מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box ל Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Bo ההבדל במחיר הוא של 200 שקלים. (בהנחה שהשימושים הם משחקים, פוטושופ, סרטים באיכות גבוהה) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, לחברה שלי יש לוח-אם ישן של msi, דגם: MS-7173. בתוכנה system info כתוב שהלוח תומך עד 1gb זכרון (יש רק 2 סלוטים בלוח). לעומת זאת, באתר של msi כתוב שהלוח תומך עד 2gb. אני מניח שעדכון ביוס יפתור את הבעיה, אבל מה הדרך הבטוחה ביותר? בעבר אני זוכר שדוד שלי עדכן עם LiveUpdate של msi שעושה את זה דרך הווינדוס, והייתה שגיאה ובריסט הבא המחשב לא עלה. אשמח לעזרה, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, עכשיו כשהKaby Lake כבר בשוק אני מתחיל להתעניין על לוחות אם. המטרה העיקרית של המחשב זה גיימינג, עריכת ווידאו ותמונות, ותכנות. עד עכשיו יש לי GTX1080, I7700K. אני מתכנן לקנות 32Gb ראם, ומעדיף שיהיה אפשרות להרחבה בעתיד(לא חייב 8 סלוטים, אני מתכנן להשתמש ב2x16) מוכן להשקיע עד 1500 שקל(אולי יותר אם זה ממש שווה) לא צריך כרטיס רשת אלחוטי מובנה, כנ"ל כרטיס מסך. ATX כמובן (: באופן אישי אני אוהב אסוס אבל זה לא מחייב, כמובן כמה שיותר USB3.1 וUSB3, תמיכה בM2, סאטא6GB ודומה (: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מאוד אהבתי את ההמלצה שלכם במפרטים לגבי מחשב רב תכליתי ב-6K בערך. ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי הלוח-אם, GIGABYTE GA-P55-UD3R או MSI P55A-G55, האם תוכלו לעזור לי בבחירה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מערכת WIN 7 64BIT עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB ??? מה זה יוסיף לי ? כיום עובד עם 4 G B 1600 ומגיע גג ל- 2.5 GB אם אני יקנה עוד 4 הזכרון ינצל זאת טוב יותר את 8 GB ???
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תושבות מעבד.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו איך AsRock ConRoeXFire יש לו איזה חיסרון? אני לא מתכנן OC ולא כלום אני רוצה שהמחשב יעבוד טוב ומהר! זה כל מה שחשוב אז אתם חושבים שזה יספיק? דרך אגב זאת המערכת: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1490 2GB DDR II 667 1GB TwinMOS 1X2 960 Powercolor X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1290 Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - אם יש טעות בפורום נא להעביר, לא ידעתי כ"כ היכן ניתן לשים את השאלה. תודה. ולעניינינו - יש לי ולחבר ויכוח - במצב Hibernate (שהבנתי ששונה ב-XP ובויסטה - אשמח גם להסברים), האם יש צריכת חשמל כלשהי? ניסיתי לחפש מידע בנושא, לא כ"כ מצאתי תשובה החלטית, יש כאלו שטוענים שהזיכרון נשמר על הHD והמחשב מכבה את עצמו באופן מוחלט, דעה אחרת אומרת שיש צריכת חשמל כזו או אחרת ושרק החלקים העיקריים והזללניים מתכבים - מסך, HD, מעבד ואילו יש צריכת חשמל כזו או אחרת. ויש כאלו שטוענים שגם במצב מכובה (כיבוי מלא) יש צריכת חשמל של כ-2.3W לערך של המעבד, וזו נפסקת רק אם מנתקים את הספק מהחשמל. אם כן - מהי בעצם צריכת החשמל של מחשב (אילו חלקים בעיקר, מהי הצריכה פחות או יותר) במצב Hiberna…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבל אמרתי לכם... ומי שהיה סבלני והאמין כל הדרך, בסוף קוצר המון פירות. AMD הפכה זה מכבר לרווחית כבר 3 רבעונים רצופים, השוק רואה שזו אינה אפיזודה רגעית של רבעון אחד - אלא מגמה ארוכת טווח, היא פורצת מחסומים וכובשת נתחי שוק, ואמון המשקיעים אומר את שלו: נתוני רבעון מס' 3 בלינק הבא: http://ir.amd.com/news-releases/news-release-details/amd-reports-second-quarter-2018-financial-results עיקרי הדברים בתמונה הבאה - המחזור מכירות עלה פי 1.5 מאשתקד ועוד: אבקש להסב את תשומת ליבו של הקורא (והמשקיע) כי מחברה שמחזור המכירות שלה בשנת 2016 (טרום עידן ריזן) עמד על כ- 4 מיליארד דולר לשנה, חברה שהיא בהפסדים קשים ועתידה לא…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) VS AMD Opteron Dual Core Server Model (165) 1.8Ghz S939 - 2MB Cache אני מתכנן לקנות מחשב שהמטרה שלו היא משחקים כבדים ועבודה עם תוכנות גראפיקה כבדות כמו MAYA. בפורום מפרטים בנו לי שני מפרטים שונים והשאלה שלי איזה מבין השניים יכול היה להתאים יותר לצרכים שלי? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות , לומרות שמדובר ב 10 ~ המחיר של ה ASUS כבר ירד באיזה 100 ש"ח מה אתם ממליצים אני כבר משתגע
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה ביום חמישי\שישי הקרוב מחשב חדש (תודה לאל!). ואני לא סגור מיליון אחוז על המפרט שלי. עזרו לי המון בפורומים השונים. (בעיקר ANTI_VIRUS וLANIR אני חייב לציין...) התקציב שלי עומד על משהו בסביבות ה5200. אבל כמה שפחות אני צריך אם כבר משנים ואני לא יכול "להשקיע" עוד על משהו... הוא מבוסס INTEL כי אני לא אוהב את AMD, בגלל בעיות החימום שלהם ועוד סיבות... אני יודע שהמעבד שלקחתי מספיק חזק לבינתיים ומצויין לאוברקלוקינג ולכן אחרי זמן קצר אוכל לעשות לו אוברקלוקינג ל2000\2260. אל תגידו לי לקחת את ה1.6 כי הוא ממש ישן... למרות שהוא טוב לאוברקלוקינג אני לא רוצה מחשב ש"תלוי" באוברקלוקינג. בגלל זה לקחתי את ה1.8 שהוא יותר חזק. ולמפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache Epox 4G4A+ DDR…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר בימים האחרונים אם לשדרג את המעבד שלי (סוקט 939) או כבר להשקיע קצת יותר ולקנות duo שנותנים ביצועים טובים בהרבה היות ובקרוב יוצאת ויסטה, ומרובעי הליבה יכנסו חזק יותר וכדומה, אני דיי לא יודע מה לעשות בכל מקרה, כרגע נראה שאני אלך על קניית E6400 או 6600 ואשים לו איזה לוח בתחום הסביר (עדיף שיהיה משהו עם OC) מה אתם ממליצים ? הבנתי שהציפסטים 975 הרבה יותר מומלצים מה 965.. האם זה המצב ? האם ידוע אם בעתיד הם יתמכו במרובעי הליבה ? סורי על ההודעה הארוכה, רק תעזרו לי כבר להיפטר מהכאב ראש שניהיה לי מכל הקריאת הבנצמרקים האלה באינטרנט
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח אם מסוג ג'יגהבייט: p61-usb3-b3 כרטיס זיכרון של CORSAIR בנפח 4GB מהירות 1333 , 1.5 רכשתי זיכרון נוסף של זפלין: 4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V ( בהמלצת פורום זה ) המחשב לא קורא את שני הצ'יפים בו זמנית , אך קורא כל אחד בנפרד , כך ששני הזיכרונות תקינים. האם זה יכולה להיות בעיה בלוח אם? ( רק בחיבור אחד מבין השניים המחשב מזהה את הצ'יפסטים , לא משנה איזה מהם ) האם יש דרך כלשהי להגדיר ידנית או דרייבר ולגרום לשני הצ'יפים לעבוד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה .. אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר ושוב אני לא יודע להסביר מדוע AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ... יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה . AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]: אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב י…
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה תמיד ריתי אתכם מדברים על צ'יפסט של SIS וכו' אז רציתי לשאול מה תפקיד הצ'יפסט ובמה הוא מועיל למהירות וכוח המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. שימושי המחשב: עבודה משרדית, הנהלת חשבונות, אופיס עם דגש ל- EXCEL, אינטרנט, מוזיקה יתכן שב-EXCEL יהיה שימוש כבד ( מבחינת מספר פונקציות שרצות באותו זמן) תקציב: עד 1200 ש"ח קיבלתי 2 הצעות לגבי מעבד, לוח אם וזיכרון. הצעה מס 1: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX לוח אם: INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY זיכרון: PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 הצעה מס 2: מעבד: AMD Athlon II X2 240 Box לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מה עדיף לשימושים שלי? אם יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע. האם כדאי לי לקחת 4 GB זיכרון או שזה מיותר לצרכים שלי? קראתי…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
היי, אפשר לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל, חלק הרלוונטי לנושא (לדעתי) הוא לוח האם והמעבד שלי: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות מתח ביציאות הUSB, מחוברים ליציאות (דרך מפצלים) כ 15 התקנים שונים אבל כל המפצלים שלי מחוברים במתח נפרד כך שאני לא בטוח למה יש לי בעיות בכלל. אני חושד שזה הלוח אם. אם כבר אני צריך להחליף אותו חשבתי לשדרג גם את המעבד, ניראה לי שכל שאר החלקים שלי יתאימו ללוח אם ומעבד חדש. אשמח לקבל דעה לגבי בעיות החשמל (מתבטא בעיקר בכך שלפעמים התקנים שונים לא מזוהים) והצעות ללוח אם ומעבד חדש בעד 3000 ש"ח (שנייהם ביחד). תודה, עמרי
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת מחשב שמיועדת לעבודה מדעית מסובכת.. חישובים כבדים מאוד התקציב הוא בסביבת ה35000 שקל . את רוב המפרט אני הרכבתי אבל אני קצת חלוד כרגע וצריך עזרה במספר נושאים: המחשב יכלול 64GB RAM ועדיף שכמה שיותר כח עיבוד מתמטי המחשב בנוסף לזאת יתעסק בכמות מטורפת לגמרי של גישה לזיכרון המהיר ולדיסק הקשיח (מיפויים כבדים בתלת מימד וכו') מה שאני צריך עזרה זה דבר ראשון לבחור באיזה גישה לקחת את המחשב - עדיף ללכת על מעבדי XEON או יותר אזרחיים? וחוץ מזה .. כנראה שלמחשב יהיו כמה וכמה מעבדים (כפי שאפשר להבין מהמחיר) .. איזה רכיבים כדאי להשיג? (לוח אם בעיקר וזכרונות) תודה על העזרה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-comparison/comparison-chart.html מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-