עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by unbalanced,

האם מדובר בגירסת התוכנה בלוח האם ? או בחומרה עצמה על הלוח...?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by mluggy2,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר וניסה את העדכון של אינטל (IAA) על ווינדוס XP? בקישור הזה: http://www.intel.com/support/chipsets/iaa/ מוצגים נתוני שיפור יפים, אבל האם המידע והעדכון רלוונטי גם לדיסקים קשיחים מסוג SATA? תודה ולהת', מיכאל

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  3. TWINMOS DDR 512MB 400mhz (TMD -50B) VS TWINMOS DDR 512MB 400mhz מה ההבדל בינהם?...ואיך אפשר לדעת שאני מקבל את (TMD -50B) ולא תגירסה השנייה...?..... שלא יעבדו עליי

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  4. שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב חדש האמור לתת ביצועים טובים מאוד לעבודה בגרפיקה ולמשחקים. המחשב מבוסס טכנולוגית SLI. לוח האם - Gigabyte GA-8N-SLI Pro. כרטיס גרפי - Gigabyte GV-3D1 (שני Cores על כרטיס אחד של 6600GT 128MB, סה"כ 256MB) מעבד - Pentium D 820 2.8 GHz. הבעיה התחילה ששמתי לב שה-Windows ותוכנות דיאגנוסטיקה שונות מזהות שלכרטיס מסך יש 128MB. במבחן 3DMark2003 על המחשב שלי התוצאה = לתוצאה של כרטיס 6600GT 128MB אחד, וזה לפי מספרים שמראה האתר הייעודי של Gigabyte ל-GV-3D1. נכנסתי לאתר של Gigabyte וגיליתי שיש באמת בעיה כזו, שה-Windows מזהה 128MB, אבל התשובה שם ממש לא מספקת וברורה, ולצערי לא נענתי לפנייתי במייל אליהם. בנוסף גיליתי שהלוח שלי לא תומך מלא ב-Pentium D 820 2.8GHZ ו…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by forumate,

יש לכם מושג מאיפה אפשר להשיג לוח אם LGA2011 או LGA2011-3 עם 2 מעבדים יחסית בזול? כמובן שיהיה משומש, אבל האם אפשר למצוא מקומות שמוכרים אותם?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  6. אינטל ערכה אתמול את יום הארכיטקטורה השנתי שלה וחשפה בפנינו שלל פיתוחים אשר יהפכו בקרוב למוצרים, בניהם גם ארכיטקטורת Alder Lake שתגיע למחשבים עוד השנה. כל הפרטים כאןלכתבה

7. התקנתי על הלוח הנ"ל גם X-FI וגם פורטיסימו של הרקולס אבל הלוח לא מזהה את הכרטיסים ולא מקפיץ הודעת חומרה חדשה יבואן טוען שיש בעיית תאימות ואני טוען שהלוח פגום האם למישהו יש מפרט עם שני הרכיבים הנ"ל או מכיר תופעה זז עם הלוח הנ"ל? ???

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. שידרגתי תמחשב שלי רק תכרטיס מסך והלוח אם יש לי כרגע לוח 915 JETWAY וכרטיס מסך ATI X700 SE קניתי לוח אם חדש של ASUS P5WDG2 WS Professional קישור לאתר יצרן : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=82&l3=249&model=1289&modelmenu=1 וקניתי כרטיס מסך של CLUB-3D ATI X1950 PRO 512MB 256Bit Memory 512MB Type GDDR3 Interface 256BIT GPU 600 MHz Memory 1400 MHz DVI DUAL DVI TV-Out Yes Video-in Yes Ramdac 400MHz OpenGL 2.0 DirectX 9.0 אני אישית ממש ממש מתלהב מהלוח הזה P5WDG2 WS Professional אז בבקשה רק תגידו שהוא תותח ועדיף על ה NVIDIA צ'יפסט רק השאלה שלי היא : מה עדיף לוח אם צ'יפסט 975X או NVIDIA 680i כי הכרטיס שלי זה ATI אני לא י…

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. מישהו יכול להסביר לי: 1. איך קוראים לפיצ'ר בלוח האם שמאפשר חיבור USB 3.0 בפרונט של המארז? לא יודע איך למצוא אותו.... 2. מה ההבדל בין USB 3.0 רגיל שיש בצ'יפסט של אינטל לבין Native USB 3.0 שנפוץ בצ'יפסט A75 של AMD? 3. מה יש בצ'יפסט A75 של AMD שעושה את כל החיבורים החדשים יחסית למושתתים בו בצורה הרבה יותר טובה ובמחיר הרבה יותר זול מאשר לאלו של אינטל? למשל: One Port One Fuse, Dual Channel DDR3 2400+ MHz, Native 6 ports SATA3. הם עוד מציינים שם בפירוש: support by A75 Chipset.... לינק 4. האם קיימת ל-AMD איזה מתחרה ראוי למעבד Intel Pentium G850 2.9Ghz Box? הלוחות תואמי אינטל לא מציעים שום דבר ששווה את המחיר הגבוה.... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  12. Started by X-Gamer,

ואם כן הוא כבר התחיל להימכר?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by matoki,

יש לי זוג זרכונות של קינגסטון 1 גיגה 667 מה"ץ כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד זוג זכרונות. השאלה היא האם אני חייב לשים אותו זוג בדיוק או שאני יכול לשים זוג עם מהירות גבוהה או CL נמוך.. תודה אלי

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  14. Started by PRDSian,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 429 צפיות
  15. אני מתכוון שלמשל הלוח אם יכול עד 256 ראם או 512... מודל הלוח אם שלי הוא: 6ABX2V-G0 תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by yovel,

שלום, קניתי לפני שנתיים מחשב מאייבורי. עכשיו אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון מ2G ל4G. הזיכרון הוא CEON אבל אמרו לי שkingston לא יעבוד איתו. הסתכלתי באתר של אייבורי ואין להם 800MHZ, עכשיו מה אני עושה?! :-[ :'( בבקשה תעזרו לי. :'(

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. זה יכול לגרום לבעיות?או שפשוט הלוח אם ישתמש רק ב1333?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by biton,

כתוב באתר של GB שהלוח הזה תואם למעבדים עם VRD11.1 : (Note) This motherboard is designed with VRD11.1 power phase, and cannot be compatible with VRD10 designed CPU. האם E8400 מתאים ללוח או לא ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by danshimsh,

שלום רב, בן דוד שלי עושה תואר שני במחשבים. לצורך עבודת מחקר הוא צריך לעבוד עם כרטיס רשת של אינטל של PCI 3 X8 . יש לי מחשב שני בבית שאיני זקוק לו, ויש לו כניסת PCI X16 שבה יושב כרטיס המסך. חשבתי לתת לו את המחשב, אבל אם נכניס את כרטיס הרשת לכניסה של PCI X16 , כרטיס המסך לא ייכנס לסלוטים האחרים של x1. מצד שני, לא ניתן פיזית להכניס את כרטיס הרשת לכניסה של x1 במחשב זה. ניסיתי לחפש בזאפ כרטיס מסך של PCI X 1 ולא מצאתי. אפילו הזולים ביותר הם של X16, והם לא ייכנסו בסלוט של x1 למישהו יש רעיון איך ניתן להתגבר על הבעייה ? בברכה, דן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Or4more,

שמתי לב שהגיע לוח אם חדש לארץ מבוסס X58 של BIOSTAR: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5223 איך הוא ביחס ללוחות אחרים באותו תג מחיר?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by pumbatal,

זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  22. מישהו יכול להביא לי בקשה מאמר שמשווה בין המעבדי 64 ביט של אינטל ו amd, יכול להיות גם באנגלית

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by Hellgrace,

בביצועי סטוק ה e6550 לוקח,בגלל הFSB הגבוה יותר,עם זה אין שום ויכוח. אבל מה לגבי אוברקלוקינג? e6550: באס 333 מכפלה 7 revision חדש - אמור לעזור במקצת באוברקלוקינג e6420: באס 266 מכפלה 8 אין את הrev החדש. יש לי הרגשה שעם רוב הלוחות mid-end מגיעים ל fsb wall די מהר,וה e6420 ינצח בoverclocking. בלוחות היקרים יותר אני מניח שה rev החדש יעזור,וה e6550 יקח. המחירים שלהם כמעט זהים - אז מה לקחת? בינתים אני מתכנן מערכת של: e6550 (או e6420) ga-965p-ds3 2gb 800 CL5 (של g.skill \ קורסייר כנראה) 8800GTS ביג טייפון או cnps9500 של זלמן כמובן שיש גם את האופצייה של e4xx , אבל עד כמה שאני יודע מעבדי אלנדייל נחותים מקונרו ב OC.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by k22,

איזה מעבד יותר טוב ? Pentium E5500, 2.8GHz, 800Mhz E6400 2.13GHZ

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.