מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
שלום מחר אני הולך לקנות את המעבד i52500k ואני מחפש לוח מהחנות ksp במחיר של עד 900 שקל הלוח צריך להיות טוב לאוברקלוק ושיהיה לו אפשרות לעלות מתחים כרגע לא מתוכנן מערך כרטיסים אלא רק כרטיס אחד אבל אם יהיה לוח שניכנס בתקציב עם אפשרות לcf אז בכיף בנתיים אלו הלוחות שיש לי בראש P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E P8P67 LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E ^^ שווה לחרוג בשביל הלוח הזה בעוד 50 שקל ? יש לו תמיכה טובה במערך מרובה כרטיסים נכון ? בעקרון הדבר הכי חשוב זה oc תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם i5 4460 + 16G, שמשמש אותי ללמידה תכנות, הרצת VM , מעבדות networking (סיסקו וג'וניפר), לפעמים עריכת וידאו adobe premiere של סרטים ביתיים ומידי פעם משחקים לא ב FHD. כמובן שהמחשב לא תמיד סוחב אבל למדתי להסתדר עם מגבלות המחשב. עקב מגבלות בדירה החדשה אני רוצה לקנות מחשב של ASRock deskmin 300/310 ולמקם אותו בפינה מסויימת. הלוח אם של ה ASROCK תומך בשני המעבדים שבכותרת ולצערי לא תומך ב3600G. איזה מעבד יכול להתאים לי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לסלרונים האלה מטמון של 128K. האם לפנטיום 3 הישן הזה יש איזה ייתרון (זיכרון מטמון או משהו) על פני הסלרונים החדשים (יחסית) במהירויות 2.4 ומעלה?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את לוח האם הקיים שלי H310 ללוח עם צ'יפסט Z390/Z270 כדי שאוכל לעשות OC למעבד מסדרה K דור 6. הבעיה שכל הלוחות שאני רואה עם התושבת LGA 1151, נכתב שהם תומכים במעבדים דורות 8 ו-9, אין אזכור לגבי דורות קודמים למרות שמדובר באותה התושבת. השאלה היא, האם המעבד שלי ייתמך (6600k) או שאין סיכוי כזה?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
זה אומר שיש בעיה בזיכרון? או שאם לא, אז איך אפשר לצמצם את זה. לעשות בדיקת MEMTEST?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב והחליף הכל חוץ מהמעבד (Core2Duo e6400) שמספיק לי מעל ומעבר. יש לוחות אם שתומכים בסוקט שלו וגם בכל הדברים החדשים?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מעבד OEM הוא פחות טוב או שזהו בדיוק אותו אחד רק בלי קירור ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה היגעתי למסקנה שאני יכול כרגע להסתפק בלוחות H67 והדילמה שלי היא בין שלושה לוחות 1 ASROCK H67DE3 2 GIGABYTE UD3H 3 ASUS P8H67-V כמו כן מתלבט איזה מעבד יכול יותר להתאים לעריכת וידאו SB I7 2600 , SB I5 2500 אשמח עם התשובה תהיה מפורטת לעניין הלוחות
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קבלו את מפלצת האוברקלוק בפעולה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95483
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים ומומחים, אני שוקל לשדרג לוח אם (ואולי גם מעבד וזכרונות אם יש צורך) בתקציב של עד 1600 (לוח אם לבד) עד 3000~ ש"ח (כולל מעבד+ קירור+ זכרונות ). ואשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצתכם, זהו המפרט הנוכחי של המחשב שלי: מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 CPU FAN לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) דיסק קשיח: Kingston SSD 120GB Western Digi…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחרי שיצא לי להרכיב כמה מחשבים מבוססי AMD וכמה מחשבים מבוססים INTEL הגעתי למסקנה שאין כמו אינטל בכל מה שקשור לאינטרנט ושולחן עבודה .. אני לא יודע למה ואיך זה קשור אבל בכל מה שקשור לאינטרנט עם אינטל הגלישה הרבה יותר מהירה הבנתי שזה קשור לדיל עם הספק ( גודל חבילה ) ולכונן הקשיח אבל !!!! עם אותו ספק אותה חבילה ואותו כונן קשיח עם אינטל עבד מהר יותר ושוב אני לא יודע להסביר מדוע AMD מעבד לא רע ( עלות תועלת ) אבל בכל מה שקשור לסביבת הדסק אהבתי יותר את אינטל ... יצא לי לעבוד עם בארטון עם אתלון 64 החדש בכל מה שקשור לגלישה WORD וכו' אינטל הייתה עדיפה . AMD היא התשובה הטובה והמוחצת כנראה לעניים כמוני שלא מסוגלים להשקיע הרבה כסף $$$ ]: אבל התמורה בהתאם ואני לא בוכה או משהו כזה שוב י…
-
- 37 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי המחשב בחדר העבודה בבית ואני מחפש פיתרון חילופי (יש עוד מחשבים בבית, אבל זה מחשב נוח יחסית ובמיקום "אסטרטגי" בבית). אני הבנתי שיש בעיה עם הלוחות של המעבד 2500K ושיהיה פיתרון רק בסוף מרץ/אפריל. ארצה לציין שאני גר בארה"ב ואין בכלל לוחות של P/H67 למכירה, גם אם אני ממש ארצה להשיג ולהחליף בעתיד. לכן, אני חושב ללכת על ה 1055T, אם כי אני מרגיש ממש "פרייאר". המחיר של 2500K כרגע בארה"ב הוא $179 לעומת ה 1055T ששווה ערך לאותו המחיר. אני יודע שהביצועים של ה 2500K טובים בעשרות אחוזים והטכנולוגיה גם יותר מתקדמת, מצד שני אני צריך כרגע מחשב ולחכות עוד חודש וחצי - חודשיים נשמע דיי הרבה אבל אולי נסתדר לבנתיים. השאלות: 1. האם כדאי לחכות? (אני מניח שהמחיר של 2500K גם ירד עם הזמן…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה המלצות
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם תמיד 4 ערוצי זכרון טובים משני ערוצים הכוונה ללוחות של מעבדים 4 ערוצים כמו 3930 מול לוחות עם 2 ערוצים כמו 3770 לדוגמא
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך המעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box? לאיזה מעבדים בסדרת אינטל הוא משתווה? האם הוא סובל מבעיות(חום, באגים) כלשהן? ובכללי מזאת הסדרה הזאת... תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1) איזה לוח אם מתאים לCROSSFIRE של שני HD4850 ? 2) איזה זכרונות כדאי לקחת עם הלוח? 3) ספק של 600W יספיק? תקציב של 500-800 ללוח או משהו כזה תודה.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב עובד, אבל בהפעלה הראשונה הוא קצת היה בשוק, יש לי 2X2 של A-DATA שעובדים על 5-5-5-18-23 ו- 2X2 KINGSTONE שעובדים על 6-6-6-18-24 , אני מדבר על זכרונות שעובדים בתדר 400MHZ לפי CPU-Z
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך המעבדים החדשים? ויש גם סמפרונים מ-3000+ איך הם?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי לשאול אתכם, איזה שילוב אתם יותר ממליצים עם הלוח P5G41C-M LX E8400 או Q8400 או אולי יש לכם הצעה יותר טובה.. למטרת משחקים, סרטי FULL HD, WIN7 וכו'.. ומה אתם חושבים על הלוח עצמו, האם הוא טוב? אם כן למה ובאיזה תכונה. תודה רבה ושבוע מעולה!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-