרון , עם מעבד venice , לא מעניין לא כרטיס קול מובנה , לא כרטיס רשת מובנה , SATA 2 ממש לא מעניין אותי , RAID לא צריך ... אוברקלוק , רצוי , אבל רק למעבד , T2 לא ממש יאהב עבודה עם 4 סטיקים , ככה שOC רק למעבד . המעבד עצמו סוגר כרגע בsetup הנוכחי 2.5 על 1.4 , ככה שאני גם לא צריך להשתולל על המתח שלו . כל הסממנים מצביעים לכיוון הinfinity . יש הצעות אחרות שכדי לי לשקול ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום 2GB זיכרון, בשני רכיבים של 1GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2GB. בלוח האם יש בסה"כ 4 סלוטים. האם עליי להוסיף עוד שני רכיבים של 1GB כל אחד או שניתן להוסיף רכיב בודד של 2GB ועדיין לשמור על פעולה ב dual channel? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב. אני רוצה אותו חזק וטוב.... רציתי לדעת האם כדאי לי ללכת אל E6300 1.86 או על am2 3800+ אני רוצה מחשבים למשחקים בעיקר. אני מעוניין לדעת מה ההבדל ומה כדאי לקחת. נ"ב לקחתי את הכרטיס מסך x1950pro256 משחקים לדוגמא: FEAR COD2... וכו' תודה מראש אבישי
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. האם המעבד עובד טוב עם win xp ? 2. איזה לוח אם מומלץ עבוד מעבד זה? 3. האם נדרש לקנות גוף קירור חיצוני למעבד? 4. האם ישנו הבדל משמעותי בין מעבד זה ל E6600 u E6700 עבוד תוכנות רגילות ומשחקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
2-3-2-11 2-3-2-7 אממ לפי האתר הבא התיזמון 11 יותר טוב מ5 ! http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133 אז על מה כדאי לשים ? (אהה ואנלא יכול להפוך תתזמון "3" ל"2" .. אין מצב לבוט אצלי)
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב חדש, שיעודו יהיה עבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, Illustrator, InDesign). לא צפוי שימוש במשחקים (בטח שלא כבדים, אם כבר אז בסיסיים לגיל הרך) וכן לא מתוכנן OC. מעבר לכך שחשוב לי שיתמוך במעבדי QUAD, תהיה לו יציאת Firewire וכן באפשרות לשדרוגים עתידיים, האם יש סיבה להשקיע בלוחות HI-END למיניהם, או שאפשר ללכת גם על הדגמים הפשוטים יותר? ברור לי שכדי לקבל מוצר טוב עלי לשלם יותר, אבל השאלה היא האם ביחס לצרכי העבודה, אזדקק למשהו יקר מאד? תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הדבילית אבל לוח אם זה הדבר היחיד שאני לא מבין את התרומה שלו למחשב חוץ מחיבורים תמיכה בזיכרונות עד גודל מסוים ובמעבדים. מעבד טוב - משתמש בזיכרון ומריץ הכל מהר. ספק- מספק את החשמל הדרוש למחשב. זיכרון- דרוש כדי למצות את המעבד. כרטיס מסך- דרוש למשחקים ולתוכנות גרפיקה בהתאם לרזולוצית המסך. כרטיס קול- מספק את איכות הצליל לרמקולים ברמה המתאימה. . . . . . . . לוח אם- עוד חיבורים?!???? מה ההבדלים נגיד בין P5GC-MX/1333של אסוס שיש לי ללוח מסוג x38 או p35? אם אני לא משתמש במעבדים מרובעי ליבה אלא בדו ליבתיים שניהם תומכים ב-e8400 שאאני כנראה הולך לשדרג אליו לשניהם יש חיבר PCI חוץ מההבדלים בתמיכה בזיכרון? האם זה בא לידי ביטוי במהירות כמו זיכרון ומעבד? האם ע…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הזכרונות האלה? תסבירו לי בבקשה. 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2087&products_id=13005 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2087&products_id=13424
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הבנתי שכדאי ללכת על מעבד פנטיום ולא AMD... סנטרינו לא בתמונה בגלל המחיר הגבוה התקציב שלי עד 6000 בעיקרון (200 יותר או פחות לא נורא) איך זה? מחשב TOSHIBA דגם A30-S504 מעבד: Mobile Intel® Celeron® 2.6GHz מסך : 15 ברזולוציה גרפית 1024 768X דיסק קשיח : 40GB מולטי מדיה : COMBO DVD/CDR-W זיכרון מהיר: 256MB רמקולים : חזיתיים בעוצמת שמע מדהימה סוללה : זמן עבודה כ- 3 שעות., סוללה נטענת מסוג ion-Li מודם/פקס פנימי : 56Kbps V.90 Modem רשת פנימי: 10/100 יציאות נוספות: · WiFi Antenna · 11-RJ · 45-RJ · ערוצי הרחבה USB מסוג II · חיבור לאוזניות · חיבור TV · חיבור לרמקולים חיצוניים · חריץ הרחבה ל- PCMCIA Type II or III · חיבור למסך חיצוני ב6000 ש"ח אם יש לכם עוד הצעות יהיה נחמד.. …
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה לוחות אם כדאי להתאים למעבדים הבאים מעבד ראשון הוא: אופציה ראשונה : ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore? Model Number: Pentium D 915 אופציה שניה ?Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore? Model Number: Pentium D 805 אופציה שלישית ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? Model Number: E6300 רצוי שהיה ללא כרטיס מסך שיתמוך ב DDR II 667 ו PCI-E? ורק chipst of intel 2. כאטיס קול + רשת מבונה 3. אם אפשרי שהיה firewwire תודה
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מחפש משהו סביר עם יכולות אוברקלוק עדינות + כ. גרפי (רק ATX ולא מיקרו) יש לי מעבד 820 (לפי המלצתכם במקום 640 לקנות ואני אעשה לו OC ל 830). אני כרגע לא מתכנן לשחק במחשב אבל נעדיף שתהיה האופציה לפחות בעתיד לכן אני רוצה משהו מובנה שאח"כ אפשר לנטרל בביוס ולקנות חדש אשמח לקבל קישורים להצעות מחיר ? אגב... איזה זכרון DDR2 מומלץ (2X256 או 512 יחיד ומאיזה חברה ?)
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
AMD Athlon X2 4400+ Socket AM2 Box או Intel Core 2 Duo E4300 Box? כמו כן אני צריך לוח אם תואם למעבד בגודל micro (מארז micro atx). למעבד של אינטל חשבתי על לוח אם תואם של giga-byte GA-945GM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2331 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בנוגע למעבד של amd מצאתי את הלוח giga-byte GA-M61PM-S2. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2438&ProductName=GA-M61PM-S2 מה אתם אומרים על הלוח אם? האם יש יותר טובים בטווח המחיר הזה מחברות אחרות? בכל מקרה איזה מהשילובים עדיף? המחשב מיועד לעבודה משרדית ו…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של גיגבייט מדגם X58A-UD3R עם 6 גיגה זכרון (3 צ'יפ של 2 GB) אני מעצב גרפי בתלת מימד אנימציה סאונד וכו ועורך תכנים אלה למנועי משחקי מחשבים. (כמו UNREAL3) המחשב שלי מקרטע או ננעל לאחר זמן שימוש ממושך כאשר יותר משני תוכנות עריכה מופעלות (פוטושופ ומאיה בייחד או UDK וכו וכו) אני מעוניין להגיע למצב שבו יתאפשר לי לעבוד עם כמה תוכנות בבת אחת כי המצב כרגע מבזבז לי הרבה זמן עבודה. הנה קאפ של CPU-Z: האם ניתן להוסיף עוד שלושה שבבים של 2 GB או שעדיף לקנות שלושה של 4GB והאם זה יעבוד בתצורה נורמלית? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח אם של גיגה 7VA שעובד כרגע פיקס טפו טפו טפו אני רוצה לשדרג את הביוס איך אני עושה כזה דבר מה עלי לעשות?? האם צריך להיזהר ממשהו ואם משהו קורה חס וחליליקה איך אני משחזר את הביוס אשמח לקבל כול עזרה שהיא שלכם הינשוף האפור חיי יותר מ - 9 שנים ברשת
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב תראו יש לי כמה שאלות: 1.זיכרונות בעל תיזמונים טובים יותר יש להם ביצועים יותר גבוהים, אחרי זה קראתי כתבה שאומרת שזה משפר ב 3-4 אחוז התיזמונים והחשיבות היא מהירות השעון)רוחב פס(, לרוחב הפס ישנה חשיבות גדולה יותר בשביל אינטל?, במה יותר חשוב הרוחב פס לאיזה מטרות? 2.מה עדיף תיזמונים של 2-2-2-5, בזיכרון שעובד על 250 mhz או תיזמונים 3-4-4-8 שעובדים ב 275 mhz ? כי לפי בנצמרק, ב3dmark2003 זה עם התיזמונים קיבל יותר טוב , עכשיו מה תורם רוחב הפס באינטל ולמה הוא פחות חשוב ב amd?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נכנסתי לנעה לבדוק מפרט, ראיתי מעבד חדש שיש להם, E2140. 1.6GHZ 800MHZ FSB. תכלס: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7708 אף פעם לא שמעתי על המעבד הזה הוא חדש או שפשוט אני לא מכיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Dual Core E5800 והטכנאי שלי הציע לי לשדרג במחיר די נמוך לE6700 השידרוג שווה? כאילו אני ירגיש תוצאות מבחינת משחקים וכדומה? בבקשה תשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף. תודה. כמובן שאני מדבר מבחינת גיימינג...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השרת אמור להריץ WINDOWS SERVER WINDOWS SQL SERVER יתחברו אליו 11 משתמשים יעבדו בחשבשבת מה עדיף: CORE I7 920 => בקרוב יגע לחניות Q9550 => איטי יותר מה E8500 אבל 4 ליבות =>האם יהיה להם שימוש? E8500 => מהיר השאלה האם יסתדר לתמרן את כל הנתונים
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
היי חברים אני רוצה לקנות את הABIT IP35 PRO ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הIP35P. והאם הוא שווה 850 ש"ח? תודה;]
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-