עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ואם לא, מה כן ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by shaul,

טוב ברשותי הלוח K7NCR18D PRO עכשיו הורדתי מהאתר של לדטק את העכדון ביוס והוא נתן לי הוראות שאיתן אני כמעט ולא מבין כלום...אז מישהו יכול להסביר לך בשפה פשוטה איך לעדכן את הביוס *אני מעוניין לציין שהפלופי שברשותי, מקולקל, האם יש דרך לעשות זאת בלי הפלופי?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  3. מה המעבד הטוב ביותר של INTEL ושל AMD למחשב ביתי? ולמה ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי לוח אם GA-G31M-ES2L של ג'יגה בייט, לאיזה מעבד אפשר לשדרג על מנת שייתן לי ביצועים סבירים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by yaronmina,

שלום לכולם ! אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל 915P Neo2 Platinum שנמצא בלינק הבא.. http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=601 ועל הכרטיס מסך הנ"ל..NX6200-TD128E שנמצא בלינק הבא... http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=654 אשמח לקבל תשובה מקצועית !! תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by stingeR-,

יש לי לוח P3 של MSI MS-6156 שמבוסס INTEL 440BX CHIPSET ולא ציפ של VIA כמו שיש באתר של MSI ואני חייב דריבר בשבילו אבל לא יודע איזה לקחת ומה לחפש , אז בבקשה תנו לי לינק לדריבר מתאים לציפסט שלו תודה מראש stingeR

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. אני חושב שזה נושא כאוב ומפחיד להרבה מאיתנו, עניין ההדבקות של המעבד להיטסינק, והיציאה הלא מתוכננת מהלוח. בסלרון זה קרה לי, עברו מאז הרבה ליוותנים בקישון, היה לי בארטון ככה שזה לא הפריע לי. עכשיו בA64 המעבד יצא החוצה בצורה הזאת, ופס אחד של פינים היה טיפה מעוקם ככה שהמעבד לא רצה לחזור ללוח, כמובן שישר שכולי הזעתי בכיתי מלמלתי "אממא.. אאממא..." "אני רוצה את פבלל... איפה פבל שלי..." ושוב בכיתי ושוב הזעתי, ובסוף שהצלחתי להחזיק את עצמי בשארית כוחותי, וישרתי איכשהו את הפינים בקונטרה עם ההיטסינק. השאלות שלי הם, מה בעצם אפשר שזה לא יקרה, מה גורם לזה? ומה לעשות במצב וזה קורה (עוד שמרגישים שההיטסינק תקוע, לפי המשיכה הגורלית) ? תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by ExploiT,

שלום כולם היום פרמטתי והמשחב נקי והכול ל 9800pro שלי הורדתי 5.7 הדריביר הכי חדש עכשיו יש לי לוח epox 8kda3j אני רוצה לדעת אם יש דרבירים יותר חדשים לציפסט שלו nforce 3 250gb שכולל כרטיס רשת עם פיירוואל,כרטיס קול ועוד שטיות שאני לא משתמש בהם raid/sata וכ'ו עכשיו רציתי לדעת איפה אני מוריד דרבירים חדשים לציפטס ואיך אני בודק איזה גרסה של הדרברים יש לי עכשיו ? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  9. מה ההבדל או הכוונה לכך שיש לוחות אותו סוג ולאחד רשום rev(1.x) ולשני רשום rev(1.0) ? הנה: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2531 http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2548 תודה לעונים !

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by shayhibah,

זה קצת סיפור ארוך... הסיפור מתחיל לפני 8 חודשים כקניתי מחשב חדש... המפרט: מעבד Intel E6300 לוח אם GIGABYTE GA-965-PS3 כרטיס מסך Radeon X1950 PRO זיכרונות Twinmos 800 Mhz 1024mb * 2 CL5 כונן 250 GB ועוד כמה דברים קטנים. מהיום הראשון המחשב החל לרסט - לעשות סתם ריסטים... בסופו של דבר בגעתי למסקנה שזה לוח אם ביקשתי להחליפו ולא רצו.... סיפור ארוך בקיצור... עד עכשיו אנילא משתמש במחשב... 8 חודשים עברו... עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם חדש... התקציב הוא עד 1000 שקל אבל כמובן אני צריך שהוא יתמוך בחלקים שיש לי למעלה... אתם יכולים להציע לוח כזה?... תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  11. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא היחידי שלא יודע מה הן כל האופציות בביוס,אז החלטתי לפתוח על זה עמוד שאלות\תשובות. קומפוננט תעשה את זה סטיקי בבקשה זה דיי חווזר על עצמו. ועכשיו לשאלה שלי,איך פאט עובד? איך ממש הוא עובד,כתוב שהוא מוריד לייטנסיז מהמעבד לזיכרון אבל מה אם הזיכרון שלי כבר על הלייטנסי הכי טוב שלו?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by timberland,

שאלה: האם מעבד AMD ATHLON 64 X 2 4200 בהכרח יותר טוב ממעבד AMD ATHLON 3800 64 X 2 ?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  13. ערב טוב, התחדשתי היום בנייד רק שאני לא בטוח כמה הרצים הזכרונות. הדגם הוא 2GB 2RX8 PC2-6400-666-12-E3 והקוד דגם הוא M470T5663EH3-CF7 תודה רבה על העזרה!! נ.ב אם הנושא שייך לפורום מחשבים ניידים, אשמח אם המנהל יעביר את הדיון.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by eladnahum,

יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  15. היי. התגלגל לידיים שלי סטיק שלהם, חדש לגמרי, במתנה. משיטוט באינטרנט אני מנחש שהם חברת בת של Dane-elec. ג'נרי ? אשמח לשמוע מידע לגביהם.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  16. אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה

17. Started by נעם95,

שמעו מת לי המחשב הוא נתקע לי על ה"ברוך הבא" ואני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את הזיכרון ולהתקין אותו על מחשב חדש וכל התמונות והמוזיקה שיש לי שם ישמרו.. אפשרי??

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. מה ההבדל בין מעבדי אינטל Aל 2.6 ל2.6C או 2.6G?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  19. Started by arkzai,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לעבודה גראפית ואני רוצה מקסימום זיכרון אך הבנתי שXP תומך רק ב-2 GB ןאים אני רוצה יותר אני צריך לשדרג לויסטה? זה נכון כי לא ממש בא לי לעבור לויסטה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  20. Started by jambo7,

מה ההבדלים בן 2 המעבדים פרט למחיר ואם אין הבדל למה המחיר שונה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=991&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=1316&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by hm123,

האם יש הבדלים בין שני המעבדים האלה או שזה אותו מעבד

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by constantine16,

i have a question for you if i will buy 1gb with 667 mhz but i have now 1gb with 533mhz so i want to ask if it will make my memory less powerful if i combin them to make 2gb

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  23. אני מחפש מעבד ולוח שיהיו טובים לאוברקלוקינג... רק שלא יחרגו מהתקציב אם אפשר

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by avivboker,

השאלה שלי היא אייך החברה הזאת למרות שלא שמעתי עליה ליפני היא מוכרת? ואייך הזיכרונות שלה לגבי יציבות ואמינות ואולי גם יכולות אוברקלוק...?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.