מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
האם המחירים של מעבדי ה AMD Atlon 64 bit אמורים בתקופה הקרובה (חודש חודשיים) לרדת עקב היציאה של כפולי הליבות של AMD ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
לא לא לא !! זה לא שלי יצא S פשוט שיש דגם כזה שהוא יותר טוב מינורית מה SL .
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי לכולם לחברה שלי יש מחשב 2700 AMD עם ג'יגה זכרון לוח של NFORCE אבל מה המחשב איטי בטירוף ביחס לשלי גאשר לי יש 2000 AMD עם חצי ג'יגה זכרון ולוח פשוט של ג'יגה בייט עשיתי לה פירמוט... ועדיין אחר כך המחשב נחנק שוב פעם אחרי פעולה של כמה שעות דבר שלא קורה אצלי. בדקתי וחיטטתי בעזרת CPU-Z במחשב שלה ונדהמתי לגלות שהזכרונות שלה הם 166MHZ עם שם מוזר של DDR-SDRAM , בעוד שלי יש זכרונות של 333MHZ DDR. הידע שלי במחשבים הוא מאוד נרחב לגבי תוכנה אז אין מצב שהמחשב איטי סתם ככה בגלל תוכנה מסויימת, אבל שאלתי היא לכיוון הזכרונות: האם הגיוני שהזכרונות שלה גורמים למחשב שלה להיראות כמו שהוא כרגע...? האם שווה להשקיע על זכרונות מהירים יותר והתוצאות יהיהו בהתאם?.. יש מצב שזה גם נוגע לרכיב אחר של…
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כנראה שאני צריך להחליץ את החלקים הנ"ל .. בגלל שהמעבד שלי מתחיל לעשות בעיות ריסטרטים וכאלה .. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף .. יש לי מערכת כזאת 1 ג'יגה ראמ 400.. AMD ATHLON XP 2600 כרטיס מסך---GEFORCE 6600GT 128 GDDR3 לאפיק AGP אותו אני יחילף בעזרת טרייד אין לPCI EXPRESS אני רוצה מעבד בסביבות 3500 AMD יעני החדש AM2 לוח אם מתאים אני רוצה סקוט 939 וזיכרון מתאים 2 ג'יגה .. מה אתם ממליצים ? כמה יעלה לי כל הסיפור .. אני רוצה משו בסביבות 2500 שקל גג
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
על הלוח ישב מעבד כפול ליבה E8400 , וכרטיס מסך HD4670. לאור הרבה המלצות על לוחות שונים חשבתי להתייעץ על הלוח המומלץ בגודל של MATX. המערכת תפעיל HTPC ב FULLHD ומשחקים חדשים ברמה ממוצעת. להלן מספר המלצות שקיבלתי: P5QL GA-G31M-ES2L ב 260 ש"ח GA-73PVM-S2H ב 380 ש"ח DG45ID ב 570 ש"ח DQ45CB ב 612 ש"ח DG35EC ב 438 ש"ח G41TY ב 400 ש"ח אני לא מבין בכלל בלוחות אם ואשמח אם יהיה לי משהוא טוב בתקציב של 400-500 אשמח לדעת איזה ציפסט אני צריך. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שעובד הכי טוב עם כרטיס מסך של איי טי איי רדון 9600
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום... יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz + Zalman 9500 Cooling for CPU | Corsair DDR2 800Mhz 4-4-4-12 XMS 4X 1GB | sapphire ATI Radeon HD4870 DDR5 512Mb QP Black| Gigabyte GA-P35-S3G Socket 775 | Thermaltake 600Watt עכשיו יש לי עוד כרטיס מסך של אותה חברה ואותו סוג עם אותה כמות זיכרון בידיוק : Sapphire HD4870 512M רק גרסה רגילה בלי קירור משופר וכל זה... מה שאני רוצה לעשות זה CF... בישביל זה אני צריך לוח אם שתומך בCF... אני צריך המלצות ממכם על לוחות אם בתקציבים כמה שיותר משתלמים ונוחים... והאם הביצועים באמת ישתפרו והאם הספק יסחוב... שימו לב לשאר המפרט גם.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, נישרף לי הלוח ASUS P5LD2 100 אחוז הוא נישרף, קניתי אותו מאיבורי. השאלה היא :האם יחליפו לי אותו במידה ואני יביא רק תלוח וארחיות?ואם כן איך אני יביא תלוח?(ויש לי עדין אחריות עליו)
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4950 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5075 אם ש זכרונות יותר טובי באותו המחיר (עריכה:לא נקבע) אנא מכם הציעו כי אני צריך את ה800 שנותר לי ל 3800X2ואם יהיה לי עוד אקח את 4400 לא את נגד לביקורת אישית אם אפשר
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, ובכן אני בונה מפרט קונרו. בחרתי בלוח של DFI, אבל רק בגלל שהוא תומך קרוסס והוא יחסית לא יקר, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מהקוראים בפורום וממישהו בעל ניסיון. בקשר לזכרונות, עד כמה המעבד תומך ומנצל?שמתי 800 אבל אני רואה שכולם שמים 667, בלי OC עד כמה הוא תומך? ויש לי עוד שאלונת בקשר לכרטיס מסך למי שיודע, X1800GTO אפשר לעשות לו OC לXT?
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שתי שאלות לי אליכם: אם אני שם זכרונות של 800 על MB של 667 קודם כל האם הם יעבדו בכלל ודבר שני אם הCL שלהם נגיד 5 האם זה נכון שב667 אני אוכל להנמיך אותם ל4 או פחות ב OC אשמח גם להמלצות על זכרונות טובים שקיט של 2GB לא יעבוד את ה-550 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שיניתי את הנושא........ -------------------------------------------------------------------------------- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=p4mam2-v P4MAM2-V דגם MSI הסוקט 478 תודה על הלינקים הבעיה שאני לא מצליח להבין מה מתאים מבין כל ההצעות דבר ראשון השאלה על איזה סוקט מדובר 775 או 487. ואני מניח שאתה מחבר כרטיס מסך AGP ולא צריך אחד על הלוח אם בכל מקרה יד 2 תהיה בחירה טובה http://hwzone.co.il/tradezone/showcat.php/cat/26/page/2/perpage/9/sort/7 http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=72&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=185&Info= עם קצת מיקוח, אפשר למצוא לוח ב100-150 שקל…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם המפרט הבא אבל אני לא בטוח איזה לוח אם לקחת עד 700 שקל מKSP אני חשבתי על שלוש כרטיסים אבל אני לא יודע איזה לוח אם הכי וטוב ומה בכלל ההבדל בין הלוחות אם. הלוחות אם הם : 1.KN9-S Socket AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 2.KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 3.M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E *שני לוחות האם הראשונים הם של ABIT והאחרון של ASUS אני יודע שהם מאוד דומים הראשון עולה 610 שקל והשני 690 שקל והשלישי 680 שקל אני לא יודע מי מהם הכי טוב ואם בכלל יש משהו שונה בניהם אז אם מישהו יכול להגיד לי מה שונה בין כול כרטיס לכרטיס ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות אני ממש יודה לו ! המפרט שלי הוא כזה : מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socke…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ענקית השבבים מפרסמת דוח רבעוני סביר ללא הפתעות מיוחדות, ובמקביל מאשרת תהליך גדול של התמקדות מחדש במסגרתו יאבדו את משרתם כ-11 אחוזים מעובדיה ברחבי העולם כנראה שאין אף חברה בשוק אשר נהנתה והרוויחה יותר מהצלחתו של עולם המחשבים האישיים מאינטל, שכבר שנים שולטת ביד רמה ומספקת את שבבי העיבוד לרובם המוחלט של המכשירים המשתייכים לקטגוריה. עם זאת, הדעיכה ההדרגתית של עולם המוצרים הזה (ירידה של 9.6 אחוזים בהיקף המכירות רק ברבעון הראשון של 2016) לא נעלמה גם מעיניה של חברת הענק – וכעת מגיע השלב של השינוי הגדול, בו אינטל מציגה תוכנית שתסייע לה להתמקד בתחומי מחשוב חדשים עם פוטנציאל לצמיחה, במקום להמשיך ולצעוד במקום בקטגוריה שעתידה לוט בערפל. ההודעה …
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000220922 אין לי מושג אם זה כבר התפרסם באתר לא הייתי כאן "הרבה" זמן(שבוע) ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש את המעבד שייתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים שדורשים גרפיקה גבוהה כגון "2 Call of Duty Modern Warfare" וכו.. הרזולוציה היא 1920X1080 איזה מעבד מבין שניהם הוא יותר חזק(למשחקים)?? Intel Core i3-540 או AMD Athlon II X4 640 ???
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בקרוב (כנראה שבוע הבא) אני הולך לקנות מחשב חדש. הסתכלתי על הרבה נושאים כאן לגבי לוחות האם. ראיתי לוחות אם ממחיר של 500 ועד מחיר של 1500. השאלה המרכזית שלי האם אדם שלא הולך לעשות OC למחשב, אבל כן מתעסק הרבה עם תיכנות וצריך ניצול מצויין של משאבים יש למשל להסתפק ב-XFire-eSATA2 s775. כלומר לוחות האם כמו ה- DFI ההוא ב-1000 לא יהיה לי טעם בהם אם אני לא אעשה אוברקלוקינג?
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 אם אני לא טועה הוא אמור להיות מבוסס NFORCE 4 ULTRA וכאן http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6340 NVIDIA nForce4 4X MCP אני טועה ? ארז
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם האים לוח-האם שברשותי מידגם GIGABYTE GA-M61-SME-S2 יתמוך בכרטיס-מסך הזה: inno3D Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
עוד אחד מהדברים המעניינים שאסוס הציגה בתערוכת Computex 2016 היה מחשב הקונספט Avalon - שמתיימר לבטל את הצורך של הצרכן הממוצע להתעסק עם כבילה וניתובה במארז. ה-Avalon מגיע עם מארז ולוח אם בתצורה ייעודית, בה כל אחד מרכיבי המערכת הראשיים מקבל תא משלו שבו צריך רק להרכיב אותו ללא יותר מדי אפשרויות להתבלבל: המעבד והקירור שלו יותקנו במרכז העליון, יציאות לוח האם יגיעו בקופסה משלהם מתחתיו, ספק הכוח וכונני האחסון יותקנו בתאים מתחת - ומשני הצדדים יהיו איזורים עם חיבורי PCI-Express עבור כרטיסי המסך (או כל רכיב אחר לבחירתכם). הכל, כאמור, ללא התעסקות בחוטים וכבלים. לנו זה מזכיר במידה רבה את Project Christine של חברת Razer שהוצג לפני כשנתיים, ומה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-