מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
רצאתי לדעת אם הדגם GA-EP43-DS3L תומך בזיכרו ןDDR2 1066 Mhz?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אני לא רוצה לטעות בקנייה שלי
-
1)האם בעתיד אוכל להוסיף כרטיס מסך אחר? 2)האם באמת כרטיס המסך המובנה הוא GeFORCE 4 MX-440 128MB ? זה לא הפורום לכרטיסי מסך אבל האין מדובר בלוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם למשל במחשב שיש כמות לא גבוהה של זכרון, ולמשל משחק שדורש כמות גבוהה ממה שיש למחשב להציע, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל הכרטיס מסך כדי לנסות להצטמצם? למשל אם יש לי 256 מגה זכרון במחשב וכרטיס מסך עם 256 מגה בייט, האם המחשב ישתמש בזכרון שעל כרטיס המסך בשביל משחקים?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זהו מפרט שקיבלתי באינטרנט: לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 526 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤ 642 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 116 מי מבין שני הזכרונות האלה מתאים יותר למפרט הזה?! CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ב 556 ש"ח (הם אומרים שזה מבצע) או: CORSAIR 1024MB DDR2 800 CL5 ב 294 ש"ח (כמובן אני קונה שתיים כאלה) = 588 ש" סה"כ מה ההבדלים בינהם? תודה רבה דורון
-
- 2 תגובות
- 418 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ומה יותר שווה לקנות בתושבת 478 PGA והאם זה מתאים לכל לוח אם של סוקט 478 ???
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לקחתי מחבר זיכרונות בידיעה שהם עברו שריפת ספק.בבדיקת התוכנה שכתובה בכותרת קיבלתי הודעת שגיאה.אינני זוכר אותה כרגע. אבל הזיכרונות עובדים.האם אפשר להשתמש בהם למרות שיש הודעת שגיעה בממטסט? חשוב לציין שיחד הם לא עבדו אבל כל אחד לחוד עבדו בסדר גמור עד לאיבחן השגיאה של התוכנה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כידוע אף מע' הפעלה 32bit לא מסוגלת לעבוד עם יותר מ-4GB. הבנתי שב-XP זה מזהה מקסימום 3.25GB אם שמים 4 סטקים של 1GB - האם 4 הסטיקים האלו יעבוד בדואל צ'אנל? כמה זה יזהה אם ישתמש בשני סטיקים של 2GB? זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח במאה אחוז שאני צודק רק שאני צריך את אישורכם. האם ההבדל היחיד בין 2 הלוחות הללו: 1- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=1 2- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 הוא ,שבלוח האחרון יש חיבור לטלויזיה.האם זה ההבדל היחיד? כלומר אם אין לי צורך לחיבור לטלויזיה הלוח הראשון הוא בדיוק אותו דבר.אותו כרטיס קול אותו כרטיס רשת או כרטיס מסך מובנה..אמת? בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בזה, אני אוכל לחבר כבל רשת של הראוטר למחשב עם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3L? או שאצטרך לקנות כרטיס רשת..?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
משום מה ב-EVEREST אני לא מצליח לראות איזה לוח אם יש לי-כתוב UNKNOWN... יש דרך לבדוק זאת חוץ מלפתוח את המחשב? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמרו לי שאם אני יעשה אוברקלוק למעבד e4300 אני יכל להגיע איתו ל e6700 האם זה נכון?? והאם המאוורר הזה מספיק לאוברקלוק?? ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 מחיר: ¤146 אחריות: שנה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המעבד AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מקביל לאיזה מעבד של אינטל? (מבחינת תוצאות) תודה mz155
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
לאחר שירות נאמן, לעיתים יותר ובעיקר פחות, של כ-18 חודשים, במתכונת של כמעט 24/7 במהירות באס של 475 מה"צ החליט הלוח אם (GA-965P-DS3) לצאת לפרישה מוקדמת ללא אישור. המוות היה צפוי כיוון שהוא עשה בעיות בחודש האחרון. בכל אופן אני צריך המלצה ללוח אם חדש עבור C2D 6300 ותומך DDR2. הלוח צריך להיות מסוגל להחזיק 450 מה"צ לפחות (הזכרון מסוגל תאורתית להגיע ל-1.1-1.2 ג"הצ). אני צריך שללוח יהיה כרטיס קול מובנה סביר, לפחות כמו הנוכחי ו-2 חריצי PCI (הישנים) שלא צמודים לחריץ ה-PCIe x16, והכי חשוב חורי הרכבה לגוף קירור (Ninja). כל השאר לא חשוב. אם לא יהיו שנויים משמעותיים, אז אולי עדיף לקחת עוד DS3 ולהמנע מהצורך להתקין XP מחדש?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
במידה ויש נא ציינו קישור מתאים תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם יש לוח אם (טוב חדש אם הרבה אופציות ) שתומך בפנטיום 3 ומאפשר שדרוג לפנטיום 4 ? אם יש כזה ספרו לי איזה ומאיפה אפשר לקנות ואם לא אז איזה לוח הכי מתקדם יש לפנטיום 3 והאם מיצרים בכלל דגמי לוחות חדשים (DDR ,AGPX8 UFUW וכו') ? לפנטיום 3 וכנ"ל מאיפה אפשר לרכוש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
http://www.tomshardware.com/cpu/20051007/index.html כמו שאפשר לראות בתמונה המצורפת, המעבד צורך פחות חשמל משמעותית, עקב המעבר ל65 ננומטר. כנראה שאינטל התגברה על הבעהי עם דליפת הזרם שהייתה לה עם המעבר ל90 ננומטר. הביצועים לא השתנו, כמובן.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חוץ מהתוכנות cpu-z ואוורסט שלא מראות לי תזמונים מסויימים, איזה עוד תוכנות מראות את התזמונים המלאים של הזכרונות?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו מכיר לוח טוב למעבד AMD DOUAL CORE שתומך בזכרונות DDR 2 ויש לו חיבור SLI
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי AGP צריך להיות במהירות של 66 הרץ והPCI צריך להיות במהירות של 33 הרץ ב3dmark 2001SE כתוב לי שהData Bus Width של הPCI הוא 32 אבל גם הData Bus Width של הAGP הוא 32 איך זה יכול להיות? למה הAGP פועל בCharacteristics של 3.3V והPCI פועל בCharacteristics של 5V? ועוד משהו אחד , מה זה ISA? יש לי שניים כאלה על הלוח אם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-