מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי לוח ABIT NF-7 V2.0 ובטעות עשיתי לו עדכון ביוס של NF-7 V.1xx, עכשיו כשאני מפעיל את הלוח לא רואים תמונה האם ניתן לעשות משה? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי ניסיתי לעבור מ AMI BIOS ל AWARD BIOS כמו שראיתי באתר וגם בדפי הסברים של העדכון, והשתמשתי ב FLHAS של AMI ואיתו צרבתי קובץ של AWARD הצריבה הצלחה אבל החולה מת.... ז"א הצריבה הסתימה יפה והמחשב עולה ומראה את הגירסה החדשה שנצרבה מסוג AWARD אבל הוא נתקע בעמוד הראשון, ומציג שיש מעבד מותקן אבל זה לא המעבד שיש לי בלוח אם, וכותב למטה לחץDEL בשביל SETUP אבל המקלדת לא מתקשרת עם המחשב היא כאילו עדין לא נדלקה... ניסיתי מחדש לחזור לגירסת AMI שהייתה לפני ע"י לחיצה של CTRL+HOME בעת עליית המחשב אבל גם זה לא עבד.... בקיצור המחשב לא מקשיב לי... מה לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום אנשים, לחברה שלי יש לוח-אם ישן של msi, דגם: MS-7173. בתוכנה system info כתוב שהלוח תומך עד 1gb זכרון (יש רק 2 סלוטים בלוח). לעומת זאת, באתר של msi כתוב שהלוח תומך עד 2gb. אני מניח שעדכון ביוס יפתור את הבעיה, אבל מה הדרך הבטוחה ביותר? בעבר אני זוכר שדוד שלי עדכן עם LiveUpdate של msi שעושה את זה דרך הווינדוס, והייתה שגיאה ובריסט הבא המחשב לא עלה. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! הורדתי את הביוס מאתר החברה של הלוח אם שלי שהיא MSI. בקובץ ה- Readme מצורפות הוראות עדכון ביוס. אלה ההוראות: 1. Make a bootable system floppy disk by typing [FORMAT A:/S] from the DOS prompt. 2. Download the BIOS file from MSI web page. 3. Extract the BIOS file into the bootable floppy. 4. Boot up system with the bootable floppy disk. 5. Run Award (Ex. Awdfl770) or AMI (Ex. amifl822.exe) Flash utility & follow the on-screen instructions. 6. After flashing the BIOS, reboot system, press [DEL] to go into BIOS setup. 7. Select [Load Setup Default] for or [Load Optimized Defaults] and press Key [Enter] and press Key [Y]. 8. Press Key [F10] than answer [Y] to re…
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
בעדכון ביוס בחברות כמו ASUS יש רשימה של עדכונים מהעדכון הישן ביותר לחדש ביותר שמתקנים באגים וכו.. השאלה שלי האים אני מתחיל לעדכן את הביוס אחד אחד מהישן לחדש?, כי הרי התיקון של הבאגים בעדכון הישן לא נמצא בחדש, או שאני מעדכן רק את החדש ביותר?, כי אים בחדש יש גם את העדכונים הישנים הקובץ היה מגיע לפחות למגביטים ספורים וזה לא המצב מה הדרך לעדכון נכון. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הביוס שלי הוא מגרסה 1010 וקראתי בפורומים שיש עדכון לגרסה 1011 והיא מוסיפה כל מני אפשרויות לאוברקלוק וכאלה.. כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס באמצעות ASUSUpdate v5.06 הוא מראה לי שהגרסה הכי חדשה של הביוס היא זו שברשותי. מאיפה אפשר להוריד את הגרסה 1011 ואיך אפשר להתקין אותה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך אני מוצא את הגירסה שאני צריך? יש לי לוח ABIT NF7-SL והביוס זה פוניקס 6.00 זה יכול לגרום נזק אם אני מעדכן? מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה העדכנית?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחשב ישן שמריץ Windows XP ...128 RAM . והנה הנתונים הנוכחיים של הביוס : --------[ BIOS ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------- BIOS Properties: BIOS Type AMI System BIOS Date 04/02/01 Video BIOS Date 08/16/00 BIOS Manufacturer: Company Name American Megatrends Inc. Product Information http://www.ami.com/amibios BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions: Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Conta…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מעדכן ביוס דרך WINFLASH, הביוס מתאפס וצריך להגדיר מחדש? או שהכל נשאר אותו דבר(הגדרות ,אוברקלוק,מתח וזה) רק הגירסא התחלפה ועוד פונצקיות נוספו? תודה
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפורום שלום ??? יש ברשותי מחשב ישן פנטיום 2 מעבד סלרון 333 זכרון 256 לוח אם ASUS . אני מעוניין לעדכן ה הביוס כך שיעבוד יותר טוב. אשמח למי שיש רצון וגם סבלנות להנחות אותי ע"י STEP BY STEP למי יש הרצון תודה מראש בברכה ר
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן למעבדי SOCKET A של AMD, הלוח נקרא ASUS A7V8X-X, בררתי באתר שלהם והגרסא האחרונה (שלא בטא אלה בדוקה) היא 1013, בררתי ב-CPU-Z וכתוב שם שהגרסא הנוכחית היא 1011 (revision 1011), כלומר, אם אני רוצה יותר אוברקלוק אני צריך לעדכן, שמתי את הביוס החדש שהורדתי (UNZIPPED) על כרטיס COMPACT FLASH, כי שמתי לב שבזמן ה-POST, הלוח מזהה כונני USB, האם הוא מסוגל גם לעדכן דרכם ביוס? (אני לא עושה את זה עם דיסקט מכמה סיבות, אחת שאין לי ושתיים שהם נוטים למות בדיוק בנקודות הכי קריטיות, ומות הדיסקט באמצע עדכון ביוס זה דבר רע מאוד)
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
ככה זה הולך:קודם כל שלום חברה.יש לי ביוס ישן יחסית ולוח אם ישן יחסית-שנת 2001. אני לאט לאט מתחיל להתעסק בנושא של האוברקלוקינג והייתי רוצה לעדכן את הביוס.קראתי את המדריך באתר אך לא הצלחתי למצוא גירסה לעדכון לביוס שלי,לפחות לא אחת שאני בטוח בה ב100%. BIOS Properties: Vendor American Megatrends Inc. Version 07.00T Release Date 04/02/01 Size 256 KB האם לפי המידע הזה,אני יכול לעדכן? אם כן בבקשה אפשר הפנו אותי לקישור מתאים להורדת הגירסה המעודכנת. Motherboard Properties: Motherboard ID 62-0920-001131-00101111-040201-SiS65X$935_RELEASE 09/20/2002 Motherb…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הלוח אם שלי התקלקל.. (GA-965P-S3 REV3.3) שלחתי אותו לתיקון ובינתיים הייתי עם לוח חלופי של אינטל (G31, פשוט זבל) בזמן הזה החלפתי מעבד מ E6550 ל E7200 (אל תשאלו איך ולמה..) עכשיו הלוח חזר מתיקון ואני רוצה לחזור אליו, אך כדי שהמעבד יפעל צריך לעדכן לו גרסה ל F13( יש לי F12 ) איך אפשר לעשות את זה בלי המעבד\איתו? כמובן שאין לי מעבד חלופי..
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מדובר בלוח של ג'יגה בייט P67A UD3 B3 קצת זמן פנוי וקצת משעממם אז חשבתי לעדכן גרסא מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול שלי מדגם Realtek ALC88 @ Intel 82801GB ICH7. הכרטיס מובנה בתוך לוח האם שלי, שנקרא Gigabyte GA-G41M-ES2L. הבעייה היא שעל פי ניסיון העבר שלי עם עדכון דריברים של כרטיסי קול אשר מובנים בתוך לוח האם (בעיקר דרך Windows Update), כל ניסיון לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול הוביל להשבתה מוחלטת של הסאונד במערכת ההפעלה שלי, עד שהייתי מחזיר את הדריבר הישן. אז מה צריך לעשות בנידון? האם יש צורך במקרה כזה לעדכן את הדריבר של כל לוח האם (דבר שאני חושש שהוא מסוכן)? או שהתופעה מתרחשת רק בדגמים ספציפיים של כרטיסי קול? (באופן דומה, בעבר כשהיה לי חלונות XP, הייתי מקבל מ-Windows Update עדכונים לדריבר של כרטיס הרשת שלי בזמנו גם מתוצרת Gigabyte, שגם הוא היה מובנ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מבוסס ציפ של ATI X200 , ברשותי בנוסף כרטיס מסך של NVIDIA . האם ישנה דרך לעדכן את הדרייבר של הלוח אם ללא התקנה של הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה על הלוח ?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים. התקנתי SSD חדש (סמסונג 840) על לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-P55A-UD3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp ה SSD הותקן כמובן על בקר ה SATAT6 המבוסס על שבב Marvell 9128. על ה SSD הותקן ווינדוס 8 נקי וכמובן שבביוס אותחל ה ACHI. לצערי אני חש בקפיאות מידיי פעם גם ב SSD וגם בשאר הדיסקים שמחוברים לבקר של אינטל. התופעה קורית בפעם הראשונה שאני מנסה להיכנס חאיזושהי סיפרייה באיזשהו כונן. במקום להכינס מיידית יש דיליי די ארוך. כמובן שנכנסתי לגוגל וחיפשתי דרייברים לבקרים הללו, אך ללא הצלחה (לא באתר של Marvell ולא באתר של אינטל). ווינדוס 8 זיהה את הבקרים הללו בהצלחה, אך הדרייבר שבשימוש (מתוצרת מיקרוסופט) מאוד מיושן - משנת 2010 עפ"י מנהל ההתקנים. ניסי…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן לבדוק מה גרסאת הדרייברים שמותקנת ללוח-אם B75M-D2V ומאיפה ניתן להוריד דרייברים שלו? הגעתי לאתר שלהם, אבל לא הייתי בטוח מה להוריד משם. עריכה: עכשיו שבדקתי אני רואה שהגרסא של ה-bios היא F3 - האם כדאי לעדכן ל-F5 (זאת הגרסא המתאימה?)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת במה מועיל עדכון הביוס? למה זה טוב? כמו כן, איך אני מבצע לו שדרוג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס ואני לא מוצא עידכון לוח :440BX-ITE8671 אם תוכלו לעזור לי.. תודה!
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי לוח של TOTEM מדגם - TM-P2LX Ver:1.3 הBIOS הקיים שלי הוא - Award Modular BIOS v4.51PG הID של הביוס הקיים הוא 04/17/1998-i440LX-W977TF-2A69JTJBC מצאתי עדכון בשבילו ב http://wims.rainbow-software.org/index.php?start=200&count=100 אבל אני לא מוצא תוכנה לעדכון הBIOS אין לי שום דיסק או חוברת שקיבלתי עם הלוח אם והבנתי שהחברה קבר לא קיימת אני לא מוצא אתר שקשור אליהם אז איך אני מעדכן את הביוס ??? תודה LIRIK
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת איך מעדכנים את הביוס. הלוח המדובר הוא P35C-S3. מה אני אמור להוריד מהאתר? איזה מהעדכונים? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2632 תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בעת עדכון הביוס המחשב נתקע, וכעת הוא לא עובד כלל. מה עושים? אפשר לתקן או להחליף את הביוס או שצריך לקנות לוח אם חדש?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-