עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xXDevil4Xx,

שמעו יש שתי לוחות אם שאני מלבט ביניהם למפרט שלי זה המפרט: מעבד : amd athlon 3200+ box מארז : sunbeam transformer ספק : enermax 420w כ.מסך : leadtek px7800gt זיכרון : geil 512m פעמיים והלוחות אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ASUS A8N-SLI Premium עכשיו תראו אני לא בטוח אם אני יצתרך אובקלוק בגלל שהמפרט טוב לא......ויש לי שאלה לגבי שניהם dfi- אם נגיד סתם דוגמא אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק הוא יהיה טוב לביצועים???? asus- הוא יהיה טוב לאוברקלוק בגלל הקירור הנוזלי????,איך יהיו הביצועים שלו לעומת ה-dfi (לכל אלה שאומרים שיש בו באגים זה רק בגירסאות הקודמות בזאתי אין) תודה לעוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by deelad,

מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by adig,

מחפש המלצה ללוח אם PCI-E עבור מחשב בקונפיגורציה הבאה מעבד AMD64 3200 דיסק WD 160G SATAII כרטיס מסך Sapphire x800GT צריך firewire לא צריך SLI לא משתמש בכרטיס audio חיצוני (ורוצה on board באיכות סבירה) לא מבצע OC תקציב לא ברור - ראיתי שיש אופציות סבירות באזור ה 600 שקל אבל אם מישהו חושב שיש ערך מוסף משמעותי לכרטיס יותר יקר אז אפשר לחרוג בנוסף, האם יש טעם לקנות זכרונות יקרים ולא להסתפק באופציות הזולות (מתכוון להרכיב 1G)? תודה

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by nati_t,

אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! תיכננתי לקנות לוח אם של asus דגם p5w dh deluxe אבל כאשר באתי לבצע את ההזמנה אמרו לי בחנות שהם לא ממליצים על הלוח אם הזה שהבקרים שלו ישנים , ושכדאי לי לקחת את הלוח ASUS Commando Intel P965 ההיתי מאד מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם , המחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וקצת סרטים . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by bigwave,

אהלן, הרכבתי לי מפרט בנתיים ואמרו לי שהלוח אם חזק מדי בשבילי. שימוש במחשב- משחקים שירים תוכנות הורדה גלישה באינטרנט סרטים צפיה בתמונות עריכת תמונות בתוכנות כולל פוטושופ. זה המחשב שבחרתי בנתיים: intel E6300 לוח אם:Gigabyte GA-965P-DS3P Intel P965 LGA 775 דיסק קשיח: 250 ג'יגה כ.מסך: x1950pro זיכרון : 2 ג'יגה של קינגסטון האם לדעתם הלוח אם הזה מתאים לי או שהוא יקר מדי ואפשר להתפשר על לוח הרבה יותר זול ולהשקיע את הכסף הזה ברכיב אחר במחשב? תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  7. Started by TrancEnergY,

שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  8. Started by eli20,

אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  9. Started by yaniv1306,

המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by bono_71,

שלום לכולם הלוח אם שלי abit ultra הלך לעולמו כבר אחרי שישה חודשים לדברי החנות שבא קניתי את הלוח היבואן לא מביא לארץ את הלוח יותר. לדברי החנות הם מוכנים לתת לי במקום את הלוח הזהGigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 האם מדובר בלוח שווה או עדיף משהוא אחר אפילו אם צריך להשקיע עוד 200-300 ש"ח המחשב למשחקים אבל בלי אובר קלוק תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  11. Started by a_beilis,

הזמנתי מחשב כמו בצד חוץ מהלוח אם... אני מתכנן לקחת gigabyte GA-945P-S3 השאלה אם שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקחת לוח כזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 אני מתכוון לעשות oc קל...ואני חייב לקחת לוח אם מלוגיק...אם יש המלצות אחרות אז אני ישמח...התקציב הוא בערך 900 שקל אבל עדיף כמה שפחות תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by neli4,

המפרט ללא לוח אם: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 45 1 45 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by davidwcg12,

הייתי היום בחנות מחשבים והלוח אם שרציתי (asus p5b-vm) לא נמכר יותר , במקום זה המוכר הציע לי לוח אם של אינטל : intel DG965RYCK אני אשמח לשמוע המלצות / ביקורות על הלוח אם הזה כדי שאדע אם יש טעם לקנות אותו . (רק שתדעו - המחשב הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה , עריכת וצריבת סרטים , עבודות משרדיות ומדי פעם גם משחקים ) אני מוסיף גם לינק מאתר הבית של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm המפרט שאני רוצה הוא : core 2 duo 6300 kingstone 2x512 mb 667 mhz wd 160gb lg gsa-h10 לוח אם -? בעיקרון התקציב גג שלי ללוח אם הוא עד 850 ש"ח , אז אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע .(בעיקר ללוחות אם משולבים עם כרטיס קול ומסך) תודה רבה , חג שמח.

14. שלום רב, יש לי שתי בקשות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על מקום בו יש הסבר פשוט מה ההבדל בין הchipset-ים השונים? P67, H67,Z68 וכו'...המבחר הזה מבלבל! 2. יש לי מעבד I5 מהדור השני שקיבלתי מחבר. אני צריך לוח אם שיתמוך במעבד, בUSB3 ורצוי שגם בSATA3 רצוי גודל לוח סטנדרטי ולא מיני למיניהם... התקציב מוגבל עד ל-1000, לדעתי זה אמור להיות די והותר (כמובן שלא חייבים לנצל את כולו לכך) השימוש הינו משרדי בעיקרו (אינטרנט, סרטים, תוכנות אופיס) כך שאין צורך בתוספות מיוחדות או דרישות לא סטנדרטיות. הערה: אין צורך באפשרויות OC כלשהן. חג שמח ושנה טובה ומבורכת לכולם, נדב

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by ZooM,

התקציב עד 2500 , אפשר קצת יותר אני רוצה לקנות לוח אם , מעבד וזכרונות חדשים. להפעלת משחקים לרוב. לפני זה כמה שאלות : אם במארז שלי אין פתחים ל USB מקדימה ובלוח אם תהיה אפשרות כזאת. כדאי גם לקנות מארז ? האם כדאי לעבור כבר ל 64 ביט , או שהעסק עדיין בחיתוליו ? ואם 64 ביט , אז AMD ? תודה , ישראל

• 11 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by DJ27,

אופציה לשדרג למעבדי EXTREEM אינטל שהיה חזק וישרוד הרבה שנים למשחקים לוויסטה 1 ?P5W DH Deluxe s775 Conroe או 2 ?GA-965P-DQ6?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. Started by oFRiZ,

צריך עזרה בבחירת לוח למעבד AMD .. לא הקצבתי מחיר גבוה ללוח אם ולכן אני הולך לקנות לוח סביר ולא איזה משהו רציני ויש לי התלבטות כי אני לא מבין גדול בלוחות .. ‏2 ראשונים של אסוס , שניהם עולים 470 . ‏M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E‎ http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&l4=0&model=1585&modelmenu=1 ‏M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E‎ http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1 ושל גיגבייט שעולה 465 ‏M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E‎ http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310 לא הצלחתי להבין אבל אני מעוניין באמת לדעת איזה כ…

• 9 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by eli33,

שלום לכולם לאחר שחיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב שלי החלטתי בסוף לקנות את המחשב שלי מ KSP בהתחלה חשבתי ללכת על לוח DFI אבל אין להם דגמים שלהם רק דגם אחד שלא מתאים לי אז אני צריך שתמליצו לי על לוח מ KSP שמתאים למעבד הזה ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? שיתמוך ב SATA 2 ואני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל טוב שיהיה אפשרות גם לזה ועוד PCI-E כרטיס רשת וכל השאר שאני מניח שזה כבר סטנדרט בלוחות החדשים כרטיס קול לא ממש משנה לי אם זה 6 ערוצים או 8 כי גם ככה אני משתמש 2.1 ולא מתכוון להחליף את הרמקלים בזמן הקרוב ועוד שאלה בקשר למעבד מה ההבדל בין CORE ל TRAY ?? נראה לי שזה פשוט בא עם קירור אבל אני לא בטוח :s05: תודה מראש לעונים

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  19. חברים יקרים, אהייה אסיר תודה אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: ASUS P5PL2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=941&l1=3&l2=11&l3=244 או GA-8I945GMF http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm ללוח אם הראשון (של אסוס) יש גם גירסה אחרת שבאה עם צ'יפסט של אנוידיאה ולא של אינטל. יש איזשהו הבדל משמעותי עקב כך? חוץ משני אלו , המליצו לי על Intel® Desktop Board D945PVS , אבל לפי מה שהבנתי אינטל הם הרבה יותר יקרים בלוחות אם מאשר האחרות. אני מודע לכך שלא תמיד יש "טוב יותר" אלא זה עניין של העדפה אישית, בכל זאת אשמח לשמוע כל חוות דעת שכן אין לי מושג בלוחות אם... תודה רבה לכל מי שטורח ועונה .

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  20. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, יש לי מפרט, אך אני רוצה להתייעץ בנוגע ללוח אם בלבד. אני מתלבט בין 2 אילו (של gigabyte): Gigabyte GA-K8NXP-9 - 1042nis Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 839nis הבנתי שבשני אין כרטיס רשת אלחוטי, אין DPS (Dual Power Supply, ואין מאוורר על ה-Chipset - יענו Passive Cooling. אין לי צורך ברשת אלחותי, אני לא יודע למה צריך DPS, ושמעתי שהחוסר באיוורור ל-nforce4 מסתכם בחום די גבוהה (ואולי לאי יציבות מער' ללא משחה מיוחדת?) מה אתם חושבים שכדאי? ז"א, מבחינת עלות ויציבות, 200 ש"ח הפרש, והדבר היחיד שמבדיל *מבחינתי* זה קירור... יש לציין שזה ישב בתוך מארז: ?Thermaltake Sviking VA4000BW * יש גם דגם זהה בתוספת SLI: Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI - 985nis ואם יש הצעות אחרות המש…

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by demostans,

לאחר ייעוץ (של חברי הפורום) ניגשתי לחנות וביקשתי מחשב עם מפרט (המפורט למטה) נאמר לי כי אין לחנות אפשרות לספק את לוח האם (כפי שנמצא במפרט) והציעו לי אחר באותו במחיר. לוח האם החליפי הוא: GA-K8NF-9 האם עדיף ? (הוא בכלל תומך ב SATAII) אם, לא, מה במחירים דומים כדאי לבקש כך שיתאים לשאר הרכיבים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE BOX ABIT - KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB DDR 400MHz V-DATA/TWINMOS/KINGSTONE HITACHI Deskstar 80GB Sata II (WD,MAXTOR או דגם מקביל של) ATI X300-SE PCX 128MB +TV,DVI צורב סטנדרטי (52 32 52) של LG/SAMSUNG HEC Compucase CI-6A19 300W SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. אני צריך להסגר על לוח אם למחשב שאני קונה. מפרט: quad 9300 2X2 gb ddr2 800 HD 4870 EzCool ps-1000 500 watt חשוב לי שהלוח אם יתאים לכרטיס מסך ותיהיה אפשרות לCF שאני יוכל לשים לכרטיס מסך אח תאום עוד כמה זמן.. עדייף של ASUS... תקציב עד 600 ש"ח... עדייף בין ה500-550... הנה 3 שחשבתי אליהם... מה הכי טוב מבניהם, ואם יש לכם משהו אחר להמליץ, בשמחה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=2 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1694&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מתחיל להרכיב עכשיו מערכת מחשב לעצמי, ורציתי להתיעץ איתכם כיצד לבחור לוח אם וזכרונות, כבר הרבה זמן לא התעסקתי בדברים ככה שאני לא יודע מה אני צריך, אבל ישנם כמה פרטים שאני יודע שאני צריך 1. לוח אם - - אני רוצה לוח אם ל1156 - המעבד יהיה או 750 או 860 - נדרשות יציאות SATA, עדיפות לIDE - הלוח ישב בתוך מארז antec p180 - לכן הוא צריך להיות מתאים לגודל - pci-e x16 - חובה - crossfire\SLI - אופציונאלי - עדיפות לכרטיס קול טוב ( מתכנן להוציא תא הסאונד עם HDMI - זה בכלל משנה איזה כרטיס קול יש לי?) - usb - כמה שיותר יותר טוב - fire wire \ e sata - עדיף אבל לא חובה - gigabyte lan חובה - חברה מוכרת - חובה - המחיר חייב להיות כמה שיותר זול זכרונות - 2x2G - DD…

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  24. אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב בחודש הקרוב והגעתי להתלבטות בנוגע ללוח אם הלוחות שכרגע אני מתלבט בינהם הם: ASUS P5K GIGABYTE GA-P35C-DS3R Abit IP35 Abit IP35-E וכל לוח אחר בתקציב שאתם תציעו בעיקרון אני מחפש לוח אמין,משתלם,אוברקלוקר סביר (במידה וארצה לעשות OC קטן) ובמחיר סביר. לפי מה שאני רואה אין בתקציב לוחות SLI נורמלים אז כרגע אני מתבלט בין רגילים (אלא אם כן יש לוח SLI בתקציב הזה). אשמח לשמוע את עצות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  25. היי, שלום לכולם.... יש לי שאלה....אני מתכוון לרכוש מחשב חדש לשימוש כללי (כולל משחקים), רצוי שיהיה מחשב חזק. יש לי גם צורך, בגלל העבודה להריץ שרתים ותחנות עבודה וירטואליות, אני הולך להישתמש בHyper - V של מייקרוסופט. אני מבקש עזרה בבחירת לוח אם מתאים שיתמוך בפונקציית ה-Virtualization Technology אני עדייך מתלבט בין אינטל ל-AMD. ה-HYPER -V חייב תמיכה ב-VT ברמת ה-BIOS בלוח אם (בדרך כלל יש אופציה כזאת בביוס שאפשר להפעיל או לכבות) בנוגע למעבד אין אם זה כל בעיה, כל מעבד חדש גם אינטל וגם AMD תומכים בטכנולוגיה זו. ניסיתי לפנות למומחים בפורום GIGABYTE ולא קיבלתי תשובות מספקות מספיק. הלוח אם הנוכחי שלי EP43-UD3L של GIGABYTE אמור לתמוך באופציה הזאת (אבל אין אותה בביוס, גם אחרי …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.