מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני קונה בקרוב מאוד מחשב ורציתי לברר האם אפשר להכניס למארז עם הגדלים הבאים: גודל המארז ללוח אם: Abmessungen: ca. 450mm x 200mm x 520mm (H)x(B)x(T) Modell Typ: Midi Tower Gehäuse Mainboard: ATX Form Factor 12" x 10.5" oder kleiner גודל הלוח אם: 12X8.5 לוח אם ATX אפשר להכניס את הלוח אם הזה למארז שרשמתי את הגודל שלו למעלה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי מחשב חדש וקיבלתי איתו את הפריטים הבאים: את המוח, המחשב. בעל המעבד והחיבור הפרללי) עכבר מחשב ג'נריקי. פריט זה משמש להזזת הסמן על המסך. כלי חיוני לכל הדעות. טלויזיה 17", או בלשון הציונים -- מוניטור. בעזרת כלי זה אפשר לראות את הויזואליות המופקת דרך המוח. לוח מקשים. כלי זה משמש לכתיבה, כמו שאני עושה ברגעים אלו ממחשבי הכביר חוטים. למה הם משמשים? אינני יודע איך להרכיב את הכל , חלק חלק, כדי שהכל יתחבר בהרמוניה למערכת משוכללת. כמו שאתם רואים, הקלתי עליכם ופרטתי מה כל מכשיר עושה, אז בבקשה תנסו למצוא לי תשובה בהקדם. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני יומיים, עם המחשב החדש הזמנתי מעבד amd athlon 2.6 כשהתקנתי את הווינדוס ושאר התוכנות שמתי לב שב"מחשב שלי/מאפיינים" ובתוכנה "AIDA" רשום שהמעבד הוא של 1.15 התייעצתי עם חבר והוא אמר לי שכדי שהמעבד יעבוד במהירות היעודה לו אני צריך להעלות את המכפלה של המעבד ל11 (היא היתה על 5.75) ניסיתי לבדוק בביוס איפה מעלים את המכפלה אבל לא מצאתי, לכן אני מבקש שתעזרו לי להבין לאיזה מכפלה אני צריך להעלות במעבד (במקרה וחבר שלי טעה) ואיך אני מעלה דרך הביוס. אני מצרף תמונה של החומרה במחשב שלי (מפרט מלא) ומקווה שתעזרו לי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי שאלה . למחשב שלי יש לוח אם KVPRO8 וזיכרון DDR 2 256 * 2 עם 500 MHZ אבל הוא מקבל רק 400. האם יש דרך לעדכן את הלוח אם שיקבל את ה 500 ?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לכם מראש על התשובות רציתי לדעת מדוע אני רואה כך בתוכנה EVEREST [ Processors / AMD Athlon 64 Processor 3000+ ] המעבד מדגם "VENICE" Processor Properties: Manufacturer AMD Version AMD Athlon 64 Processor 3000+ External Clock 201 MHz Maximum Clock 3000 MHz Current Clock 1810 MHz ורציתי לדעת לאן נעלמים עוד 1200Mhz מדוע המעבד לא מנצל את כל ה 3000Mhz בעבודה?? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451304.0 מצאתי ש לעדכן את ה BIOS ל-F4 יפתור לי אני שני הבעיות גם של ה BIG MOUSE POINTER וגם שהמחשב נתקע לי כאשר אני עושה FS בסרטון אונליין. איך אני מבצע את פעולה הזו: Just updated my bios via @BIOS to F4 and now it seems to be working?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אפשרויות זיכרון: 1. 4 גיגה קינגסטון DDR2 800 או GEIL KIT 2*1024MB ?2GB? DDR2 800 MHZ דיסק קשיח: 500 WD - כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS או SEAGATE 500 GB SATA2 7200 RPM 16 MB תודה, יורם
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
עזרה בבקשה עבדו לי הדריווים של המחשב אז כך אני לא מבין כל כך בזה,אם אפשר לקבל לינק ישיר להורדה. יש לי אומנם מחשב מאוד ישן שמשרת אותי נאמנה לצרחים שלי . פירמתתי אותו ועבד לי הדיסק אם כל הדריווים שלא אמרו לי שאתם תותחים בזה. אפשר בבקשה זה מה שכתוד על הלוח: PC PARTNER AWARD 1998 PCI/PNP 686 149878156 זה פנטיום 2 450 אני חושב יש מצב למצואה או לזרוק אותו תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי זוג זכרונות זכרוןוDDR 1024Mb 400MHz CL2וPDP Systems מי שמכיר יקרים מאוד אני רוצה להוסיף ואני רוצה להוסיף עוד gb 1 האם רק זיכרון cl2 מתאים או שאני יכול גם להשיםcl2.5 יש לי עוד שני סלוטים פנויים של זכרונות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=340335
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב נייח שאני מרכיב אישית ואני זקוק להמלצות. מעבד - Core i7 920 ( מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין TRAY ל BOX? ) כרטיס מסך - nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 עכשיו ההתלבטות היא בלוח האם: מה עדיף? Intel DX58SO Intel DP55KG Intel DP55SB Intel DP55WG Intel DP55WB Intel DH55HC 1. מה ההבדל בין האחרון לראשון? (כי במחיר זה בערך 600 שקל הבדל). 2. או לחילופין - מה הלוח המתאים ביותר ביחד עם המעבד וכרטיס המסך שציינתי? 3. האם ישנם הבדלים בביצועים? או שכל ההבדל הוא יציאות/סלוטים וכד' ? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte 7vaxp ultra AGPx8 FSB333 וזכרון 256mb של סמסונג במהירות 400 ומעבד אטלום אקס פי 1900 השאלה שלי היא האם המישה מנצל את הזכרון במלואו (את כל ה 400MHZ) תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב P4 עם מעבד 1.5 והלוח אם הנ"ל שנשרף לא הספק (הצלבתי עם מחשב אחר). החלפתי ספק המחשב עבד 10 שניות כיביתי אותו ומאז הוא לא מוכן לעלות. למחשב יש משהו שנקרה D-LED שנדלק לשניה ומיד נכבה. 2 נוריות עליונות דומות ושתיים תחתונות ירוקות. חיפשתי במדריך של הלוח אבל אין כזו קונפיגורציה של נוריות. מישהו יכול לעזור? זה מעבד? זה הלוח? זה משהוא אחר? תודה. אלעד
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אוקיי,מכיוון שהלך לו עוד לוח לעולמו (P4S800D-E ז"ל) החלטתי שאני לא מיתכוון לעשות אוברקלוק יותר.......אני מתלבט אם לקחת ציפס'ט של VIA או של SIS (תקנו אותי אם אני טועה אבל אינטל לא נכנס בתקציב של 470 ש"ח ) אני מתלבט אם לקחת את הP4P800SE /לוח של אביט עם ציפסט של VIA.......תנו המלצתכם על לוח כלשהו שייכנס בתקציב,לוח שיעבוד טוב עם מעבד נורטווד.....10X
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה לוח זה. הסתכלתי עליו, לא כתוב כלום חוץ ממספר קצר שכתבתי בגוגל ולא קיבלתי כלום. בEVEREST כתוב UNKNOWN בDXDIAG כתוב AWRDACPI בBIOS WIZARD גם כתוב UNKNOWN כשנפתח המחשב כתוב INTEL 865G ואחרי זה כל מיני דברים שלא הספקתי לקלוט... יש למישהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגמפר את הבורד שלי , כאשר כרגע הוא נותן לי לעבוד על 133 עד 165 .. ניסיתי הכל ואני לא מצליח למצוא איפה לעזעזל אני הופך את זה ל 166 -200... מישהו בעל בורד דומה יכול לעזור ? תודה
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
למישהו יש בבקשה דרייברים ללוח אם - גריבאלדי 850 intel מהסוגים של פנטיום 4 אני צריך בשבילו את הדרייברים הכי חדשים בבקשה (ספציפית למאיץ AGP) תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מחשב מאוד ישן p2 350, voodoo3 3000, 128 ram בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה יש לי, המחשב נורא ישן וגם אם אני יפרק ויסתכל אני לא ידע ממש פרטים עליו (לפי מה שאני יודע) ראיתי שיש את התוכנה Intel Application Accelerator 2.3 לצערי, זה לא תומך במעבד שלי אלא רק מ 3 ומעלה אז השאלה הראשונה שלי היא איך אני יכול להאיץ את מהירות המעבד שלי התוכנה לא תומכת במעבד שלי השאלה השניה שלי היא האם להוריד ביוס עדכני יותר יכול לעזור למחשב שלי ואם כן אז איך אני יכול לדעת איזה אני אמור להוריד ולכל מי שעוזר או מנסה לעזור תודה מראש ובבקשה תהיו יותר ספציפיים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את ההבדלים בין הלוח GA-EP45-DS4 לבין GA-EP45-DS5 ולא ממש מצליח למצוא. כנראה אני עיוור. מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכלום, בתת כותרת של הנושא הנ"ל מופיע הגדרה בשם : performance enhance שיש לה 3 אפשרויות : -standart -turbo -extreme אצלי זה עומד על turbo ככה קיבלתי את המחשב. אפשר לקבל הסבר מה בידיוק זה עושה ? ואיך זה משפיע אם אני משנה את אחד ההגדרות ? נ.ב: יכול להיות שפתחתי את הנושא במקום הלא נכון אם כך אשמח שיעבירו את הנושא למקום המתאים. תודה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, הבנתי שDDR תאורתית מגיע ל6.4 גיגה ביט לשניה, אבל הוא מתחלק לכל תושבת לכן מעשי זה 3.2 גיגה ביט בשניה. השאלה שלי היא אם אני אקנה סטיק של 1GB ואשים אותו לבד, אשנה בביוס את חילוק הרוחב פס לתושבת אחת (בהנחה וזה אפשרי). האים זה יעבוד לי ב6.4 גיגה ביט? יכול להיות שאפילו אם זה היה אפשרי כזה דבר ישרוף לי את הזיכרון? בקיצור, אני צריך שמיהוא יסדר לי את העינינים בראש. תודה רבה, יאיר.
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן רכשתי לוח DFI NF3 754 וזיכרונות Adata Vitesta ddr500 את רוב הפיצורים בביוס של הלוח אני מבין אבל במקצה נרחב כל כך של תזמוני זכרון מעולם לא נפגשתי תהייתי אם תוכלו לעזור לי לעשות סדר בבלגאן ולהסביר לי מה זה כל דבר (אני רגיל ללוחות הפשוטים שנותנים לך את כל ארבעת התיזמונים בטור עם ערכים לשנות וזהו, כאן יש בערך 10!) הנה לכם רשימת המשתנים שיש : dram frequency set (mhz) Command Per clock(cpc) cas latency contral (tcl) ras# to cas# delay (trcd) min ras# active time(tras) row precharge time(trp) row cycle time (trc) row refresh cyc time (trfc) row to row delay (trrd) write recovery time(twr) read to write delay (trwt) refresh period (tref) write cas…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון 128 ראם RDRAm 2 סטיקים של 64.. והמהירות זה pc800 והחלטתי להגדיל את הזיכרון... אני רוצה שהווינדוס ירוץ חלק(עכשיו עם ה128 יש הרבה תקיעות...(ווינדוס אקס פי)) אז אתם אומרים להגדיל ל256 או ל512? ואם זה חשוב יש לי כרטיס מסך גיפורס 2. (יש במחשב הזה כל שנה רק 2 משחקים פיפא ואנביאיי... כל השאר במחשב השני שלי אז לא צריך כרטיס מסך טוב)... ואמרו לי שהזיכרון הספציפי הזה מאוד יקר ולא מוכרים אותו כמעט, אז יש אם אני מחליף ל DDR נניח ומחליף גם את הלוח אם, זה לא ייצא יותר זול מאשר להרחיב ל512? תודה מקווה שהבנתם מה רציתי
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוס 7 בגירסת 64 ביט אבל יש לי רק 4 גי'גה זיכרון שזה לא מספיק למשחקי מחשב. רוצה לשדרג בעוד 4 ג'יגה. האם יש לי 2 סטיקים או אחד של 4 ג'יגה? יש לי מקום לעוד זיכרון? להלן המפרט: INTEL CORE i5 750 2.67GHz P55- US3L
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-