עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזמנתי מחשב עם geil 1gb 3700 וקראתי שהם לא כל כך טובים ואני רוצה לעשות אוברלקוק חזק אז חשבתי להוסיף קצת ולשנות תהזמנה איזה כדאי לדעתכם במחיר 2000-2200 שקל ושיהיה 1gb תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by MadGhost,

התחלתי לחפש לאחרונה רכיבים לHTPC , ונתקלתי בלוחות אם עם יציאת HDMI -דבר שיכול להיות אידיאלי בחיבור לרסיבר. משהו יכול להסביר לי איך זה זה עובד בדיוק ? בהנחה שחיברתי כרטיס מסך וכרטיס קול הלוח אם מאגד את הנתונים של שניהם לHDMI ואז אני מתעלם מהיציאות על הכרטיסים עצמם?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by niva401,

האם WINDOWS XP 32bit יודע לנצל מעבד 4 ליבות (או מקסימום 2 ליבות)?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. שלום, יש לי בעיה מסויימת במחשב שלי והיא כזאת. לפי בערך חצי שנה רכשתי מחשב חדש עם לוח אמ של ג'יגבייט, יכול להיות שהמעבד הוא סלרון. העיניין המוזר הוא שניסיתי לשדרג אותו כמה פעמים בין עם זה כרטיסי מסך זיכרון או מעבד, הסלוטים פשוט לא תואמים. הכניסה של כרטיס המסך שונה מכל כרטיס מסך שיש לי (יש לי הרבה חלקים) גם הזיכרון וגם המעבד. מישהו יודע האם זה בגלל שהמחשב סלרון, או שהבעיה בלוח האמ של ג'יגבייט. אני ישמח לתגובה ובמידה ואין דרך לפתור את הבעיה אני ישמח לקבל מידע ומחירים על מעבד בסדר גודל של 3.6 ג'יגה הרץ, זיכרון 2 ג'יגה בסלוט אחד ולוח אמ חדש שיתאים לכל שאר החלקים. תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  5. ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! :hi: הרצתי SUPER PI והכל היה בסדר. ניסיתי להריץ את התוכנה פעמיים בו זמנית כדי לנצל את שתי הליבות, אחד התחיל, וכשהתחלתי את השני הוא נתן לי את ההודעה : "NOT CONVERGENT IN SQR05". האם זו בעיה מוכרת ?? מה זה אומר ?? אם זה לא בסדר, איך ניתן לסדר את זה ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. יש לי מחשב נוסף בבית שיש לו לוח אם GIGABYTE GA-8I915PL-G ואני רוצה לדעת אם אני יכולה לשים עליו מעבד INTEL DUAL CORE 2.8 ?(לא CORE DUO). כיצד אפשר לדעת אם הלוח תומך?

8. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2269&p=1 ל nvidia יש מתחרה חזק! מקווה שהמחירים יהיו טובים ובזמן שהם VIA ו nvidia רק מדברות ATI כבר עושה ויש כבר לוחות שנשלחו לחנויות בחול. ערכתי כי הייתה טעות .

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by Arnold,

הי! רציתי לדעת עד איפו אני יכול לשדרג את הלוח אם שלי. כמו מעבד כרטיס גרפי וכו. נ.ב לוח אם שלי הוא GIGA-BYTE GA-7VRXP תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. אני יודע שקיימים לוחות אשר תומכים ב-PC 3200 . אבל... האם ישנם לוחות אשר תומכים ב-PC 3500 ומעלה(PC 3700) ? ואם יש תנו דוגמאות ללוחות כאלו בבקשה .

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by INFERNO,

המוצר אינו נמצא באתר הרשמי של החברה אבל נמצא בכמה חנויות ... למישהו יש מידע עליו ? מצאתי את זה ... תודה !

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  12. Started by AMIR7710,

שלום החלטתי לקנות מחשב חדש ואני צריך שתתאימו לי לוח אם בשבילו... מעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3550 Socket 1155 6MB 3.3Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪943 http://www.tms.co.il/product/5741 מארז:SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון:4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2 - מחיר: ₪115 כרטיס מסך:MSI GTX460 2GB GDDR5 HDMI DVI BULK - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪399 אני צריך לפחות שני חיבורי SATA 3, אני רוצה לקנות אותו ב - RSM חיבור HDMI..תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by GNU,

(1) - האם ניתן לחבר ללוח שתומך ב X4 את הכ.מסך הבא: Radeon 9250SE 128MB (2) - האם ניתן לחבר ללוח שתומך ב X8 את הכ.מסך הבא: gForce 4 MX 440 64MB תודה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by shiranosh,

שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בבניית מחשב שרת אלו הנתונים פחות או יותר 2TB נפח אחסון מערכת הפעלה win 2008 standard server מדיניות הגנה על הנתונים בשרת כוללת : -הגנה על מערכת הפעלה עם RAID1 -הגנה על כונן הנתונים עם RAID5 -הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS -הגנה מפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על גיבוי טייפ אשמח לעזרה אני לא כ"כ מבינה בשרתים .. איזה לוח אם מפלצתי יתמוך לי בזה?איזה מעבדים?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  15. רכשתי מערכת מחשב עם זיכרונות G.Skill 2 סטיקים שכל אחד הוא 1 גיגה בתדר 800MHz עם תזמונים CL5-5-5-5-15 . נודע לי היום שאין במלאי כרגע את הזיכרונות האלה והציעו לי במקום את אותם הזיכרונות ואותם התזמונים של חברת Giel, ללכת על זה או להתעקש מתי שיגיע ה-G.Skill?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by roi.amitay,

שלום, האם למישהו יש ניסיון עם לוח gigabyte GA-MA790x-UD4 ותאימות לכ. מסך ארוכים? לפי התמונות גוף הקירור של ה SB נראה שהוא יושב בדיוק בדרך של כ. המסך. אני מתכנן לקנות את הלוח בליווי כ. מסך PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 ואני מפחד שהם לא יתאימו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  17. מה באמת הולך להיות ב22 ליולי יהיה כל כך חיסכון משמעותי במחירים של המעבדים האם רק המחיר של המעבדים ירד בכמה המחיר בכלל ירד ? (הערכה גסה תיהיה נחמד) מאיפה השמועה הזאת שב22 ירדו המחירים ראיתי לא מזמן שירדו המחירים של AMD אבל בחנויות בארץ לא שמתי לב לשום שינוי אז מה זה יעזור לי אם המחירים ירדו בחול ב22 ליולי מה עם הארץ.. מתי ירד מי איך ולמה.. :-) יש מושג איזה מעבד יהיה הכי משתלם לקנות... שמעתי פה שאמרו E6750 היש חיה כזאת? אשמח לכל פרט שאפשר... תודה לכולם :bash: :jump: סתם עוד שאלה לא קשורה יש לי מעבד prescot אני לא זוכר איךזה אין לי זמן להתקין everest אני בדיוק הולך התווכחתי עם אח שלי אם prescot הם דיול קור או דיו קור או מה שזה לא יהיה קיצר הם כפ…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. עד כמה ההבדל בין am2 4000 ל - am2 4200? וכמה שווה (אם בכלל) להוסיף מ - 4000 ל - 4200?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. אני עכשיו מתלבט בין הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6854 וללוח הזה לשל EPOX: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 איזה מהם עדיף? (עזבו את המחיר...) איזה יציג ביצועים טובים יותר עם הקשר קטן לOC והקשר גדול יותר לביצועים נקיים.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 430 צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, אני לאחרונה מחפש זכרונות (בארצנו) למעבדי AMD וממש מתקשה למצוא סט סטיקים שמתאים ל-B550 (לוחות Aorus/Rog - גם דרך רשימות QVL). אשמח להמלצה על סט של 32 (עדיפות ל-2X16) במהירות של לפחות 3200, מעדיף חברות כמו GSKILL / Team / Corsair תודה מראש !

21. Started by Cosmosis,

צהריים טובים, ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב שלי. המחשב נקנה ב 2009 . לוח האם שלי הוא : msi 2a78h מעבד : Intel Pentium E5200 Dual Core (כן.. ישן) http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/model/MSI+(Micro-Star)~Motherboard~2A78h כרגע עם 2GB זיכרון כאשר ישנם בלוח האם 2 סטיקים של 1GB כל אחד. יש 2 סולטים בלבד של זכרון בלוח האם. יש לציין שאני עם Win 7 64bit שאלות שנובעות מהלינק שנתתי: 1. למה התכוון המשורר : Maximum memory 4gb? לדוגמא, איני יכול לקנות כרטיס יחיד של 8GB ? 2. מה אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שח פחות או יותר, ישנם 2 סלוטים בלבד של זכרון בלוח האם. אני גם צריך לקחת בחשבון כי אני אצטרך בעתיד הקרוב לשדרג ל SSD דבר שיצטרך זיכרון מספק (ראפיד מוד או משהו כזה?)…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by manticore,

יש עדיין לוחות חדשים שיוצאים לסוקט הזה ולDDR1? ואם לא מהו הלוח האחרון שיצא בקונפיגורציה כזאת? *איך אני יכול לדעת מה גרסאת הPCI-E על הלוח שלי?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by Ashand,

הלוח הראשון הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1198_2492&products_id=17517 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1809_2491&products_id=17851 יש הבדל במחיר כמו שרואים, השאלה היא האם הלוחות זהים בתפוקתם? אני לא הולך לעשות שום OC ככה שלא משנה לי פונקציית ה-OC... האסוס נראה נחמד עם הרבה פיצ'רים ואני יודע שאסוס טובים בכל מה שקשור ללוחות אם... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  24. Started by free_me_0,

אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.

25. Started by AvigdOr.GT,

מחפש לקנות לוח טוב לP4 בסקוט 478 שיתמוך במהירות AGPX8 וגם במהירות באס 800, לשדרוג עתידי, ושהלוח יתאים לOC יש המצלצות?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.