עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by biflush,

אהלן חבר'ה כרגע מותקן לי מחשב לוח gigabyte h97-hd3 עם מעבד i5-4590, קיבלתי לאחרונה i7-3770 על לוח אינטל dh77eb ואני מתלבט האם כדאי להחליף ביניהם. הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX770 2GB. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא גיימינג, רוצה להתחיל בקרוב לשחק על ACU ו-Inquisition. כדאי להחליף ביניהם? יהיה הפרש משמעותי בביצועים? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. זה אומר שיש בעיה בזיכרון? או שאם לא, אז איך אפשר לצמצם את זה. לעשות בדיקת MEMTEST?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by hagai,

האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by yaronxw,

שלום, כיום יש לי מחשב עם i5 4460 + 16G, שמשמש אותי ללמידה תכנות, הרצת VM , מעבדות networking (סיסקו וג'וניפר), לפעמים עריכת וידאו adobe premiere של סרטים ביתיים ומידי פעם משחקים לא ב FHD. כמובן שהמחשב לא תמיד סוחב אבל למדתי להסתדר עם מגבלות המחשב. עקב מגבלות בדירה החדשה אני רוצה לקנות מחשב של ASRock deskmin 300/310 ולמקם אותו בפינה מסויימת. הלוח אם של ה ASROCK תומך בשני המעבדים שבכותרת ולצערי לא תומך ב3600G. איזה מעבד יכול להתאים לי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום לכולם , - קצר לעניין , אני מחפש להרכיב מחשב שיהיה בו תמיכה ל-USB3 , ו- SATA6 . מהלוחות שכבר יש להם תמיכה ב-USB3 , כ-99% מהם תומכות כרגע רק ביציע אחורית ל-USB3 , וזה לא נוח במיוחד . מצאתי מפצל פנימי (שרכיבים מקדימה במקום כונן CD) שמציע את עצמו כפיתרון , אבל אין לי מושג איך זה אמור להתחבר ללוח האם , ואיזה חיבור לחפש על הלוח . זה המפצל : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817364030&cm_re=front_usb_port-_-17-364-030-_-Product אלה לוחות האם שאני מסתכל עליהם כרגע (אם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע) : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131624 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131621 - שאלה שנייה : ה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. איך המעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box? לאיזה מעבדים בסדרת אינטל הוא משתווה? האם הוא סובל מבעיות(חום, באגים) כלשהן? ובכללי מזאת הסדרה הזאת... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אם יש באתר כתבה בנושא זה או בסטיקי אשמח אם תפנו אותי אליו, כי אני פשוט לא מצאתי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by omri1958648,

זה המפרט שלי : הכרטיס מסך הוא שונה החלפתי לR9 270 TOXIC במקום הGTX 750 הזכרון שיש לי עכשיו https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14438 עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 8 GB RAM אני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FR_8 ? למרות שחוץ מחברה שונה והתיזמונים שונים זה יכול לעבוד עם הזיכרון שיש לי עכשיו ושיהיה לי 12 GB RAM ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by zippobuyer1,

אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בבקשה המלצות

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ^ אני לא מדבר על 10 או 5 אחוזי מאמץ כבר, אלה שהמעבד לא יהיה בשיא ואפילו לא ב50-40 אחוזים. אני רוצה להריץ בין היתר H264 1080P 1080P MPEG2 גם כן. אז העניין הזה חשוב לי. אני גם קונה HD3450, אבל אני רוצה שזה יהיה רק דחיפה להורדת מאמץ ולא שהכרטיס יקח על הגב שלו את כל העבודה. אשמח לעזרה. אני לא מתכנן ואני לא אעשה OC, ראוי לציין.

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by haim855,

בקצרה זה מחשב חדש שהורכב.. לוח אם הגיע אלי ללא פחית....(לא אני הרכבתי) שלחו לי פחית של הלוח רוצה להרכיב אותה איך אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים! תמונות מצב:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. קודם כל, תודה למתעניינים. פירוט טכני: Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Asus P4P800 Deluxe Intel 875 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD ATI Radeon 9800 PRO (380/680) 128MB DDR תיאור הבעיה: לא ביצעתי אוברקלוקינג או משהו כזה. לא מריץ משהו מיוחד. שמתי לב לבעיית ההתחממות עוד מההתחלה, מתוכנת מוניטורינג כזו שציינה שהמעבד עומד על 50 מעלות בערך ומגיע ל70 כשמשחקים רצים. שמתי 2 מאווררים במארז, חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה. ההתחממות הרצינית מגיעה בזמן שאני משחק. לרוב זה לא מפריע לי במיוחד אך אני חושש שזה יגרום לנזק תמידי בטווח הארוך. אמש היה השיא כאשר הרצתי את kotor2 (משחק טוב), יצאתי לווינדוס - בזמן ש…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני קונה ביום חמישי\שישי הקרוב מחשב חדש (תודה לאל!). ואני לא סגור מיליון אחוז על המפרט שלי. עזרו לי המון בפורומים השונים. (בעיקר ANTI_VIRUS וLANIR אני חייב לציין...) התקציב שלי עומד על משהו בסביבות ה5200. אבל כמה שפחות אני צריך אם כבר משנים ואני לא יכול "להשקיע" עוד על משהו... הוא מבוסס INTEL כי אני לא אוהב את AMD, בגלל בעיות החימום שלהם ועוד סיבות... אני יודע שהמעבד שלקחתי מספיק חזק לבינתיים ומצויין לאוברקלוקינג ולכן אחרי זמן קצר אוכל לעשות לו אוברקלוקינג ל2000\2260. אל תגידו לי לקחת את ה1.6 כי הוא ממש ישן... למרות שהוא טוב לאוברקלוקינג אני לא רוצה מחשב ש"תלוי" באוברקלוקינג. בגלל זה לקחתי את ה1.8 שהוא יותר חזק. ולמפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache Epox 4G4A+ DDR…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by WereBunny,

אהלן, יש לי מחשב שכבר זמן מה סובל מקריסות/אתחולים/מסכים כחולים, לאחר שלא הצלחתי להבין מה הבעיה לקחתי אותו למעבדה (דבר שלא עשיתי מעולם) שם בדקו והגיעו למסקנה שהלוח-אם דפוק. (MemTest מראה שגיאות ב2 זוגות שונים של ראם בכל אחד מ4 החריצים) המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Crucial Ballistix Sport 2x8GB FSP HYPER 700W Radeon HD 7870XT Western Digital 1TB Samsung Evo 850 SSD 250GB ומארז פשוט של Cooler Master elite המעבדה אמרו שהלוח שיש להם לא תואם את המעבד שיש לי. אני חושב שכבר לא כדאי לקנות לוח כל כך ישן (אם בכלל נמכר תושבת AM3). אמ;לק: צריך המלצה לשילוש זול כמה שאפשר,…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by King Kong,

אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה .. אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר ושוב אני לא יודע להסביר מדוע AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ... יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה . AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]: אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב י…

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by nec_000,

אבל אמרתי לכם... ומי שהיה סבלני והאמין כל הדרך, בסוף קוצר המון פירות. AMD הפכה זה מכבר לרווחית כבר 3 רבעונים רצופים, השוק רואה שזו אינה אפיזודה רגעית של רבעון אחד - אלא מגמה ארוכת טווח, היא פורצת מחסומים וכובשת נתחי שוק, ואמון המשקיעים אומר את שלו: נתוני רבעון מס' 3 בלינק הבא: http://ir.amd.com/news-releases/news-release-details/amd-reports-second-quarter-2018-financial-results עיקרי הדברים בתמונה הבאה - המחזור מכירות עלה פי 1.5 מאשתקד ועוד: אבקש להסב את תשומת ליבו של הקורא (והמשקיע) כי מחברה שמחזור המכירות שלה בשנת 2016 (טרום עידן ריזן) עמד על כ- 4 מיליארד דולר לשנה, חברה שהיא בהפסדים קשים ועתידה לא…

19. צריך עידכון דרייבר לכרטיס קול שלי כרטיס קול מובנה בלוח אם P5K se

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. זה רכיב חשוב או לא קריטי עזבו את החיבורים כי היום לכולם יש פחות אותו יותר מזה שצריך . אבל מבחינת מהירות הוא נותן יותר?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Jhonta,

אני שובר את הראש כבר בימים האחרונים אם לשדרג את המעבד שלי (סוקט 939) או כבר להשקיע קצת יותר ולקנות duo שנותנים ביצועים טובים בהרבה היות ובקרוב יוצאת ויסטה, ומרובעי הליבה יכנסו חזק יותר וכדומה, אני דיי לא יודע מה לעשות בכל מקרה, כרגע נראה שאני אלך על קניית E6400 או 6600 ואשים לו איזה לוח בתחום הסביר (עדיף שיהיה משהו עם OC) מה אתם ממליצים ? הבנתי שהציפסטים 975 הרבה יותר מומלצים מה 965.. האם זה המצב ? האם ידוע אם בעתיד הם יתמכו במרובעי הליבה ? סורי על ההודעה הארוכה, רק תעזרו לי כבר להיפטר מהכאב ראש שניהיה לי מכל הקריאת הבנצמרקים האלה באינטרנט

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לסלרונים האלה מטמון של 128K. האם לפנטיום 3 הישן הזה יש איזה ייתרון (זיכרון מטמון או משהו) על פני הסלרונים החדשים (יחסית) במהירויות 2.4 ומעלה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by asili,

אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by butz10,

שלום לכולם. השבוע ביצעתי שדרוג קטן למחשב שלי. החלפתי מארז(Antec One Hundred), ספק כוח(Corsair 600w) זכרונות 4GB קינגסטון DDR3 ולוח אם של GIGABYTE GA-P43T-ES3G הרכבתי את הכל עם המעבד הקיים שלי (E5200) וכרטיס מסך של GEFORCE 8400GS הכל עבר בהצלחה הדלקתי את המחשב הWIN לא עלה כמובן כי התבצע שינוי בחומרה. ביצעתי פורמט והתקנתי שוב WIN 7 64BIT. לאחר ההתקנה אני נתקל בבעייה שכשאר אני מדליק את המחשב הווינדוס לפעמים עולה ולפעמים פשוט מגיע למסך שחור ולא מגיב. כמו כן אני לא יודע אם זה קשור אבל שהתקנתי את המעבד בדקתי בביוס והוא זיהה את המעבד שלי כ1.70GH והמעבד שלי במקור הוא 2.50GH. אז פשוט שינתי את המכפלה של הלוח אם מ-8 ל-12.5 והוא השתנה ל2.50GH אשמח אם למישהו יש רעיון... תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Amit BL,

היי חבר'ה, עכשיו כשהKaby Lake כבר בשוק אני מתחיל להתעניין על לוחות אם. המטרה העיקרית של המחשב זה גיימינג, עריכת ווידאו ותמונות, ותכנות. עד עכשיו יש לי GTX1080, I7700K. אני מתכנן לקנות 32Gb ראם, ומעדיף שיהיה אפשרות להרחבה בעתיד(לא חייב 8 סלוטים, אני מתכנן להשתמש ב2x16) מוכן להשקיע עד 1500 שקל(אולי יותר אם זה ממש שווה) לא צריך כרטיס רשת אלחוטי מובנה, כנ"ל כרטיס מסך. ATX כמובן (: באופן אישי אני אוהב אסוס אבל זה לא מחייב, כמובן כמה שיותר USB3.1 וUSB3, תמיכה בM2, סאטא6GB ודומה (: תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.