מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב! אני עומד לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם אני קונה מעבד AMD 64BIT, אני אוכל להתקין עליו vista 32bit? או שאני חייב לקנות מעבד 32 ביט של אינטל (dual core). ואם התשובה חיובית, התוכנות שמותאמות ל32 ביט יעבדו על מעבד 64 ביט או על XP 64 ביט.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 מסך samsung 2433 אני לא מתכנן OC ברגע זה אך אולי בעתיד אני יעשה OC כדי להדביק את הקצב עם איכות המשחקים. חשבתי לקנות קיט 2X2 OCZ DDR2 800 ההתלבטות שלי זה בין http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_platinum_4gb_dual_channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl4_4gb_edition אין הבדל גדול במחירים אך האם יש הבדל משמעותי בביצועים? או שההבדל זניח מדי ועדיף לקחת את ההכי זול?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש בפורום, לא ממש מצאתי את ההבדלים בין הלוחות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי. ( חוץ מערכת השבבים ) מה יותר טוב/ממולץ.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום. יש לי 1GB שעובד בדואל צ'אנל של שניים 512MB.. תדר 667. והזכרון הזה נשאב בהורדות HTTP וגם בהורודות דרך תוכנות שיתוף, כמו כלום! בנוסף לזה במשחקים זה נשאב גם כן עד 0. ואני מדבר על משחקים כמו CALL OF DUTY, GHOST RECON וכו'. הגיוני?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד E8400 Intel במבחן היציבות של Nvidia (עובד עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L והBIOS מעודכן לגרסה האחרונה שתומכת גם במרובעי ליבה) למה זה קורה? שימו לב שדווקא יש קצת פעילות בליבה השנייה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בטח שאלו את זה הרבה פעמים כבר.... אם אני קונה ועד מעט E6600 הוא ייתן לי ביצעוים טובים עוד איזה שנתיים-שלוש? וכדאי לי לחסוך קצת ולקנות לוח אם שתומך בDDR3 או לקנות לוח אם זול יותר? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד core 2 duo e6600 2.4GHz 1066MHz כרטיס מסך: 8600 nvidia Geforce זיכרון 2GB לוח אם: GIGABYTE 965p-ds3 אני רוצה לשדרג כי המשחקים לא רצים כמו שצריך ובסך הכל המחשב די ישן (כ5 שנים) לפי הדירוג של וינדוס החוליה החלשה באופן מובהק היא המעבד, כמו כן אני רואה במנהל המשימות שהמעבד מאד מתאמץ (בסביבות ה90% בזמן משחק כמו פיפא 12, האם זה נורמלי?) ולכן זה החלק שאני בטוח ארצה לשדרג. 1. איזה מעבד אתם ממליצים? (אני לא רוצה לכתוב הגבלת תקציב אלא זה אמור להיות במסגרת השימושים שלי כאמור בכותרת) 2. האם אני צריך לשגרד את הלוח אם כדי שהמעבד החדש יתאים? 3. האם מחייב לשדרג את הזיכרון ואם כן מה מומלץ? 4. האם הכרטיס מסך עדיין בכושר והוא לא ישן מדי? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות... המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700 והלוח GA-8I965P-DQ6 מה דעתכם? ללוח גם קוראים 6Quad נכון?
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא תשובות לשאלות אלו, וסליחתכם על חוסר הידע שלי במחשבים.... 1. אני מתכנן לקנות מחשב, האם זניח לרכוש זכרונות 800MHZ לעומת 667MHZ ואם אני עושה DUAL CHANNEL האם יעזור במשהו ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הלוח האם החדש לקונרו הולך עם חלקים מובנים כמו כרטיס רשת 10/100/1000 מובנה על לוח האם כרטיס קול 8 ערוצים מובנה על לוח האם 8 חיבורי usb2 הוא כולל בתוך הלוח אם ?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
איך הניקוד נספר? מישהו אמר לי שניקוד סביר זה 7K (שזה כמובן אומר 7000). עכשיו השאלה שלי היא איך הניקוד בסנדרה נספר, מקבלים ציון int ו-float בנפרד.. השאלה אם לפי מה שנאמר לי, אני אמור לקבל 7000 בכל אחד מהם, או 3500 בכל אחד מהם? רב תודות.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי לכולם, הסיפור הוא כזה, להורים יש מחשב מאוד ישן (כמעט 10 שנים), ואני חשבתי על קנייה חומרה משולשת (מעבד, MB ו-זיכרון) בשביל שאוכל לשדרג את עצמי ואת ההורים. כ.מסך מסך לא מזמן שידרגתי מ-SLI של GTX570 ל-GTX970 G1, כך שאין צורך. כלומר הרעיון הוא, לשים אצלי רכיבים חדשים ובמחשב הישן של ההורים לשים את החומרה הנוכחית שלי (2500K, P8Z68-V, 8GB DDR3 1,600MHZ)... כעיקרון הקטע היחידי שאני עדיין חושב מה לעשות עם הקולר של המעבד. על המעבד שלי יושב NOCTUA DH-14 (אם אני לא טועה), ואצל ההורים TT V1. מבדיקה ה-V1 תומך בתושבת 1155, צריך רק למצוא את המתאם. אני רוצה להשאיר את ה-NOCTUA אצלי בשביל ה-OC שאני מתכנן לעשות. אני חשבתי על הרכיבים הבאים: …
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות לי מחשב משרדי (אופיס, סרטים באיכות רגילה ואינטרנט) איזה זוג עדיף? Pentium E5400, 2.7GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray http://ark.intel.com/Product.aspx?spec=SLB9V G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI- http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov או Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=594&f1=AMD+Athlon\%e2\%84\%a2+II+X4&f2=&f3=&f4=512&f5=AM3&f6=C2&f7=45nm+SOI&f8=&f9=4000&f10=False&f11=False&f12=True MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL http://www.gigabyte.co…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רציתי לקנות עכשיו את הE6600 עם לוח אם של DFI 975X וכולם אומרים תחכה לירדת המחירים כי הקונרו עדין לא הושק רשמית!? התקשרתי לנועה הם אמרו שלא תהיה ירדת מחירים בזמן הקרוב :s05: מה עושים????
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב היום ואני עדיין לא הרכבתי אותו עשיתי הרצה בגוגל של הזיהויים שיש על הזכרונות (ADATA 500 HYNIX) אבל המעבד (עם סריטה קטנה) נותן רק שתי תשובות שלא אומרות כלום תעזרו: ADA3000DIK4BI LBBID 0512APMW Z623099C51212
-
- 14 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין השניים הנ"ל השימוש : משחקים וורד גלישה מוסיקה הורדות מסרים מידיים - בקיצור , מגוון. המחירים שלהם דומים- כ- 100 ש"ח הבדל האם ה Q מתחמם יותר? המחשב אמור לשמש אותי כמה שנים , כאמור לשימוש מגוון. תודה ערן
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש. בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם. בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג: *) kingmax - 250 *) kingmax GBA - 270 *) INFINEON - 270 *) kingston - 290 *) kingston CL2 - 440 הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770 אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200. עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות. דעתכם? נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע ו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי זכרונות של פי קיו איי ולפי מה שהבנתי זכרונות צריכים להיות בנויים בצורה הנ"ל ו צריכים להיות כמה ריבועים ובאמצע של הזכרונות צריך להיות מקום ריק אבל אצלי זה לא ככה אני מתכוון שבמקום שיהיה רווח אז אצלי יש עוד ריבוע וזה זיוף (ככה הבנתי) אז זה נכון?? אם כן אני הולך להרוג את מי שמכר לי אז אני רק רוצה לוודא לפני שאני הולך אליו בקריזה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני שוקל בקרוב לקנות מעבד חדש וחשבתי על הקונרו 6600 בגלל ה 4 מגה קאש עכשיו הבנתי שההבדל בביצועים לא גדול ולא בטוח מצדיק את התוספת של ה1000 שקל אני אשמח לשמוע את דעתכם ולדעת מה ההפרש בביצעוים בין שני המעבדים והאם הוא שווה את ההפרש נ.ב לא יתבצע שום OC על המעב מדבר על ביצועים בסטוק
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממה שהבנתי בביקורת, הקור שנבדק הייה בכ-20% טוב יותר מהFX-60.... מה שאומר שהK8L, שמבטיח שיפור של 40% יעבור את הקור בלי בעייה. ( ) השאלה: איך??? מה אמור להיות ההבדל הגדול בין הFX-60, והFX שיתבסס על הK8L? (חוץ משינוי בגודל השער...)
-
- 7 תגובות
- 522 צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים זכרון 1066MHZ לפי מה שאני רואה כמעט כל הלוחות תומכות בDDR 800 שלפי הבנתי זה ?800MHZ אני רוצה לקנות OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper ואני לא בטוח איזה לוח אם מתאים לן מבחינת ביצועים ובפחות מ1100 ש"ח בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-