מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://skypc.co.il/pl_product~23758~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~CT51264BC1339~15~0.htm ביחד, יותר זולים ב 100 ש"ח מזיכרונות בחנויות אחרות. יש איתם איזושהי בעיה? אולי זה בגלל ה1333 MHZ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו שיתאים ל-AMD3000 ושיהיה מקום ל-2 כוננים "5.x, וכמובן מספיק POWER
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה .. אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר ושוב אני לא יודע להסביר מדוע AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ... יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה . AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]: אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב י…
-
- 37 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעה לפני קנייה, הציעו לי 2GB זיכרון שלהם...
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מצאתי מחשב ישן ליד פח זבל ואני חושב להשתמש אז פירקתי אותו חיברתי בחזרה סידרתי ג'מפרים ולהלן המפרט זכרון 128 MB SDRAM (חדש ביחס למחשב -ככל הנראה שודרג) קיים עוד סטיק זכרון יותר ישן מסוג אחר(שכחתי איך קוראים לזה) 32 MB BUS 66 (ככה ג'ימפרתי אותו) מעבד MMX 133 ככה ג'ימפרתי אותו ויש אפשרות להעלות אותו ל166 ואפילו ל200 עם העלאת המכפלה ע"י ג'ימפור. עכשיו יש לי מספר שאלות 1 האם עדיף להשאיר רק את זכרון הSDRAM לבד וכך המחשב יעבוד יותר מהר עקב התאימות או שכדאי לשים את שניהם? אחרי שהרכבתי אותו והדלקתי בעת עליית המחשב ראיתי שטפרטורת המעבד על 28 מעלות . 2 מה הטמפרטורה המומלצת למעבדי MMX והאם אני יכול להמהיר אותו ל166 ואפילו ל200 בהתאם לזאת? עכשיו בשביל הסוף נספר לכם את הדבר…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שובר את הראש כבר בימים האחרונים אם לשדרג את המעבד שלי (סוקט 939) או כבר להשקיע קצת יותר ולקנות duo שנותנים ביצועים טובים בהרבה היות ובקרוב יוצאת ויסטה, ומרובעי הליבה יכנסו חזק יותר וכדומה, אני דיי לא יודע מה לעשות בכל מקרה, כרגע נראה שאני אלך על קניית E6400 או 6600 ואשים לו איזה לוח בתחום הסביר (עדיף שיהיה משהו עם OC) מה אתם ממליצים ? הבנתי שהציפסטים 975 הרבה יותר מומלצים מה 965.. האם זה המצב ? האם ידוע אם בעתיד הם יתמכו במרובעי הליבה ? סורי על ההודעה הארוכה, רק תעזרו לי כבר להיפטר מהכאב ראש שניהיה לי מכל הקריאת הבנצמרקים האלה באינטרנט
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת מחשב שמיועדת לעבודה מדעית מסובכת.. חישובים כבדים מאוד התקציב הוא בסביבת ה35000 שקל . את רוב המפרט אני הרכבתי אבל אני קצת חלוד כרגע וצריך עזרה במספר נושאים: המחשב יכלול 64GB RAM ועדיף שכמה שיותר כח עיבוד מתמטי המחשב בנוסף לזאת יתעסק בכמות מטורפת לגמרי של גישה לזיכרון המהיר ולדיסק הקשיח (מיפויים כבדים בתלת מימד וכו') מה שאני צריך עזרה זה דבר ראשון לבחור באיזה גישה לקחת את המחשב - עדיף ללכת על מעבדי XEON או יותר אזרחיים? וחוץ מזה .. כנראה שלמחשב יהיו כמה וכמה מעבדים (כפי שאפשר להבין מהמחיר) .. איזה רכיבים כדאי להשיג? (לוח אם בעיקר וזכרונות) תודה על העזרה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד חדש עם 8GB DDR3. במאפייני המערכת כתוב: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.74 GB Usable) מאיפה נובע ההפרש של 260 מגה בייט, וכיצד ניתן לתקן זאת? אצרף ברשותכם עןד 2 שאלות: 1. איך אני יכול לברר את התדר של הזכרונות? 2. האם יש תוכנות שנותנות מידע על חומרת וביצועי המחשב (שמעתי על everest למשל) שאין צורך להתקין אותן? (ואם הן כלולות ב win7 - מה טוב) עריכה: למרות שמערכת ההפעלה מזהה שמותקן 8GB אז אני חושב שזה לא קשור, אולי כדאי בכל זאת לציין את דגם לוח האם: AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor P920 (1.6GHz, 2MB L2 Cache)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך (GTX 660)ורציתי לשדרג את המחשב עוד קצת ולהשקיע במעבד חדש ויותר טוב כי המעבד שיש לי עכשיו ישן ולא טוב, (AMD athlon ii x2 processor 3.00GH) רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות לוח אם חדש או שיש מעבד מספיק טוב שמתאים לאותה תושבת.. דרך אגב אם אתם ממליצים לקנות לוח אם חדש איזה סוג ושל איזה חברה ? AMD או Intel? תודה לעוזרים מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יצרנית השבבים הגדולה נענית לקריאות התיגר של AMD בשוק הביתי, כך נראה - ומבטיחה לספק לנו תגי עלות מפתיעים בדור ה-Cascade Lake המתקרב לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 4 followers
-
-
היום רכשתי את הקיט המצ"ב ב KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6611 אחרי שהתקנתי אותם גיליתי שהם בכלל 6400 שנבדקו עם מתח 2.3V ויכולים לעבוד כ 8500. האם זה דבר מקובל ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי כולם קניתי לאחרונה את מקסימוס 2 פורמולה של אסוס על הלוח יש את המחבר הרגיל של 24 פין בנוסף לזה יש עוד חיבור 8 פים אבל יש עליו פקק קטן על 4 פינים כך שמה שנשאר זה 4 פנים אם אני מוציא את הפקק יש לי 8 פינים בספק יש לי שני כבלים של הCPU אני חשבתי שהפקק הזה זה אם אין שני חיבורים של CPU (מה שבדרך כלל הולך עם הספקים הישנים יחסית) ויש רק אחד אז שמים את זה אבל אם יש שנים מוציאים את הפקק ושמים את שנייהם המחשבה שלי נכונה ? או שפיספסתי פה משהו ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם הדבר אינו חורג מכללי הפורום, אבקש לעזור לי במציאת ספקי חומרה (לדילרים) איכותיים, אמינים ומגוונים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני להוסיף זכרון למחשב שלי אך יש לי בעיה כי אני לא ממש בטוח איזה זכרון צריך להתאים (שלא יפגע בזכרון הקיים ולא יפגע באוברקלוק של המעבד) הזכרון הקיים אצלי במחשב הוא 2*256 של GIEL: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=18# איזה משני הזכרונות אמור להתאים: 1). GeIL 512MB 2*256 Ultra PC3200 DDR400 Dual Channel 2). GeIL 512MB 2*256 Golden Dragon PC4000 DDR500 Dual Channel אני חושב (ודי בטוח שהדגם הראשון )....מה אתם חושבים?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעתי שלעומת אינטל יש למעבד הזה בעיות קירור. האם זה תקף גם להיום? ואני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING. בתוך כך: לאיזה מעבד יש ביצועים טובים יותר במשחקים?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה ביום חמישי\שישי הקרוב מחשב חדש (תודה לאל!). ואני לא סגור מיליון אחוז על המפרט שלי. עזרו לי המון בפורומים השונים. (בעיקר ANTI_VIRUS וLANIR אני חייב לציין...) התקציב שלי עומד על משהו בסביבות ה5200. אבל כמה שפחות אני צריך אם כבר משנים ואני לא יכול "להשקיע" עוד על משהו... הוא מבוסס INTEL כי אני לא אוהב את AMD, בגלל בעיות החימום שלהם ועוד סיבות... אני יודע שהמעבד שלקחתי מספיק חזק לבינתיים ומצויין לאוברקלוקינג ולכן אחרי זמן קצר אוכל לעשות לו אוברקלוקינג ל2000\2260. אל תגידו לי לקחת את ה1.6 כי הוא ממש ישן... למרות שהוא טוב לאוברקלוקינג אני לא רוצה מחשב ש"תלוי" באוברקלוקינג. בגלל זה לקחתי את ה1.8 שהוא יותר חזק. ולמפרט: Intel P4 - 1.8GHz 478PIN 512k Cache Epox 4G4A+ DDR…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לסבא שלי יש מחשב ישן עם פנטיום 4 וזיכרון של ג׳יגה והמחשב גם ככה בקושי זז וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג לפחות טיפה רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי לשימוש סבא שלי בעיקר משתמש במחשב בשביל האינטרנט אבל הוא גם צריך שהמחשב יתאים לנכדים מבחינת שהמחשב יריץ סבבה כל מני משחקים ישנים אבל שיעבדו טוב וגם משחקי דפדפן וגם שיעבוד עם סקייפ חשבתי על אחד מהמעבדי פנטיום החדשים שהשם שלהם זה gm משהו.. או core i3 כלשהו, תוכלו בבקשה לעזור לי ? וגם חשוב שהמעבד יגיע עם מעבד גרפי שיסחוב ויעבוד טוב כי אין טעם בכרטיס מסך
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלה התוצאות שקיבלתי למערכת AMD64 3000 Venice + 1024MB OCZ PC4000 VX. הזכרון בתזמון 2-3-3-3, תדר 400. מדוע תוצאה כל כך נמוכה? בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10218 אין לי את הבעיה של החום אם זה משנה ונא לא להכנס לוויכוח אינטל/AMD
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-