עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי כרגע זיכרון של סמסונג: DDR 333Mhz 512MB ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף בגודל 512MB אך אני מתלבט אם להוסיף אחד סטיק במהירות 333Mhz או 400Mhz. זה אותו מחיר כך שזה לא בעיה של כסף, פשוט אמרו לי שעדיף ששני הסטיקים יהיו תואמים מבחינת מהירות כי אחרת עלולה להיות בעיה. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  2. אני מעוניין לרכוש מעבד i3 של אינטל, מה ההבדל בין הדגמים....? ראיתי כל מיני דגמים בזאפ... לגבי לוח אם - אני צריך גם, העניין הוא שהמבחר כל כך גדול שאין לי מושג איך ולמה להתמקד במוצר מסויים. וגם אם נניח התמקדתי על gigabyte אז איזה מהדגמים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by xxdragonxx,

יש לי במחשב זכרונות ישנים נראה לי שעובדים על 266 בנפח של 512 (256X2) ..איך כדאי לשדרג את הזיכרון במחשב? מה לקנות? עד שאני יקנה מחשב חדש אני צריך להשתמש בזה בינתיים. חשבתי לקנות ג'יגה של 400 ולהוסיף לישנים ואז יצא ג'יגה וחצי .. מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 407 צפיות
  4. Started by TalG,

אהלן, בעקבות המלצות הזמנתי את המפרט הבא לטובת שדרוג המחשב שלי (משמש בעיקר לפיתוח): [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪905[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]₪64[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] GB85MD3H[/TD] [TD=width:…

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by Yoav,

שלום לכולם, יש לי מעבד P4 Presscot 2.8GHz S-478, פרסקוט מאוד מוקדם (נקנה בערך שבוע לאחר ההכרזה על סידרת הפרסקוט) ולוח Intel RockLake 865PERL (מקורי אינטל). אני בקרוב הולך לשדרג אותו כנראה בחודשים הקרובים, לשים עליו מאוורר יותר טוב על המעבד, עוד אחד על המארז ולשדרג זיכרונות. השאלה היא, כיום יש לי 2 סלוטים של 256 (סה"כ 512MB בDual). אני יודע שעל מחשבי AMD מודרניים, לפחות עם הלוחות שמבוססים NF4, כאשר "סותמים" את כל 4 הסלוטים הביצועים של הזיכרון יורדים. רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני צ'יפים של 256 מגה יוריד את הביצועים ואז צריך להחליף אותם ב512 מגה או שלא תהיה בעיה?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  6. מבקש עזרה - מה הבדלים בין המעבדים E6700 vs E6750 ומה מייצגת הסידרה E6X50

• 5 תגובות
    • 455 צפיות
  7. Started by Bud,

היי , ברשותי לוח Intel® Desktop Board D845GEBV2 התומך בזכרונות של DDR 333\266 עם זכרון HYNIX DDR333 256MB אני מעוניין להרחיב מחיפוש שערכתי הכרטיס זכרון כבר ישן , שאלתי האם 512M של TWINMOS DDR400 יהיה בסדר , או שיש כרטיס אחר שעדיף ? תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  8. עוד שני זכרונות של 512 אני יכול להשים חברה אחרת איך זה הולך..ואיזה כדאי לי לקנות? ... יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. Started by bluemail,

כדאי כיום להשקיע ולקנות 1 או עדיף מרובע ליבה ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  11. Started by Crazy Angel,

שלום! רציתי לשאול, האםההבדל בין זיכרון DDR במהירות 400Mhz, 433MHz, 466Mhz ו-500MHz הוא משמעותי. כרגע בתכנון שלי לקנות PC 3200 400MHz, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כבר כדאי לי לקנות 500Mhz/466MHz כדי לאחר את השידרוג בעתיד. צריך עצות ד'א יש תקציב לשתיהם, אני פשוט שואל אם זה כדאי.

• 11 תגובות
    • 634 צפיות
  12. אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה

13. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי - כאשר רב השימוש בו הוא לצורכי עריכת וידאו, ופחות למשחקים. מאוד חשובה לי יכולת עיבוד טובה ואני לא מתכוון לבצע OC למחשב שאותו אקנה. שאלתי היא - מהו "השילוש הקדוש" המומלץ למחשב מסוג זה? הבנתי שאינטל עדיף על AMD לשימושים של עיבוד וידאו. האם נכון הדבר? איזה לוח הכי מומלץ? התקציב שלי לשילוש הקדוש הוא 3500 ש"ח. מה המלצתכם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by fantax,

שלום רציתי לדעת האם הלוח Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 במחיר 677 ש"ח הוא טוב (זה הכי זול שמצאתי). תודה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by !elad!,

יש לי שאלה האם הלוח אם ASUS P5LD2 יקלוט את הזיכרון הבא :Aeneon DDR II 667 512MB ? אשמח עם תעזרו לי .. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by eli_a2006,

שלום חברים, לצערי נישרף לי המעבד ,הזמנתי אחד חדש sempron 3000 והרגע הוא הגיע, הבעיה שהוא לא עובד עם הלוח הזה (DFI SLI DR) אמרו לי שצריבת ביוס תפתור את הבעיה. עכשיו איך אני עושה את זה?? המחשב לא עולה הוא ניתקע בביוס....... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. משהו מאוד תמוה קניתי היום זיכרונות חדשים להוסיף למחשב שלי שיש לו כבר 2 גיגה של OCZ GOLD 667MHZ 4-4-4-12מאותו דגם ואותו יצרן אך המחשב הפך לייותר איטי ולא עובד יותר מהר האפליקציות הם 3D STUDIO +PHOTOSHOPE קודם כל המחשב מזהה רק 3.25 GB שזו בעיה ידועה אך מה שמפתיע הוא שיש ירידה בביצועים וכשאני מוסיף עוד גיגה כלומר 3 גיגה סה"כ בדואל צאנל ההספק יורד בפוטושופ בערך בשישים אחוז ואילו ב3D MAX ההספק יורד בכמה אחוזים בודדים אך בכל זאת יורד מישהו יודע מדוע???? האם זה בגלל שזה 4 סלוטים של 1 גיגה בייט ואילו אם זה היה 2X2 שני סלוטים של 2 גיגה זה היה עוזר דרך אגב יש לי מחשב מעבד PENTUM D 930 תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם השאלה שלי לחברי הפורום היא עם מישהו יודע למה מחירי המעבדים (e8500 ,q9550) עלו בדקתי באתר של skypc ובאתר של tms (המחירים עלו בסביבות ה100 עד 300 שקל)?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  19. אני רוצה לקנות זיכרון CORSAIR DDR 333 למחשב החדש שלי.... רק שראיתי שיש דגם Corsair CMX256A-2700C2 ו Corsair CMX256A-2700C2PT רציתי רק לדעת מה ההבדל ביניהם כי המחיר שלהם זהה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם, קניתי לוח יד שניה אתמול, הלוח אצל המוכר היה תקין ועבד שהגעתי עם הלוח הביתה שמתי לב לפין אחד שהוא טיפ טיפה עקום, רציתי לדעת האם זה איצור בעיה. תמונה: הנה תמונה: 2011-10-21 22.28.07 תודה מראש לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. שלום וברכה, רכשתי לפטופ מסוג Asus TUF Gaming F17 FX706HM-HX060R ללימודים ולגיימינג דגם הזה https://ksp.co.il/web/item/172938 הוא בא עם 16 GB RAM דהינו 2X8 אני רוצה וצריך לשדרג ל32 GB RAM ותוהה איזה זכרונות יתנו את הביצועים הכי טובים הן לגיימינג והן ליישומים כגגון VMWARE+VISUAL STUDIO מישהו המליץ לי על : Crucial Ballistix 3200 MHz DDR4 DRAM Laptop Gaming Memory Kit 32GB (16GBx2) CL16 BL2K16G32C16S4B https://www.newegg.com/global/il-en/ballistix-32gb-260-pin-ddr4-so-dimm/p/N82E16820164169?quicklink=true האם לרכוש את זה או שזה לא יתאים / תירצו להמליץ על משהו אחר ? אודה לעזרתכם המעולה כתמיד

• תודה!
    • 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש (את המפרט אפשר לראות בצד). השאלה שלי כפי שמצוין בכותרת היא האם כשאני יוסיף זכרונות למחשב, מ-2 ג'יגה ל-4 ג'יגה, הביצועים יהיו באמת מהירים וטובים יותר? בתוכנות, משחקים, גרפיקה. חשוב לי בעיקר למשחקים וגרפיקה. אם נגיד אני ישחק CRYSIS עם 4 ג'גה ולא אם 2 ג'יגה אז המשחק ירוץ חלק יותר (FPS גבוהה יותר) או שנתון זה מושפע אך ורק מהכרטיס בגרפי. ישנה אשליה ידוע שעם יותר זכרון פנימי המחשב יעבוד יותר מהר, אני פשוט מעוניין לדעת אם זה נכון. (אני כמובן קונה בדיוק את אותם זכרונות, אני מודע למגבלות של זכרונות שאינם מאותו סוג) תודה רבה למגיבים.

23. יש לי נייד T20 P3-700 של IBM, והוא מתיישן, אם לא להגיד שהוא כבר זקן מאוד. הייתי רוצה להחליף לו מעבד, אם ניתן מישהו יודע אם אפשר לעשות כזה דבר? אם בכלל אפשר להשיג מעבדי INTEL לניידים שנמכרים בנפרד? ואם בכלל בדגמים האלה של IBM אפשר להחליף מעבדים? תודה

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת מי מבין הלוחות הנ''ל בלבד יותר מתאים למערכת גיימינג ללא OC למעבד כרטיס המסך שיוכלל במערכת הוא HD4870 אני שואל כחלק מויכוח ולא מתכוון לקנות שום לוח חדש... תודה לעונים... הפרש המחיר בין שניהם הוא 10 שקלים ככה שייתרון במחיר אין פה לא לאף אחד

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  25. תוצאת Geekbench עבור מחשב גיימינג מסוג Razer Blade 18 נחשפת - עם שימוש בדגם ה-HX הבכיר של אינטל בדור ה-Raptor Lakeלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.