מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי קונה ב 1000 שח - האם למכור ולעבור לתושבת החדשה ? אני אובד עצות. אנא עיזרו.
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על חנות שמוכרת לוחות אלה במחיר שפוי! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לקנות מעבד AMD3000 , 939 מ KSP. דברתי איתם והם אמרו לי שזה לא מעבד BOX - כלומר ללא המאורר האורגינל. הם אומרים שהם שמים בעצמם מאורר שהוא אוב יותר (שקט יותר) ומבחינתי זה לא צריך לשנות. האם זה באמת לא משנה - הוא שיש פה סיכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=50010 לפי מה שאני מבין הכי טובים ברשימה זה ה-TCCD הזיכרון של GSKILL PC4800 פשוט תותח!! מה דעתכם GOLD VX או GSKILL PC4400 שגם תותח ונמצא במקום השני שם... ברשימה של ה-300+
-
אני מחפש המלצה של מארז ב- 300-400 ש"ח אני רוצה שיבוא אם ספק כח טוב ואם אפשר איזה חלון בצד ראיתי את המארז של RAIDMAX 868 אבל לפי מה שראתי פה יש לו ספק ג'נרי שזה לא טוב...מישהו יכול להסביר לי למה ג'נרי זה לא טוב ולהביא לי המלצה למשהו אחר באותו סגנון.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר ישבה ממושכת בכלא צבאי אני לא מעודכן בכלום מה יכול לעדכן אותי קצת בלוחות מעבדים מזה AMD 64 וכל מיני עידקונים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הנה המפרט המלא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 בהתחלה רציתי לוח K8N Neo4 Platinum ואז בגלל בעיות תאימות שונות עברתי לGIGABYTE "GA-K8N Ultra-9 ARG!!! דיברתי עכשיו עם אייבורי - היבואן של MSI. הוא טוען בתוקף שהזיכרון יעבוד. והוסיף שאין כזה דבר זיכרון DUAL, ושכל שני זכרונות מאותו יצרן באותה מהירות יעבדו בDUAL כי זו יכולת של הלוח ולא הזיכרון. (האומנם?) אני משתגע פה! אין כמעט הבדל בין הלוח של MSI לזה של GB, מלבד שהאחרון מגיע עם כ. רשת אלחוטי וצ'יפ שונה של כ. קול. התקשרתי לפנדס בהמלצה של אייבורי. הטכנאי שלהם (שנשמע מבין מאוד) הבטיח שהשילוב של MSI וPDP יעבוד. מבין GB או MSI הוא ממליץ על MSI בגלל שGB לא מוציאים עידוכונים לBIOS באותה תדירות של…
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש לוח מיקרו ATX למארז האריאה של אנטק ואני ממש רוצה שהמחשב (שיהיה סלוני) יהיה מחשב מזק ככל האפשר (יכול להיות מצחיק לשחק על הטלביזיה) לכן החלטתי ללכת על מעבד AMD את'לון 64 בסוקט 939.. וממה שהבנתי ערכת השבבים הטובה ביותר לכך היא ה-nForce4 העכשיו, הלוח היחידי שיש שתומך את כל זה הוא ה- FOXCONNNF4K8MC-RS שעולה פה 527 שח.. השאלה אם משהו מכיר את הלוח הזה?? ויכול לתת עליו חוות דעת או משהו?? אם למשהו יש אלטרנטיבות.. אני ממש רוצה לשמוע!! נ.ב. ביירבונים של שאטל לא באים בחשבון.. הם וואיי יוצאים לי יקרים מדי לתקציב
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי לוח A8V DELUXE של ASUS ויש לי גם סטיק אחד של 512 A-DATA ורציתי לעשות אוברקלוק עצבני ורציתי לקנות עוד סטיק בשביל זה. חשבתי לקנות עוד סטיק של 512 A-DATA אבל אני לא יודע אם ה256 מגה של A-DATA DDR2 553 MGH השאלה היא בכלל האם הלוח שלי תומך בכזה זיכרון או רק בDDR 400? ואם כן מה עדיף ה512 או ה256 DDR2 533? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns ויש לי עכשיו! כרגע 512DDR בשתי סטיקים ואני רוצה לקנות עוד 512 אבל בכרטיס אחד ובדקתי בGUIDE של הלוח אם וכתוב שם שאם אני יכניס אשתמש ב3 סטיקים של זיכרונות המחשב לא יעלה ואמרו לי שאם אני משתמש ב4 סטיקים הMHZ של הזיכרון יורד אבל אני רוצה לדעת בכמה והאם זה משפיע ובדקתי בsisoft sandra 2005 תגידו לי על כמה הזיכרון שלי עכשיו MHZ ועל כמה הוא יהיה מתי שיהיה לי 4 סטיקים
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה זה עוזר אם אני משנה אותו מ GEFORCE3TI200 ל GEFORCE 4 TI 4600 ואיך אני עושה את זה כמובן
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM והוא מעוד יקר מי שהוא יכול להגיד איפו אני יחול להסיג בזול תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זהו מכתב תשובה מנציגות אסוס לגבי בעיות הOC בלוח. Adam - My engineering contacts at Asus have emailed me that the video compatability issues have been resolved and the fixes are in a new BIOS 1007 to be released very soon. I was also told they believe they can fix the overclocking issues and be very competetive with DFI. These fixes should be in a new BIOS next week. I will be out of the US for a couple of weeks, so you will need to look for new Asus BIOS at their site and on Forums. Wesley Fink Senior Editor, AnandTech, Inc. כמו שהבנתם..הלוח אמור יהיה לתת ביצועים דומים לDFI. (כשזה יקרה אני אוריד בפני אסוס את הכובע)
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט מה לעשות, לקחת 2 סטיקים של 512 מגה של A-DATA 3200. או לקחת 512 מגה של a-data viesta ?? עקרונית אני כן מתכנן אוברקלוק לזיכרון,אבל הוא בסה"כ ייתן שיפור של אולי 10-15% במהירות,לעומת בכלל כפול כמות זיכרון, שגם ייתן לי אוברקלוק נחמד,וגם אם לא ייתן לא נורא בעיקרן הכל יהיה עדיף על ה-512מגה 2700 שלי.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב, זה סופי. הPDP שרציתי לקנות לא עובדים עם הלוח הזה. (ז"א כן, אבל רק הדגמים הזולים שלא עובדים בDUAL) (הנה לינק למפרט) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 אני מרים ידים. אני זקוק בבקשה לעזרה מאחד שמבין וימליץ על זיכרון. אני קונה מNEWEGG כך שאת החיפוש צריך לעשות שם עם הקריטריונים הבאים: Type [184pin DDR DIMM] Capacity [1 GB (2x 512 MB)] Speed [PC3200 (DDR400 200MHz)] Max price: [222] Keywords:[dual channel] ליתר ביטחון, אני אלך על אחת מהחברות שרשומות באתר של MSI. Buffalo Crucial Corsair Kingston Mushkin OCZ Technology Princeton Technology Super Talent הלכתי לאתרים של החברות האלה והשתמשתי ב Memory Configurator בכולם. כמעט באף אחד מהם אין …
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני חושב ללכת על זה .. דעתכם? http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_120&products_id=1673&osCsid=5ec7c6fe3c517b39b2e9c320705148ba דרך אגב זה המפרט העיקרי.. p4 2.4 512 ddr radeon 9550
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשמדברים שמעבד מיוצר ב 90 ננומטר מתכוונים לגודל הטרנסיטור אם לא אז למה מתכוונים ?
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איזה דרייבר יתן לי את הביצועים הכי טובים דרך אגב יש דרייבר של גיגהביט ויש של nvidia אף פעם לא הבנתי את ההבדל
-
סליחה על הכותרת העקומה. אני מחפש מישהו שיש לו לוח K8N Neo4 Platinum שיגיד לי כמה פינים יש לחיבור שלו למתח. (לספק) כמו כן אשמח לדעת איזה זיכרון יש לכם. נראה שיש ללוח הזה מספר בעיות תאימות ולא היתי רוצה להזמין מחו"ל משהו שלא יעבוד בסוף. חיפשתי כבר בכל מקום, ואני לא מוצא את התשובות והגיע הזמן להזמין אותו מארה"ב ע"מ שיגיע בזמן למשפחה שלי שם לפני שהם באים הנה. מעבר לזה, יש למישהו מושג מי היבואן של MSI לארץ ואיך יוצרים איתו קשר?
-
המערכת: Athlon" 64 3000+ (S-939 AMD GIGABYTE K8NF-9 GIGABYTE 6600GT WD 160GB SATA CI-6A19\Diabolic רציתי לדעת זכרון 512MB של ADATA מספיק טוב לשאר הרכיבים של המחשב, או אם אני אקנה זכרון של OCZ או חברה מוכרת אחרת הביצועים ישתפרו, כי חבר אמר לי שהיה לו זכרון "סטנדרטי" כמו הADATA , וכשהוא שיפר לOCZ הביצועים של המחשב השתפרו פלאים אז רציתי לדעת אם זה ישנה (אני לא מתכוון להוציא את המיץ למחשב, אבל למשחקים חזקים וכאלה) תודהה.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ומה ההבדלים במחירים? ואיזה לוח עם אן פורס 3 אולטרא מומלץ לקנות? מה אין 3200+ עם מגה קש?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-K8NS ועד כמה שיודע לי יש לי עליו סטיק זיכרון אחד בודד של MICRON DDR 512 PC3200 מכיוון שאני לא בטוח העתקתי לפה את מה שרשום באוורטס. השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להוסיף עוד סטייק של 512\1024 (יש לי עוד שני חריצים פנויים) שהוא DDR PC3200 ומחברה אחרת בעל תיזמונים אחרים? לדוגמא 512MB A-DATA שיש בKSP ב370שקל או שעכשיו אני תקוע עם המיקרון הזה? Memory Module Properties Module Name 51046732119 Serial Number None Manufacture Date Week 33 / 2003 Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rat…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה ג'יגאבייט http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_123&products_id=1259&osCsid=9a3e66fd17b47247220c4c0be7aa1e62 זה אביט http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_118&products_id=1105&osCsid=5ec7c6fe3c517b39b2e9c320705148ba שניהם לפנטיום 4 512DDR 333 אולי בעתיד כונני SATA ואוברקלוק קטן ואם אפשר גם לדעת למה אתם חושבים ככה....
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
עכשיו מותקן אצלי, בינתיים לא נתקלתי בבעיות. אני חושב שאני מרגיש שיפור מסוייים במהירות. את הדרייבר אפשר להוריד מ- www.guru3d.com
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-