מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
ב 2004 סך כל המכירות של אינטל היה 32 מיליארד $. המקור גם מסביר בקצרה כיצד עובדת תוכנית השיווק "Intel Inside". סך המכירות של AMD באותה תקופה היה 5 מיליארד $, תקציב הפרסום שלה היה 225 מליון $. הערה: זה מסביר כמה דברים. בכל מקרה, נראה לי פרט מעניין. מקור: http://www.forbes.com/business/2005/05/26/cx_ah_0526amd.html?partner=yahootix&referrer=
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראו את המפרט המלא בצד.. כרגע הזכרונות רצים ב433MHZ מחוסר ברירה (בתזמונים של 6 3 3 2.5) , גם אם אני מוריד את התזמונים זה לא ממש עוזר והמערכת לא יציבה... הHTT רץ ב780 בלבד(גם עצוב) .. ניסיתי המון אפשרויות אבל זו האופציה היחידה להריץ את המעבד ב2.6GHZ ... האם שווה להשקיע בזכרונות חדשים או למשוך בשקט עד שאחליף שוב את המערכת (הלוח+מעבד+כ. מסך+כ. קול חדשים, הזכרונות עברו מהP4 הקודם שלי)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כאמור מפרט המחשב הסופי. מארז בעל 2 מאווררים אחד גדול מאד והוא נמצא בדופן המארז והשני קטן יחסית אליו מותקן מעל לוח האם . {EZ COOL} ספק כח 500 וואט REAL של טרמנטק {יקר מאד} לוח P35 של גיגה בייט מעבד Q6700 כרטיס מסך NX 8600 GT של MSI זיכרון 4 גיגה של קיגסטון הר דיסק 500 גיגה 32 MB צורב DVD x 20 פשוט טיל המחשב הזה לא ייאמן אני עובדת עם תוכנות עריכה יחד גולשת באינטרנט מתקשרת בICQ ואפילו שיחקתי במשחק תוך כדי עבודה והמחשב פשוט מדהים אני מאד מאד מרוצה. יש לי הרושם מבלי לפגוע באף אחד מכם שכל העיניין שאתם מגלים במחשב הוא: תחרות למי יש מחשב הכי מהיר וזאת מבלי שיהיה צורך כל שהוא לכך. ונניח ולאחד יש מעבד Q9XXX עם כרטיס מסך המהיר והטוב בעולם מה בדיוק הוא מתכוון לעשות עם זה חוץ מאשר …
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מעבד קונרו בקרוב עם תדר של 1066 חשבתי על זיכרון של 800 מגה הרץ אבל קראתי באחד השירשורים כן שהזיכרון יעבוד על 533 כלומר חצי ממהירות FSB רציתי לדעת איזה זיכרון יעבוד הכי טוב עם הקונרו בלי שיוגבל בביצועים לא היכרון ולא המעבד האם יש טעם לשים זיכרון של 800 במקום 533 או 667 נ.ב לא מתוכנן שום OC לא למעבד ולא לזיכרון
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור חוטים של HDD לד וכל אלה. הדגם של הלוח הוא IBM P6 זה מה שרשום לא רשום כלום חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרתי לPCH לאשר את ההזמנה שלי למחשב החדש שלי. הנציג שרות אמר לי שלא שווה לי לקחת שתי מודולים לדיואל כי אין לי כרטיס מסך INTEGRATED אז אין טעם בדיואל. האם זה נכון? כי אם כן בשביל אוברקלוק יותר כדי מודול אחד של 512 לא? מודה ראש! רומן נ.ב: זה דיי דחוף לי...
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היו לי זכרונות של ELIXIR או משהו כזה על הלוח 256*2 ועשיתי בדיקה עם MEMTEST והיו שגיאות בבדיקה 7 קניתי זכרונות חדשים של קינגסטון 512*2 וגם בהם היו שגיאות בבדיקה הזאת והזכרונות הם 400MHZ DDR איפה הבעיה שלי בדקתי כול אחד בנפרד בכול סלוט בנפרד וכולם אותה שגיאה בדיקה 7 יכול להיות שזה לא מהזיכרונות ? אולי מהסלוטים או מהבקר זכרונות או כול דבר אחר? ואם כן איך אפשר לבדוק ממה?
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו מעבדים יעבדו על הלוח msi p965 neo רישמית וגם לא רשמית
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני קראתי במספר מקומות ועדיין לא הבנתי מה כל התזמונים אומרים , ולמה מציינים רק את ה CL בד"כ. אולי אפשר לקבל איזה הסבר קצר ומהיר ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה, המעבד אינו מזוהה כ 2500 אלא כ 1900. משיחה עם טכנאי, מסתבר כי הלוח מזהה את המעבד כ FSB 133 ויש לתקן ידנית ל 166 - ואז באמת המעבד מזוהה כ 2500 גם ב STARTUP וגם ב win xp. כמובן ששינוי זה יש לו השפעה על הטמפרטורה של המעבד. שאלתי: האם זה נורמלי שלוח כזה לא יזהה נכון את המעבד ? יש JUMPER בבורד שבא אוטומטי על 100MHZ ובספרות כתוב כי מהירות זו היא עבור מעבדים ב 200FSB (או משהוא כזה) ואם לא משתמשים בכזה , צריך להעביר את ה JUMPER ל AUTO - וכך עשיתי. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ניראה שאי אמ די חוזרת אט אט לעיניינים http://www.amdzone.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9960&sid=1842102da4dfc54f248dd10896d97a5b
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במדריך למריחת מישחה תרמית כתוב להכין משטח טוב לעבודה כמו שקית אנטיסטטית. יש לי כמה שקיות קטנות כאלה, זה משנה אם אני אשים את המעבד על השקית מבחוץ או שעדיף לפתוח את השקית ולהניח אותו על החלק הפנימי? ותוכלו להגיד לי אילו משטחים (מאיזה חומרים) עלולים לקצר את המעבד/לוח וכו'..? תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בונה HTPC איזה מין המעבדים הנ"ל מתאים יותר להרצה של קובצי HD במינימום טמפרטורה וCPU נמוך & PVR מקליט ברקע יום טוב אשמח לקבל עצות ללוח אם במחיר סביר (חשבתי על לוח של NVIDIA ב350 ש"ח בעל יציאה של HDMI ?)
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטויות רבות רכשתי את הלוח הנ"ל. למרות התקנה יחסית מאתגרת כולל אתחול עם מעבד ישן ועדכון BIOS למעבדים החדשים וכיו"ב ... אני די מרוצה מהלוח (המפרט המלא בצד). ישנה בעיה שקצת מטרידה - ה NB מגיע לטמפרטורה של 50 מעלות ללא מאמץ למרות שעל פי הביקורות שקראתי פתרון הקרור של DFI אמור להיות טוב. הטמפרטורה נורמאלית ל NB? חשוב לציין שלא התקנתי את הקירור הייחודי של DFI בגלל טענות בפורומים ברשת שהוא גורם לחימום לעתים ולא לקירור. אם למישהו יש נסיון עם הלוח אשמח לשמוע כל המלצה, גם לגבי אפשרויות ה BIOS. תודה,
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מנסה להבין כמה דברים לגבי מהירות הזיכרון בעבודה עם מעבדי אינטל מעבדי אינטל כמו ה-E6420 עובדים בבאס של 1066Mhz איזה מהירות זיכרון מומלץ במקרה כזה? האם המעבדים הנ"ל יודעים לעבוד ביחס של 1:1 עם זיכרונות במהירות 1066Mhz? האם ההבדל יהיה מורגש לעומת 800Mhz או 667Mhz האם יש סיבה לקנות 800 או 1066 חוץ מ-OC? כל מידע או הפניה למאמר יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
רציתי לשאול שאלה פשוטה כי לא כל כך הבנתי מה ההבדלים. בכמה חזק מעבד i7 6700k 4.o oc לעומת i5 750 4.0 oc , בכל הנוגע לגיימינג בעיקר , וגם למהירות מחשב וכו. תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי ביקורת וידאו על הלוח הזה. מישו מכיר את הדגם או שזה דגם חדש? הנה קישור לביקורת: http://www.3dgameman.com/vr/coolerguys/mobilemaxx_hd_rack/video_review.html
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חברה אך הלום אם שלי ? MICRO-STAR INC. (MS-6728) כמה הוא שווה ואם הוא טוב ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת... נניח אני עכשיו הולך לקנות מחשב ל-3 שנים... האם בעוד שנתיים ככה המעבד 3000+ יהווה צוואר בקבוק במשחקים או אם אני ירצה להחליף כרטיס מסך? ואם זה ככה אז האם שווה שלי להקיע ב-3500+ שהוא לא יהווה צוואר בקבוק כמו ה-3000 או שהוא גם יהווה? ואני מדגיש אני חושב על העתיד!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מהירות ה-FSB של ה-805 ללא OC היא 533. באיזה מהירות מקסימלית יעבדו זכרונות 667 ?
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב עם המעבד הבא: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz עכשיו לא מזמן היה את הקטע הזה של האמינות עם ה-CPU הכתבה: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40567 למה אני צריך לחכות שלא יהיה לי את זה ויצטרך גם לעשות שידרוג תוכנה של מיקרוסופט שלא מתקן את זה ל-100 אחוזים תראו שהמעבד הזה גם נפגע מזה אני ישמח לתשובה בתודה עומרי
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יהיה הבדל הביצועים בין 4GB ל8GB זיכרון?? יהיה משהו משמעותי? וכמובן נבוא בהנכה שאני משתמש בויסטה X64
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-