עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Mpro,

אז כבר הייתי סגור על לוח אם שנראה מתאים לצרכים שלי https://ksp.co.il/?uin=41105 עכשיו אני שם לב שיש עוד דגם מתקדם יותר אבל עולה עוד 100 ש"חhttps://ksp.co.il/?uin=37200השאלה היא כזו.. מה נותן לי הלוח אם שעולה עוד 100 ש"ח ?לא הצלחתי לראות הבדל כלשהו, אם מישהו יכול לעזור בנושא אשמח *מעבד I7 7700 *זכרונות יהיו 2400

2. Started by yuval001,

שלום לכולם. קניתי לפני כשבועיים מחשב כפי שמתואר במפרט הבא. כנראה שיש בעיה בלוח אם מכיוון שלפעמים המחשב לא מצליח לעלות (להגיע לשלב ה-BOOT). בASUS יש מספר עידכונים שאמורים לפתור את הבעיה, והטכנאי של החנות לא צליח לפתור אותה למרות הכל.סקר קצר בלוחות של אסוס שמתחילים עם P5K העלה שיש לכל הדגמים את אותה הבעיה (זו הנחה שלי שלא נבדקה עד תום). 1.יום ראשון אני צריך ללכת לחנות ולהזמין לוח חדש למחשב אשמח אם תוכלו להציע לי משהוא תחליפי כאשר עדיפות גבוה ל ASUS ואם אין ביררה גם gigabyte.. 2.אין לי בעיה להוסיף עוד-150 ש"ח בשביל משהוא איכותי. 4.מומלץ(לא חייב) שיהיו 2 יציאות PS2 5.המחשב משמש בעיקר לעבודות כמוSOLID WORKS MATHLAB וכד' 5. אשמח אם תוכלו לסביר לי מה המשמעות של כל הסיומות הק…

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by mma01,

שלום לכולם - אני מרכיב מחשב וגיבשתי מפרט אבל הבעיה שלי היא לוח אם שיתמוך בכל הרכיבים - ניסיתי לחפש ברב האתרים שמציעים את הקטלוג באינטרנט אבל הם לא מנדבים הרבה מידע - אז ככה: זיכרון ddr 2 533mghz hd sata 2 16mb cache cpu amd athlon 64 bit box 939 pin graphics card ati x550 256 mb 128bit תודה רבה לכם על העזרה . ביי

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by deelad,

מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by ofer_shm,

היי אני מתלבט בין שלושה לוחות אם: gigabye ga-k8n dfi lanparty ut nf-d msi k8n neo4 pltinum שלושתם בעקרון אותם מחיר אז רציתי לדעת איזה עדיף? המטרה זה בעקרון משחקים ואולי OC קטן לא משהו רציני תודה עוזרים

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by sahargt,

אח שלי חוזר לארץ מNY חשבתי לקנות שם כמה חלקים חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים 6600\6700 החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים גם אם יש לוח שתומך בSLI וגם איזה זכרונות כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by a_beilis,

הזמנתי מחשב כמו בצד חוץ מהלוח אם... אני מתכנן לקחת gigabyte GA-945P-S3 השאלה אם שווה לי להשקיע עוד 300 שקל בשביל לקחת לוח כזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 אני מתכוון לעשות oc קל...ואני חייב לקחת לוח אם מלוגיק...אם יש המלצות אחרות אז אני ישמח...התקציב הוא בערך 900 שקל אבל עדיף כמה שפחות תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yaniv1306,

המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by mrwolf,

אהלן. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. סביבות ה 7500 עם מסך. ההתלבטות שלי לגבי לוח אם היא כזאת. אני צריך לוח אם שתומך ב SLI שיהיה בו SATA II בנוסף לאפשרות IDE אחת. בשביל לחבר את ההארד דיסק הישן שיש לי כרכע. אין תכנון ל OC. אם אתם מעוניינים לראות את המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226471.10 תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by bigwave,

אהלן, הרכבתי לי מפרט בנתיים ואמרו לי שהלוח אם חזק מדי בשבילי. שימוש במחשב- משחקים שירים תוכנות הורדה גלישה באינטרנט סרטים צפיה בתמונות עריכת תמונות בתוכנות כולל פוטושופ. זה המחשב שבחרתי בנתיים: intel E6300 לוח אם:Gigabyte GA-965P-DS3P Intel P965 LGA 775 דיסק קשיח: 250 ג'יגה כ.מסך: x1950pro זיכרון : 2 ג'יגה של קינגסטון האם לדעתם הלוח אם הזה מתאים לי או שהוא יקר מדי ואפשר להתפשר על לוח הרבה יותר זול ולהשקיע את הכסף הזה ברכיב אחר במחשב? תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  11. Started by EyalOnn,

היי אני רוצה לשדרג ללוח אם תומך pci-e ושגם יתמוך ב-ddr1 and ddr2 אבל שלא יוגבל ב-pci-e*4 אלא שיהיה pci-e*16 בכמה שפחות כסף..יש הצעות? דרך אגב יש לי lga 775 כך שאני לא צריך להחליף מעבד או משהו כזה...וגם שהלוח אם יתמוך ב-sata2 ו-sata1 כי הדיסק הקשיח שלי הוא sata1 אבל אם אני אקנה דיסק חדש אז אני מניח שהוא יהיה sata2...אז אני צריך תמיכה בשניהם..אם אני אזכר בעוד פרטים אני אוסיף עוד דבר חשוב שרציתי לדעת זה, פשוט ה chipset של הלוח אם שלי הוא i865pe וראיתי על לוחות אם שונים שכתוב 915, 945 וכו'.. אז זה יתמוך גם בשלי? או אם אני מחליף את הלוח אם זה לא משנה כבר? ויש לי מעבד 32bit אז אם אני ארצה אח"כ לשדרג ל-64bit ישנה בעיה? או שאפשר לבחור לוח אם שיתמוך גם ב-32bit וגם ב64bit?

• 14 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! תיכננתי לקנות לוח אם של asus דגם p5w dh deluxe אבל כאשר באתי לבצע את ההזמנה אמרו לי בחנות שהם לא ממליצים על הלוח אם הזה שהבקרים שלו ישנים , ושכדאי לי לקחת את הלוח ASUS Commando Intel P965 ההיתי מאד מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם , המחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וקצת סרטים . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by davidwcg12,

הייתי היום בחנות מחשבים והלוח אם שרציתי (asus p5b-vm) לא נמכר יותר , במקום זה המוכר הציע לי לוח אם של אינטל : intel DG965RYCK אני אשמח לשמוע המלצות / ביקורות על הלוח אם הזה כדי שאדע אם יש טעם לקנות אותו . (רק שתדעו - המחשב הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה , עריכת וצריבת סרטים , עבודות משרדיות ומדי פעם גם משחקים ) אני מוסיף גם לינק מאתר הבית של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm המפרט שאני רוצה הוא : core 2 duo 6300 kingstone 2x512 mb 667 mhz wd 160gb lg gsa-h10 לוח אם -? בעיקרון התקציב גג שלי ללוח אם הוא עד 850 ש"ח , אז אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע .(בעיקר ללוחות אם משולבים עם כרטיס קול ומסך) תודה רבה , חג שמח.

14. Started by elior021,

היי יש לי 3 אופציות אני רוצה לדעת מה הכי כדאי ומה אני מפסיד ומה אני מרוויח מכל לוח הראשון P7P55D EVO s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 3xPCI-E עולה 920 השני Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET עולה 930 השלישי Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET עולה 700 אני לא מתכוון לעשות OC

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by beardedN,

אני מחפש לוח אם שעונה על הדרישות הבאות- agp x8 (בשביל הרדאון 9700 ) שיעבוד עם pentium 4 אני לא מתכנן OC כרגע אין לי מגבלה כספית מיוחדת כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים- רצוי אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by sroolik,

אני מתלבט בין שני לוחות אם למעבד אינטל: P5GD2-X (915P) S775, PCI-E, DDR 2, GBL P5GD1 (915P) S775, PCI-E ההבדל ביניהם הוא בערך 100 שקל, האם שווה להוסיף ? תודה ! !

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by trek227,

למעבד q9550 אני מעדיף לוח אם של GIGABYTE התקציב שלי הוא בין 500-700 תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Spider76,

שלום אני מחפש לוח אם עם הנתונים הבאים : 1. ניתן לחבר אליו Geforce 8800 GTX 2. חיבור 2 ג'יגה זיכרון מהירות 800 3. לא חובה כרטיס קול או רשת אונבורד 4. חיבור של הרד דיסק סאטה 2 5. מעבד E6600 זהו בערך אין כוונות ל- SLI ולגבי OC (אני לא מבין בזה כלום אז אם אפשר לחסוך על זה סבבה)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TrancEnergY,

שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! רציתי לשאול לדעתכם איזה לוח אם עדיף למחשב שכרגע אני מתכנן שיהייה מיועד למשחקים ועבודות ::: או... P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E?- ASUS או... 945P s3 s775 conroe, DDR II 667, PCI-E- GIGABITE ועוד שאלה קטנה..... אפשר הסבר מהו בעצם הקונרו שמתווסף לנתונים של הלוחות אם??? תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by dbbd,

אני בונה לי מחשב חדש, ומתלבט בעיקר לגבי לוח האם השימוש במחשב מאוד מגוון, הכל ממשחקים (מתכנן על 8800GT) עריכת וידאו, אודיו, משרדי (OFFICE). לפעמים אני גם מתעסק בOVER CLOCKING המחשב יריץ VISTA ויכלול: 2GB RAM 800FSB כנראה OCZ PLATINUM 80GB BARRACUDA כדיסק מערכת WS5000AAKS 500GB כדיסק נתונים ללוח האם אני מקציב כ700 שח אני מעדיף P35 CHIPSET על NVIDIA 680I SLI בעיקר בגלל המחיר אני מתלבט בין ASUS P5KR ל GIGABYTE GA-P35-S3 אבל מוכן לשמוע עוד הצעות, הכוונה וכו לגבי המעבד אני עדיין מתלבט, אבל נוטה לכיוון E6750 בגלל הFSB 1333 שמתאים לP35 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by talevi,

אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by ShadowFlame,

חבר שלי שנמצא כאן כרגע צריך עזרה בבחירת לוח אם לשידרוג שהוא מתכוון לעשות בקרוב. הוא מתכוון להשתמש במעבד AMD Athlon 2100+ ומוכן להשקיע בסביבות ה700 ש"ח על לוח האם (גמיש). הוא רוצה בערך 6 סלוטים של PCI, וארבעה סלוטים לRAM. הוא גם לא רוצה שום כרטיסי On Board. אילו לוחות אם תוכלו להמליצ עליהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ori-silver,

אני מחפש לוח אם שיתמוך במעבדים מרובעי ליבה ככל הנראה אני יקנה q6700,אני לא צריך כרטיס קול מובנה על הלוח אם ולא כרטיס מסך. איזה לוח אם יהיה הכי טוב?

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by neli4,

המפרט ללא לוח אם: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1180 1 1180 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 1 730 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 360 1 360 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 ציוד רשתות? מודם / פקס Price Units Total 56k V92 PCI 45 1 45 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Enermax Price Units…

• 10 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.