מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.digitimes.com/NewsShow/Article.asp?datePublish=2003/03/07&pages=04&seq=15 חשבתי שיעניין אותכם לראות את השינויים הקרובים במחירי המעבדים של אינטל
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
למחשב החדש אני קונה 512MB זיכרון PC3200 אני יודע שזה יבוא בשני סטיקים של 256MB השאלה שלי היא אם אני עושה DUAL DDR בין שני הסטיקים המחשב יכיר אותם כ256MB עם פי 2 BUS, או כ512MB? אני לא הבנתי את זה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ???????????. K8VT800M זה לוח אם למעבד AMD 64
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מעבד xp 1800 אמור לעבוד ב 11.5X133 נכון? מסיבה כלשהי המעבד אצלי עומד על 12 במקום 11.5 ואני לא מצליח להוריד את זה יש לי לוחאם leadtek ncr18d זכור לי שפעם זה עבד תקין והכל התחיל להתבלגן אחרי אובר קלוק שעשיתי (אף פעם לא שיחקתי עם המולטיפלייר אלא רק עם הבאס) כרגע אני על באס נמוך והמעבד מזוהה כxp 1200 מגהרץ -שלא קיים בכלל לדעתי כל פאם שאני מעלה את באס מעל ל110 המחשב מסרב לעלות בכלל ואני חייב להוציא את הבטריה של הלוח אם בשביל לאפס הגדרות
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית והחלטתי להוסיף לו זיכרון, קניתי זיכרון גדול יותר מאותו סוג ושהוא בתוך המחשב, המחשב עולה אבל המסך לא עובד, כאילו שאין חיבור למחשב ושאני מחזירה את הישנים הוא חוזר לעבוד כרגיל כמו קודם. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם אפשרי לשים על cfx כרטיסי מסך של nvidia? והפוך, האם ניתן לחבר לsli 2 כרטיסי מסך של ati? המטרה היא לא ביצועים, אלא עבודה מרובת מוניטורים.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
לאחר דו"ח רבעוני מרשים ביותר (שיצא בסמוך ל"מכה" של הרכישה), AMD מכריזה רשמית על רכישתו של תאגיד Xilinx תמורת 35 מיליארד דולר. רכישה זו מציבה את AMD בחזית החימוש אחר 5G (בעקבות עסקת ענק שחתמה זיילינקס עם סאמסונג), אבל גם בתחום האינטיליגנציה המלאכותית, האוטומובייל והארוספייס. מעניין. מקור: https://ir.amd.com/news-events/press-releases/detail/977/amd-to-acquire-xilinx-creating-the-industrys-high?sf239269550=1
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לקראתקניית מחשב חדש ובחרתי מעבד E6750 ראיתי שבמפרטים ממליצים על הלוח הזה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L שמתי לב למספר אזהות של החברה לגבי סוגי זיכרון ועבודה עם מהירות מעבד כזו, כמו כן רשום שמתאימים זכרונות בעלי מטח של 1.8V ורוב הקיטים של 2X1024 הם בעלי מטח גבוה יותר. עד כמה אני צריך להתייחס לאזהרות ולגבי המתח של הזכרון. אולי בכלל עדיף לרכוש P35 ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בס"ד שלום, קניתי חומרה חדשה התקנתי אותה, והגעתי להרכבת המעבד, הסתכלתי במדריכים איך מורחים את המשחה הטרמית על המעבד ושם ראיתי שיש ליבה קטנה במרכזו של המעבד עליה מורחים את המשחה הטרמית, במעבד שקניתי אין ליבה כזו באמצע, רציתי לשאול איך אני מורח את המשחה על כל המעבד, או רק במרכזו של המעבד (למרות שאין במרכזו ליבה כמו של המעבד במדריך). הוספתי תמונות אחת מהאינטרנט ואחת שאני צילמתי : http://www.computershop.ge/os/catalog/images/amd_athlon_64_X2_4800.jpg המעבד הוא : AMD AM2 4800 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המעבד Q6600 לכמה הוא ירד בדולרים?! לצרכן?! וליבואן?! כל מידע יבורך!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום חברה, ב TMS מוכרים זיכרון מאוד זול של Corsair שהפך למאוד פופולרי בפורום המפרטים. אך אינני מצליח למצוא לגביו אינפורמציה (גם לא באתר של corsair). לדוגמה, טבלת ה SPD שלו, מתח וכו'. ב TMS קוראים לו: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים מחשב ונעזרתי בחברי הפורום על מנת לבחור את חלקי המחשב העתידי שלי. קיבלתי בסופו של דבר את הצעתו של די.ג'יי פטר: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA האם החלקים הללו מתאימים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L? אני לא ר…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב? Gigabyte EP35-DS4 או Asus P5KC??
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM ול TRAY והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? או דגם מתקדם יותר Q9400? האם אני אנצל את הלי…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בחודש הבא (אם לא יהיו הפתעות) יוצא WINDOWS 64 למיטב זכרוני. האם נראה לכם שבחודשים הקרובים נראה ירידת מחירים במעבדי הדגל של AMD/INTELבעקבות עלייה בביקוש למעבדים מסוג זה), כמו שהיה בעבר כשיצא ה WINDOWS XP שדרש יותר זכרון וכח עיבוד ממה שהיה, וגרם במשך הזמן לירידה במחירים.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
טוב כמו שאתם רואים בחתימה יש לי במחשב זכרון PQI 256MB DDR333, שני סטיקים, שפועלים בדואל צ'אנל. אני אומר לכם מניסיון שהדואל כן משפיע, עשיתי מבחני ביצועים ויש שיפור ביצועים בדואל של כ30%-40%, למרות שהמעבד פועל בבאס של 533MHZ בלבד. וכשאני באובר ל3GHZ + Dual, יש הבדל של 50-60% מסינגל בסטוק. לכן אני מתלבט, אם לקחת סטיק אחד של 512MB ולקבל פחות ביצועים מבחינת מהירות (או שלא, בגלל ג'יגה), או לקחת שני סטיקים של 256MB, אבל אז אין אפשרות לשדרג בעתיד [כלומר הסלוטים יהיו תפוסים]. פשוט הזכרון DDR זול מאוד בזמן האחרון ונראה לי שכדאי לנצל את זה , כי יכול להיות שהמחירים יעלו בקרוב. דרך אגב, אם אני אקח 2 סטיקים של 256MB של ADATA וישים אותם כזוג שני בדואל, מה הסיכויים שיתעוררו בעיות?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2394
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-